Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Malena30 @ 2015 02 04, 12:00)
Jei galite, parasykite is kur pirkote medziaga? mirksiukas.gif

http://www.fashioninteriors.co.uk/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 04, 01:04)
As rankenels derinau ir prie baldu, ir prie romaneciu, su ivariais pauksciukais. Stiklines. Galvojau, kad bus gerokai matomesnes, bet, kadangi tik pauksciukas spalvotas, tai taip nekrenta i akis, kaip tikejaus.
Stilius ne tiek vaikiskas, kiek gyvas.

user posted image

Ar patogu atidaryti? Kazkaip atrodo tik kaip papusta saga.
Atsakyti
Zinoma, klasikines rankeneles cia mirksiukas.gif Jus turbut pagalvojot, kad jos be kakliuko, tai taip nera, normalios atsikisusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 vasario 2015 - 13:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 04, 12:01)

Aciu Jums 4u.gif Labai graziu cia audiniu yra, reikes ir man kazka saviskiui i kamabari uzsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite patarto\i kokius baldu derinti prie pušinės lovos? Kokią rinktis sienų spalvą?ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 02 07, 14:14)
Gal galite patarto\i kokius baldu derinti prie pušinės lovos? Kokią rinktis sienų spalvą?ačiū

O ka turite be lovos?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 04, 12:01)

ech, harlequin issirinkau ir kainele liudina verysad.gif

Atsakyti
Turiu klausimą šioje temoje ax.gif dėl užuolaidų vaikų kambaryje, gyvenam antrame aukste, ant langu roletai, bet kažkaip man atrodo viskas kaip ant delno, nes priešais namas labai arti doh.gif
Norėtusi kazko kuklaus, be meskiuku/mikimauzu rolleyes.gif , bet nesinori kaip svetainej. Gal turite kokių idėjų? Nete naršau ir niekas nekimba unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, noriu paklausti, kokius baldus vaikams kambariuose renkates?turime lova ir komoda, ateinancia savaite atvaziuos baldininkas papildomu baldu daryti, bet dabar labai metytis pradejau, ko reikia 5 metu vaikui kambaryje doh.gif g.gif manau reikia spintos, lentynu...kambarys nedidelis, ar daryti jau kaip busimai mokinukei ar paprastai...pasiemciau apmastymuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2015 02 08, 15:38)
ech, harlequin issirinkau ir kainele liudina verysad.gif

As i viena kambary pirkau harleqin, tai pigiau vos ne dvigubai, nei Retroformoj. Ir dar greiciau iseina, nei per juos uzsakineti.

QUOTE(Bertute @ 2015 02 08, 18:30)
Turiu klausimą šioje temoje  ax.gif dėl užuolaidų vaikų kambaryje, gyvenam antrame aukste, ant langu roletai, bet kažkaip man atrodo viskas kaip ant delno, nes priešais namas labai arti  doh.gif
Norėtusi kazko kuklaus, be meskiuku/mikimauzu  rolleyes.gif , bet nesinori kaip svetainej. Gal turite kokių idėjų? Nete naršau ir niekas nekimba  unsure.gif

Roletai dazniausiai naudojami tik nakti. Tai galime dienai daryti paprasta klasikini varianta - uzuolaidas. Tiek, kad man dienines be naktiniu nesiziuri.. Bet gal kitems kitaip. Arba austrietes is dieninio audinio, ypac, jei mergaites kambarys.

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 02 08, 21:28)
Sveikos mamos, noriu paklausti, kokius baldus vaikams kambariuose renkates?turime lova ir komoda, ateinancia savaite atvaziuos baldininkas papildomu baldu daryti, bet dabar labai metytis pradejau, ko reikia 5 metu vaikui kambaryje doh.gif  g.gif manau reikia spintos, lentynu...kambarys nedidelis, ar daryti jau kaip busimai mokinukei ar paprastai...pasiemciau apmastymuose ax.gif

Manau, jau kaip busimai mokinukei. Ir stalo didelio ir rubu spintos su kabyklom. Pabandykite i viena visuma sujungti, kad nebutu 'pasibarste' tie baldai.. Jei idetumet foto, galima butu labiau patarti. As stengiaus labai issiplanuoti, kad butu ir kur tvarkingai sudeti daiktus, bet ir kuo maziau uzgriozdintu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Zalia Ruta, tikiu, bet vistiek neiperku sad.gif

Sita man labai wub.gif

http://www.fashionin...tml#lightbox/0/

o langas 2,25 plotis. brangu sad.gif

gal kokiu patarimu ka dar ziurinetis, kur zurinetis ir ko ziurintis,man uzuolaidos pati sunkiausia dalis visu namu.

Ai dar salia lango yra tokia vieta,tokiam reikalui smile.gif

user posted image

Tik noreciau kazkaip ji susieti su lango medziaga, paskui is tos pacios atkartoti pagalves .

kazin imanoma kazka sukurti paciam be kico, ar vistik kreiptis kas pagelbetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friske: 08 vasario 2015 - 21:32
QUOTE(friske @ 2015 02 08, 22:29)
Zalia Ruta, tikiu, bet vistiek neiperku sad.gif

Sita man labai wub.gif

O ar gerai paziurejot, nera pigiau? Nes tikrai galima rast kokybisku ir graziu uz 10-25 sv. Daugiau tikrai nereikia moketi blush2.gif Lt

Is foto nesupratau, ka norite susieti? Burbulus? Kabinate ir tiek, ar tai palei karniza, ar apacioj. O siaip, net nebutina burbu deti prie uzuolaidu. Grazu ir pvz po lentynom.. Reikia pamatyti kambari, kad patarti.

Pagalveles, tiksliau viena didele (mama niekaip nesuprato, kode didele lotuliukas.gif ) irgi dariau is romanetes medziagos, dar pora mazesniu laukia is kitos medziagos - sieneliu. Nes salia lovos dariau gobelenu sieneles (lova nisoj). Nes man ta dazyta siena jaukumo nelabai duoda blush2.gif
Atsakyti