Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 17, 13:21)
As kiek suprantu sis originalus HArmony Gelish Bond'as kai ji uztepi ant pasiausto nagucio jis nudziusta is kart jis kaip skystis yra o ne tirstas, kaip baze ar topas nes pas mane tokio tirstumo

As tai galvoju viskas turi savo kaina. Klauset koki geriau pirkti, tai pigiausias niekad nebuna geriausias 4u.gif As neseniaiuzsakiau is amazon.com bonda, pagrinda, ir virsutini sluoksni ir aliejuka is Harmony, kaina tikrai nebloga gavosi, ir zinoma, kokybiskos priemones, del kuriu nera klausimu smile.gif
Papildyta:
Rytorasa, grazu, grazios spalvytes 4u.gif As nusilakavau su GH Hot rod red, na sudetingokai man ja lakuoti buvo, kazkaip i kampucius vis subegdavo, vis valiau su pagaliukais cool.gif
Atsakyti
AČIŪ mergaitės už atsakymus 4u.gif dabar aš supratau greičiausei viršutinis sluoksnis Topas pasilakavau nuvaliau lipnuma ir blizga tik dabar žiuresiu kiek dieneliu laikys biggrin.gif
Tai geriau siustis iš amazones ten kokybiskesni lakai nei iš kiniečių :4u:Ir dar kaip siuntimas, muitas kokia suma galiu siustis.ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 17 rugpjūčio 2014 - 16:35
Ačiukas visoms už komentarus mano darbeliams... 4u.gif
Atsakyti
kas per firma lakų cheeka? čia kinietiški ar kokie, nerandu info?

ai jau radau...kinietiški
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 17 rugpjūčio 2014 - 16:57
sveikos. kokius lakus nusipirkti Harmony graziam prancuzui? jei galima foto ar kodukus. ar lakuojasi tik baltai galiukai ar dar ir ant virsaus spalva kokia?
Atsakyti
Vėl tie patys klausimai...
Juk apie siuntimą iš amazon ar ebay kalbama kiekvienoje temoje.
Dėl prancūzo spalvų irgi, pasižiūrėkite kiek merginos prikėlusios foto su prancūzišku lakavimu, visos parašiusios kokiais lakais lakuota. Ieškokite info, o ne laukite kol ant lėkštutės pateiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2014 08 17, 19:35)
sveikos. kokius lakus nusipirkti Harmony graziam prancuzui? jei galima foto ar kodukus. ar lakuojasi tik baltai galiukai ar dar ir ant virsaus spalva kokia?

As uzsakiau GH little princess, o balta spalva is IBD, nes tema sita kad ir idemiai skaitau, del tos baltos aisku, kad nieko neaisku. Apie IBD savaja kai klausiau niekas neatsake, matyt, niekas baltos IBD nenaudoja, na, isbandysiu smile.gif Amazone daznai buna atsiliepimu apie lakus, irgi verta paskaityt, jei angliskai skaitot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meilikatyte @ 2014 08 17, 17:33)
AČIŪ mergaitės už atsakymus 4u.gif dabar aš supratau greičiausei viršutinis sluoksnis Topas pasilakavau nuvaliau lipnuma ir blizga tik dabar žiuresiu kiek dieneliu laikys biggrin.gif
Tai geriau siustis iš amazones ten kokybiskesni lakai nei iš kiniečių :4u:Ir dar kaip siuntimas, muitas kokia suma galiu siustis.ačiū

Jo kalbeta buvo daug apie tai, tai trumpai: pirkit is kur norit, kaip kam geriau, bet esme firma. As geriausiomis kainomis vis tik randu amazone.com, esu ir is ebay pirkusi, per tarpininke. Ju pilna internetiniu parduotuviu temoje, apie salygas bus idomu - paskaitysit pati. Galima ir paciai pirkti, bus siek tiek greiciau nei per tarpininke, bet sike tiek brangiau, be to, apmuitins nuo 75Lt sumos.
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 08 17, 19:45)
Vėl tie patys klausimai...
Juk apie siuntimą iš amazon ar ebay kalbama kiekvienoje temoje.
Dėl prancūzo spalvų irgi, pasižiūrėkite kiek merginos prikėlusios foto su prancūzišku lakavimu, visos parašiusios kokiais lakais lakuota. Ieškokite info, o ne laukite kol ant lėkštutės pateiks  mirksiukas.gif

Per tiek sakiniu kaip morala atskaitet, butumet trumpai geriau nurodziusi kur info ieskoti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 17 rugpjūčio 2014 - 19:08
Per tiek sakiniu kaip morala atskaitet, butumet trumpai geriau nurodziusi kur info ieskoti... ax.gif
[/quote]
Ne, negeriau, nes tuomet dar dešimt tokių klausimų atsirastų mirksiukas.gif O be to, aš atsakiau į abu klausimus - visa info yra temose, spalvos yra po prancūzų nuotraukom.
Atsakyti
[quote=Aistyte0724,2014 08 17, 20:41]
[/quote]
Ne, negeriau, nes tuomet dar dešimt tokių klausimų atsirastų mirksiukas.gif O be to, aš atsakiau į abu klausimus - visa info yra temose, spalvos yra po prancūzų nuotraukom.
[/quote]
Vistiek atsiras dar 10 4u.gif Ir kai tik pradedi, patikekit, neaisku net kur tos info ieskoti 4u.gif Pvz as klausinejau klausinejau apie start rinkini, atsakymas mazdaug: geras, bet sau nepirkciau. Na ir suprask kaip nori. Nedraugiskos mes. Suprantu, kad atsibosta, bet...Dabar jie kas klaustu, tai patarciau imti starter rinkinuka be lempos is amazon, lempa at skirai geresne, gautusi ta pati kaina. Bet... smile.gif O jusu ta aiski info man neaiski nors perskaiciau keturias temas. Del prancuzo, kiek klausiau, info jokios aiskios cia negavau ir tose 4-iose temose i mano klausimus atsakymu nebuvo. Pvz, taip nekas ir neatsake, ar balta laka deda spec. sepetelio pagalba, ar paprastu lako sepeteliu Ar tokia paslaptis cia? g.gif Kazka, zinoma, nusprendziau, kaip ir del start rinkinio, bet tikrai be sios temos pagalbos cool.gif Zinoma, dekoju kas atsake, nors kazka 4u.gif Ir siaip, skaityti viska is eiles, tai laiko gaisimas. Tada jau google naudingesnis. Zmogus klausia jam aktualaus klausimo. Ko cia pykti g.gif Na nebent, tas klausimas visai elementarus, pvz, kokia lakavimo eiga. Na tada suprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 17 rugpjūčio 2014 - 20:36
QUOTE(Cherry_ @ 2014 08 15, 13:46)
Del to, kad rankos skirtingos tai as ne viena karta esu macius taip smile.gif man patinka klasika+klasika.

Mačius konkursinius darbus, kur modeliuojamas prancuzas, o paskui viena ranka privalu nulakuot raudonu laku biggrin.gif
Atsakyti
[quote=pukepuke,2014 08 17, 20:17]
Pvz, taip nekas ir neatsake, ar balta laka deda spec. sepetelio pagalba, ar paprastu lako sepeteliu Ar tokia paslaptis cia? g.gif
Ha, prieš kelias dienas konkrečiai atsakiau kokiu teptuku darau prancūzą.Ir prieš tai dar keletą kartų buvau rašiusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Aistyte0724,2014 08 17, 22:20]
[quote=pukepuke,2014 08 17, 20:17]
Pvz, taip nekas ir neatsake, ar balta laka deda spec. sepetelio pagalba, ar paprastu lako sepeteliu Ar tokia paslaptis cia? g.gif
Ha, prieš kelias dienas konkrečiai atsakiau kokiu teptuku darau prancūzą.Ir prieš tai dar keletą kartų buvau rašiusi. mirksiukas.gif
[/quote]
Sirdingai atsiprasau tuomet, ir aciu, kad vienintele atsakete, einu ieskoti ka ten rasete pries keias dienas.
Atsakyti