QUOTE(metine @ 2015 01 23, 23:09)
Man sitie baldai grazus, bet nepaaugliski, labiau miegamajam tinkami, ir funkciskai neatrodo, kad butu pritaikyti paauglio poreikiams. Ar mergaite pati perziurinejo, ko ji nori? Galiu ir klysti, gal ji butent tokio stiliaus ir nori.
jai gražūs iš Ikejos kur medis matosi. Tai ir žiūrinėju tokius, bet kaip ir nelabai tinka ir mano nuomone į paaugėls mergaitės kambarį.

plokštinių nelabai norim. Bet teks bent dažytą mdf jaučiu imti ir dėliotis. Dar pabandysiu ten Interjerai nemokamai kažką susidėliot ir ieškotis gaminti (nors esu turėjus nemalonią patirtįm, kai atvežė pagamintus baldus- siaubakas kokie buvo...)
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2015 01 25, 18:07)
Sveikos mamos.Gal gali kas pagelbeti...Labai noriu i vaiko kambari nupirkti tokia lova.Gyvenu Klaipedoje pralekiau visas baldu parduotuves kiek tik imanoma yra,bet neradau tokios.Vienas asmuo minejo,kad tokia lova yra Vilniuje baldu rojuje....Jei kas matet,gal galit pasakyit kur tiksliai ja galima rasti ir kokia kainyte jos.
Aciu jums.
Hosted on Fotki
Reljenos balduose pažiūrėkit komplektą Indiana (lenkų White, black white gamintojas) Panaši bent jau. Tik jos kokybė tai nepatiko man.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2015 01 23, 19:13)
Jau krypti zinote, o dizainere sudelios pagal dydi patalpos.
Na si menesi ziemos akcija dizaineres breziniai uz dyka Interjeru vizija galite kreiptis. Kompaktiskos medines retro arba minimalistinio stliaus lovos kaina 890 lt. viengules.
neradau jų psl info apie akciją tokią