Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 08, 22:42)
O ar gerai paziurejot, nera pigiau? Nes tikrai galima rast kokybisku ir graziu uz 10-25 sv. Daugiau tikrai nereikia moketi blush2.gif Lt

Is foto nesupratau, ka norite susieti? Burbulus? Kabinate ir tiek, ar tai palei karniza, ar apacioj. O siaip, net nebutina burbu deti prie uzuolaidu. Grazu ir pvz po lentynom.. Reikia pamatyti kambari, kad patarti.

OI ne ,ne burbulus, langa ,jo apipavidalinima, su tuo kampu, kad butu vientisa ,
.

idedu nevykusia foto,
Sienos riuzavos,bet jos nuo apsvietimo kazkaip kitaip atrodo, diena visai blednai, vakare ryskiau

user posted image

Atsakyti
Bet siauroka ta vieta? Norit sedejimui daryti? Ar nebus budeles efektas? unsure.gif

Arba kazka tokio, stalas, lentynos..

user posted image

Man grazu, kur apacioj lango minkstasuoliai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Uztektu manau , bet as cia tik svarstau jei tiktai kaip budele,tai laiku busiu sugalvojus ir pamirsus ta reikala smile.gif

kaip minejau ateityje tikrai bus stalas mokiniui ,kaip pavyzdyje galbu is spintos iseis pagal langa.

pamatavau 113 plotis, gylis 110.

su minkstasuoliais as tuos pavyzdzius irgi ziurinejau,man labai grazu, bet kai pagalvoju kas juos gamins g.gif tai atmet ideja.

Atsakyti
QUOTE(friske @ 2015 02 08, 23:08)
pamatavau 113 plotis, gylis 110.

puiki nisa graziom lentynom ir spintelem.. blush2.gif man kvirba abejones, ar sedes ten blush2.gif
Ir uzuolaidas paristi kitam sone blush2.gif

Tai cia mintys nezinant viso kambario ir jusu vizijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 08, 23:12)
puiki nisa graziom lentynom ir spintelem..  blush2.gif man kvirba abejones, ar sedes ten blush2.gif
Ir uzuolaidas paristi kitam sone blush2.gif

Tai cia mintys nezinant viso kambario ir jusu vizijos 4u.gif

Nu ir puikiai kad parasiau. Aciu, nebesuksiu galvos.

Dar pavyzduku su lentynom lauksiu.

Ir tie ninkstasiuoliai netinka del radiatoriu g.gif tai ir vell atkrenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friske: 08 vasario 2015 - 22:19
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 02 08, 20:28)
Sveikos mamos, noriu paklausti, kokius baldus vaikams kambariuose renkates?turime lova ir komoda, ateinancia savaite atvaziuos baldininkas papildomu baldu daryti, bet dabar labai metytis pradejau, ko reikia 5 metu vaikui kambaryje doh.gif  g.gif manau reikia spintos, lentynu...kambarys nedidelis, ar daryti jau kaip busimai mokinukei ar paprastai...pasiemciau apmastymuose ax.gif

kaip būsimai mokinukei, nes jau tikrai ji tokia bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bertute @ 2015 02 08, 17:30)
Turiu klausimą šioje temoje  ax.gif dėl užuolaidų vaikų kambaryje, gyvenam antrame aukste, ant langu roletai, bet kažkaip man atrodo viskas kaip ant delno, nes priešais namas labai arti  doh.gif
Norėtusi kazko kuklaus, be meskiuku/mikimauzu  rolleyes.gif , bet nesinori kaip svetainej. Gal turite kokių idėjų? Nete naršau ir niekas nekimba  unsure.gif

o jūs patys kaimynų kambariuose viską labai gerai matote? smile.gif mūsų panaši situacija, bet irgi tik roletai - vakare užsitraukia, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 08, 22:03)
Bet siauroka ta vieta? Norit sedejimui daryti? Ar nebus budeles efektas? unsure.gif

Arba kazka tokio, stalas, lentynos..

user posted image

Man grazu, kur apacioj lango minkstasuoliai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dieve kaip gražu, tik pasakykit kas galėtų tokį kambarį pagaminti . Iš kokios čia medžiagos kaži baldai? Aš užsiknisau baldininkų paieškose.
Arba priminyvas arba kaži kokie brangininkai g.gif
reikia skubiai gelbėkit verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pas mus name grindinis šildymas, specialiai padarėm žemesnį langą, ir dabar su ikėjos baldais po langu bus padarytas minkštasuolis, šalia jo ikėjos spintos. Kai turėsim susirinkę baldus, galėsim parodyt kas gaunas. Paskaičiavau, kad man supirkt vaikų kambario baldelius pilnai tam kambariui ikėjoj kainuos apie 2300 lt .
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2015 02 11, 09:43)
Pas mus name grindinis šildymas, specialiai padarėm žemesnį langą, ir dabar su ikėjos baldais po langu bus padarytas minkštasuolis, šalia jo ikėjos spintos. Kai turėsim susirinkę baldus, galėsim parodyt kas gaunas. Paskaičiavau, kad man supirkt vaikų kambario baldelius pilnai tam kambariui ikėjoj kainuos apie 2300 lt .

kokius ikėjoj išsirinkit baldus, parodykit jų internet pls. nuorodas. ačiū
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2015 02 11, 15:21)
kokius ikėjoj išsirinkit baldus, parodykit jų internet pls. nuorodas. ačiū

http://www.ikea.com/...ucts/S99006611/ šitos dvi spintos bus prie lango
http://www.ikea.com/...ucts/S39021308/ ši komoda bus šalia spintų po langu, ir ant jos padarysiu paminkštinimą atsisėdimui. Dar kambaryje bus lovytė, ir kallax lentyna.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2015 02 11, 14:35)
http://www.ikea.com/...ucts/S99006611/ šitos dvi spintos bus prie lango
http://www.ikea.com/...ucts/S39021308/ ši komoda bus šalia spintų po langu, ir ant jos padarysiu paminkštinimą atsisėdimui.  Dar kambaryje bus lovytė, ir kallax lentyna.

spintą sūnaus kambary turime, pakanka vienos kažkaip g.gif
vis galvoju ar ir mergaitei Ikejoj pirkti ar kažką įdomiau
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 02 11, 16:06)
spintą sūnaus kambary turime, pakanka vienos kažkaip g.gif
vis galvoju ar ir mergaitei Ikejoj pirkti ar kažką įdomiau

Aš perku dvi nes bus dvi merginos kambaryje,tai iš kart bus atskirai kur sudėt drabužėlius, plius noriu, kad pilnai sieną uždengtų, viena ten nei šis nei tas būtų.
Atsakyti