Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 21:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama  ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia  normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti

Man galvoje netelpa toks prasymas, kad padetu gimdyti svetimas vyras. Ir dar, kad tas vyras sutiktu dalyvauti. Jei mano vyras sutiktu dalyvauti kitos gimdyme, tai nezinau kaip tada viskas baigtusi. As jam to tikriausiai niekad neatleisciau. Turetu man aiskintis kodel taip pasielge. ir manau, kad daugiau kaltinciau ji negu ta moteri, nes nuo jo priklauso ar jis dalyvaus ar ne. O gimdanciajai gali ir protas tuo tarpu susisukti.
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 22:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama  ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia  normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti

Cia tokie klausimai kyla, kai zmogus neturi problemu ir bando ju rasti kitur!
Kaip tau toliau buti?! Nebandei uzduoti klausimo kaip jai toliau buti? Ar tavo vyras numire ar jos? Idomu jei situacija butu kita, tu liktum viena? Nekalbant jau apie tai, kad moteris nescia(kas jau duoda itaka musu veiksmams ir jausmams), o dar praradusi vyra...
Kodel moteris buna tokios ciniskos? Galvojimas tik apie save! Gal tai jai artimiausias zmogus, kuris ja suprato, tu galetum irgi but jautresne, but drauge jai. Nors aisku jei tokia butum, gal butu taves paprasius dalyvaut gimdyme. Ir jis dar filmavo - tavo zodziais , tai jau vos ne iskrypimas. Ta juosta liks jos vaikeliui, kuris jau nuskriaustas, jau neturi tevo, o buna ir tokiu atveju, kad gimdymo metu ar po jo mirsta gimdyve. Dziaugtis tik reik, kad tokia akimirka atsirado tvirtas ir suprantantis zmogus.
Kaip toliau tau buti? Negali atsigauti? Atsisesk i jos vieta ir paziurek i tolimesni gyvenima jos akimis ir atsakyk, kaip jai buti???
Jau nepagaileciau net, kad per drauges gimdyma mano vyras padetu, nekalbant apie brolio zmona! Saunuolis tavo vyras!!! O tu tik savimyla, egoiste, kitu zodziu sitoj situacijoj nerandu... Tau nusisikt, kad mire jos vyras, galvoji tik apie save. Cia net problemos nera, kaip tik kazkoks tavo nepasitenkinimas. Geda net klausti butu tokio klausimo. Besirdis zmogus...
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 08 11, 16:08)
Cia tokie klausimai kyla, kai zmogus neturi problemu ir bando ju rasti kitur!
Kaip tau toliau buti?! Nebandei uzduoti klausimo kaip jai toliau buti? Ar tavo vyras numire ar jos? Idomu jei situacija butu kita, tu liktum viena? Nekalbant jau apie tai, kad moteris nescia(kas jau duoda itaka musu veiksmams ir jausmams), o dar praradusi vyra...
Kodel moteris buna tokios ciniskos? Galvojimas tik apie save! Gal tai jai artimiausias zmogus, kuris ja suprato, tu galetum irgi but jautresne, but drauge jai. Nors aisku jei tokia butum, gal butu taves paprasius dalyvaut gimdyme. Ir jis dar filmavo - tavo zodziais , tai jau vos ne iskrypimas. Ta juosta liks jos vaikeliui, kuris jau nuskriaustas, jau neturi tevo, o buna ir tokiu atveju, kad gimdymo metu ar po jo mirsta gimdyve. Dziaugtis tik reik, kad tokia akimirka atsirado tvirtas ir suprantantis zmogus.
Kaip toliau tau buti? Negali atsigauti? Atsisesk i jos vieta ir paziurek i tolimesni gyvenima jos akimis ir atsakyk, kaip jai buti???
Jau nepagaileciau net, kad per drauges gimdyma mano vyras padetu, nekalbant apie brolio zmona! Saunuolis tavo vyras!!! O tu tik savimyla, egoiste, kitu zodziu sitoj situacijoj nerandu... Tau nusisikt, kad mire jos vyras, galvoji tik apie save. Cia net problemos nera, kaip tik kazkoks tavo nepasitenkinimas. Geda net klausti butu tokio klausimo. Besirdis zmogus...

Taip žiauriai gal nereikia raškyti. Tu teisi, kad mes išklausėme tik vieną pusę ir sugebame tik moteriškai įvertinti, t.y. į gimdyvę kaip į seksualinį objektą žiūrėti. Nors aš bet kokiu atveju vyro brolio šalia nenorėčiau matyti per gimdymą, na bet jei paliekant prielaidą, kad gimdyvė į tą vyrą žiūrėjo, kaip į belytį asmenį, tai gal ir nieko. Bet pasaulis perdaug žiaurus ir jei moteris rašo čia, vadinasi nebuvo jos jau tokios artimos, kad jai visas šis procesas atrodytų normalus.
Atsakyti
QUOTE(juratttte @ 2009 08 11, 21:51)
Taip žiauriai gal nereikia raškyti. Tu teisi, kad mes išklausėme tik vieną pusę ir sugebame tik moteriškai įvertinti, t.y. į gimdyvę kaip į seksualinį objektą žiūrėti. Nors aš bet kokiu atveju vyro brolio šalia nenorėčiau matyti per gimdymą, na bet jei paliekant prielaidą, kad gimdyvė į tą vyrą žiūrėjo, kaip į belytį asmenį, tai gal ir nieko. Bet pasaulis perdaug žiaurus ir jei moteris rašo čia, vadinasi nebuvo jos jau tokios artimos, kad jai visas šis procesas atrodytų normalus.

Cia tik mano nuomuone. Tikrai labai pikta, kad moteris jauciasi pirma patele, o paskui tik zmogumi. Tame esme, jei butu zmogiskumo daugiau, gal but ta moteris butu pasikvietusi kita moteri ar net ja pacia, kad pabutu salia.
Turiu daug draugiu ir vyras turi broli vedusi. Nei minutei nebutu kilusi net mintis, jei butu atsitikes toks pats dalykas, pavydeti savo brolienei, kad mano vyras palaikytu ja gimdymo metu. Man tai nera zmogiska.
Nebent situacija tokia, kad ji pastoviai flirtuodavo su juo. Bet prasymas padeti gimdymo metu ir tuo metu jus matot gimdyvei sekso objekta? Gal nulipus nuo stalo dar ir vyra isdulk... pagimdziusi. Kazkoks kosmaras. Sveiku protu nesuvokiamas.
Atsakyti
wau...na as gimdziau viena ir nieko,viska istveriau ir dabr turiu suneli smile.gif
Atsakyti
Gimdyme dalyvavo vyras,bet...aš neprašiau to,nežinau,man jis nei padėjo,nei trukdė,tiesiog buvo...Tad,tikrai būčiau ir be jo pagimdžiusi taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man vaikelio gimtis-labai intymi, suartinanti seimos akimirka. Ir nors nenorejau, kad vyras dalyvautu gimdyme, vis tik dalyvavo (nebuvo kada jau isprasyti jo is gimdyklos rolleyes.gif ). Ir labai tuo dziaugiuosi. Ta siluma, kuria abu pajutom gimus dukrelei lydes mus visa gyvenima. wub.gif Suneli gimdziau viena, vyras nespejo grizti verysad.gif
Atsakyti
Man idomu pasidare, tokia baisi nuojauta lyg, vizija blink.gif lotuliukas.gif o jei vyro salia nebus, nebus kam ka pasaukti, daktarai uzsieme, yra kitu gimdyviu, i riksmus ten niekas kiek atsimenu nereaguoja, ar negali taip buti, kad vaikas islenda ant to stalo be niekieno pagalbos, ir ka tada daryti?? Kaip elgtis staigiai? blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 22:09)

Hm, o tai kodel su savo zmona nepasitare, i gimdanciaja vistiek neziurima kaip i sexo objekta, manau...veikiau atvirksciai. Tik kad paskui nepaprasytu dar kitu, intymesniu paslaugu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 01 vasario 2010 - 20:31
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 23:09)

na čia jau sena istorija , man atrodo sukurta jumoristės lotuliukas.gif
Atsakyti
as gimdziau viena ir gal net dziaugiuos del to, vyro man gimdykloj tikrai nereikejo tongue.gif
Atsakyti
Gimdziau viena ir antra gimdysiu viena.. Labaiausiai as taip noriu MB nepriestarauja ir nesiverzia..
Aisku per saremius buvo ir bus kartu.. taciau laikus atejus reikia susikoncentruoti i daktarus ir ju zodziu bei gimdymo procesa..
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 15:07)
Sveikos. Noreciau paklausti nuomones tu, kurios gimde vienos.
Kadangi busiu vienisa mamyte, tai, pasiskaiciusi jusu pokalbiu, pradejau jaudintis - o kas gi man pades gimdyti?? g.gif  Vyro nera, mamos salia nenoriu, tai kas belieka?? Ar isvis jums buvo svarbu ir butina, kad gimdyme dalyvautu koks artimas zmogus?? Ar galima to prasyti drauges?? Ar kuri is jusu esate gimdziusi visai viena?? Juk ne visada gali logiskai mastyti gimdymo metu, kartais reikia, kad kas su gydytoju pasneketu ar atnestu ka nors. Kaip jus elgetes tokioje situacijoje??

Jeigu nerimauji, kad vienai bus sunku, tada paprašyk labai artimos draugės, kuri jau yra gimdžiusi, kad būtų šalia tavęs.
Man asmeniškai buvo svarbu, kad šalia būtų artimas žmogus - mano atveju dalyvavo MB, nes jam net klausimų nekilo, dalyvauti ar ne. Bet jeigu jo nebūtų, norėčiau, kad kas nors šalia vis tiek būtų, palaikytų man draugiją, paduotų vandens ir pakviestų daktarą, kai jau rimtas reikalas ateitų. Turėdama artimą žmogų šalia, jaučiausi žymiai ramesnė ir mažiau jaudinausi..
Atsakyti