QUOTE(tura @ 2014 09 13, 18:04)
bėgioju ne taip senai. Apie pusę metų, bet pastoviai 3-4kartus per savaitę po 7-10km. kaip kada.
prisikaičius gerų atsiliepimų įsigijau ASICS GEL-Cumulus® 15. dydis geras, tikrai ne maži, bet nuo kokio 5 kilometro pradeda gelti kairės kojos pirštus. Į namus vos įeinu. kažin kodėl? batai netinka? gal reikia kokių papildomų silikononių pagalvėlių įsidėti?
kažkaip man nesiseka su batais. turiu dar kitus batus, bet nežinau ar bėgimui skirti, nes pirkau kai dar ne bėgiojau. tai su jais pirštų neskauda, bet lyg per čiurną kažką jaučiu.
jaučiu reikai ieškoti naujų, bet nebežinau kokių. Ką patarsit?
prisikaičius gerų atsiliepimų įsigijau ASICS GEL-Cumulus® 15. dydis geras, tikrai ne maži, bet nuo kokio 5 kilometro pradeda gelti kairės kojos pirštus. Į namus vos įeinu. kažin kodėl? batai netinka? gal reikia kokių papildomų silikononių pagalvėlių įsidėti?
kažkaip man nesiseka su batais. turiu dar kitus batus, bet nežinau ar bėgimui skirti, nes pirkau kai dar ne bėgiojau. tai su jais pirštų neskauda, bet lyg per čiurną kažką jaučiu.
jaučiu reikai ieškoti naujų, bet nebežinau kokių. Ką patarsit?
Kai nusipirkau Asics Gel Nimbus 15, nuo 5 km eme tirpti viena peda, tai pradzioje kaitaliojau su senais (taip pat pamaniau, jog gal netinka). Na, o veliau jau tirpti pradejo po 10km, o jau dabar kuo puikiausiai prabegau pusmaratoni. Gal tiesiog reikia laiko batukams prisitaikyti prie pedos formos. Esu kalbejusi su vienu maratoninku, tai sake labai nemegsta nauju batu del to ,,apsipratinimo'' laikotarpio, nes negali iskart begti ilgu distanciju. Tai gali buti ir tai

O mano pirmasis pusmaratonis irgi praejo labai gerai, patiko, paskutinis kalnas nuvargino, tai nelabai buvo jegu paspartinti greiti pabaigoje, tai laikas 1val58min, siaip gana patenkinta, nes norejau itilpti i 2val, bet dar laimingesne buciau itilpus i 1:50-55