QUOTE(eugu @ 2006 07 26, 23:11)
kaip tiems vyrams gerai, kad jie gali rinktis: dalyvauti ar ne...o mes moterys pasirinkimo tokio neturim
manau, kad tie vyrai, kurie nedalyvauja gimdyme, labai daug praranda
Na va, vis norėjau užvesti temą apie vyrų dalyvavimą gimdyme, ir štai pagaliau radau jau išdiskutuotą kalusimą

AŠ kolkas nesilaukiu, bet planuojam. Aš kažkaip išvsi neįsivaizduoju savo vyro dalyvaujant gimdyme, nes kaip čia kai kurios sakė, maniškis irgi net per tv negali kalusytis kai medicininė laida eina, tai ką jau čia kalbėti apie life show

Iš kitos pusės tai aš irgi manau (bent jau kolkas), kad nereikai vyrui matyti viso to jovalo. Bet gerą mintį pametėjot, kad gal ir gerai būtų kad padalyvautų per sąremius, morališkai palaikytų, nes girdėjau iš draugių, akd būna tokia stadija, kai stogą rauna. Dra kita draugė sakė, akd be vyro būtų sunkiai pagimdžiusi, nes tas sąžiningiausiai padėjo gimndyt, kai atrodydavo kad nebėr jėgų... Nu nežinau kaip Jūs, bet aš tai jaučiuosi žiauriia drovi, net bloga pagalvot, kad kažkas ten knaisiosis po mane. Pati numirčiau atrodo nuo to vaizdo, gerai kad pačios nieko nematom

. Smagu skaityt Jūsų žinutes, kad ne aš vienintelė nenoriu vyro dalyvavimo gimdyme. Visa laimė, kad jis ir pats nesvaigsta nuo noro ten būti. Paprašyčiau tai ir dalyvautų. Bet žinau, kad bus ramiau be jo. Svarbaiusia susirasti patikimą gydytoją. Gal kas turite kokių kontaktų, kad 100 proc. pasitikėjimas būtų?Vilniuje.