Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu savo vyrą, bet jis paliko mane

QUOTE(neramioji @ 2006 06 28, 23:37
Zdz istorija tokia trumpai: uzgyvenom du nuostabius berniukus, as nedirbau, auginau vaikus ir studijavau,jis dare karjera, nese pinigelius namo ir t.t, bet man vis buvo negana, as vis priekaistavau, kad man truksta demesio, sekso ir t.t. Pagalvosit, jog ko cia man mazai, bet is tikruju, as norejau paprasciausiai jaustis moterimi.
Patarkit, kaip susigrazint vyra[cool.gif
, kuri myli, [/B]

Kada jam paskutinį kartą tai sakei???
Kada jis jautė tą jausmą iš tavęs???
Kaip jam tai parodydavai???

QUOTE(Nakviša @ 2006 06 29, 11:10)

Kažkodėl visos moteriškaitės (atsiprašau) suvokia, kad prarado savo didžiausią gyvenimo meilę, tik tada, kai ta meilė, kuri prieš tai buvo žlobu, idiotu, gaidžiu ir etc., išeina pro duris.

Man tavęs nė kiek negaila, pati kalta.  cool.gif

visu 100 % pritariu.

Ir šiaip, įtariu, kad jis tikrai geras vyras, bet jei ir toliau būtų taikstęsis su tokiu gyvenimu, tai jau būtų mazgotė...
Atsakyti
As manau, kad tau neverta jo ikalbineti kad griztu... nores ir pats gris, nenores - nepriversi ir neikalbesi. Tegul pagyvena vienas, pasidziaugia ta laisve ar ramybe, o tu dziaukis pati savo gyvenimu. Neatsiduok vien tik neigiamiems jausmams, savigrauzai ir saves gailejimu. Atrask dziuginancius dalykus, kuriuos, manau, seniai pamirsai. Tavo gyvenimas, kaip pati rasai, keiciasi... ieskai darbo - tai thumbup.gif Su darbu atrasi nauju pomegiu, nauju draugu, gyvenimas taps idomesnis, pati tapsi linksmesne, tada gal ir tavasis vyras nores grizt, tik klausimas- ar jis vis tau bus reikalingas?
Atsakyti
Na, jei po nuolatinių priekabių, isterikavimų, bambėjimų dar ir kumščiai paleidžiami į darbą blink.gif Čia jau yra pabaiga. Aš jo vietoj nebegrįžčiau, nes jei gavai vieną kartą, gausi ir antrą. O tu jau trenkei du kartus, tad kam laukt trečio?

Jis pasakė, kad jam gerai vienam. Ir tikiu, jog tai yra tiesa. Po tokio gyvenimo jis kurį laiką į moteris tikrai nenorės žvalgytis, o kai panorės, pamatys, jog yra ir kitokių.

Per vėlu dabar kažką sakyti. Nors... 30 procentų jis gi dar paliko, o tai ne tiek jau ir mažai
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 06 29, 08:01)
Ar gali buti toks dalykas, kad zmogui praejo meile?

Gali, nu...

Bet aš kitaip galvoju - vat čia tai vyras rolleyes.gif Boba namie sėdi, mokosi (nu tipo sau užsiiminėja), valgyt nedaro, bamba, meilės reikalauja, snukį daužo... O jis pats dirba kaip arklys, išlaiko, sportuoja, dar ir išėjęs - vaikus lanko, po baseinus vežioja, tai musėt ir materialiai remia... Na, gal ir turi kokių charakterio minusų, ale tai atrask, kas jų neturi...

Nebūčiau ištekėjus, koordinatėm susidomėčiau cool.gif Ne vyras, o tikras lobis. Užjaučiam neįvertinus ir neišlaikius cool.gif

Vienok pagirtina buvusios žmonos savikritika. Kitos ir tiek neturi...
Atsakyti
QUOTE(Ultra @ 2006 06 29, 16:09)
As manau, kad tau neverta jo ikalbineti kad griztu... nores ir pats gris, nenores - nepriversi ir neikalbesi. Tegul pagyvena vienas, pasidziaugia ta laisve ar ramybe, o tu dziaukis pati savo gyvenimu. Neatsiduok vien tik neigiamiems jausmams, savigrauzai ir saves gailejimu. Atrask dziuginancius dalykus, kuriuos, manau, seniai pamirsai. Tavo gyvenimas, kaip pati rasai, keiciasi... ieskai darbo - tai  thumbup.gif Su darbu atrasi nauju pomegiu, nauju draugu, gyvenimas taps idomesnis, pati tapsi linksmesne, tada gal ir tavasis vyras nores grizt, tik klausimas- ar jis vis tau bus reikalingas?

Šliaužioti ji palei jo kojas turi, įrodinėti, kad viskas bus kitaip nei prieš tai. Atgailauti ir įrodinėti tai savo darbais, už tą pragarą. O ne išėjus iš psichologo vėl kitbti į atlapus. Koks čia taikymasis ir savo ambicijų susikišimas į atitinkamą vietą? g.gif
Atsakyti
Jeigu myli-sugryz,bet dabar kolkas jis realiai ilsisi nuo taves...
Atsakyti
dekui visoms uz palaikyma, pasisakymus malonius ir nemalonius smile.gif Zdz viska sugromulojau ir padariau sekancias isvadas: paliksiu ji ramybeje, duosiu jam erdves. Kaip bus taip. Be galo save kaltinu, kad tokia pasidariau. Zinau tik viena, kad istikruju jo nenoriu prarasti ir kad noriu su juo buti. Kaip cia kazkuri pasisake, zmones nesikeicia, galiu pasakyti, kad keiciasi ir dar kaip, nes pati ta patyriau savo kailiu. Siaip jei kas domites psichologija, tai zmogaus charakteris keiciasi kas 7 metai, vat todel paskui ir paaiskeja, kad vedziau viena, o gyvenu su kitu. Taigi, tvarkysiu savo smegenis, savo vidu nuo durnu minciu (tik dar nzn kaip ta padarysiu) ax.gif
As net su savo vyru kai susipazinau, tai su tokiu koks jis tuomet buvo, tikrai buciau neisgyvenusi, jei jis nepasikeites butu, lygiai taip ir as su savim dabartine negaleciau gyventi.
Is tikruju juokinga, bet tik dabar supranti kai trenke durimis, ka turejai ir ko netekai doh.gif Zdz prisiviriau koses kaip uz tevyne teks dabar paciai srebti. Ir prasau jusu palaikymo, netgi ir tu kurios pasake" taip tau ir reikia"
Beje, Noa, is sono atrodo klaikiai, kai vyras islaiko, namo grysta, nesivalkioja ir t.t, o namuose kazkas sedi nepatenkintas. Bet ir sioj situacijoj siaip sau tokia is niekur nieko nepasidaroma. As tuo metu irgi nesnaudziau, nors galejau rinktis darba, kad visiem tureciau pasiteisinima, jog ir as kazka daru. Bet siaip tai vaiku auklejimas, lavinimas, veziojimai po burelius, namai, kitokie reikalai, remontu darymai ir visa kita veikla, kuria darydavau, tam, kad mano vyras tuo metu negalejo skirti laiko, nes dirbo. Taip tai yra nieko neveikimas ir tai yra nereiksminga, nes neturiu darbo knygeleje iraso, kad tuo metu dariau milijonus darbu. Beje as norejau ieskotis jau senai darbo, bet kadangi mums lesu uzteko, tai mano vyro pasiulymas ir buvo, kam cia draskytis, tu geriau siek mokslo ir nesuk del darbo dabar sau galvos. Na ir is tikruju visokie argumentai nuleme, jog as likau nedirbanti, bet vyra pavaduojanti visose srityse, kur jis negaledavo dalyvauti. Labai idomu ar ne viena nepagalvojot, kad jei butu galymybe nedirbti, ar tuo nepasinaudotumet, o geriau daugiau laiko skirtumet savo vaikams ar dar kam nors?
O as pasidariau tokia todel, kad mano vyras uzsnudo ir pamirso kurstyti taip pat seimos zidini, nes labai patogu gyventi, kai zmona ruosia tau sventes, siurprizus, stengiasi parodyti koks tu svarbus, kaip pasiilgsta taves ir t.t, bet jau kai tai tampa nebevertinama ir dar pasijuokiama, kad kas cia tokio. Nu zinote, manau kiekviena pasiustu ir kiekviena noretu jog ir vyras del jos kazka darytu, ne vien tik pinigus nestu namo ir ziuretu telika be zado. Pinigus gali bet kas uzdirbti daugiau ar maziau, bet gyvenime dar yra kt dalyku, kurie mums moterims svarbus, tiek demesys, tiek seksas, tiek rupestis ir t.t.
O dabar pulkit mane
Atsakyti
Uzsisedejai namuose,gerai pasijusi kai iseisi dyrbt...Kiek turiu pazystamu,beveik visos kol sedi su vaikais burba ant vyru,ir daugiausiai,kad truksta joms demesio,beje as ta pati sakau vyrui biggrin.gif
Atsakyti
Ka cia bepulsi, tau ir taip sunku. Didziausias pavojus yr, kad vyras nepadetu kryzelio jusu santykiams. Buna zmones pykstasi, taikosi, draugauja, nedraugauja, bet kazkoks emocinis rysys tarp ju yra. O kartais bac- ir viskas, esi zmogui tuscia vieta, gali su tavim kazkiek bendrauti, buti mandagus, bet is esmes jam nieko nebereiski. Tokius nutrukusius (ne paslijusius) santykius atstatyti labai labai sunku - reikia priversti zmogu patiketi, kad i tave dar verta emociskai investuoti. Bandymu ir nusivylimu ir vel bandymu kelias laukia, o blogiausia kad jokiu garantiju...
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 06 29, 18:32)
dekui visoms uz palaikyma, pasisakymus malonius ir nemalonius smile.gif Zdz viska sugromulojau ir padariau sekancias isvadas: paliksiu ji ramybeje, duosiu jam erdves. Kaip bus taip. Be galo save kaltinu, kad tokia pasidariau. <...>

Neatsakysiu aš tau pilnai į visas tavo mintis ir pasiteisinimus, bet jei manai, kad čia visos sėdi darbuose ir nosį krapšto, o už jas kažkas vaikus vežioja po būreslius, remontus daro, namus prižiūri, valgyt ruošia ir visą kita kažkokios mistinės šventos dvasios - tai labai apsirinki.
Žmogus keičiasi visą gyvenimą, ne tik kas 7 metus, jį keičia supančios aplinkybės, išgyvenimai, potyriai ir t.t. Niekas nestovi vietoje, viskas keičiasi, netgi upė kuri atrodo ta pati, ji kiekvieną diena jau kita, nes vanduo vietoje nestovi, jis teka. Sedėjau ir aš namie, tiesa neilgai, o tik tris mėnesius, nes po to jau pati suvokiau, kad su manimi niekas nesusikalba.
Ir keisti reikia ne kitus, o pradėti nuo pokyčių savyje.
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 06 29, 19:32)
Beje, Noa, is sono atrodo klaikiai, kai vyras islaiko, namo grysta, nesivalkioja ir t.t, o namuose kazkas sedi nepatenkintas. Bet ir sioj situacijoj siaip sau tokia is niekur nieko nepasidaroma. As tuo metu irgi nesnaudziau, nors galejau rinktis darba, kad visiem tureciau pasiteisinima, jog ir as kazka daru. Bet siaip tai vaiku auklejimas, lavinimas, veziojimai po burelius, namai, kitokie reikalai, remontu darymai ir visa kita veikla, kuria darydavau, tam, kad mano vyras tuo metu negalejo skirti laiko, nes dirbo. Taip tai yra nieko neveikimas ir tai yra nereiksminga, nes neturiu darbo knygeleje iraso, kad tuo metu dariau milijonus darbu. Beje as norejau ieskotis jau senai darbo, bet kadangi mums lesu uzteko, tai mano vyro pasiulymas ir buvo, kam cia draskytis, tu geriau siek mokslo ir nesuk del darbo dabar sau galvos. Na ir is tikruju visokie argumentai nuleme, jog as likau nedirbanti, bet vyra pavaduojanti visose srityse, kur jis negaledavo dalyvauti. Labai idomu ar ne viena nepagalvojot, kad jei butu galymybe nedirbti, ar tuo nepasinaudotumet, o geriau daugiau laiko skirtumet savo vaikams ar dar kam nors?
O as pasidariau tokia todel, kad mano vyras uzsnudo ir pamirso kurstyti taip pat seimos zidini, nes labai patogu gyventi, kai zmona ruosia tau sventes, siurprizus, stengiasi parodyti koks tu svarbus, kaip pasiilgsta taves ir t.t, bet jau kai tai tampa nebevertinama ir dar pasijuokiama, kad kas cia tokio. Nu zinote, manau kiekviena pasiustu ir kiekviena noretu jog ir vyras del jos kazka darytu, ne vien tik pinigus nestu namo ir ziuretu telika be zado. Pinigus gali bet kas uzdirbti daugiau ar maziau, bet gyvenime dar yra kt dalyku, kurie mums moterims svarbus, tiek demesys, tiek seksas, tiek rupestis ir t.t.
O dabar pulkit mane

Nu matai, dalis tavo teisybės yra, kaip ir visur dalis teisybės būna vieno, o kita kito smile.gif Bet būkim biedni, ale teisingi - dirbt pati nenorėjai, nes taip buvo patogiau. O kai jau žmona nedirba, o vyras dirba, tai tokie santykiai labai jau dažni gaunasi... Vyras pavargęs pareina po darbo, o boba pasiilgus dėmesio ir bendravimo, nori, kad jai kudakuotų, aplink kriūgais šokinėtų, kad už nušluostytas dulkes komplimentus sakytų (bet jų tai nesimato, kad ir kai būtų abydna)... jeigu dar tos dulkės nuvalytos... O tavo atveju žmona dar ir valgyt nedaro, snukį daužo, tai kaip tam vyrui elgtis? Tu vietoj jo pareitum po darbo, pats valgyt pasidarytum, ir dar norėtum aplink kažką šokinėt? Aš tai irgi nenorėčiau smile.gif

Manau, kad visi tie santykiai būtų garantuotai pasitaisę, jei žmona būtų laiku nulipus jam nuo sprando ir išėjus dirbt, kad ir už nedidelę algą, kad ir puse etato. Tada ji darbe išsibendrautų, namie nebūtų tokia reikli, interesai supanašėtų ir dar nežinau kodėl smile.gif

Dabar tai siūlau:
1. Išlaikyti su vyru draugiškus santykius, bet jų nesiaiškint ir į dūšią nelyst. Nu tipo, atveda jis vaikus, maloniai šneki, arbatėlės pasiūlai, buterbrodukų, atsisako - neįsižeidi (reaguoji, kaip kad koks kaimynas būtų, nedemonstruoji jokių nuoskaudų), kitą kartą pasiūlai vėl. Jei jis geria tą arbatėlę - valio. Šneka su tavim - ir tu šnekėk, mandagiai, entuziastingai, ne burbt burbt, ne namiokais, bet neutraliom temom, ne apie grįši - negrįši, padarei - nepadarei. Provokuoja - "negirdėk", šiepkis kaip blondinė, bet nepersūdyk, į lovą akivaizdžiai nesitempk, jokių namiokų apie tai nemėtyk, bent kol kas. Ir taip elkis nuolat, kad jis įprastų, kad kiek pas tave beužeis, tiek taip bus, o ne tai, kad vieną kartą pabendravau, negavau atsako, ir viskas, kitą kartą nusižliumbus užsiraukus.
2. Kai jis užsuka, namai kad būtų maksimaliai tvarkingi (ypač jei iki šiol tokie nebūdavo). Iš serijos - grindys išplautos, žaislai surinkti, dulkės nuvalytos, drabužiai nesimėto, gėlių pamerkta, vazonikai kitaip sustatyti. Agresyvių permainų, kaip perdažytos sienos ir nauji baldai, nereikia. Išsigąs.
3. Pati atrodyk tvarkingai, biskutuką tvarkingiau, negu visada (nu čia gal biskutuką ir padjobkė bus, iš serijos, be tavęs aš va kaip gyvenu), nedemonstruok jokios ypatingos kančios (nu ten chalatas, kaltūnas ir nužliumbtas tušas, aš viską dėl tavęs paaukojau, o tu man gyvenimą sugrivei, kiaule tu nedėkinga.
4. Nedemonstruok jokio kitų vyriškių dėmesio. Nesipuošk, lyg turėtum tuojau išeit į naktinį klubą. Bent jau pradžioj. Poza vadinasi - aš gera mama, gyvenu jaukiai savo lizdelyje su vaikučiais smile.gif
5. Jei jauti, kad blogai, pagerk kokių raminančių. Sedatif, pvz.
6. Diedas išėjo, nes namuose nebuvo šventos ramybės. Dabar ji yra smile.gif Pačiai, man regis, ana irgi nemaišo, ką? smile.gif Diedas, va, mėgaujasi. O tu negalėtum pasimėgaut? TV neperjunginėja, po kojom nesimaišo, surūgusios minos nedemonstruoja. Tiek, kad jautiesi palikta, pažeminta gal. Bet jei apie tai negalvosi, tai pagalvok - ramyyyybėėė... Ką, blogai? smile.gif

Viskas smile.gif Tiek turiu patarimų, esminiai pirmas ir paskutinis. manau, kad juos taikant buity, tas diedas grįš, nes myli jis tave, myli. Požymiai rodo. Žinai kokie? Esminiai smile.gif Tokie, kad diedai, kurie nebemyli bobos, nebemyli ir vaikų. Kad ir kaip žiauriai skambėtų. O jei vaikais rūpinasi, tai ir tave myli. Dar. Jei nuolatiniu surūgimu, priekaištais, prisiminimais, raudom aimanom, išpuoliais ir visokiais kitokiais siaubais jo nenuvaikysi, tai ir pareis vieną dieną. Normaliam diedui šeimoj geriausia, o tas panašus į normalų... smile.gif

Ir dar - eik dirbt. Bent kažkiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 06 29, 18:02)
Šliaužioti ji palei jo kojas turi, įrodinėti, kad viskas bus kitaip nei prieš tai. Atgailauti ir įrodinėti tai savo darbais, už tą pragarą. O ne išėjus iš psichologo vėl kitbti į atlapus. Koks čia taikymasis ir savo ambicijų susikišimas į atitinkamą vietą? g.gif

Pragaro vienas nepadaro, kaip ir vienas kaltas del issiskyrimo nebuna. O puldamo po kojom ir sliauziodama tik uzsitrauksi panieka.

QUOTE(Nakviša @ 2006 06 29, 19:02)
Neatsakysiu aš tau pilnai į visas tavo mintis ir pasiteisinimus, bet jei manai, kad čia visos sėdi darbuose ir nosį krapšto, o už jas kažkas vaikus vežioja po būreslius, remontus daro, namus prižiūri, valgyt ruošia ir visą kita kažkokios mistinės šventos dvasios - tai labai apsirinki.

O kuo blogesne seima, jei zmonai nereikia atsedeti/atidirbti/atvargti.. 8val. kai gali paruosti cepelinus, o ne isvirti saldytus, jei grizus is darbo nepuola vesti vaiku i burelius, o visi pasitinka griztanti vyra. Ir pasakymai, kad tu turi jausti dekinguma ivarys tik kompleksus, kuriuos moteriske jau turi: teisinasi kodel nedirba, nors tai bendras susitarimas buvo.
Aisku, gali sedeti namie, o gali nedirbdama buti tokia uzsiemusi, kad 8 val neusteks.

Atsakyti