QUOTE(vyty @ 2014 10 23, 19:17)
Norėjau pakomentuot vakar, bet nežinojau koks batų modelis (Brooks į minimalistinius lyg ir koncentruojasi.. bet ne visi jų tokie.
O batukai tai gražūs

Ką vakar norėjosi parašyt, tai, kad jei vis dar sugebėsite bėgti su jais nuo kulno - labai pavydėsiu.

Smagu, kad ir Jūs ne plieninė. Gal, nes, išvadų po vieno pasibėgiojimo nereikėtų daryti - visada kažko naujo imantis taip būna.
Asmeniškai, jei nebūtų problemų bėgant su minkštais - nebandyčiau kažką keisti.
Įdomu, kodėl Jūs nusprendėte minimalistinius išbandyt?
pure codense modelis
Aš palaipsniui prie lengvesnių perėjau. Pirma turėjau asics nimbusus, poto brooks adrenaline GT, jie lengvesni, bet irgi paminkštinti. Ir pastebėjau, kad kuo lengvesni batai, tuo lengviau aš bėgu. Taip ir užsimaniau po biški vis lengvesnius bandyt ir iki šitų davažiavau
Mažai bėgant man su jokiais batais problemų nėra. Kai kilometrų skaičius didėja, tai ir minkšti batai nebepadeda. Prieš vilniaus maratoną kelis kart bėgau su ibuprofenu kišenėj

gal tiesiog proto man trūksta biški ir retai aš tuos skausmus akcentuoju ir dažniausiai ignoruoju.
plieninę radot

man rodos aš labiau mėgstu mėgti negu iš tikrųjų tai sugebu daryt
QUOTE(Darsė @ 2014 10 23, 19:57)
Jei paguos, tai man atrodo, kad aš kai pavargstu bėgti, irgi dešinę koją pradedu vilkt
Šeštadienį suplanuotas 6 valandų pasižvalgymas savo apylinkėse, šių varžybų formatu:
http://www.s-sportas...naujienos/v/219
Čia kaip ir baigamasis sezono akcentas, dar nesubrendau iki bėgimo žiemą, lauksiu sniego ir slidžių sezono.
aha, man irgi labiau pavargus tai išryškėja

bet nepaguodė, geriau būtų kad nė vienai iš mūsų taip nebūtų
nelabai supratau, čia galima arba bėgti arba dviračiu važiuoti? tipo kaip labiau nori?