Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

QUOTE(zuvedra @ 2007 05 30, 11:06)

O vakar paklausiau savo gydytojos jos profesionalios nuomones. Ji atsake ta pati kaip ir Lidija cia parase - geriausia jei pabus per saremius, o pacio ziaurumo nematys. Dar is smalsumo paklausiau, ar vyrai netrukdo medikams. Sake trukdo tik labai retai, ir ne tada kai nualpsta (cia daugiau filmuose rodo tokius fokusus, realybeje medikai jau mato kaip zmogus pradeda balti ir isgruda uz duru  tongue.gif ), o kai pradeda be saiko klausineti ir reikalauti demesio sau. Va kaip buna pasirodo  rolleyes.gif

Pilnai sutinku su tuo, manau, kad uzteks vyrui uz duru pastovet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 30, 11:17)
Pilnai sutinku su tuo, manau, kad uzteks vyrui uz duru pastovet  thumbup.gif

]
Jeigu gimdymas greitas, tai gal ir taip. Bet jei tenka buti vienai valandu valandas, tai tokia niekam nereikalinga pasijauti... Bent jau man tai buvo zymiai ramiau, kai salia artimas zmogus, su kuriuo ir pakalbet gali tarpais tarp saremiu, ir pasvajot, ir galu gale gydytoja nulekia pakviest, jei kas neaisku. O ir personalas mandagiau elgiasi, kai esi ne viena. Cia kalbu is savo patirties.
Atsakyti
na as gimdziau abu kartus viena nes abu kartus dare operacija
Atsakyti
As ruosiuosi gimdyti viena ,nieko ten grazaus nebuna per ta gimdyma ,man paciai nemalonu but matyt ,as nenoreciau ziureti kieno nors (sesers ,drauges ir tt) gimdyma.As visuomet statau save i kito "kaili" ir ziuriu patiktu ar ne.Jus noretumet dalyvayti kieno nors gimdyme?
Atsakyti
o mes susitarem su vyru kad jis bus salia iki pat gymdimo pradzios, palaikyti, o kai parasides jis palauks uz duru, nes labai jautrus teks ji gaivinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai protingas sprendimas, beto daugumai vyru pamacius zmonos gimdyma ilga laika "nestovi" ant zmonos.
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 05 31, 16:30)
Labai protingas sprendimas, beto daugumai vyru  pamacius  zmonos gimdyma ilga laika "nestovi" ant zmonos.

O is kur cia tokia teorija,statistika,ar is pacios praktikos? g.gif
Atsakyti
Mūsų daugumos mamos gimdė be vyrų nepriklausomai nuo jų gerumo ar blogumo, bijojimo ar ne. Ir nieko nenutiko smile.gif Ir nenutiks. smile.gif Dabar mada su vyrais gimdyt, bet jų nebuvimas nieko baisaus pačiam gimdymui nepadaro.
Papildyta:
QUOTE(Asta S. @ 2007 05 30, 11:26)
]
O ir personalas mandagiau elgiasi, kai esi ne viena. Cia kalbu  is savo patirties.

Priklauso nuo personalo kultūros...kaip ir visur. Jei normaliau elgiasi tik todėl, kad ne viena, toks tas ir mandagumas...
Papildyta:
QUOTE(lasisa @ 2007 05 30, 22:07)
Jus noretumet dalyvayti kieno nors gimdyme?

Norėt gal ne, bet jei paprašytų artimas žmogus ir jam reikėtų palaikymo, o aš galėčiau - turbūt dalyvaučiau. Na jei tik gimdyvei nuo to bent kiek ramiau būtų vadinasi verta. smile.gif
Atsakyti
jei tik kas prasytu butinai dalyvauciau ir padeciau kuo tik galeciau.kai gimde sesuo buvau pasiruosus is kauno i vilniu nulekt jei tik vyras nesutiks but ar ji nores kad buciau as,bet vyras su ja buvo,o as visa laika taip sau vietos neradau kad darbe jokio darbo imtis negalejau,nes gimdziau pirma jos ir taip neramu buvo.kad tik viskas gerai butu.gimdymo gal ir nepakeicia artimo dalyvavimas,bet jeigu vyras nori dalyvaut tai geriau tai leist nes uz duru jam bus kurkas baisiau nei kartu ,nes nezinos kas ir kaip vyksta
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 05 31, 16:30)
Labai protingas sprendimas, beto daugumai vyru  pamacius  zmonos gimdyma ilga laika "nestovi" ant zmonos.

doh.gif Koke nesamone Pirma karta gimdziau be vyro tai siaubas kaip truko jo sale doh.gif Antra karta su vyru thumbup.gif Ir vyras sake kad nera neko ziaurios lotuliukas.gif Ir visem gyresi kad pirmas vaika pamate lotuliukas.gif Ir dar man buvo saugumas jousmas,jai butu kas nors negerai,ira sale zmogus kuris gales padet arba kontrolijot padeti.
Atsakyti
Gimdžiau be vyro 4u.gif , jis palaikė mane už durų.
jis nenorėjo, o aš ir neverčiau dalyvaut smile.gif , beto įpusėjus visam reikalui prireikė operacijos, tad vis tiek vyrukas pirmiau už mane lelių pamatė, nes aš be sąmonės buvau smile.gif

Nemanau, kad reikėtų versti vyrą dalyvauti gimdyme, jei jis to nenori, nėra tam pasirengęs 4u.gif , taip tik santykiams galima pakenkt unsure.gif
Atsakyti
O aš tik už vyrą šalia thumbup.gif Jis 15valandų prie manęs buvo, masažavo nugarą, laikė už rankų, dėjo šaltą rankšluosti ant galvos ir t.t. Tik per stūmimą jį daktarė išvarė, nes ir taip daug padarė. Labai esu jam dėkinga 4u.gif
Atsakyti