Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

QUOTE(enura @ 2014 08 23, 19:18)
as irgi "mesede"  smile.gif na viskas aisku reik toliau dometis, bandyt taikyt kas asmeniskai tinka ir patinka ir ziuret kas bus  4u.gif

jei yra tikslas pamažint svorį, bandykit pildyt dienoraštį, t. y. rašyt ką valgot ir kokiais kiekiais, tada daug maž pasiskaičiuot kalorijas ir bus aišku, kur ir ką reikia pamažinti ax.gif nes kartais visai nekaltai atrodantys užkandžiai turi bereikalingų kalorijų, kurios ir kaupiasi ant matomiausių vietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 23, 16:53)
Kazin kodel daug kas galvoja, kad sveika mityba tai salotu lapaig.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kitas stereotipas - lieknas esi tik jei nieko nevalgai  biggrin.gif
Manau, pirmiausia reikia mastyma keisti, pagooglint, paskaitinet. Tada viskas aiskiau pasidarys ir nebeatrodys ta sveika mityba kazkoks kosmosas  mirksiukas.gif
Sveikas zmogus valgo viska, ka nori ir kas jam skanu. Svarbiau yra nepersivalgyt, o ne ziuret ka valgai. Siaip neissemiama tema cia  biggrin.gif

Nes zalumynai yra enzimu saltinis, tai cia daug galvoti neriekia, kai zinai biggrin.gif

O dle mesos, tai jei zmonems nevalgyti mesos yra kancia, tai nera reikalo kenteti sapnuojant ta mesa. Uzaugom mes ir 'aukleti' buvom su kotletais lekstese, tai cia jokia ne paslaptis, kad mitybos iprociai jau sneai suformuoti mumyse.

Man mesos nevalgymas svaaime atejo, tiesiog pajutau, kad vis nenoriu ir nenoriu, kol susivokiau, kad jau menesiu menesiais nevalgius buvau ir nepasigedau. Taip vat kuria diena paemiau ir paskiau garsiai pasualiui - S MESOS NEVALGAU. Ir labai geras jausmas buvo to pasakymo. tai ir nevalgau.

Mano seima valgo visi mesa - abu vaikai ir vyras (tiesa jis nedaug valgo jos). Bet man nera problemos jiems ja gaminti (tik nebesuprant kada ji nepasvinkusi, nes visada mesa man dvokia jau dabar blush2.gif tai duodu vyrui pauostyt ir ivertinti ar sviezia doh.gif )

O siaip tai pritariu, kad pasiskaiciuojant kalorijas galima visai geru rezultatu pasiekti.

Man padejo telefono aplikacija "Calory Count". Ka i burna, ta susivedi i telefa - kalorijos dienos pabaigoje kaip ant delno, Ir isivertini ka 'negero' suvalgei 4u.gif

Tiesa, pasidomekite Sarmine dieta, jei kuriai idomu. Lentele galiu ideti rugstiniu - sarminiu produktu - cia angliskaLENTELE. Greit turesiu lietuviska - mamai verciu. Kai baigsiu galesiu pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 08 23, 20:34)
Nes zalumynai yra enzimu saltinis, tai cia daug galvoti neriekia, kai zinai  biggrin.gif

O dle mesos, tai jei zmonems nevalgyti mesos yra kancia, tai nera reikalo kenteti sapnuojant ta mesa. Uzaugom mes ir 'aukleti' buvom su kotletais lekstese, tai cia jokia ne paslaptis, kad mitybos iprociai jau sneai suformuoti mumyse.

Man mesos nevalgymas svaaime atejo, tiesiog pajutau, kad vis nenoriu ir nenoriu, kol susivokiau, kad jau menesiu menesiais nevalgius buvau ir nepasigedau. Taip vat kuria diena paemiau ir paskiau garsiai pasualiui - S MESOS NEVALGAU. Ir labai geras jausmas buvo to pasakymo. tai ir nevalgau.

Mano seima valgo visi mesa - abu vaikai ir vyras (tiesa jis nedaug valgo jos). Bet man nera problemos jiems ja gaminti (tik nebesuprant kada ji nepasvinkusi, nes visada mesa man dvokia jau dabar  blush2.gif  tai duodu vyrui pauostyt ir ivertinti ar sviezia  doh.gif )
O siaip tai pritariu, kad pasiskaiciuojant kalorijas galima visai geru rezultatu pasiekti.

As turejau galvoje tai, kad daug kas mano, kad sveika mityba yra tik salotu lapai. biggrin.gif O taip nera, nes zmogui reikalingos ivairios maisto medzigos, ne tik tai, kas yra salotose. Daug kas tiesiogiai ta posaki ir supranta biggrin.gif
Is tikruju, kas tinka vienam nebutinai tinka kitam. Mitybos iprociai taip pat ne visiems mums yra iskiepyti vienodi mirksiukas.gif
Pas mus seimoje niekad neverte valgyt kazka, nei su kotletais neaugom biggrin.gif Nenori valgyt kas yra, imk kazka kito arba eik nuo stalo. Todel paauglystej irgi buvau nutarus nevalgyt mesos. Ir nevalgiau, nes nenorejau. biggrin.gif Veliau poziuris i maista vel eme keistis, dabar valgau ir to nesureiksminu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 23 rugpjūčio 2014 - 22:16
Kokia aktuali tema...Man svorio mest nereik, bet jauciu pastovu energijos trukuma, is ryto sunku keltis, greit pavargstu..vis galvoju kazka reik daryt su mityba, nes mesa su bulbom ir padaziuku pavalgau daznai. bet paciai sunku prisiversti..sportuot gal ir noreciau bet laiko stygius vis. Vaiku bureliai, darbas, namuose kuitimasis..vakare vos kojas pavelku. O dar tik 30 metu. Tai kas paskui bus unsure.gif
Bet valios kaip ner tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 08 24, 10:59)
Kokia aktuali tema...Man svorio mest nereik, bet jauciu pastovu energijos trukuma,  is ryto sunku keltis, greit pavargstu..vis galvoju kazka reik daryt su mityba, nes mesa su bulbom ir padaziuku pavalgau daznai. bet paciai sunku prisiversti..sportuot gal ir noreciau bet laiko stygius vis. Vaiku bureliai, darbas, namuose kuitimasis..vakare vos kojas pavelku. O dar tik 30 metu. Tai kas paskui bus  unsure.gif

gal turi vit B deficita? g.gif mano mamai taip buvo ilga laika, kol nepasitaike normali gydytoja ir nepadare reikiamu kraujo tyrimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 24, 10:22)
gal turi vit B deficita?  g.gif mano mamai taip buvo ilga laika, kol nepasitaike normali gydytoja ir nepadare reikiamu kraujo tyrimu  doh.gif

Gal ir kazkokiu mikroelementu truksta, bet siaip tyrimai tvarkoj. Pas savo gydytoja nueinu pasipasakoju tai ji man atrezia tipo gyveni siuolaikines moters gyvenima tai ko nori, visos atseit pavargsta doh.gif ji tikrai mano kad pati sau ligu ieskau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 08 24, 12:27)
Gal ir kazkokiu mikroelementu truksta, bet siaip tyrimai tvarkoj. Pas savo gydytoja nueinu pasipasakoju tai ji man atrezia tipo gyveni siuolaikines moters gyvenima tai ko nori, visos atseit pavargsta doh.gif ji tikrai mano kad pati sau ligu ieskau.  verysad.gif

na ir poziuris gydytojos doh.gif pasidaryk mikroelementu tyrimus, nu paprasyk, kad nukreiptu ir zinosi ar viskas gerai 4u.gif as visko pakanka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 08 24, 10:59)
Kokia aktuali tema...Man svorio mest nereik, bet jauciu pastovu energijos trukuma,  is ryto sunku keltis, greit pavargstu..vis galvoju kazka reik daryt su mityba, nes mesa su bulbom ir padaziuku pavalgau daznai. bet paciai sunku prisiversti..sportuot gal ir noreciau bet laiko stygius vis. Vaiku bureliai, darbas, namuose kuitimasis..vakare vos kojas pavelku. O dar tik 30 metu. Tai kas paskui bus  unsure.gif

aš ir vos kojas pavilkau, kol nepradėjau sportuot smile.gif naktį neišsimiegi, nes mažiukė zirzalioja, po visos dienos su ja namie nieko nebesinori tik tyliai ramiai pabūt, o tada dėmesio reikia vyresniajai smile.gif ir jokios minutės sau.... bet kai išbėgu pabėgiot viskas užsimiršta, grįžtu namo ir vėl su malonumu į visą tai įsisuku smile.gif bent jau man sveikesnė mityba ir sportas tikrai prašviesino kasdienybę ir daugiau jėgų viskam atsirado 4u.gif
Atsakyti
ar sierra turi siand nuolaidu koda?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 08 24, 13:25)
ar sierra turi siand nuolaidu koda?

atostogos
Atsakyti
Merginos, berods jus kalbejot apie ranku gydanti krema? Reikia sutrukinejusiai odai, skauda net nuo vandens sad.gif
Atsakyti
USveikos, mergaites, islekiu is miesto, grisiu sulig naujom dezutem
Atsakyti