Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

Man tai ziauriai nepatiktu jei mano vyras dalyvautu netgi geriausios drauges gimdyme o dar kad ir filmuotu... doh.gif
Cia kazkokia nesamone. tai jei vyro neteko tai nereiskia kad svetimi vyrai turi jos gaileti ir jai pataikauti.tai ji uzsimanys smileysex.gif tai irgi pasakys kad va neteko vyro o jai reikia, tai vel (giminaites ar drauges) vyras turi ateit i pagalba nes jam nepatogu atsisakyti. Cia kazkokia nesamone su tuo nepatugu atsisakyti
O tas kurios manipuliuoja savo nelaimemis kitus tokias tik gun_bandana.gif
As nieko nenorejau izeisti tik savo nuomone isakiau bebe.gif
Atsakyti
visiskai su tavim sutinku smile.gif
Atsakyti
as neisivaizduoju kad maniskis galetu kad ir mano sesers gimdyme dalyvauti, baisu blink.gif o ir pati tikrai nesutikciau svetimo isileisti i palata net jai tai ir vyro brolis schmoll.gif apsurdas kazkoks
Atsakyti
Du vaikus pagimdziau viena, be vyro, o apie mamas ar dar ten kokius giminaicius is vis nekalbu - net nepranesiau , kad isvaziuoju gimdyti - paskambinau ir dziugia naujiena pranesiau, kai jau leliukai gime buvo - tokia as.... Nenoriu jokios ten uzuojautos, ale palaikymo ir nervinimosi. Man taip geriau. Ir dabar vyrui pasakiau, kad nenoriu, kad dalyvautu gimdyme, uztenka ir personalo prieziuros ir demesio , tikrai negaliu skustis. O siaip, tai cia nuo zmogaus priklauso - vienoms reikia to palaikymo ir artumo, kitoms ne.
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 23:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama  ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia  normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti

Truksta zodziu... doh.gif doh.gif doh.gif ismeciau lauk toki vyra...cia net nediskutuotina "Normalu ar nenormalu".... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Na, dar tokio cirko nebuvau girdejus...tu jau man atleisk, bet as manau, kad cia didziausias absurdas...tai ka dar tada tavo vyra gali padaryti del kitu moteru... g.gif Na, tikrai atsiprasau, bet nebuk naivi, ziurekis jau dabar, nes paskui bus sunkiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 06 21, 18:29)
Truksta zodziu... doh.gif  doh.gif  doh.gif  ismeciau lauk toki vyra...cia net nediskutuotina "Normalu ar nenormalu".... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Na, dar tokio cirko nebuvau girdejus...tu jau man atleisk, bet as manau, kad cia didziausias absurdas...tai ka dar tada tavo vyra gali padaryti del kitu moteru... g.gif  Na, tikrai atsiprasau, bet nebuk naivi, ziurekis jau dabar, nes paskui bus sunkiau  verysad.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku su tavim, kazkokia nesamone cia blink.gif dabar pati pagalvojau ax.gif mb turi broli as prie jo su naktiniais nepatogiai jausciaus, o cia toooooks dalykas blink.gif

As gimdziau viena, nes mb nespejo i lt grysti, ir visai to nesigailiu, ir kita vaikuti gimdysiu tikrai viena, kazkaip kai pamaciau kaip tas gimdymas vyksta tai galvoju kad vyrui ten ne vieta ax.gif bet cia aisku tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kad vyras nedalyvaus gimdime, pranese is anksto. Tada buvau papykusi, bet dabar net neprasyciau ax.gif
Gimdziau su sese. ir labai tuo dziaugiuosi. Aisku, ten jokios pagalbos nereikejo, bet gerai, kad tarp "smagumu" buvo su kuo pabendrauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2009 06 25, 19:29)
Sveikutes,
Kad vyras nedalyvaus gimdime, pranese is anksto. Tada buvau papykusi, bet dabar net neprasyciau  ax.gif
Gimdziau su sese. ir labai tuo dziaugiuosi. Aisku, ten jokios pagalbos nereikejo, bet gerai, kad tarp "smagumu" buvo su kuo pabendrauti  lotuliukas.gif

O is tiesu kas gali dalyvauti gimdyme apart vyro? blush2.gif ar gali ir svetimi zmones (ta prasme drauge)...nes esu girdejusi, kad lygtais be vyro mazai ka beileidzia... rolleyes.gif
Atsakyti
kad vyras nedalyvaus gimdyme zinojau is anksto,nes jis turejo tuo metu isvykti,taciau planavau kad vistiek viena nebusiu ir pasikviesiu mama ar sese...taciau taip jau gavosi,kad mano lelius sugalvojo anksciau pas mus atkeliauti,todel gimdziau visiskai viena svetimoje ligonineje ir tarp svetimu zmoniu verysad.gif zinau,kad antro viena gimdyti tikrai nenoreciau,nebutinai vyras turi buti salia,bet dalyvaujant artimam zmogui manau butu buve lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 11, 00:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama  ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia  normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti

Nezinau kaip tu istverei tokia nesamone, bet aš asmeniškai susimąstyčiau ne tik apie vyro brolio žmoną, bet ir apie savo vyrą. Taip išeina, kad jis su bet kokia moretimi galėtų eiti į gimdyklą, o paskui gal ir bendrą gyvenimą kurti. Negalima mylėti aklai, todėl gerai paanalizuok savo vyrą. O jeigu juo esi tikra 101 % tuomet pamirš tą įvykį ir jo nebealanizuok, kam save bereikalingai skaudinti ir varginti.
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2009 06 28, 11:50)
O is tiesu kas gali dalyvauti gimdyme apart vyro?  blush2.gif  ar gali ir svetimi zmones (ta prasme drauge)...nes esu girdejusi, kad lygtais be vyro mazai ka beileidzia... rolleyes.gif

leidzia visus ka nori(proto ribose aisku).bent KMUK yra nustatyta kiek zmoniu gali buti gimdykloj.Tai jei nori seses/drauges/svetimo vyro-ileis tikrai.Tik pries tai turi nurodyti kas dalyvaus ir kam galima pranesti apie tavo bukle jei kas nutiktu mirksiukas.gif

MB gimdyme nedalyvavo.Jis buvo su manim tik kol saremiavau.Cia tikrai pravercia zmogus,kad bent pakalbeti butu su kuom,nes gimdziau nakti,akusere cia ateidavo,cia iseidavo,tai vienai butu liudna.O per stumima man jau nereikejo nieko.Vyras isejo i koridoriu(toks susitarimas buvo,jis bijo kraujo,o ir as visai nenorejau kad jis ten ziuretu).As tik klausiau ka liepia daktarai ir "dirbau".uzteko ir ju ten,kur ten dar suziureti kaip vyras,ar neguli kur ant grindu,ar nesimakaluoja daktaram po kojom.Man prireike pagalbos,prileke kruvos daktaru,tai net anksta buvo.Vyra pakviete is karto vos istrauke sunu.Svarbiausius momentus mes pasitikom kartu.
jei jau vyro nera,o viena mamyte bijosi rekomenduociau ne mama,o drauge(mamos priima labai asmeniskai ir daznai sokdina daktarus).Stipria,gimdziusa.Ji nestresuos,nepanikuos ir priziures daktarus jei jau kas nors(niekada nezinai kada gali prireikti pakisti litu ar pabarti kad neziuri).Mano vyras pvz labai tikrino sildoma kudikio staleli.Bijojom kad nenuplikytu kaip tu dvynuku.Na kvaila baime,bet vistiek.

Aelita25 uzjauciu del vyro.As ne pykciau, as siauteciau taip, kad stogas kilnotusi.Dabar klausimas ar nereikes tavo vyrui ir kitokiu paslaugu jai atlikti:pvz padeti auginti sunena,paremti pinigais.Juk vyro nera!As ja uzjauciu del netekties,bet prasymas jos... ppasakok kaip dabar sekasi su vyru del to bendrauti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 10 rugpjūčio 2009 - 10:09
pagimdizua du vaikus ir abu viena, vyras tik atveze i gimdymo namus ir atvaziuodavo jau po gimdymo. ir nieko, viskas super. galbut as tokia esu kad nenoriu kad man trukdytu, visgi reikia susikaupti, uztenka ten ir taip zmoniu, pirma kai gimdziau tai mazoj gimdyklos 5 zmones buvo, antra tiesa tik trys. o vyras atvaziuodavo kai tik mes i palata atvaziuodavom. abu kartus buvo labai miela kai jis ieidavo su geliu puokste i palata ir galedavau ji pasitikti su sypsena ir mazu kamuoliuku ant ranku. wub.gif antra karta ir sunelis kartu atvaziavo tai reikejo matyt ju abieju akis, abu apsiasaroje biggrin.gif is dziaugsmo zinoma.
Atsakyti