Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Nickse @ 2014 08 29, 18:51)
Man buvo ana menesi tas pats, bet dabar geriau estrofena ir gleivine sako gera, rugsejo 3 startuosiu, zinoma, su snaigutem sansu mazai. Bet viltis yra !!!

O kodel sakai, kad sansu su snaigutem mazai? Gal ir mazesne tikimybe,bet tikrai nera neimanoma.

QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 09:20)

Sveikinimai!!!

Vakar klinikoj kol laukiau isejo is kabineti moteris didelem akim ir saukia savo vyra. Pasirodo uzkibo trynukai thumbup.gif moteris panikoj o vyras su placia sypsena. Va kaip kartais buna. Dtiprybes jai,nes ir isnesiot ir augint bus tikrai sunku
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 08 30, 09:45)
O kodel sakai, kad sansu su snaigutem mazai? Gal ir mazesne tikimybe,bet tikrai nera neimanoma.

Normalus sansai su snaigutem. Bent jau pas mus tai aiskina kad tik 5 proc mazesni nei su svieziais. Labai daug kas cia su snaigutem yra pastojes, taip kad nenusiteik neigiamai. O kiek ju turi?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 08 30, 08:27)
thumbup.gif  nuostabu wub.gif 

QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 30, 08:32)
Miss Candy, Nerealiai  bigsmile.gif  thumbup.gif
Kaip jauties? Shoke??  biggrin.gif

QUOTE(Marselle @ 2014 08 30, 08:45)
Sveikinimai!!!
Vakar klinikoj kol laukiau isejo is kabineti moteris didelem akim ir saukia savo vyra. Pasirodo uzkibo trynukai  thumbup.gif  moteris panikoj o vyras su placia sypsena. Va kaip kartais buna. Dtiprybes jai,nes ir isnesiot ir augint bus tikrai sunku

Aciu, merginos 4u.gif kaip jauciuosi? labai gerai bigsmile.gif bet kazkokios euforijos nera - nemoku taip ax.gif vyrui irgi bizikas ziaurus darbe, tai tik pamate testuka, apsidziauge ir i darba visai dienai rolleyes.gif uz dvieju mazdaug savaiciu laukia echo - ziuresim, kaip ten mano tes Top quality auga, ar vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 10:06)
bet kazkokios euforijos nera - nemoku taip  ax.gif vyrui irgi bizikas ziaurus darbe, tai tik pamate testuka, apsidziauge ir i darba visai dienai 

Nu blem, moterie, nors kiek apsimesk kas dziaugiesi biggrin.gif O kodel manai kad ne vietoj gali but? Ar irgi prisiskaicius istoriju visokios mintys lengda? biggrin.gif

O vyrui tai spirciau i sikna uz tokia reakcija. O kur kilnojimas i virsu, o kur zvygavimas? biggrin.gif Tau irgi reiktu spyriuko i sikna kad emocijos pagaliau atsiristu blush2.gif ( nepyk)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 30 rugpjūčio 2014 - 10:15
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 30, 09:13)
Nu blem, moterie, nors kiek apsimesk kas dziaugiesi biggrin.gif  O kodel manai kad ne vietoj gali but? Ar irgi prisiskaicius istoriju visokios mintys lengda?  biggrin.gif

O vyrui tai spirciau i sikna uz tokia reakcija. O kur kilnojimas i virsu, o kur zvygavimas?  biggrin.gif  Tau irgi reiktu spyriuko i sikna kad emocijos pagaliau atsiristu  blush2.gif  ( nepyk)

nepykstu biggrin.gif bet mes visi skirtingi esam mirksiukas.gif pazinotum mano seima, tai viskas tau butu aisku biggrin.gif ir tai as esu pati emocingiausia ir daugiausiai kalbanti biggrin.gif nemegstu girtis ir pasirodyti, kad esu geresne - visad pagalvoju apie kitus, kuriems nepasiseke, tad dziaugiuosi tik tyliai ir tik savo namuose ax.gif O vyras pabuciavo, apsikabino ir to gana ax.gif sako, gal tau geliu parnesti po darbo? o as jam sakau - gi zinai, kad as ju nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 08 30, 09:27)
thumbup.gif  nuostabu wub.gif 

Laikykis!

Saunu 4u.gif sweikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 08 30, 09:41)
Saunu 4u.gif sweikinimai 4u.gif

Aciu, Kyka 4u.gif apkretei mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 10:48)
Aciu, Kyka  4u.gif apkretei mane  biggrin.gif

Super! Sveikinu! thumbup.gif
o testa toki purma karta matau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekle777: 30 rugpjūčio 2014 - 11:03
QUOTE(Tekle777 @ 2014 08 30, 09:55)
Super! Sveikinu!   thumbup.gif
o testa toki purma karta matau..  g.gif

Aciu 4u.gif UK tokius pardavineja - digital vadinasi ax.gif kad pregnant parode per 20 sekundziu, tik savaites ilgiau skaiciavo, bet as ir taip zinojau savaites biggrin.gif tik kad jie brangoki, bet viena karta verta nusipirkt ir panaudot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 30 rugpjūčio 2014 - 11:02
Sveikos mergytės. Pirmiausia didžiausi sveikinimai ką tik iškeptom nestuke.gif Sveikatytės visoms smile.gif
Aš sorry, tokiu depresiniu klausimu. Ar kada su savo gydytojais šnekėjot apie apsigimimo galimybes? Nes kažkur buvau girdėjus, kad po IVF kaip tik mažesnė tikimybė susilaukti pvz. Dauno sindromu sergančio vaikiuko, nes embriologai neleidžia dėti beleko, bet radau tokį užknisantį straipsnį: http://www.delfi.lt/...o.d?id=59124989
Ar čia tik pagalbinio apvaisinimo priešininkų reklama... Bet nieko negaliu sau padaryt, jau "ant adatų" iki genetinio tyrimų sad.gif Man beveik 35 (be 3 mėn), mano kiaušialąstės blogos kokybės, nes per pirmą bandymą nustojo augti ties 6 ląstelėm, o trečiuoju iš 8 liko dvi... Gal kuri su gydytoju apie tai diskutavo? Ačiū už info. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 10:20)

nuostabu !!! wub.gif aukit stiprekit wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 09:20)

wub.gif wub.gif Suuuuuperrr!! tyliai tyliai sveikinu!! visa ryta galvoju ar jau busi pasidarius ar ne, nebuvo kada nosies ikist I foruma. smagu, dabar kad viskas vyktu gerai ir toliau. va ir visi priesingumai UK daktaru pasitvirtino wub.gif
Dieve kaip tikiuos, kad ir manasis uz daugiau nei savaites taip parodys, nes uzsisakiau ir du, kaip ir sakai, brangus, bet verta nes su anais pagaliukais tai ten tik seseliu mokslas (nors ir tuos darau vardan eksperimento paziureti kada baigias vaistu veikimas organizme ir kada presides seseliai. parodysiu po visko.)

Atsakyti