QUOTE(bonita28 @ 2014 08 26, 09:48)
Na Tu saunuole, kad taip susiemi. Oas tris metus lankiau sokiu uzsiemimus. Vasaros pradzio vyko paskutiniai uzsiemimai pries atostogas ir man uzejo stiprios PA. Dabar vadove jau raso, klausia ar lankysiu, o as jau mastai, kad neisiu 

Pasiryžk ir eik, šokiai juk smagu, atpalaiduoja! Nors aš pati jau du kartus zumbą buvau metus dėl to... Atrodo, pradėdavau lankyt, viskas gerai kurį laiką, paskui vienas priepuolis, antras priepuolis ir pakerta baimė, tada galvoju, kad nebereik man nieko lankyt, nes automatiškai atsiranda "alergija" užsiėmimams.

Dar prieš porą dienų perlipau per save ir sugalvojau pasiryžt eit mokytis vairuot. Nors bijau nežmoniškai ir noro nejaučiu, ir poreikio ne... bet visuomenė verčia, reikia gal pabandyt. Kaip sakau, surizikuosiu - pavyks, išmoksiu, išlaikysiu ir visi atsiknis. O jei nepavyks, tada pasiųsiu visus velniop ir turėsiu pasiteisinimą, kad bandžiau.
Bandau save programuot ir kažkuo užsiimt, savotiškai dabar imu kiekvieną priepuolį kaip iššūkį ir bandau atsilaikyt. Dresūroj ištinkančius priepuolius jau gal ir suvaldžiau - vakar prasisukau be jų, mažutė pergalė prieš save