Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 14, 21:26)
jeigu nori mesti svori,tegu eina i svorio metimo temas, ju sitam skyreli koks 80 proc smile.gif  mane asmeniskai kartais erzina visos kalbos apie sporta tik is kudejimo prizmes... juk sportas nera tik tai smile.gif
p.s. visai ne i begimo tema, bet nusipirkau dvirati. kaifuoju! biggrin.gif tikiuosi nemesiu begimo  lotuliukas.gif

koks dviratis?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 06 15, 09:13)
koks dviratis?

Paprastukas, naudota pirkau, draugas sutvarke dar, vaziuoja kaip bite! biggrin.gif gal kada ft ikelsiu
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 15, 07:31)
Paprastukas, naudota pirkau, draugas sutvarke dar, vaziuoja kaip bite! biggrin.gif gal kada ft ikelsiu

tai sudėtingo gal ir nereik, paprastas irgi faina smile.gif o kalnų ar plentui skirtas, daug maž į kurią pusę?
Aš kažkaip su dviračiu sunkiai draugauju, kartais į darbą ir atgal nuvažiuodavau, bet taip kad specialiai pasivažinėt, tai nė karto neesu susiruošus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2015 06 15, 07:31)
laba 4u.gif

nors aš bėgioju ne dėl svorio, bet man pirmus kelis mėn buvo +2kg. Dabar jau po 2 metų kg skaičius vieodas, gal dar labiau į +1kg., bet tie, kas seniai mane matė, visada pakomentuoja, kad sukūdusi esu, tad tikrai ne kg skaičiai viską lemia.
O šiaip tai be mitybos koregavimo nieko nebus ax.gif
thumbup.gif aš vis dar neprisiverčiu sudalyvauti masiniuose renginiuose blush2.gif

as irgi sveriu tiek pat kiek visada taciau sportuoju pora kartu per savaite (ziema sale; vasara begimas), mityba esu pasitvarkius del sveikatos problemu daugiau bet visi sako kad esu labai sukudus smile.gif ir sustiprejus esu.
O del masiniu begimu tikrai siulau isidrasinti smile.gif labai smagu. Mano pirmasis buvo Nike begimas, dabar Kauno. Nike dalyvavau po pertraukos:atostogavau ir sirgau, taciau isbegau lengviau nei isivaizdavau.Kaune jau buvo issukis gerasi nes +27, jau prie starto kamavo troskulys, o kiekviena km atrodo begi visa amzinybe, tave visi lenkai ir norisi kristi kryzium. biggrin.gif veliau tu imi visus lenkti o likus pora simtu metru iki finisho isvis uzeina adrenalinas ir leki tekinom smile.gif o dar kai pamaciau laika tai isvis atsirado dar daugiau noro ir ryzto begti ir treniruotis smile.gif mano tikslas yra isbegti be sustojimo, Nike norejau nubegti iki 35 min (atbegau per beveik 33), del sito norejau tiesiog atbegti biggrin.gif (atbegau per beveik 31 min, ko nesitikejau tokiom salygom), dabar sekantis bus tik naktinis moteru tai tikslas atbegti per maziau nei 30 min smile.gif plius gauni visokiu fainu dalykeliu ir kruva puikiu ispudziu smile.gif mes visada po begimo dar einam i miesta pasedet, pasistiprint, kitus palaikyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 15 birželio 2015 - 10:12
QUOTE(bamba @ 2015 06 15, 10:54)
tai sudėtingo gal ir nereik, paprastas irgi faina smile.gif o kalnų ar plentui skirtas, daug maž į kurią pusę?
Aš kažkaip su dviračiu sunkiai draugauju, kartais į darbą ir atgal nuvažiuodavau, bet taip kad specialiai pasivažinėt, tai nė karto neesu susiruošus blush2.gif

Su storesnem padangom, tai cia turbut labiau kalnu? biggrin.gif neskiriu as ju blush2.gif man i darba nelabai patogu, ikalne, dusu nera, ir dalis kelio isduzes saligatvis unsure.gif
Atsakyti
Aš išbandžiau savo hydrobag'ą, jau 2 kartus bėgau. Visai patogu ir geriau negu diržas ant liemens su gertuvėm, kuris kažkiek sukiojasi. Tik blogumas tame, kad nematai, kiek vandens dar liko. Kai pirmą kartą bėgau, taupiau ir liko daugiau nei pusė, tai antrą kartą pasiėmiau normuotai ir pritrūkau dar likus 7 km, o kaip tik tuo metu vartojau itin saldų geliuką ir nebebuvo kuo užsigert.

Užsirašiau į Elektrėnu pusmaratonį.
Atsakyti
Sveiki,
vis gėriuosi bėgusių maratonuose nuotraukomis ir pavydžiu smile.gif Jau galėčiau ir pati užsiregistruoti į kokį bėgimą, bet...na kažkaip baisu man biggrin.gif
Kaip Jūsų pirmas bėgimas praėjo, ar labai jaudinotės? Ar seniai buvote pradėję bėgioti, kai sudalyvavot pirmam bėgime? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 06 15, 17:17)
Sveiki,
vis gėriuosi bėgusių maratonuose nuotraukomis ir pavydžiu smile.gif Jau galėčiau ir pati užsiregistruoti į kokį bėgimą, bet...na kažkaip baisu man biggrin.gif
Kaip Jūsų pirmas bėgimas praėjo, ar labai jaudinotės? Ar seniai buvote pradėję bėgioti, kai sudalyvavot pirmam bėgime? smile.gif

Aš jaudinausi prieš pirmą bėgimą, prieš kitus irgi dažnai jaudinuosi smile.gif , bet pabandyt tikrai verta. Paskui norisi kitą kartą bėgt ilgesnę distanciją arba tą pačią greičiau ir tampa smagiau bėgtiot turint tikslą.
Geras bėgimas pirmam kartui - Avon moterų bėgimas birželio 27 d, Vilniuje. Bėga daug paprastų (t.y. ne sportininkių) merginų/moterų ir nereikia jaudintis, kad "gal nubėgsiu paskutinė" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 15, 09:12)
Su storesnem padangom, tai cia turbut labiau kalnu? biggrin.gif neskiriu as ju  blush2.gif   man i darba nelabai patogu, ikalne, dusu nera, ir dalis kelio isduzes saligatvis  unsure.gif

jo, su storesnėm kalnų, aš tokį turiu smile.gif bet svajoju apie tokį su aukštu vairu ir krepšiu, nu moterišką tokį, net nežinau kam jis man biggrin.gif
jei į darbą įkalnė tai jo, nefaina be dušo tada unsure.gif
QUOTE(liusė @ 2015 06 15, 09:49)
Aš išbandžiau savo hydrobag'ą, jau 2 kartus bėgau. Visai patogu ir geriau negu diržas ant liemens su gertuvėm, kuris kažkiek sukiojasi. Tik blogumas tame, kad nematai, kiek vandens dar liko. Kai pirmą kartą bėgau, taupiau ir liko daugiau nei pusė, tai antrą kartą pasiėmiau normuotai ir pritrūkau dar likus 7 km, o kaip tik tuo metu vartojau itin saldų geliuką ir nebebuvo kuo užsigert.

kokį atstumą bėgai su juo? trinti nepradėjo visai?
QUOTE(zappy @ 2015 06 15, 16:17)

aš seniai jau buvau bėgiojanti, daug metų iki pirmo oficialaus renginio. Kažkaip net mintis nekilo dalyvaut, atrodė, kad čia profams, ne paprastiems žmonėms. Aš taip labiau dėl malonumo bėgikas buvau. Tada bendradarbė užsikabino už varžybų ir mane įkalbino. Tai pirmas bėgimas buvo pusmaratonis. Jaudinausi labai, ruošiaus, prieš tai du kartus šiaip nubėgau tiek, kad įsitikint, kad nenumirsiu kurnors pakeliui doh.gif tai buvo vienintelis bėgimo renginys tais metais (po jo vėl gal metus kaupiaus). Dabar kas savaitgalį varau ir dzin jau biggrin.gif
tikrai siulau nebijot, užsiregistruot ir dalyvaut. Aš gailiuosi, kad anksčiau nepabandžiau. Jokio specialaus pasiruošimo juk nereik, pasirink pirmam kartui sau 'patogią' distanciją ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 15 birželio 2015 - 20:42
As irgi ilgai ruosiausi nors pabegioju jau kokius 8 metus. Kazkaip man atrode neidomu, nepatogu. Siais metais uzsiregistarvau ekspromtu, kai prasidejo sezonas susirgau ir isbegau visai nepasiruosus. Taciau kai begi su minia, man visai kitas tas begimas. smile.gif ir dar drauge turiu dalyvaujancia tai kompanija visada yra smile.gif avon gaila nebegsiu. Dirbu.
Atsakyti
Sveiki,

aš paskaitau temą ir vis žaviuosi Jumis. Dalyvavau kauno maratone 5 km trasoj, pagerinau savo asmeninį rekordą:)labai geras jausmas.

Atradau, kad yra ekstremalus bėgimas "Bebro kelias" ir labai užsinorėjau jame sudalyvauti:) Kompanijos ieškau, kad drąsiau būtųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2015 06 16, 09:59)
Atradau, kad yra ekstremalus bėgimas "Bebro kelias" ir labai užsinorėjau jame sudalyvauti:) Kompanijos ieškau, kad drąsiau būtųsmile.gif

Vakar kaiptik ziurejau. Butuidomu, bet as be auto, tai is Vilniaucs gali but keblu smile.gif
Atsakyti