[quote=Aistyte0724,2014 08 17, 20:41]
Per tiek sakiniu kaip morala atskaitet, butumet trumpai geriau nurodziusi kur info ieskoti...
[/quote]
Ne, negeriau, nes tuomet dar dešimt tokių klausimų atsirastų

O be to, aš atsakiau į abu klausimus - visa info yra temose, spalvos yra po prancūzų nuotraukom.
[/quote]
Vistiek atsiras dar 10

Ir kai tik pradedi, patikekit, neaisku net kur tos info ieskoti

Pvz as klausinejau klausinejau apie start rinkini, atsakymas mazdaug: geras, bet sau nepirkciau. Na ir suprask kaip nori. Nedraugiskos mes. Suprantu, kad atsibosta, bet...Dabar jie kas klaustu, tai patarciau imti starter rinkinuka be lempos is amazon, lempa at skirai geresne, gautusi ta pati kaina. Bet...

O jusu ta aiski info man neaiski nors perskaiciau keturias temas. Del prancuzo, kiek klausiau, info jokios aiskios cia negavau ir tose 4-iose temose i mano klausimus atsakymu nebuvo. Pvz, taip nekas ir neatsake, ar balta laka deda spec. sepetelio pagalba, ar paprastu lako sepeteliu Ar tokia paslaptis cia?

Kazka, zinoma, nusprendziau, kaip ir del start rinkinio, bet tikrai be sios temos pagalbos

Zinoma, dekoju kas atsake, nors kazka

Ir siaip, skaityti viska is eiles, tai laiko gaisimas. Tada jau google naudingesnis. Zmogus klausia jam aktualaus klausimo. Ko cia pykti

Na nebent, tas klausimas visai elementarus, pvz, kokia lakavimo eiga. Na tada suprantu...