QUOTE(VVaiva @ 2014 08 23, 16:53)
Kazin
kodel daug kas galvoja, kad sveika mityba tai salotu lapai?
Kitas stereotipas - lieknas esi tik jei nieko nevalgai
Manau, pirmiausia reikia mastyma keisti, pagooglint, paskaitinet. Tada viskas aiskiau pasidarys ir nebeatrodys ta sveika mityba kazkoks kosmosas

Sveikas zmogus valgo viska, ka nori ir kas jam skanu. Svarbiau yra nepersivalgyt, o ne ziuret
ka valgai. Siaip neissemiama tema cia
Nes zalumynai yra enzimu saltinis, tai cia daug galvoti neriekia, kai zinai
O dle mesos, tai jei zmonems nevalgyti mesos yra kancia, tai nera reikalo kenteti sapnuojant ta mesa. Uzaugom mes ir 'aukleti' buvom su kotletais lekstese, tai cia jokia ne paslaptis, kad mitybos iprociai jau sneai suformuoti mumyse.
Man mesos nevalgymas svaaime atejo, tiesiog pajutau, kad vis nenoriu ir nenoriu, kol susivokiau, kad jau menesiu menesiais nevalgius buvau ir nepasigedau. Taip vat kuria diena paemiau ir paskiau garsiai pasualiui - S MESOS NEVALGAU. Ir labai geras jausmas buvo to pasakymo. tai ir nevalgau.
Mano seima valgo visi mesa - abu vaikai ir vyras (tiesa jis nedaug valgo jos). Bet man nera problemos jiems ja gaminti (tik nebesuprant kada ji nepasvinkusi, nes visada mesa man dvokia jau dabar

tai duodu vyrui pauostyt ir ivertinti ar sviezia

)
O siaip tai pritariu, kad pasiskaiciuojant kalorijas galima visai geru rezultatu pasiekti.
Man padejo telefono aplikacija "Calory Count". Ka i burna, ta susivedi i telefa - kalorijos dienos pabaigoje kaip ant delno, Ir isivertini ka 'negero' suvalgei
Tiesa, pasidomekite Sarmine dieta, jei kuriai idomu. Lentele galiu ideti rugstiniu - sarminiu produktu - cia angliska
LENTELE. Greit turesiu lietuviska - mamai verciu. Kai baigsiu galesiu pasidalinti