Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(kristynka* @ 2014 02 26, 12:29)
koks sio lanko svoris ?

Ar uztenka lanko 1,35kg, ar geriau rinktis sunkesni ?
http://pigu.lt/gimna...oop_2?id=505964

greit pasidarys per lengvas, jei nusiteikę greitu laiku pirktis antrą, galit imti tada lengvesnį, aš siūlau imti II lygio, iš pradžių sunkokas bus, bet vėliau nereiks pirktis sunkesnio
mano 1,7kg
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 02 26, 13:39)

O iš kur perkat, pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 26, 12:29)
koks sio lanko svoris ?

Ar uztenka lanko 1,35kg, ar geriau rinktis sunkesni ?
http://pigu.lt/gimna...oop_2?id=505964

Toks 1,350 kg , man uztenka, tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 26, 15:21)
O iš kur perkat, pirkti ?

aš prieš keletą metų topprekes.lt pirkau, bet yra ir dbr dar pirkti
Atsakyti
Niu ar yra dar aktyviu lanko sukeju? smile.gif as jau antra savaite po 25-35min i diena pasuku, kolkas beabejo tik melynes matau, beto turiu tikrai ka su tuo lanku "nusukti"... po dvieju nestumu liko neblogai vietos susikaupti nemazai atsargu ant pilvo... sonu pas mane beveik nera, bet pilvas tai tragediiijaaaaaa...... skaiciau skaiciau temas apie lanko sukima ir tik pora nuotraukyciu "pries ir po" radau verysad.gif tai taip idomu ar cia visos su ploksciais pilvais suka, kad jis neatsirastu, ar visos meta ta lanka po lova kai valios pritruksta? rolleyes.gif
Atsakyti
na aš tikrai buvau "nusukus" pilvą, prieš kokius 2 metus, bet dabar reiktų vėl pasukti, prieš metus mečiau blogą reikalą - rūkyti, tai užaugau 10 kg, ir kaip pas mane dažniausiai, viskas ant pilvo rankų... reik pradėt sukti, nes baisu vasaros bus laukti sad.gif
Atsakyti
Sakykit, realiai turbūt iš tokio lanko su tokiais kalneliais nieko gero speju? g.gif ar visvien padeda? user posted image

Gal mėlynių mažiau atsiranda, nei nuo tokio, su išsikišimais?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 03 05, 07:39)
na aš tikrai buvau "nusukus" pilvą, prieš kokius 2 metus, bet dabar reiktų vėl pasukti, prieš metus mečiau blogą reikalą - rūkyti, tai užaugau 10 kg, ir kaip pas mane dažniausiai, viskas ant pilvo rankų... reik pradėt sukti, nes baisu vasaros bus laukti sad.gif

as sita reikala irgi meciau tik pries 2 metus tai irgi vargo vakariene doh.gif toks vaizdas kad ka beisideciau i burna "blogo" viskas po oda ant pilvo lieka doh.gif

QUOTE(Enimdreja @ 2014 03 05, 08:08)
Sakykit, realiai turbūt iš tokio lanko su tokiais kalneliais nieko gero speju?  g.gif ar visvien padeda? user posted image

Gal mėlynių mažiau atsiranda, nei nuo tokio, su išsikišimais?
user posted image

na pas mane tas antrasis, bet pas drauge esu bandzius ta pirma, tai pas mane netgi daugiau tu melyniu buvo nuo pirmojo nes ji lengviau sukti ir greitis sukimo didesnis, bet komentuoti kuris labiau padeda negaliu nes neturiu tokios patirties kolkas ax.gif
Atsakyti
nebijokit tų mėlynių, praeis jos, tie su magnetukais gerai atmuša riebalą, dar tipo ir tas magnetas ten kažkaip veikia priešriebališkai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2014 02 23, 21:32)
thumbup.gif  4u.gif sveikinu. o koki jus lanka sukat ir kokiu rezimu? ax.gif as turiu ta 2 eiliu virs 2kg bet man kai atsiranda tos juodos melynes ant nugaros ir klubikauliu tai labai greit dingsta noras sukt, o taaaaaaip reiketu  doh.gif jus ka nors uzsidedat sukdama, ar jau ant maikutes sukat?

Pirma, kai labai skaudėjo, užsidėdavau bandažą, o dabar ant pliko pilvo darau, bet mėlynės tokios rudos ties klubais jau pastoviai yra. Bet nebeskauda.

Praėjo 2 mėn. po sukimosi, liemuo ir pradinio 96 perėjo į 79. Neblogai. O sijonas iš 44 nr į 38. Čia jau visai gerai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2014 03 06, 08:40)
Pirma, kai labai skaudėjo, užsidėdavau bandažą, o dabar ant pliko pilvo darau, bet mėlynės tokios rudos ties klubais jau pastoviai yra. Bet nebeskauda.

Praėjo 2 mėn. po sukimosi, liemuo ir pradinio 96 perėjo į 79. Neblogai. O sijonas iš 44 nr į 38. Čia jau visai gerai  thumbup.gif

thumbup.gif eik tu sau kaip faina!!!! labai dziaugiuosi, o pries ir po nuotrauku nesidaret? siaip pratimu pilvo presui niekaip neprisiverciu daryt, o gal visai vertetu ir rezultatas greitesnis butu doh.gif mano "liemuo" dabar 81, per bamba, 86, bet kadangi dar striju nuo nestumo pilna tai varge vargeli kaip jis atrodo baisiai visas drebuliukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Davina: 06 kovo 2014 - 10:16
QUOTE(Davina @ 2014 03 06, 11:08)
thumbup.gif eik tu sau kaip faina!!!! labai dziaugiuosi, o pries ir po nuotrauku nesidaret? siaip pratimu pilvo presui niekaip neprisiverciu daryt, o gal visai vertetu ir rezultatas greitesnis butu  doh.gif mano "liemuo" dabar 81, per bamba, 86, bet kadangi dar striju nuo nestumo pilna tai varge vargeli kaip jis atrodo baisiai visas drebuliukas  doh.gif

Ne, nesidariau, buvo aisu pačiai į save žiūrėti. Bet dabar tai fainiai, draugai ir giminės iš karto pastebi. Pilvo preso pratimų aš negaliu daryti dėl sveikatos, tai lieka lankas.
Atsakyti