QUOTE(liusė @ 2014 09 28, 18:00)
Šiandien su sūnum sudalyvavom Vilniaus rajono kroso varžybose Mostiškių kaime. Labai patiko

Registracija nemokama, daug amžiaus grupių, tad mažai kas be apdovanojimų liko. Be to, dar gavom košės ir arbatos, vaikai prisižaidė burbulų futbolo (tiesa, futbolas ten nesigavo, bet buvo gerai). Aš praktiškai neturėjau su kuo varžytis 30-40 m. amžiaus grupėje (bėgom 5 km) ir už pirmą vietą gavau medalį, nemažą taurę, diplomą, energetinį gelį ir termokelnes

Trasa įdomi - dalis keliu, dalis laukais, kur reikėjo truputį saugotis, kad į karvės blyną neįmint
Super. Šaunuolė!
QUOTE(atsuktuvas @ 2014 09 28, 19:53)
Sveiki ir sveikos, esu visai žalias ir nesu "tikras" bėgikas (intervalais einu, intervalais bėgu pagal Maffetone programą philmaffetone.com/180-formula) noriu paklausti dėl aprangos šaltesniam metų laikui - nuo dabar iki speigų. Dabar "bėgioju" su paprastomis treninginėmis maximos kelnėmis - iš vidaus tinkliukas, išorėje poliesteris. Viršuje maikė ir paprastas treningas. Visa tai lig šiol buvo gerai, nors praeita savaitė stipresnis vėjas nemaloniai šaldė. Galvoju pirkti lengvą kvėpuojančią striukę, kuri nuo vėjo turėtų saugoti, tačiau ką daryti jei vėjas nėra stiprus o tik oras šaltas ? Ar tokia striukė padeda ar reikia kažko kito ?
Aš tai žiemą su gan plona striuke ir vienu sluoksniu po jos bėgiojau. Nepamenu, kad kokių problemų būčiau turėjęs dėl to. Pirmus kilometrus gal šiek tiek vėsoka. Po to nešalta. Tiesa, pernai žiemą nesigavo bėgiot - tai gali ir šlubuot atmintis šiek tiek

Tik ką pamenu, kad veidą reikėtų labiau pasaugot prie speigų - nenaudojau nei kremų, nei kaukių - tai papūtus vėjeliui grįždavau apšerkšnijęs kaip reikiant.

Odai ne į naudą

. O, žiema dar tolokai ir neužklumpa netikėtai (tiesa būna, ypač kelininkams

) - tai matysit pagal situaciją.
Dėl batų. Tai turbūt šiuo metu turiu penkias poras. Tiesa, tik dvi naudoju. Kitos guli spintoj ir laukia savo eilės. Geri pasiūlymai buvo - todėl, užsipirkau ateičiai. Pats dažniausiai bėgioju su zefyriniais asicsais - tiek miškais, tiek plentu. Kai bėgu trumpesnes distancijas, apsiaviu lengvesnius. Dar nesijaučiu pasiruošęs bėgt ilgesnes distancijas su jais. O dabar dar turiu ir trailinius - jų nebandžiau. Tikiuosi pravers žiemą braidant po pusnis.