Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 15:21)
reikia stebet nuotaikas ir jei jos svyruoja ir nieko nesinori, tai cia dar ir depresija dasidejus greiciausiai. O pas psichiatrus tai zinotum ka sakyt, nes jie patys labai moka paklaust taikliai.

o bonita28, buvai pas psihiatra privatu ? Man nesinori nieko veiki nes sunku fizikai yra ;/
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 13:41)
Musa musa kaip reikiant. As nors ta priepuoli buna nors ir suvaldau, bet vistiek tokie kaip liekamieji reiskiniai buna: galva skauda arba svaigsta arba sirdi spaudzia. Ta prasme vistiek jauti, kad buvo ta nesamone uzejus.

Va va, tas pats. Tokia kaip prigūšinta būnu, atrodo, žiebė kas biškį per galvą ar per kur nors kitur...

Selena777, kažkurioj mano istorijos vietoj buvau susirgus "nutirpimų" liga, buvau jau išsigandus IS, bet neurologė pastukseno, pabadė, galvą palankstė ir paleido. Bet buvo, kad rankos tirpo, kojos tirpo, dar kažkas. Ir kad nesinori nieko, irgi būna. Aš ir šiaip į pesimizmą labai linkus, tai dažnokai mane užpuola tas "nieko nenoriu" su "viskas yra blogai" kompanija. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 15:09)
Man tai buna nutirpimai ir toks kaip apsalimas kuno. Toks jausmas, kad temperatura buna ne 36,6, o 34 kokie doh.gif

man ana diena buvo taip silpna, tai pasimatavau temperatura, tai buvo 34.6 biggrin.gif nors siaip pastoviai pas mane yra 35.5 4u.gif

Snd isvaziavau i baze ir staiga kaip uzejo: susvaigo galva, supykino, karstis ismuse, oro trukt pradejau eina sau blink.gif na bet isbegau i lauka ir ciut prasviesejo, visiskai nebegaliu buti patalpose kur daug zmoniu ir tvanku doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2014 08 27, 17:06)
Aš ir šiaip į pesimizmą labai linkus, tai dažnokai mane užpuola tas "nieko nenoriu" su "viskas yra blogai" kompanija.  blush2.gif

Va ir pas mane toks charakteris, pykstu ant saves uztai, o padaryti vistiek nieko neeina doh.gif
Atsakyti
o as tai esu optimiste smile.gif)) Tai kad ir kaip sunku kazkaip nepasiduodu,,,
Na tada vel grizu prie VD biggrin.gif biggrin.gif
Mane neurologe irgi pastukseno ir pabade biggrin.gif biggrin.gif
Bet einu vel pas kita , pas vyra si karta smile.gif))
Vistiek visoms vienodi simotimai sad.gif
Atsakyti
Na Jauniute tai kodel dabar nebandei suvaldyt to priepuolio. Svarbiausia letai ikvept skaiciuojant iki 4 tada sulaikyt kvepavima iki 4 ir iskvept iki 4. Merginos butinai bandykit taikyti tam tikras technikas uzejus priepuoliui. Kai nueisiu i kognityvine terapija, tai galesiu daugiau aprasyt.

As buvau neprivaciai, o poliklinikoj. Bet ta daktare vadinosi ne psichiatre, o kazkaip psichoanalitike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 18:50)
Na Jauniute tai kodel dabar nebandei suvaldyt to priepuolio. Svarbiausia letai ikvept skaiciuojant iki 4 tada sulaikyt kvepavima iki 4 ir iskvept iki 4. Merginos butinai bandykit taikyti tam tikras technikas uzejus priepuoliui. Kai nueisiu i kognityvine terapija, tai galesiu daugiau aprasyt.

Reikes bandyt kita karta, atvirai pasakius pasimeciau ir issigandau labai 4u.gif
Atsakyti
Man ta daktare sake, kad tie gydytojai, kurie dirba butent su technikom, na vadinkim juos treneriais, kaip tik ir moko kaip nepasimest ir priepuolio metupanaudot tam tikra technika. Ai dar is pradziu man ji liepe pasakyt kiek mazdaug buvo priepuoliu per visa laika, na sakau gal 100, tada paklause ko bijau priepuolio metu. As pasakiau, kad nugriut, kad nesuauksiu pagalbos ir numirsiu. Tada paklause kiek kartu is tu 100 as buvau nugriuvus ir nesulaukiau pagalbos, pasakiau, kad nei karto. Tada ji sako tai kokia tikimybe, kad taip atsitiks, 0 proc. Ir ta reikia visada sau kartot priepuolio metu.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 27, 21:02)
Man ta daktare sake, kad tie gydytojai, kurie dirba butent su technikom, na vadinkim juos treneriais, kaip tik ir moko kaip nepasimest ir priepuolio metupanaudot tam tikra technika. Ai dar is pradziu man ji liepe pasakyt kiek mazdaug buvo priepuoliu per visa laika, na sakau gal 100, tada paklause ko bijau priepuolio metu. As pasakiau, kad nugriut, kad nesuauksiu pagalbos ir numirsiu. Tada paklause kiek kartu is tu 100 as buvau nugriuvus ir nesulaukiau pagalbos, pasakiau, kad nei karto. Tada ji sako tai kokia tikimybe, kad taip atsitiks, 0 proc. Ir ta reikia visada sau kartot priepuolio metu.

Aš save irgi taip bandau įtikint, kad mano baimių išsipildymo tikimybė yra lygi nuliui. O knygoj "When Panic Attacks" dar buvau išskaičius, kaip gydytojas pacientei per priepuolį liepdavo pritūpimus daryt arba šokinėt per "negaliu", kad ji įsitikintų, jog tikrai nenumirs ir yra sveika kaip ridikas, nes, pvz, infarktinės būsenos žmogus juk negalėtų taip sportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 08 28, 08:42)
Aš save irgi taip bandau įtikint, kad mano baimių išsipildymo tikimybė yra lygi nuliui. O knygoj "When Panic Attacks" dar buvau išskaičius, kaip gydytojas pacientei per priepuolį liepdavo pritūpimus daryt arba šokinėt per "negaliu", kad ji įsitikintų, jog tikrai nenumirs ir yra sveika kaip ridikas, nes, pvz, infarktinės būsenos žmogus juk negalėtų taip sportuot smile.gif

nu geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 08 28, 10:42)

Na kazin ar man pavyktu sokinet, nes man sirdis makaluojasi kaip paselus ir oro taip truksta, kad net akys juoduoja, tai kaip cia dar reiktu sokinet g.gif Nors nebandzius negali zinot...
Labas rytas mergaites 4u.gif Kaip Jus siandien? Man kuo toliau, tuo labiau visus kaulus skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 28, 09:19)
Na kazin ar man pavyktu sokinet, nes man sirdis makaluojasi kaip paselus  ir oro taip truksta, kad net akys juoduoja, tai kaip cia dar reiktu sokinet g.gif  Nors nebandzius negali zinot...
Labas rytas mergaites 4u.gif Kaip Jus siandien? Man kuo toliau, tuo labiau visus kaulus skauda doh.gif

Reikia perlipt kažkaip per save, įveikt, bet man dar iki šokinėjimo irgi toli gražu. Dažniausiai arba sustingstu ir mintyse bandau save ramint, arba, jei esu su kuo nors, stengiuosi užvest kokią nors kalbą apie nieką, kad nukreipt dėmesį nuo savo būsenos. Uf...

Šiandien kol kas mano fronte ramuma. Darbuojuosi, nors nuotaika truputį slogi, oras bjaurus, šalta. Vakar per dresūrą vėl galva buvo susvaigus, vėl karštis į viršugalvį kad smogė, bet pavyko apsimest, kad viskas tvarkoj. Nors šuo turbūt vis tiek pajuto, kad šeimininkės vidinė būsena išsibalansavo ir dėmesį sukoncentravo į mane. Kas išėjo į naudą, nes vakar visiškai išsitaškius buvo, jau net pykau blush2.gif varžybos už pusantros savaitės, o ji visišką š mala blush2.gif
Atsakyti
O koks suo, stafortsyras gal? Juk temoj galim ir apie sunis paplepet, kad mintis nuo ligu nukreipt biggrin.gif Pas mane namie irgi zverynas: suo, vezlys,ziurkytes, zuvytes. Kai tiek visko daug, tai irgi negali sedet ramiai smile.gif
Atsakyti