Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(TaGre @ 2014 08 12, 14:00)
Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat?

Nušėrimas yra labai individualus kiekvienam individui. Vienam papildomi 10-20 gramų maisto yra niekis, kitas nuo tiek išsipučia.
Lygiai taip pat su tais, kurie neėda. Jei turi ėdrų šunį, niekad nesuprasi, kaip reikia bėgiot paskui su kiekvienu kąsniu.
Anyway, tam ir yra šeimininkas, kad proto turėtų ir prižiūrėtų normas, jei reikia.

QUOTE(cile @ 2014 08 12, 14:35)
Agne, gerai, kad tavo ryza skaityt nemoka, tai bais ispuiktu nuo tiekos liaupsiu  lotuliukas.gif
Nu bet negaliu neprisidet ir as - saunuoliai, labai dziaugiuos, kad ilgai laukus isjudejot i A2  thumbup.gif

Išpuiktų labiausiai! Gi žinai ją - jai kad tik ant galvos užlipt lotuliukas.gif
Tikriausiai tu geriausiai žinai ir tau daugiausiai guodžiaus, kiek kariavom su MB ir kiek kartų grasinau atimt šunį iš jo smile.gif Gal bus stimulas dirbt toliau. Labai tikiuos, kad neužmigs ant laurų ir jis su įsitikinimu "ir taip viską moku"... O aš ir toliau noriu šuns agiličiui...
Atsakyti
Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat? Iš mano šešių gyvūnų tik vienas katinas aptukęs, net nežinau kodėl, nes jis vienintelis gauna maisto nustatytom porcijom. Visi kiti visada turi maisto, bet neišeina man jų nušerti  g.gif Dabar po karščių visai sukūdę, nes mažai valgė.

Mano suo niekad neturi maisto, nes turbut estu iki apsivemimo.
Atsakyti
Kuo jūs maitinat savo numylėtinius, kad taip nušeriat?
Kąsniukais nuo stalo, gardėsiais iš po stalo... hihihi.gif
Anyta buvo gerokai nupenėjus Lotą, mat manė, kad per kūda. Po eilinio kivirčo dėl šuns šėrimo paaiškėjo, kad geriausia dieta šuniui - užrakintos durys. lotuliukas.gif

Įdomumo dėliai pasvėriau Lotą, sveria 6,6 kg. Galėtų kokius 300 g numest, bet kad tas mūsų fizinis aktyvumas senatvėje... doh.gif Vis gi 12 metukų jau. O gal ir daugiau? g.gif

Cile, norėjau vakar Tave aplankyti... unsure.gif Tai tik prisipirkau krienų ir garstyčių. lotuliukas.gif
Gal jau persikėlei į K. g. 1? mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiktų būti sąžiningai - saviškius palepinu skaniais dalykais doh.gif Gerai, kad jie iš tų, kurie nestorėja tongue.gif
Šiandien pirma diena, kai namie nenudobiau nei vienos širšės. Ir iš kur jų tiek šįmet atsirado, jos mane iš proto veda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 08 12, 19:30)
aviškius palepinu skaniais dalykais  doh.gif  Gerai, kad jie iš tų, kurie nestorėja  tongue.gif
Šiandien pirma diena, kai namie nenudobiau nei vienos širšės. Ir iš kur jų tiek šįmet atsirado, jos mane iš proto veda  verysad.gif

blyn o aš galvojau tik pas mus toks košmaras.... tersa atvira, stoglangiai atviri, nu kasdien po tris keturias negyvas širšes sušluoju...
Papildyta:
o su šunų svoriu man reikalai nepatinka, netgi labai... su dičkiu viskas ok, net porcijas pamažinau, o tai toks runčiukas darosi. O va Pesto.... apetito nėra.... vėl nusikasius, nors šiukštu paukštienos ir kepenų negauna... Šonkauliai vėl išryškėjo. Jau nebežinau ko imtis...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 08 12, 20:00)
vėl nusikasius, nors šiukštu paukštienos ir kepenų negauna...

manai, kad alergija? mano mamos šuo labai nusikasęs, jam užeina kas keli mėnesiai, kažkokiu tepalu tepa, padeda, bet turiu įtarimą, kad jam alergija g.gif jis labai senas, jau kurčias ir aklas, gaila šuniuko, bet kad jis tik skystą maistą gali valgyti, gal tai ir alergizuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 12 rugpjūčio 2014 - 20:55
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 12, 14:54)
Labai tikiuos, kad neužmigs ant laurų ir jis su įsitikinimu "ir taip viską moku"... O aš ir toliau noriu šuns agiličiui...

Neturetu, paprastai kolegos uzgriauzia apsileidelius lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2014 08 12, 15:10)
Mano suo niekad neturi maisto, nes turbut estu iki apsivemimo.

Iki pirmo apsivemimo...paskui pamatytu, kad maisto sociai ir greiciausiai nustotu ryt be saiko...

QUOTE(klopedija @ 2014 08 12, 16:16)
Cile, norėjau vakar Tave aplankyti...  unsure.gif  Tai tik prisipirkau krienų ir garstyčių.  lotuliukas.gif
Gal jau persikėlei į K. g. 1?  mirksiukas.gif

Taip, persikelem siaip ne taip, tiesa, atsidarysim tik po ilgojo svtg cool.gif
Na, ir kokios nuolaidos tiem krienam biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 08 12, 22:41)
Neturetu, paprastai kolegos uzgriauzia apsileidelius  lotuliukas.gif
Iki pirmo apsivemimo...paskui pamatytu, kad maisto sociai ir greiciausiai nustotu ryt be saiko...

Užgraušiu aš biggrin.gif tik va... nesinori ta blogiete būt.
Dėl apsivėmimo... Mūsų Pepei tas nepadėjo. Ėda iki apsirijimo ir dabar. Jai dzin, kad maisto tikrai yra ir jo netrūksta. Geriau pati apsivems, bet gulės šalia mėsos gabalo...
Atsakyti
Kai parsivežiau Čipą, jis ėsdavo iki negalėjimo, o kai jau negalėdavo, tai saugodavo ir kitiems neduodavo, net negalėdavau prisiartinti - urgzdavo. O dabar dzin tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 08 12, 22:41)
Na, ir kokios nuolaidos tiem krienam  biggrin.gif ?
50 % maisto, 75 % pramoninėm prekėm... Aišku, likę konservų, makaronų, gyvūnų prekių kažkiek. Nori išsiparduoti iki 0.
Ateisim su Lota aplankyti, dabar jau visai netoli bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 08 13, 12:15)
Kai parsivežiau Čipą, jis ėsdavo iki negalėjimo, o kai jau negalėdavo, tai saugodavo ir kitiems neduodavo, net negalėdavau prisiartinti - urgzdavo. O dabar dzin  tongue.gif

Gal ir man reikia duot iki apsivemimo g.gif biggrin.gif
Ryja kaip badu marinamas doh.gif bet gerai kad ir kisant ranka prie bliudo net neburbteli, bet tada dar ziauriau "lapnoja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 08 13, 13:27)
Ateisim su Lota aplankyti, dabar jau visai netoli bus.  biggrin.gif

Labai malonu 4u.gif
Ir lutute gal kada uzsuks, nes minejo, kad Silainiu turguj lankosi bigsmile.gif
Atsakyti