QUOTE(Nakviša @ 2006 06 30, 13:20)
Neramioji, tavęs paskaičius klausimas kyla - tau niekas medalio už dydvyršikus žygdarbius dar nedavė?
Dieve tu gi toks auksas, toks auksas, čia tik pė mė esas kaltas ir 7 metų kaita. Žlobas vyras, niekaip nesupranta ką jis praranda, ane?

Ir aplamai, kam tau vyras?
Gal duos, kas ten žino. Kam tas sarkazmas, žinau, kad dabar visoms knieti man įkąsti vien dėl to, kad save dar pagyriau. Ir netikiu, kad kitoms taip nebūna, jog vyras vieną dieną blogas, o kitą dieną jau apsisukusios aiškinam koks jis geras.
O vyras man tam, kad pasikeistume vienas su kitu ir pasipyldytume vienas kito savybėmis.
Kažkaip man kyla tokis įtarimas, kad jei žmogus pradeda matyti kažką gero savyje ir aplinkoje, tai jau blogai, nes tik rašiau kaip susigrąžint vyra, o batc jau atostogauju. Negaliu aš vien tik verkt ir savęs gailėt, noriu ir aš džiaugtis
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2006 06 30, 13:28)
Nu likimo ironija..... tokia grazuole, darbstuole, geruole, ir t.t., ir t.t. o vyras paliko
Drauges apsikuite, nutuke, pavydzios...... o gyvena su vyrais
O iš tų apsikuitusių gyvena, todėl jog neturi kur dėtis, nes skaičiuoja, kad pačios tikrai tiek neuždirbs, vyrai laksto pas kitas, o jos apsimeta, kad nieko nemato ir vaidina, kad viskas gerai. Čia man tikrai ne autoritetas šeima, gyvenanti po vienu stogu ir vienas kitu nepatenkinti dar. Man nesuprantama kokia prasmė to.
Beje is kur zinai kad jos taves nekente... pacios pasake, ar tu taip nusprendei
Zinau, nes vyrai per balius islenke taurelę, liežuvius atrišdavi ir išklodavo, kaip jos man pavydi.