merginos, ar kas nors kur nors matet elektrenu begimo trasa ? Kur jos startas, pvz, 10 km.. niekur nerandu

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 06 19, 11:45)
merginos, ar kas nors kur nors matet elektrenu begimo trasa ? Kur jos startas, pvz, 10 km.. niekur nerandu 

o ne ten pat startas kur registracija? t.y miesto stadione Rungos g. 18a ?
aš ten važiuosiu, manau ten kurnors šalia ir startas bus.
QUOTE(bamba @ 2015 06 19, 13:35)
o ne ten pat startas kur registracija? t.y miesto stadione Rungos g. 18a ?
ten buna 21 km startas, 10km kiek girdejau, kazkur kitur, vos ne pusiaukelej trasos

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 06 19, 14:24)
ten buna 21 km startas, 10km kiek girdejau, kazkur kitur, vos ne pusiaukelej trasos 

man atrodo vienas startas visiems
QUOTE(bamba @ 2015 06 19, 16:33)
man atrodo vienas startas visiems
Man ir atrodo. Kai pernai begiojau kitapus mariu, maciau 10 km zyme. Tik nezinau is kurios puses begt reiks
Įdomiai su tais startais, bet bet kokiu atveju visiems pirmiausia reikia į Rungos g., o paskui gal 10 km dalyvius nuveš autobusu

QUOTE(liusė @ 2015 06 19, 21:02)
Įdomiai su tais startais, bet bet kokiu atveju visiems pirmiausia reikia į Rungos g., o paskui gal 10 km dalyvius nuveš autobusu 

Nu idomiai idomiai...
QUOTE(bamba @ 2015 06 19, 08:43)
vyty, o gal per didelius sau reikalavimus keli? berods ne pirmą kartą tokie 'saves plakimai' pasitaiko
per greit per daug norėt irgi negerai, viskam savas laikas. O gal karštis sutrukdė? ar normaliai tas oras buvo?
jei jau net su siena susidurti teko, tai matyt pradžioj tempas per didelis buvo, arba per mažai kalorijų suvartota, neatsiranda tos sienos taip šiaip sau net ir labai ilgose distancijose.
Mokomės iš klaidų, svarbu jas pamatyt ir nekartot. Ne paskutinis maratonas.

jei jau net su siena susidurti teko, tai matyt pradžioj tempas per didelis buvo, arba per mažai kalorijų suvartota, neatsiranda tos sienos taip šiaip sau net ir labai ilgose distancijose.
Mokomės iš klaidų, svarbu jas pamatyt ir nekartot. Ne paskutinis maratonas.
Dėkui už laidotuves

Pasiteisinimai / argumentai:
Dėl plakimo - kai rašiau apie sadomazo šiektiek sarkazmo buvo

Dėl temperatūros - aišku velniškai karšta buvo. Jei tik būčiau žinojęs balandį kai užsiregistravau...

Dėl kalorijų - ~4000 buvo dieną prieš, neriboju. Ne visi veganai sudžiūvėliai. Beje, turbūt tik dėl to ir sugebu lengvai risnot paprastai - ir dėl to, bėgimas niekad nėra treniruotė

O, dieną prieš bėgimą geriau bent valandą nusnūst turbūt - nesakau, kad tai kažką įtakoja

QUOTE(vyty @ 2015 06 19, 23:10)
Dėkui už laidotuves
Šiek tiek paverkšlenau? Negi negalima? 
Siena man kai nejaučiu malonumo bėgti
Ne tada, kai nebegaliu
O kada dar plakiau save? 
Dėl temperatūros - aišku velniškai karšta buvo. Jei tik būčiau žinojęs balandį kai užsiregistravau...
Tiesa, yra tekę ir su malonumu prarisnot panašią distanciją prie panašių temperatūrų
Dėl kalorijų - ~4000 buvo dieną prieš, neriboju. Ne visi veganai sudžiūvėliai. Beje, turbūt tik dėl to ir sugebu lengvai risnot paprastai - ir dėl to, bėgimas niekad nėra treniruotė
O, dieną prieš bėgimą geriau bent valandą nusnūst turbūt - nesakau, kad tai kažką įtakoja

nelaidoju dar, aš gi draugiškai, tik pasvarsčiau, kad galėjo būti netaip.
Dar plakei, nu ok, gal neplakei bet nesidžiaugei rezultatais

Bet ir aš turiu 'nevaikščiojimo' varžybose principą, todėl ir rašiau, kad gal per daug norėta buvo, jei jau eit reikėjo. Bet kokiu atveju maratono finišas pasiektas, nereik to nuvertint. Ėjimo ir 'sienos' patirtis irgi gera. Aš sapieginėj palūždau, atrodė negaliu žingsnio žengt, ką jau bėgt, ėjau pesčia iki finišo pusę laiko ir iki šiol džiaugiuos tuo bėgimu, nes patirties įgyjau daugiau nei eilinį pusmaratonį nurisnojus. Žinau savo silpnas vietas ir turiu porą spėjimų, ką galėjau daryt kitaip

Neturiu jėgų elektrėnams, dvyniai vos kelias val pamiegot leido. Nu bandysiu kaip nors tą pusmaratonį, nors mintimis labiau sirgsiu už kernavėj besikankinančius. Net nežinau, kodėl pati neesu ten

Papildyta:
aj dėl kalorijų, tai labiau turėjau omeny pačio bėgimo metu. Bent aš galiu tik vandeniu nubėgt iki 25km, poto reik kažko, kitaip sienos

Aš bėgau 21. Taktiškai blogai subėgau, bet esu patenkinta, kad dalyvavau - pasimokysiu iš klaidų
Pirmus kilometrus nubėgau gerokai greitesniu tempu nei galėčiau palaikyti visą pusmaratonį, todėl kažkur pusiaukelėj lūžau ir pradėjau eit. Tada mane aplenkė būrelis bėgikų ir už manęs nieko nebesimatė. Maniau, kad esu paskutinė ir niekaip neberadau motyvacijos bėgt, nors fizinių jėgų turėjau. Taip ėjau-bėgau kelis kilometrus, kol likus 4 iki finišo mane prisivijo pora bėgikų ir už jų dviratininkas. Aš pamaniau, kad tas dviratininkas lydi paskutinį bėgiką (klydau
) ir nenorėjau sau tokios garbės, todėl parbėgau paskutinius km su tais vyrukais jau be sustojimo (grupelėj bėgt pasirodė kur kas lengviau nei vienai pusiau eit). Laikas 2.02, panašiai apie 2 val. ir planavau bėgt.
Paskui dar apžiūrėjau Elektrėnų pliažą ir išsimaudžiau pirmą kartą šiais metais.

Pirmus kilometrus nubėgau gerokai greitesniu tempu nei galėčiau palaikyti visą pusmaratonį, todėl kažkur pusiaukelėj lūžau ir pradėjau eit. Tada mane aplenkė būrelis bėgikų ir už manęs nieko nebesimatė. Maniau, kad esu paskutinė ir niekaip neberadau motyvacijos bėgt, nors fizinių jėgų turėjau. Taip ėjau-bėgau kelis kilometrus, kol likus 4 iki finišo mane prisivijo pora bėgikų ir už jų dviratininkas. Aš pamaniau, kad tas dviratininkas lydi paskutinį bėgiką (klydau

Paskui dar apžiūrėjau Elektrėnų pliažą ir išsimaudžiau pirmą kartą šiais metais.