QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 15, 09:12)
Su storesnem padangom, tai cia turbut labiau kalnu?

neskiriu as ju

man i darba nelabai patogu, ikalne, dusu nera, ir dalis kelio isduzes saligatvis
jo, su storesnėm kalnų, aš tokį turiu

bet svajoju apie tokį su aukštu vairu ir krepšiu, nu moterišką tokį, net nežinau kam jis man
jei į darbą įkalnė tai jo, nefaina be dušo tada
QUOTE(liusė @ 2015 06 15, 09:49)
Aš išbandžiau savo hydrobag'ą, jau 2 kartus bėgau. Visai patogu ir geriau negu diržas ant liemens su gertuvėm, kuris kažkiek sukiojasi. Tik blogumas tame, kad nematai, kiek vandens dar liko. Kai pirmą kartą bėgau, taupiau ir liko daugiau nei pusė, tai antrą kartą pasiėmiau normuotai ir pritrūkau dar likus 7 km, o kaip tik tuo metu vartojau itin saldų geliuką ir nebebuvo kuo užsigert.
kokį atstumą bėgai su juo? trinti nepradėjo visai?
QUOTE(zappy @ 2015 06 15, 16:17)
Kaip Jūsų pirmas bėgimas praėjo, ar labai jaudinotės? Ar seniai buvote pradėję bėgioti, kai sudalyvavot pirmam bėgime?
aš seniai jau buvau bėgiojanti, daug metų iki pirmo oficialaus renginio. Kažkaip net mintis nekilo dalyvaut, atrodė, kad čia profams, ne paprastiems žmonėms. Aš taip labiau dėl malonumo bėgikas buvau. Tada bendradarbė užsikabino už varžybų ir mane įkalbino. Tai pirmas bėgimas buvo pusmaratonis. Jaudinausi labai, ruošiaus, prieš tai du kartus šiaip nubėgau tiek, kad įsitikint, kad nenumirsiu kurnors pakeliui

tai buvo vienintelis bėgimo renginys tais metais (po jo vėl gal metus kaupiaus). Dabar kas savaitgalį varau ir dzin jau

tikrai siulau nebijot, užsiregistruot ir dalyvaut. Aš gailiuosi, kad anksčiau nepabandžiau. Jokio specialaus pasiruošimo juk nereik, pasirink pirmam kartui sau 'patogią' distanciją ir pirmyn