as savo mergytes laukiausi ir gimdziau viena... ir tikrai butu buve geriau, jei kazkas btu salia
QUOTE(velniukste23 @ 2008 09 07, 19:22)
sveikos as sar tik gimdysiu balandzio menesi ir man darys ko gero cezari, norejau jusu paklasuti ar leidzia buti vyrui operacinej cezario metu? 

Tai leidziaper cezari but - juk dazniausiai duoda spinaline nejautra, tad moteris gali buti budri, kai pasauli isvys jos leliukas

QUOTE(zarina @ 2008 09 14, 09:33)
as savo mergytes laukiausi ir gimdziau viena... ir tikrai butu buve geriau, jei kazkas btu salia
Pritariu Tau

As vyro nespaudziu butinai dalyvauti gimdyme,leidziu jam pagalvoti (tam dar turim siek tiek laiko) ir nuspresti paciam
Jei jis manys,kad jam per suku matyti tokius mano skausmus-suprasiu
Bet tokia minute gal visai ir ne pro sali butu artimas zmogus salia-bent drasiau butu

Jei jis manys,kad jam per suku matyti tokius mano skausmus-suprasiu

Bet tokia minute gal visai ir ne pro sali butu artimas zmogus salia-bent drasiau butu

QUOTE(imr @ 2008 07 25, 11:04)
Mano vyras nedalyvavo gimdyme nes as to nenorejau. KODEL? todel , kad... net nezinau , nemanau kad jis man butu kuo padejas. O klausimai : ar tau jau skauda, ar dar neskauda, ar vandens, ar pamasazuoti ir t.t. mane butu pribaige ... negaliu ir nemegstu sulaukti uzuojautos nei zvilgsniu nei uzjaucianciu kalbu. Buvo daktaras , per visa saremiavimo laikotarpi ir gimdyma, tai kokio velnio ten vyras...
O jau apie tai kad butu per gimdyma mama ar drauge... nu tikrai ne man
nors viena drauge kuri ir atveze man i gimdymo namus labai norejo i gimdykla kartu'su manim , as grieztai papriestaravau, nu cia dabar kas galvoju
Po gimdymo tikrai nesigailejau kad vyro nebuvo
nemanau kad vyrui tai labai patiktu matyti , nros mano gimdymas praejo sklandziai ir gerai, ir greitai.

O jau apie tai kad butu per gimdyma mama ar drauge... nu tikrai ne man

Po gimdymo tikrai nesigailejau kad vyro nebuvo

Na tiesiog mano mintys! Gimdžiau viena ir vyro, mamos ar draugės visai netrūko. Būtų man ne padėję o tik trukdę su savo užuojautom,

QUOTE(Jameelah @ 2008 09 14, 16:00)
Be to, juk reikejo vandens atnest, bliuda paduot (nes per visa gimdyma labai vemiau), galu gale drabuzelius akuserei paduot ir t.t....
Nu zinokit, man atrodo, kad ir vyrui nedalyvaujant tokie reikalai butu buve padaryti. Toks jausmas, kad personalui tavo vyras vadovavo. Tai turbut jeigu vyro nebutu buve ir lelius nuogas butu palikes

QUOTE(sanele @ 2008 11 11, 11:39)
nors turiu vyra bet nusprendziau kad gimdysiu viena
,nors viena juk nebusiu salia bus puikiai savo darba ismanantys medikai,visiskai jais pasitikiu ir tikiuosi nenusivilti ju darbu
gimdau uz keturiu dienu jau

aš tai daviau vyrui nuspręsti ar nori ar kaip

Man atrodo , kad siais laikais jau niekas nieko nezemina ir nevadina.
QUOTE(Leticija @ 2008 11 11, 15:08)
Man atrodo , kad siais laikais jau niekas nieko nezemina ir nevadina.
todėl, kad dauguma dalyvauja su kažkuom, o ne vienos

QUOTE(saliuke @ 2008 09 21, 15:44)
Na tiesiog mano mintys! Gimdžiau viena ir vyro, mamos ar draugės visai netrūko. Būtų man ne padėję o tik trukdę su savo užuojautom, 

Aš irgi sutinku 100% ,ir man netruko,juk buvo gydytoja,akušerė,ne viena palikta likimo valiai

Gimdžiau viena ir likau tuom labai patenkinta. Tikrai nesigailiu, manau kada nors antrą ir gimdysiu viena.