Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

QUOTE(sleeta @ 2006 07 05, 14:08)
vakar pagaliau pakalbejom su draugu del jo dalyvavimo gimdyme...baisiai nusivyliau isgirdusi,kad jis nelabai noretu jame dalyvauti verysad.gif siaip suprantu kad tuo metu jis gali dirbti,bet jei ne darbo diena tai visai bijau viena buti,nes daugiau jokiu artimu zmoniu neturiu,kurie galetu but salia ta akimirka g.gif o viena labai bijau,nes turiu daktaru fobija ir ju labai nemegstu ax.gif

na as gimdziau anglijoje per gimdima leido buti tik 2 zmonem tai su manimi buvo sesuo ir vyras,dziaugiuosi,kad jie buvo sale labai man padejo smile.gif
Atsakyti
Manau, gimdymas turi islikti siek tiek paslaptingas ir nereikia vyrui matyti visko is karto. tegu palydi iki gimdyklos ir pamato suvystyta mazyli. pakaks ir personalo pagalbos. dar ir del vyro jaudintis nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
As gimdziau , o vyras stovejo uz duru, jeigu reiktu gimdyt dar karta, butu tas pats, man uzteko zinoti to kad jis yra netoliese, nenoreciau kad su manim butu sesuo ar mama.tiesiog tokia mano nuomone
Atsakyti
As zinau, kad per pati finala vyras su manim nebus, nes gyvenam salyje, kurioje gimdymas vis dar laikomas tik moteru reikalu verysad.gif Labai liudna, nes jis yra vienintelis zmogus, kurio noreciau kartu verysad.gif Galeciau prasyti anytos buti kartu, bet ji 10 vaiku pagimdziusi, tai pagimdyti jai turbut atrodo tas pats, kas pakakoti, vien del to nenoreciau jos salia biggrin.gif
Atsakyti
be vyro nebuciau istverusi, man buvo be galo reikalinga jo parama ir pagalba. labai dekinga jam uz visa pagalba, ir jis dziaugiasi kad mate dukrytes gimima. manau tokia akimirka vyras turi buti salia wub.gif
Atsakyti
o aš manau, kad tai kiekvienos šeimos reikalas smile.gif, tai čia labiau turėjai gal pasakyt, kad manai, jog TAVO vyras turi būti šalia smile.gif

QUOTE(marina861 @ 2010 10 19, 22:47)
be vyro nebuciau istverusi, man buvo be galo reikalinga jo parama ir pagalba. labai dekinga jam uz visa pagalba, ir jis dziaugiasi kad mate dukrytes gimima. manau tokia akimirka vyras turi buti salia wub.gif

Atsakyti
Mano vyras irgi nedalyvavo, nes aš nenorėjau, už tai buvo mama, bet ir tai tik palaikė mane sąrėmių metu, per patį gimdymą nedalyvavo. Man vienai kažkaip buvo drąsiau. Bet kiekviena ką daryt pasirenka savaip smile.gif
Atsakyti
Aš planuoju gimdyti be vyro noriu kad per saremius jis būtų, bet iki galo tai ne. Bet yra galimybė kad tuo metu jo iš vis gali nebūt Lietuvoj, va dėl to tai nesmagu kažkaip aš sakau man būtų ramiau jei žinočiau kad vyras už gimdyklos, o ne už Lietuvos sienos.
Atsakyti
as gimdziau kartu su vyru, bet pacio gimdymo metu jo nei nemaciau, nei nejutau, nei negalvojau apie ji. jis buvo man uz galvos ir viska stebejo. vyrams tai matyti skausminga, nes mato kaip kencia zmona ir nieko negali padaryti, kad jei padetu.manau vyrai tai turi matyti, kad ivertintu moteri.
kiek kalbedavau pries gimdyma su mama ji sake,jog gerai kas butu gimdyme ir is salies matytu viska, tada gydytojai su tavimi geriau elgiasi, o tai pasitaiko, kad net paleistuve isvadina.
svarbu kartu buti su tuo zmogumi, su kuriuo gerai jaustumiesi ir nesivarzytum, o koks skirtumas ar tai mama, vyras ar drauge. sioje situacijoje svarbiausia gimdyve
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 10 21, 11:24)
as gimdziau kartu su vyru, bet pacio gimdymo metu jo nei nemaciau, nei nejutau, nei negalvojau apie ji. jis buvo man uz galvos ir viska stebejo. vyrams tai matyti skausminga, nes mato kaip kencia zmona ir nieko negali padaryti, kad jei padetu.manau vyrai tai turi matyti, kad ivertintu moteri.
kiek kalbedavau pries gimdyma su mama ji sake,jog gerai kas butu gimdyme ir is salies matytu viska, tada gydytojai su tavimi geriau elgiasi, o tai pasitaiko, kad net paleistuve isvadina.
svarbu kartu buti su tuo zmogumi, su kuriuo gerai jaustumiesi ir nesivarzytum, o koks skirtumas ar tai mama, vyras ar drauge. sioje situacijoje svarbiausia gimdyve

100% sutinku
Atsakyti
gimdziau su vyru, bet kitakart noreciau, kad saremiu metu jis palatoj palauktu ir i gimdykla ateitu nebent man ko prireiktu, nes tuo metu man vienintelis malonus zmogus buvo akusere su nauja epiduro doze. su vyru tuo metu sneketis tikrai nenorejau, o visokie prisilietimai ir masaziukai netgi nervino. o kai jau lenda vaikelis, noreciau kad jis butu, nes tai tikrai svarbi ir jaudinanti akimirka... wub.gif vyras net anksciau uz mane pamate musu stebukliuka, paliete jo islindusia galvele, man pranese, kad su plaukuciais vaikas ir matosi veidas smile.gif
Atsakyti
Jeigu vyras ateina padeti,tai gal g.gif bet jei stovi salia ir ziuri,tai koks tolkas? Be to,manau,kad vyras turi buti moraliskai pasiruoses,pries tai domejesis ir zinoti del ko eina kartu...nes jei dar del jo tektu pergyventi,tai kosmaras doh.gif Pati maciau priimamajame vyrus ant minkstasuoliu miegancius ir laukiancius kol zmonos pagimdys....toks ju pasirinkimas,prievartos neturetu buti...
Atsakyti