Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

QUOTE(Deire @ 2014 11 02, 10:10)
apie maistą aš irgi nelabai linkusi diskutuoti, nes valgau viską ir nieko nederinu...dievinu saldumynus smile.gif

oho koks laikas  bigsmile.gif  thumbup.gif aš per 2 metus tik vieną kartą tokiu greičiu bėgau (kai lietus užklupo pusiaukelėje)  blush2.gif

nu va, pasirodo yra ir daugiau tokių kaip aš biggrin.gif aš irgi valgau viską, ir saldumynų ypatingai daug smile.gif

man irgi yra taip buvę, kad dėl kažkokių aplinkybių bėgau greičiau nei kad galvojau galiu bėgt. O tai parodo, kad per daug save taupom, o galim daugiau smile.gif

per tą patį VM susipažinau su vienu 'šviesos kariu', kažkur apie 26 kilometre, tai jis mane įtikino, kad reik pasivyt kažkokius draugus-vedlius su balionu. Tai taip užsikalbėję, smagiai ir nuvarėm apie 8km ir tik tada aš pristabdžiau. Tai tuos kilometrus bėgau tokiu greičiu, kokiu nevisas savo trumpas treniruotes bėgdavau. O nepavargau nė kiek, ir dar buvo jėgų savo įprastu tempu dabaigt maratoną. Tai vat, jei ne jis turbūt maratono laikas būtų daug blogesnis, taupau aš save per daug blush2.gif
QUOTE(*MM* @ 2014 11 02, 10:34)
Nieko sau smile.gif vakarė bėgimas, ryte baseinas, perpiet salė, dieną turbūt dirbat, kada miegat? ir visa kita smile.gif

aš irgi kažką panašaus pagalvojau drinks_cheers.gif Va čia tai režimas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 03 lapkričio 2014 - 13:57
QUOTE(*MM* @ 2014 11 02, 12:34)
Nieko sau smile.gif vakarė bėgimas, ryte baseinas, perpiet salė, dieną turbūt dirbat, kada miegat? ir visa kita smile.gif

Nieko nėra tik valia ir laiko planavimas.

Šiuo metu kiekvieną ryta 20 min. pagrinde presas.
4 kartai vakarais valanda baseine.
3 kartai vakarais bėgimas iki aikštelės ten prisitraukimai, atsispaudimai nuo lygegrečių ir ant žemės su paplojimais ir pašokimais.
Taigi kiekvieną dieną po 2 treniruotes.
Visai geras grafikas tik nežinau kaip sugrįžti prie bėgimo nes šiuo metu viskas lyg ir susitvarkė su koja, bet turiu pilna programą ir gali reikti kažko atsisakyti, o taip nesinori.
3mėn. darbo tokiu grafiko davė tai ką surydavo bėgimas. Priaugau 3 kg smile.gif (tikiuosi raumenų), jaučiasi padidėjusi jėga, netgi atsispaudimų keletą viena ranka padarau smile.gif ko nepadarydavau netgi kryptingai kažkada darydamas vien atsispaudimus.
Vat ir dilema nes praėjo mano suplanuoti 3 mėn. poilsio kurie pavirto į visai ką kita. O prieš 1/2 metų būčiau galva sieną pramušęs jei kas būtų pasakęs, kad galima ir be bėgimo.
Atsakyti
Nepamenu, kada taip smagiai buvau prasibėgus, Kaip šį vakarą. taip smagiai, kad net norisi visiem pasakyt biggrin.gif Pilnatis nereali. ciklopą išjungiau, muzikytę kažkokią ramią tyliai į vieną ausį pasileidau. taip gražu, šilta, ramu, norėjosi varyt ir varyt ech riomantika smile.gif

ai, ir valgau aš viską, tiesa, saldumynų nemėgstu, geriau mėsos. ir išgert neatsisakau. Bet užtat rūkyt mečiau smile.gif

su režimais visokiais - blogai. nesiseka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 11 05, 22:23)
Nepamenu, kada taip smagiai buvau prasibėgus, Kaip šį vakarą. taip smagiai, kad net norisi visiem pasakyt biggrin.gif Pilnatis nereali. ciklopą išjungiau, muzikytę kažkokią ramią tyliai į vieną ausį pasileidau. taip gražu, šilta, ramu, norėjosi varyt ir varyt ech riomantika  smile.gif

ai, ir valgau aš viską, tiesa, saldumynų nemėgstu, geriau mėsos. ir išgert neatsisakau. Bet užtat  rūkyt mečiau smile.gif

su režimais visokiais - blogai. nesiseka smile.gif

Šaunu, šaunu! biggrin.gif Dar šauniau dėl dalies, kur ne apie bėgimą smile.gif

Pats dabar poilsiauju. Jokios traumos smile.gif Kažkas šioj temoj paskaitavo apie įsiklausymą į savo kūną. Gal ir teisingai mokė. Šiuo metu signalai pristabdyt, tai, tą ir darau smile.gif

Jokios riomantikos man šiuo metu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 11 05, 22:52)
Jokios riomantikos man šiuo metu smile.gif

man irgi jokios romantikos...vakar nusimuilinau iš darbo pusvalandžiu anksčiau ir tiesiai po darbo į šilą...bet po vieno rato(6km) jau sutemo, pradėjau antrą ratą, bet po to taip nejauku pasidarė, kad apsisukau ir grįžau namo...net ciklopas nepadėjo...per tuščia mišku tamsoje lakstyti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2014 11 05, 22:47)
man irgi jokios romantikos...vakar nusimuilinau iš darbo pusvalandžiu anksčiau ir tiesiai po darbo į šilą...bet po vieno rato(6km) jau sutemo, pradėjau antrą ratą, bet po to taip nejauku pasidarė, kad apsisukau ir grįžau namo...net ciklopas nepadėjo...per tuščia mišku tamsoje lakstyti... schmoll.gif

Vat visi mes skirtingi smile.gif Man tamsus miškas atrodo saugesnis už apšviestą gatvę - gi kai pagalvoji, tai kioks durnius ten eis? Nebent toks pat kai aš biggrin.gif tikriausiai toks požiūris susiformavo dėl to, kad ne vienerius metus kiekvieną mielą dieną turėdavau vesti šunis pasivaikščiot į mišką ir ryte ir vakare. Ir, tiesa pasakius, kai jau tekdavo eit pasivaikščiot tamsiais vakarais, tai visada varydavau į kiek toliau nuo namų esantį mišką, ir sąmoningai vengdavau apšviesto parkelio su suoliukais, nes ten pastoviai bazuodavosi visoki latrai ir chebrytės. O tamsiam miške sutikdavau nebent bėgikus ir slidininkus žiemą. taip ir gąsdinom vieni kitus smile.gif
Tikriausiai ir pradėjau bėgiot dėl to, kad poreikis šunis vedžioti dingo. Jie pradėjo patys save vedžioti aptvertam kieme. O vat aš - likdavau neišsilaksčius smile.gif O, ta nuostata, kad tamsiam miške saugiau, matyt išliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 11 06, 10:10)
Vat visi mes skirtingi smile.gif Man tamsus miškas atrodo saugesnis už apšviestą gatvę - gi kai pagalvoji, tai kioks durnius ten eis? Nebent toks pat kai aš biggrin.gif tikriausiai toks požiūris susiformavo dėl to, kad ne vienerius metus kiekvieną mielą dieną turėdavau vesti šunis pasivaikščiot į mišką ir ryte ir vakare. Ir, tiesa pasakius, kai jau tekdavo eit pasivaikščiot tamsiais vakarais, tai visada varydavau į kiek toliau nuo namų esantį mišką, ir sąmoningai vengdavau apšviesto parkelio su suoliukais, nes ten pastoviai bazuodavosi visoki latrai ir chebrytės. O tamsiam miške sutikdavau nebent bėgikus ir slidininkus žiemą. taip ir gąsdinom vieni kitus smile.gif
Tikriausiai ir pradėjau bėgiot dėl to, kad poreikis šunis vedžioti dingo. Jie pradėjo patys save vedžioti aptvertam kieme. O vat aš - likdavau neišsilaksčius smile.gif O, ta nuostata, kad tamsiam miške saugiau, matyt išliko smile.gif

gal ir gera nuostata thumbup.gif bet man dar reikia su savim padirbėti šiuo klausimu (ir su vyru, kuriam mano bėgiojimai sutemus irgi labai nepatinka) ax.gif gal iki pavasario ir pasikeisiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2014 11 06, 01:29)
gal ir gera nuostata  thumbup.gif bet man dar reikia su savim padirbėti šiuo klausimu (ir su vyru, kuriam mano bėgiojimai sutemus irgi labai nepatinka) ax.gif gal iki pavasario ir pasikeisiu hihihi.gif

Vaziuoju db namo pro Rasu kap. Ir mintis durna sove - nu nera saugesnes vietos sutemus pabegiot biggrin.gif
O del vyro - nepatinka- lai beg kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 06 lapkričio 2014 - 17:12
aš su naujais savo brooksais skraidyt pradėjau bigsmile.gif nu koks lengvumas tų batų ir kaip man gerai bėgasi, tiesiog stebuklas. Kartą išbėgau su senais, sunkesniais (brooks adrenaline), galvojau numirsiu, šliaužiau per kančias 8km, kaip akmenys ant kojų. Nesuprantu kaip aš su jais maratoną nubėgau. Vakar vėl savo 'rekordą po gimdymo' pagerinau, 10km per 56m:01s biggrin.gif Batai daro stebuklus!!!
Atsakyti
apsirengiau bėgimo rūbais, išėjau į lauką, pavaikščiojau 2min aplink, supratau, kad nematau nieko, net kur kelias sukasi ir grižau namo čipsų valgyt ( buvo tik 17:40). Depresija žodžiu, lempą ant kaktos pirksiu doh.gif
Atsakyti
Bus lempa ir nebus bėdos wink.gif Aš paskutiniu metu prie jos pripratau, net keista kažkaip buvo bėgt savaitgalį šviesoj
Gal galit kas rekomenduot daktarą, kuris išgirdęs, kad kelieną skauda ir, kad truputį palakstyt mėgstu, nerekomenduotų mažiau lakstyt arba nelakstyt visai, nes čia viskas gerai su tuo keliu (po vizualinės ir manualinės ekspertizės), tai gal su kremzle kažkas negerai, gal koks meniskiukas..., bet ne tiek negerai, kad ką nors daryt, tai geriau tada nieko nedaryt. tipo sėdėk ir subinę augink sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2014 11 13, 14:52)
aš su naujais savo brooksais skraidyt pradėjau bigsmile.gif nu koks lengvumas tų batų ir kaip man gerai bėgasi, tiesiog stebuklas. Kartą išbėgau su senais, sunkesniais (brooks adrenaline), galvojau numirsiu, šliaužiau per kančias 8km, kaip akmenys ant kojų. Nesuprantu kaip aš su jais maratoną nubėgau. Vakar vėl savo 'rekordą po gimdymo' pagerinau, 10km per 56m:01s biggrin.gif Batai daro stebuklus!!!

O kokie cia brooksai? As irgi noriu... Mano solomonai Jau susibegiojo, kaip tik ieskau nauju..
Atsakyti