Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

laba ryta 4u.gif
o man antra diena skauda galwa, bei akis.. pastoviai lyg apsimiegojus.. blink.gif
jau vel mintys negeros, kad galwa skauda, kad akis, vel visko prisigalot spejau.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 26, 23:51)
bonita, bet as kaip suprantu tave vargina ta sirdis, galva pasvaigalioja bet tu pa tai retai buna, pvz man isvis ju kaip ir nebuna, man tik tie simptomai ir nerimas baisus, tai cia man uzskaityt kaip pa ar kas cia man yra unsure.gif  pasimeciau db visai g.gif

Sveikos mergytes,
Jauniute, man gydytoja aiskino taip, kad mano diagnoze butu nerimo sutrikimas su panikos atakomis+ agorafobija (uzdaru patalpu baime). Ji man aiskino, kad zmogus turi kazkokia liumbine nervu sistema, kuri pas tokias kaip mes buna issiderinus. Tada viskas prasideda nuo minties. Pvz pagalvoju,kad tuoj gali pasidaryt bloga. Smegenys nusiuncia mano atveju i sirdi, ta pradeda plakt, tada smegenys masto - turbut infaktas, tada sirdis dar labaiu dauzosi, o smegenys masto dabar tuoj nukrisiu ir numirsiu, sirdis tuo tarpu jau plaka belekaip, truksta oro ir temsta akys. Va toks panikos priepuolio vaizdas. Jei Tau ta kluminacija nevyksta, bet tu tiesiog pastoviai jauti nerima, pvz blogai miegi - tai Tau yra tiesiog nerimo sutrikimas be PA. Dar kaip ji man aiskino sios ligos daznai buna lydimos depresijos. Ivairus skausmai irgi nuo tos pacios ligos, nes pvz kazkur suskausta ir normalus zmogus to visai neusfiksuoja ir tas skausmelis ar negerumas dingsta, o musu smegenys tai detaliai analizuoja, todel tas negerumas islieka ilgam. Kol surandam kita skausma arba issitiriam ir patvirtina, kad nieko nera. Klausiau kodel vieni gydytojai rekomenduoja psichoterapija, o kiti raso AD arba raminancius. Gydytoja paaiskino, kad pacientai skirtingi ir kiti ateina, pasako, kad neturi laiko zaist su savim, naudot PA nutraukimo priemones, o nori tuoj pat jaustis gerai. Tokiu atveju raso AD, kurie sake tikrai daugeliu atveju labai padeda.

Beje zinokit jau i konsultacijos pabaiga sako daktare parekomenduosiu Jums knyga, o as sakau gal Geros nuotaikos vadomas, ji sako is kur zinot. Sakau jau ja baigiu perskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita28: 27 rugpjūčio 2014 - 09:24
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 09:23)

Beje zinokit jau i konsultacijos pabaiga sako daktare parekomenduosiu Jums knyga, o as sakau gal Geros nuotaikos vadomas, ji sako is kur zinot. Sakau jau ja baigiu perskaityt biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Taira1, taip Jus visiskai teisi negalima sedet ir skustis reikia veikti kazka wink.gif

Merginos noriu paklausti kaip nerimas pasireiskia? Man labai sustinges kunas, skauda kakla, nugara toks skausmas neskausmas, tarsi butu 100 kg maisas uzmestas, vsai ner jegu, vel uzeina ''as ne as'' pojutis... Nezinau net ka daryt ir kas cia gali buti ?? Atrodo taip sunku... Man matyt padidntas nerimas ar kas cia nebesuprantu sad.gif
Papildyta:
Ir dar nevalingai gniauziasi kumstukai rankose nykstys viduje ir sugniauziu kumsti sad.gif kazkokia nesamone g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 10:23)
Sveikos mergytes,
Jauniute, man gydytoja aiskino taip, kad mano diagnoze butu nerimo sutrikimas su panikos atakomis+ agorafobija (uzdaru patalpu baime). Ji man aiskino, kad zmogus turi kazkokia liumbine nervu sistema, kuri pas tokias kaip mes buna issiderinus. Tada viskas prasideda nuo minties. Pvz pagalvoju,kad tuoj gali pasidaryt bloga. Smegenys nusiuncia mano atveju i sirdi, ta pradeda plakt, tada smegenys masto - turbut infaktas, tada sirdis dar labaiu dauzosi, o smegenys masto dabar tuoj nukrisiu ir numirsiu, sirdis tuo tarpu jau plaka belekaip, truksta oro ir temsta akys. Va toks panikos priepuolio vaizdas. Jei Tau ta kluminacija nevyksta, bet tu tiesiog pastoviai jauti nerima, pvz blogai miegi - tai Tau yra tiesiog nerimo sutrikimas be PA. Dar kaip ji man aiskino sios ligos daznai buna lydimos depresijos. Ivairus skausmai irgi nuo tos pacios ligos, nes pvz kazkur suskausta ir normalus zmogus to visai neusfiksuoja ir tas skausmelis ar negerumas dingsta, o musu smegenys tai detaliai analizuoja, todel tas negerumas islieka ilgam. Kol surandam kita skausma arba issitiriam ir patvirtina, kad nieko nera. Klausiau kodel vieni gydytojai rekomenduoja psichoterapija, o kiti raso AD arba raminancius. Gydytoja paaiskino, kad pacientai skirtingi ir kiti ateina, pasako, kad neturi laiko zaist su savim, naudot PA nutraukimo priemones, o nori tuoj pat jaustis gerai. Tokiu atveju raso AD, kurie sake tikrai daugeliu atveju labai padeda.

oi aciu bonita, viskas daug aiskiau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 27, 10:39)

Merginos noriu paklausti kaip nerimas pasireiskia? Man labai sustinges kunas, skauda kakla, nugara toks skausmas neskausmas, tarsi butu 100 kg maisas uzmestas, vsai ner jegu,  vel uzeina ''as ne as'' pojutis... Nezinau net ka daryt ir kas cia gali buti ?? Atrodo taip sunku... Man matyt padidntas nerimas ar kas cia nebesuprantu sad.gif
Papildyta:
Ir dar nevalingai gniauziasi kumstukai rankose nykstys viduje ir sugniauziu kumsti sad.gif kazkokia nesamone g.gif

Manau tu isvardinai nerimo simptomus 4u.gif per paumejimus man lygiai tas pat budavo, ir tie kumsciai atrodo net gniauzdavosi 4u.gif primink o tu pas psichiatra buvai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 27, 10:22)
oi aciu bonita, viskas daug aiskiau 4u.gif

Papildyta:
Manau tu isvardinai nerimo simptomus 4u.gif  per paumejimus man lygiai tas pat budavo, ir tie kumsciai atrodo net gniauzdavosi 4u.gif  primink o tu pas psichiatra buvai?smile.gif

Nebuvo sad.gif((( Baisu eiti...
ESIU PAs psichologe i kognityvine terapija...

Jooo gniauziasi kumsciai patys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 27, 11:31)
Nebuvo sad.gif((( Baisu eiti...
ESIU PAs psichologe i kognityvine terapija...

Jooo gniauziasi kumsciai patys biggrin.gif  biggrin.gif

Na tai irgi labai gerai 4u.gif o kada eisi?smile.gif
Atsakyti
ar man atrodo, ar tikrao musu albumelyje apmazejo nuotrauuku? kazkas issitryne??
ydomu kodel livija issitryne sawo albumiuka??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 27 rugpjūčio 2014 - 10:53
Išeinu kita savaitele 09 03 idomu paciai labai... Man atrodo cia ir bus nerimas, plius labai dusauju (na tokie gilus atodusiai nezinia is ko ) ir tie kumštukai labai nervuoja, prasidėjo šią savaitę, nebuvo anksčiau...
AD nenoriu gerti, bandysiu kitais būdais nerimą įveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 27, 10:52)
ar man atrodo, ar tikrao musu albumelyje apmazejo nuotrauuku? kazkas issitryne??
ydomu kodel livija issitryne sawo albumiuka??

aš ištryniau savo 4u.gif
Atsakyti
Va va ir as i ta kognityvine terapija eisiu.
O kodel issitrynet? Gi viestiek su slaptazodziu, tai belekas nemato.
Atsakyti
Kadangi mergytes pradejo kazkodel trynti save is albumeliu, tad pakeiciau slaptazodi. Atsiusiu kas liko dar ten naujus slaptazodzius 4u.gif
Atsakyti
OK.
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 27, 11:19)
Kadangi mergytes pradejo kazkodel trynti save is albumeliu, tad pakeiciau slaptazodi. Atsiusiu kas liko dar ten naujus slaptazodzius 4u.gif

as taip pat istryniau, pamatem viena kita, manau nera reikalo laikyti foto, nes daugiau mergaiciu nesijungia i musu abumeli smile.gif aisku cia tik mano nuomone, kazkaip nemegstu savo foto internete smile.gif mes ir kitose temose taip darydavome smile.gif
Atsakyti