QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 21:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti
Man galvoje netelpa toks prasymas, kad padetu gimdyti svetimas vyras. Ir dar, kad tas vyras sutiktu dalyvauti. Jei mano vyras sutiktu dalyvauti kitos gimdyme, tai nezinau kaip tada viskas baigtusi. As jam to tikriausiai niekad neatleisciau. Turetu man aiskintis kodel taip pasielge. ir manau, kad daugiau kaltinciau ji negu ta moteri, nes nuo jo priklauso ar jis dalyvaus ar ne. O gimdanciajai gali ir protas tuo tarpu susisukti.