Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

Mano vyras nedalyvavo gimdyme nes as to nenorejau. KODEL? todel , kad... net nezinau , nemanau kad jis man butu kuo padejas. O klausimai : ar tau jau skauda, ar dar neskauda, ar vandens, ar pamasazuoti ir t.t. mane butu pribaige ... negaliu ir nemegstu sulaukti uzuojautos nei zvilgsniu nei uzjaucianciu kalbu. Buvo daktaras , per visa saremiavimo laikotarpi ir gimdyma, tai kokio velnio ten vyras... lotuliukas.gif
O jau apie tai kad butu per gimdyma mama ar drauge... nu tikrai ne man mirksiukas.gif nors viena drauge kuri ir atveze man i gimdymo namus labai norejo i gimdykla kartu'su manim , as grieztai papriestaravau, nu cia dabar kas galvoju lotuliukas.gif
Po gimdymo tikrai nesigailejau kad vyro nebuvo thumbup.gif nemanau kad vyrui tai labai patiktu matyti , nros mano gimdymas praejo sklandziai ir gerai, ir greitai.
Atsakyti
Maniškis truputį spyriojosi, kai tarėmės ar bus gimdyme ar ne, bet prasidėjus gimdymui ir nuvažiavus į ligoninę, taip greitai viskas įvyko, kad nespėjo ir pabėgt biggrin.gif bet sakė to jausmo niekada nepamirš, o aš nepamiršiu jo akių ir šypsenos, kai pirmą kartą jam įdėjo į rankas dukrytę arba kai mes visi trys dar gulėjom, mažylė pirmą kartą valgė, o jis tik glostė ir bučiavo, tai mane, tai dukrytę. Tai pačios laimingiausios mūsų akimirkos.
Papildyta:
QUOTE(imr @ 2008 07 25, 10:04)
net nezinau , nemanau kad jis man butu kuo padejas.

Man padėjo vien jo buvimas šalia, nors mano gimdymas buvo labai trumpas ir nesunkus, bet jeigu vyras nori o neleist jam dalyvauti ir matyt kaip į pasaulį ateina jūsų vaikelis, yra žiauru. Juk labai gera išgirsti kartu pirmąjį riksmą, nukirpti virkštelę, pabūti kartu, kai mažylis uždėtas ant krūtinės valgo, o ne pamatyti pirmą kartą vaiką tik po kelių valandų. Maniškis visur su ja lakstė ir skiepyt, kai nešė, ir padėjo aprengt
Atsakyti
Kol dar laukiuosi mano nuomone, kad vyras turetu dalyvauti tokiame svarbiame seimos ivykyje. Nebent ten bebunant pajaustu, kad jis ten nevietoj ir nelaiku. Bet siaip noreciau, kad Mb pamatytu kaip gimsta musu turtas smile.gif Dar priimtinai atrodo vyro buvimas per saremius ir isejimas per stumima kai jau niekuo nebegali padeti, bet manau jei maniskis tik pajegs tai bus kartu iki paskutines minutes. Tiktai manau, kad vienai gimdyti yra liudna.
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2008 08 04, 10:24)
Tiktai manau, kad vienai gimdyti yra liudna.

drinks_cheers.gif , nes sarėmiaujant yra daug laisvo laiko doh.gif , tai vat tarp sarėmių yra su kuo pašnekėti. Aš dar kažkaip saugesnė jaučiausi, kai ne viena buvau.
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 07 25, 11:04)
Mano vyras nedalyvavo gimdyme nes as to nenorejau. KODEL? todel , kad... net nezinau , nemanau kad jis man butu kuo padejas. O klausimai : ar tau jau  skauda, ar dar neskauda, ar vandens, ar pamasazuoti ir t.t. mane butu pribaige ... negaliu ir nemegstu sulaukti uzuojautos nei zvilgsniu nei uzjaucianciu kalbu. Buvo daktaras ,  per visa saremiavimo laikotarpi ir gimdyma, tai kokio velnio ten vyras...  lotuliukas.gif 
O jau apie tai kad butu per gimdyma mama ar drauge... nu tikrai ne man  mirksiukas.gif  nors viena drauge kuri ir atveze man i gimdymo namus labai norejo i gimdykla kartu'su manim , as grieztai papriestaravau, nu cia dabar kas galvoju  lotuliukas.gif
Po gimdymo tikrai nesigailejau kad vyro nebuvo  thumbup.gif  nemanau kad vyrui tai labai patiktu matyti , nros mano gimdymas praejo sklandziai ir gerai, ir greitai.

thumbup.gif pritariu tavo nuomonei, as irgi nenoriu kad dalyvautu vyras, juolab mama ar drauge schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charmante @ 2008 06 06, 15:52)
Na gal cia kaip kam, priklauso ir nuo paties vyro...ir nuo busimos mamytes. Ne visi juk vienodi! Vienam vyrui gal ir ne vieta, o kitam vieta.

Ir dar nuo tarpusavio santykių rolleyes.gif . Viena ginekologė pasakojo apie vyrą, kuris vietoj to, kad palaikytų ir padėtų savo žmonai, ėmė šaukti: tu k... nesužalok vaiko blink.gif !
Maniškis dalyvavo ir esu tuo patenkinta. Nes aš jį tiesiog užgainiojau, paduok atsigerti, padėk atsisėsti, vėl atsigulti ir tt. Personalas nebūtų tiek apšokinėjęs, o man to reikėjo. Ir vis dėlto malonu išgirsti vyrą sakant, kad mes kartu gimdėm smile.gif .
Atsakyti
vyras buvo per saremius,buvo kai ziurejo kiek kaklelis atsidares,sake jam gaila i mane ziuret,kai vos ne visa ranka sukisa,todel prasidejus tikrajam gimdymui pasakiau,kad iseitu uz duru.ir taip jau stresavo girdedamas,kaip saukiu,tai jei butu ir mates viska,turbut butu snukius isdauzes personalui lotuliukas.gif o man tai visai vienodai jau buvo kas ten salia manes,ne tas rupejo.
Atsakyti
Maniskis nedalyvavo paciame gymdyme, bet as zinojau, kad jis kazkur salia biggrin.gif Kai gulejau priesgimdyvineje palatoje tai atnese atsigerti, pabuvo sui manim, o kai prasidejo skausmai, as pasakiau, kad nenoriu, kad jis mane tokia matytu ir jis aisku nepriestaravo. Uztat po gimdymo atveze man pavalgyti, nes i vakariene ligoneneje pavelavau biggrin.gif
Atsakyti
Kiek gimdyviu tiek ir nuomoniu.
Kazkas rase, jog vyrus lepiname, saugome nuo skausmo. Nezinau kaip kitos, bet man vyro gimdykloj nereikejo visai ne del to, jog ji apsaugociau. Nu man jis tiesiog buvo nereikalingas. Pritariu imr nuomonei.
O del vyru kulturos gimdykloj... Minetu atveju cia ne tarpusavio santykiu nestabilumas, o vyro nekulturingumas ir gimdyves bei aplinkiniu negerbimas.
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 07 25, 11:04)
Mano vyras nedalyvavo gimdyme nes as to nenorejau. KODEL? todel , kad... net nezinau , nemanau kad jis man butu kuo padejas. O klausimai : ar tau jau  skauda, ar dar neskauda, ar vandens, ar pamasazuoti ir t.t. mane butu pribaige ... negaliu ir nemegstu sulaukti uzuojautos nei zvilgsniu nei uzjaucianciu kalbu. Buvo daktaras ,  per visa saremiavimo laikotarpi ir gimdyma, tai kokio velnio ten vyras...  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif va tokie klausimai mane per gimdyma erzino. Apskritai - man vyras trukde. Greiciausiai antra gimdysiu be vyro.
O laikas tarp saremiu buvo toks trumpas ~ 3 min. kad man norejosi ramybes, o ne atsakyneti i vyro klausimus.
Atsakyti
sveikos as sar tik gimdysiu balandzio menesi ir man darys ko gero cezari, norejau jusu paklasuti ar leidzia buti vyrui operacinej cezario metu? g.gif
Atsakyti
Aš norėjau, kad vyras būtų šalia. Ir gerai, kad buvo. Labai padėjo per sąrėmius, masažavo, laiką fiksavo, sakė, pasiruošti kada sekantis bus ir t.t. Gailiuos, kad liko per stūmimą. Nes gavosi ilgai, komplikuotai. Ko pasekoje,jis, neveikiamas jokių oksitocinų ir kt. hormonų, nenori daugiau vaikų, nes jam viskas buvo baisu labai (nors to neparodė). Man per tą 1,5 val. nereikėjo nieko,ir vyro taip pat. Kitą sykį, jei tik jis bus smile.gif, bandysiu ko gero per šitą momentą išprašyti jį už durų. O koridorium tegul kartu vaikšto thumbup.gif
Atsakyti