Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

Turbūt ne tom pačiom trasom bėgam. O, gaila. Šio to netenkate, nes, "skroti tamsą" - irgi labai geras jausmas. Ypač, žiemą - grįžulo ratai virš galvos, mėnulis, girgždantis sniegas (kaip kažkas rašė biggrin.gif) - romantika smile.gif.
Kiek teko bėgiot, tai visada aš gąsdinu kitus. blush2.gif
Ir nė sykio neteko susidurt su minėtais personažais. Prasilenkiu tik su kitais sportuojančiais (ne tik bėgikais - ėjikai, slidininkai.. you name it smile.gif), arba jau senais pažįstamais veidais, su kuriais kasdien prasilenkinėju.
Tik, suprantu, kad Jums (moterims, merginoms) gal šiek tiek kitaip. Pastebėjau, žiemos vakarais dažniau su vyrais prasilenkinėju - jei prasilenkinėju wink.gif
Atsakyti
Aš dar pabėginėju vakarais, nes kitu laiku nei kiek laiko neturiu, pietų metu, jei tik suderinu, nulekiu į salę pasportuoti, rytas priklauso baseinui ir šeimai smile.gif.
Dėl tamsos bėgimo- turiu ir "galvinį prožektorių", bet jo nenaudoju, jis laukiau žygių kaip seniau smile.gif nors gal ir gera mintis, dabar, rudenį, bėgu apšviesta gatve ir Vingio parke, streso ir keblumo nepatiriu.
Smagu, kad orai dar nėra persmelkti drėgmės ir nešalta.
Atsakyti
Oho kokia Jūs šauni. Aš pasportavimui sugebu skirti tik vakarus. smile.gif
Beja, dėl mitybos. Kažkaip jaučiu, kad iš "šveganizmo" (mano terminas smile.gif - kai tai darau tik šiaip, dėl eksperimento / smalsumo) pereinu prie veganizmo. Po turbūt jau 8 mėnesių eksperimento galiu pasakyt, kad nieko neigiamo neižvelgiau, o apie privalumus turbūt ir nereikia kalbėt. Tai, ko gero, atgal prie mėsaėdžių artimiausiu metu negrįšiu. Tiesa, tik po metų tikrinsiuosi kraują smile.gif Bet, jei ir bus problemų dėl B12 (pagal savijautą abejoju), rinksiuos sintetiką - ne mėsą smile.gif
Atsakyti
aš gal biški tamsos fobiją turiu, studijų laikais bėgant kažkoks psichas užpuolė, gerai kad viskas gerai baigėsi, bet baimė liko. Ir visa tai atsitiko net ne mūsų pusiau saugioj Lietuvoj, o vakarų europos miestelyje, kur nusikalstamumo praktiškai 0

dėl vegetarizmo, tai tikiu, kad valgant įvairų maistą ir nemažais kiekiais (nesėdint ant salotų, dietų ir super 'sveikų' liesų produktų) nieko netrūks organizmui. Pati mėsos niekada gyvenime daug nevalgiau, tik svečiuose, arba kokį vytinto kumpio prie alaus kartą per mėnesį, ir visada buvau sveika, nieko netrūko smile.gif
Atsakyti
Negražu iš mano pusės tada.
Ir kaip tik šiandien (gal ir anksčiau buvo, tiesiog pirmąsyk dėmesį atkreipiau) bekgraunde mačiau kažkokius tamsoj besilinksminančius jaunuolius. Tiesa, labai nepiktybiška kompanija pasirodė - daugiausia merginos.
Paties kompanija "žymiai labiau" hardkorinė smile.gif

Aš tai visą gyvenimą mėsos kulte buvau. Maniau, be jos nė dienos pilnavertiškai neišgyvenčiau. smile.gif
Pernai, šovė mintis kaip Naujų metų rezoliuciją padaryti savaitę be mėsos (net nežinau kodėl) smile.gif - labai nustebino rezultatai. Tai kol kas vis dar ta savaitė tęsiasi. Ir ne tik be mėsos apsieinu, bet ir be kitų gyvūninės kilmės produktų. Nejaučiu jokio noro ar poreikio grįžti atgal. O kitąmet gal bus ir kiti iššūkiai smile.gif
Atsakyti
Jūs šaunuoliai dėl mėsos smile.gif Aš vis dar valgau visko po truputį, tik perėjau prie liesesnės, mažiau kepinto maisto ir pan. Kadangi bėgu anksti anksti ryte, kol visi miega, tai ir vakarais stengiuosi nepersivalgyti, kad ryte būtų lengva:) Mano vakarai skirti šeimai, kai būdavo šilčiau - eidavau bėgioti, o vaikai su dviračiais, dabar jau vakarais ir per šalta ir per tamsu.
Dėl tamsos man reikėjo priprasti, bet dabar kai pripratau, tai jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 10 30, 22:49)
Ir ne tik be mėsos apsieinu, bet ir be kitų gyvūninės kilmės produktų.

tai ir pieno produktų, kiaušinių?
čia tai man jau kaip badas atrodo biggrin.gif nežinočiau ką vagyti tada...
o šiaip apie maistą stengiuos nediskutuot, nes valgau daug ir riebiai ir nesveikai ir vėlai vakare...
Atsakyti
Nebadauju. Patikėkit. wink.gif Neskaičiuoju kalorijų, bet didelė tikimybė, turbūt, kad keliskart GDA viršyju smile.gif Ir taip įvairiai, kaip dabar valgau, dar niekad nevalgiau. smile.gif
O apie maistą gal ir užteks. Visada fleimai gaunasi. Tenka daug teisintis, kartotis - nors tikrai neskatinu nei vieno. Jaučiuosi kaip sektantas. smile.gif Smagu bent, kad šeima, draugai jau kaip ir apsiprato smile.gif
Smagaus Helouvyno visoms (kurios švenčiate), prasmingų Vėlinių kitoms.
Atsakyti
čia aš sekatantė jaučiuosi savo aplinkoj, kad neesu už sveiką mitybą, vegetarizmą ir dar kąnors. Pietaudavau visokiuosi hezburgeriuose ir vargo nemačiau, bet kolegų smerkimą ir moralus klausiau ilgai biggrin.gif

nubėgau 10km per 56:55, tai man didelis pasiekimas po gimdymo smile.gif Ir bėgant jau jaučiuosi panašiai kaip seniau, pradžioj tai atrodė skauda viską ką įmanoma doh.gif Jau pradedu apie kitų metų maratoną svajot, tik dar labai nedrasiai
Atsakyti
Super rezultatas. Ne kiek per kiek nubėgi svarbu. biggrin.gif Svarbu, kaip jautiesi bėgdamas / po bėgimo.
O dėl aplinkos - norėčiau apsimainyti LOL.
O šiaip, irgi, didelio vargo nemačiau ir anksčiau, bet ir dabar jo nematau. Tai, negrįšiu prie ankstenės mitybos artimiausiu metu.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2014 11 01, 09:02)
čia aš sekatantė jaučiuosi savo aplinkoj, kad neesu už sveiką mitybą, vegetarizmą ir dar kąnors. Pietaudavau visokiuosi hezburgeriuose ir vargo nemačiau, bet kolegų smerkimą ir moralus klausiau ilgai biggrin.gif

nubėgau 10km per 56:55, tai man didelis pasiekimas po gimdymo smile.gif Ir bėgant jau jaučiuosi panašiai kaip seniau, pradžioj tai atrodė skauda viską ką įmanoma doh.gif  Jau pradedu apie kitų metų maratoną svajot, tik dar labai nedrasiai

apie maistą aš irgi nelabai linkusi diskutuoti, nes valgau viską ir nieko nederinu...dievinu saldumynus smile.gif

oho koks laikas bigsmile.gif thumbup.gif aš per 2 metus tik vieną kartą tokiu greičiu bėgau (kai lietus užklupo pusiaukelėje) blush2.gif

kaip man negera, kad galiu bėgti tik savaitgaliais (dėl tamsos), o ir šį savaitgalį negaliu išbėgti dėl ligos...ech...kaip laukiu pavasario, kada vėl ims šviesėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2014 10 30, 00:31)
Aš dar pabėginėju vakarais, nes kitu laiku nei kiek laiko neturiu, pietų metu, jei tik suderinu, nulekiu į salę pasportuoti, rytas priklauso baseinui ir šeimai smile.gif.

Nieko sau smile.gif vakarė bėgimas, ryte baseinas, perpiet salė, dieną turbūt dirbat, kada miegat? ir visa kita smile.gif

Aš jus vis seku, skaitau, džiugu dėl pasiekimų ir pokyčių. O pati jau metus nebėgioju doh.gif
Atsakyti