Seniai pirkau ka is USA internetu( pati buvau islekus pasishopint i USA) bet dbr lb kai ko reik is Sephoros
Mergaitės, o Jūs darbuojatės jau,ar atostogaujat?
Seniai pirkau ka is USA internetu( pati buvau islekus pasishopint i USA) bet dbr lb kai ko reik is Sephoros
prisipazinkit, kas jau gavot toki VIA SPIGA paltuka - kaip jis - ar vertas demesio?

Klausimas man iškilo - o seniau užsakytos prekės, pvz liepos 30 ir rugpjūčio 3, jos pačios ir skaičiai bus siunčiami tik po merginų atostogų?
Pas mane ten sūnaus daiktai mokykliniai, o mokykla jau kaip ir kitą savaitę, tai būt gerai orientuotis situacijoj
QUOTE(Smauglius @ 2014 08 25, 09:03)
Klausimas man iškilo - o seniau užsakytos prekės, pvz liepos 30 ir rugpjūčio 3, jos pačios ir skaičiai bus siunčiami tik po merginų atostogų?
Pas mane ten sūnaus daiktai mokykliniai, o mokykla jau kaip ir kitą savaitę, tai būt gerai orientuotis situacijoj
visos sios prekes bus sia savaite Lietuvoje
Sveikos
pamenu, pernai prieš Kalėdas buvo nemažai perkančių Furbius. Gal galite pasidalinti - kur pirkti (žiūriu amazon), kokius modelius ir pan.? Kiek žiūriu, kainos - nuo ~25 iki 180 dol., kuo jie taip smarkiai skiriasi?
pamenu, pernai prieš Kalėdas buvo nemažai perkančių Furbius. Gal galite pasidalinti - kur pirkti (žiūriu amazon), kokius modelius ir pan.? Kiek žiūriu, kainos - nuo ~25 iki 180 dol., kuo jie taip smarkiai skiriasi?
http://www.sierratra...;colorFamily=01
Merginos paaiškinkit man koks čia dydis pagal eu tas 18 dydis?
Vyro pėda 28,5cm, 43-44eu.
Merginos paaiškinkit man koks čia dydis pagal eu tas 18 dydis?
Vyro pėda 28,5cm, 43-44eu.
QUOTE(jurgita_p @ 2014 08 25, 13:08)
Mergaites, patarkit kokie geriausi vaikiski zieminiai kombinezonai, ieskau penkiameciui. Kiek pamenu GAP'o nemazai isgirti, o i kuriuos dar vertetu atkreipt demesi? Aciu 
Kam columbia patinka, carters neblogi, sierra white irgi geri.
QUOTE(Adora_ @ 2014 08 24, 20:34)
Mergaitės, o Jūs darbuojatės jau,ar atostogaujat?
dar atostogaujam
grizom is pajurio. oras buvo superinis. nustebom, kad Vilniuj beveik visa savaitgali lietus pliaupe
vakar apskritai taip silta ir sauleta buvo
aplankem griztant Mirusias kopas, Ventes raga

o klaipedos 08.15 siuntinuko nera dar?
QUOTE(mokine @ 2014 08 25, 18:11)
Mane taip pat domina Siauliu siuntinukas