Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

yra dar bėgančių? na su savim pasišnekėsiu biški jei ką biggrin.gif

tai vat, išbėgau su naujais batais, viskas labai patogu ir faina, tik pastebėjau, kad pėda žemę paliečia ne kulnu, o viduriu. Beto lengviau nusileidžiu ant žemės, smūgis mažesnis, jausmas lyg spyruokliuočiau, su senais batais labiau lyg nukrisdavau ant žemės. Su naujais batais natūraliai kitoks statymas. Tokio statymo pasekoje padariau dar vieną atradimą. Aš bėdu visai nesimetriškai, dešine koja kreivai atsispiriu ir ją velku kažkaip. Bėgau ir stebėjau save, stengiaus bėgti simetriškai, tada kažką pajutau dešiniame klube. Padariau išvadą, kad esu kreiva.
Žodžiu tie visi super duper batai su pamikštinimais užmaskuoja problemas. Bėgiojau sau daug metų ir nieko panašaus nejaučiau. Su minimalistiniais batais be pamikštinimo viskas pasimatė po pirmo išbėgimo. Manau tai į naudą, gal atstatysiu simetriją su laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2014 10 23, 14:02)
yra dar bėgančių? na su savim pasišnekėsiu biški jei ką biggrin.gif

tai vat, išbėgau su naujais batais, viskas labai patogu ir faina, tik pastebėjau, kad pėda žemę paliečia ne kulnu, o viduriu. Beto lengviau nusileidžiu ant žemės, smūgis mažesnis, jausmas lyg spyruokliuočiau, su senais batais labiau lyg nukrisdavau ant žemės. Su naujais batais natūraliai kitoks statymas. Tokio statymo pasekoje padariau dar vieną atradimą. Aš bėdu visai nesimetriškai, dešine koja kreivai atsispiriu ir ją velku kažkaip. Bėgau ir stebėjau save, stengiaus bėgti simetriškai, tada kažką pajutau dešiniame klube. Padariau išvadą, kad esu kreiva.
Žodžiu tie visi super duper batai su pamikštinimais užmaskuoja problemas. Bėgiojau sau daug metų ir nieko panašaus nejaučiau. Su minimalistiniais batais be pamikštinimo viskas pasimatė po pirmo išbėgimo. Manau tai į naudą, gal atstatysiu simetriją su laiku smile.gif

Norėjau pakomentuot vakar, bet nežinojau koks batų modelis (Brooks į minimalistinius lyg ir koncentruojasi.. bet ne visi jų tokie.
O batukai tai gražūs smile.gif
Ką vakar norėjosi parašyt, tai, kad jei vis dar sugebėsite bėgti su jais nuo kulno - labai pavydėsiu. smile.gif
Smagu, kad ir Jūs ne plieninė. Gal, nes, išvadų po vieno pasibėgiojimo nereikėtų daryti - visada kažko naujo imantis taip būna.
Asmeniškai, jei nebūtų problemų bėgant su minkštais - nebandyčiau kažką keisti.
Įdomu, kodėl Jūs nusprendėte minimalistinius išbandyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 23 spalio 2014 - 20:22
Bamba, ačiū už nuorodą į komiksus- visai smagiai pasiskaičiau, daug kas labai pažįstama ax.gif

Gražūs batai, net foto matosi, kad turėtų būti lengvučiai thumbup.gif
Jei paguos, tai man atrodo, kad aš kai pavargstu bėgti, irgi dešinę koją pradedu vilkt g.gif

Vakar bėgau prieš tokį žvarbų vėją, nu beveik žiema, jau reik kremo nuo šalčio.

Šeštadienį suplanuotas 6 valandų pasižvalgymas savo apylinkėse, šių varžybų formatu:
http://www.s-sportas...naujienos/v/219
Čia kaip ir baigamasis sezono akcentas, dar nesubrendau iki bėgimo žiemą, lauksiu sniego ir slidžių sezono.
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 10 23, 19:17)
Norėjau pakomentuot vakar, bet nežinojau koks batų modelis (Brooks į minimalistinius lyg ir koncentruojasi.. bet ne visi jų tokie.
O batukai tai gražūs smile.gif
Ką vakar norėjosi parašyt, tai, kad jei vis dar sugebėsite bėgti su jais nuo kulno - labai pavydėsiu. smile.gif
Smagu, kad ir Jūs ne plieninė. Gal, nes, išvadų po vieno pasibėgiojimo nereikėtų daryti - visada kažko naujo imantis taip būna.
Asmeniškai, jei nebūtų problemų bėgant su minkštais -  nebandyčiau kažką keisti.
Įdomu, kodėl Jūs nusprendėte minimalistinius išbandyt?

pure codense modelis smile.gif
Aš palaipsniui prie lengvesnių perėjau. Pirma turėjau asics nimbusus, poto brooks adrenaline GT, jie lengvesni, bet irgi paminkštinti. Ir pastebėjau, kad kuo lengvesni batai, tuo lengviau aš bėgu. Taip ir užsimaniau po biški vis lengvesnius bandyt ir iki šitų davažiavau smile.gif
Mažai bėgant man su jokiais batais problemų nėra. Kai kilometrų skaičius didėja, tai ir minkšti batai nebepadeda. Prieš vilniaus maratoną kelis kart bėgau su ibuprofenu kišenėj blush2.gif gal tiesiog proto man trūksta biški ir retai aš tuos skausmus akcentuoju ir dažniausiai ignoruoju.
plieninę radot biggrin.gif man rodos aš labiau mėgstu mėgti negu iš tikrųjų tai sugebu daryt biggrin.gif

QUOTE(Darsė @ 2014 10 23, 19:57)
Jei paguos, tai man atrodo, kad aš kai pavargstu bėgti, irgi dešinę koją pradedu vilkt g.gif

Šeštadienį suplanuotas 6 valandų pasižvalgymas savo apylinkėse, šių varžybų formatu:
Čia kaip ir baigamasis sezono akcentas, dar nesubrendau iki bėgimo žiemą, lauksiu sniego ir slidžių sezono.

aha, man irgi labiau pavargus tai išryškėja smile.gif bet nepaguodė, geriau būtų kad nė vienai iš mūsų taip nebūtų smile.gif

nelabai supratau, čia galima arba bėgti arba dviračiu važiuoti? tipo kaip labiau nori?
Atsakyti
aš bėgu...nors dabar jau labai minimaliai, nes tamsa daro savo sad.gif

QUOTE(Darsė @ 2014 10 23, 20:57)
Bamba, ačiū už nuorodą į komiksus- visai smagiai pasiskaičiau, daug kas labai pažįstama ax.gif

Gražūs batai, net foto matosi, kad turėtų būti lengvučiai thumbup.gif

Vakar bėgau prieš tokį žvarbų vėją, nu beveik žiema, jau reik kremo nuo šalčio.

jo, vakar labai žvarbus vėjas buvo - teko daug vaikščioti, tai sustirau...brr...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2014 10 24, 11:25)
nelabai supratau, čia galima arba bėgti arba dviračiu važiuoti? tipo kaip labiau nori?

Taip, atskira įskaita bėgikams ir dviratininkams 4u.gif
Atsakyti
O man tai kažkoks renesansas bėgime pastaruoju metu. Ir, jau kuri savaitė iš eilės - pirmadieniais - dieną, kuri pagal visus ankstesnius griežtus planus tongue.gif - poilsiadieniu turėtų būti (dabar jie labai ne pagal planus gaunasi smile.gif), ir smagu, kad vis rečiau traumos nusprendžia kada ilsėtis tpfu tpfu tpfu).
Kaip Jums sekasi bėgioti vis tamsėjančiais rudens vakarais / rytais?
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 10 27, 21:25)
Kaip Jums sekasi bėgioti vis tamsėjančiais rudens vakarais / rytais?

oi neklausk...rytais man niekaip, vakare po darbo jau tamsu...tamsoje nebėgu, nes nesmagu... Liūdna, bet lieka tik savaitgaliai sad.gif
Atsakyti
Tamsai nugalėti pabandyk tokį daiktą:
user posted image
ten kur gyvenu jokio gatvių apšvietimo, tai man puiki išeitis, be to ir pati pasidarau matoma. Ir, tiesa pasakius, kažkaip visai savotiškai smagu "skrosti tamsą" smile.gif
Armijai ir civiliams tie ciklopai apie 50 litų kainuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 28 spalio 2014 - 12:58
QUOTE(echidna @ 2014 10 28, 13:57)
Tamsai nugalėti pabandyk tokį daiktą:
user posted image
ten kur gyvenu jokio gatvių apšvietimo, tai man puiki išeitis, be to ir pati pasidarau matoma. Ir, tiesa pasakius, kažkaip visai savotiškai smagu "skrosti tamsą" smile.gif
Armijai ir civiliams tie ciklopai apie 50 litų kainuoja

Aš tai kol kas bėgiojau nematomas. Tiesa, visiškoj tamsoj kasdiene trasa tik apie 2km gaunasi.
Vakar Neries krantine bėgant jau snūduriuojančioms antims streso įvariau - vos avarijos nebuvo smile.gif Tai gal tokį daiktą ir reikėtų turėti. O, kaina nesikandžioja, tai turbūt neieškojęs ir nesidomėjęsis labiau paimsiu Jūsų siūlomą variantą.
Atsakyti
aš tamsoj bijau bėgt, lempa nuo visokių psichų neapsaugos deja. Tai bėgu tik šviesos dienos metu, praeitais metais bėgau kelis kart tamsoj, nu nemalonu, ir vis kokių chronių sutikdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2014 10 29, 10:15)
aš tamsoj bijau bėgt, lempa nuo visokių psichų neapsaugos deja. Tai bėgu tik šviesos dienos metu, praeitais metais bėgau kelis kart tamsoj, nu nemalonu, ir vis kokių chronių sutikdavau doh.gif

man tas pats... drinks_cheers.gif
Atsakyti