QUOTE(Nickse @ 2014 08 29, 18:51)
Man buvo ana menesi tas pats, bet dabar geriau estrofena ir gleivine sako gera, rugsejo 3 startuosiu, zinoma, su snaigutem sansu mazai. Bet viltis yra !!!
O kodel sakai, kad sansu su snaigutem mazai? Gal ir mazesne tikimybe,bet tikrai nera neimanoma.
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 09:20)
Sveikinimai!!!
Vakar klinikoj kol laukiau isejo is kabineti moteris didelem akim ir saukia savo vyra. Pasirodo uzkibo trynukai

moteris panikoj o vyras su placia sypsena. Va kaip kartais buna. Dtiprybes jai,nes ir isnesiot ir augint bus tikrai sunku
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 30, 09:55)
Normalus sansai su snaigutem. Bent jau pas mus tai aiskina kad tik 5 proc mazesni nei su svieziais. Labai daug kas cia su snaigutem yra pastojes, taip kad nenusiteik neigiamai. O kiek ju turi?
Mes daug turim. 8 embriunukus ir 3 blastutes saldytas
QUOTE(Rimaite @ 2014 08 30, 11:20)
Sveikos mergytės. Pirmiausia didžiausi sveikinimai ką tik iškeptom

Sveikatytės visoms
Aš sorry, tokiu depresiniu klausimu. Ar kada su savo gydytojais šnekėjot apie apsigimimo galimybes? Nes kažkur buvau girdėjus, kad po IVF kaip tik mažesnė tikimybė susilaukti pvz. Dauno sindromu sergančio vaikiuko, nes embriologai neleidžia dėti beleko, bet radau tokį užknisantį straipsnį:
http://www.delfi.lt/...o.d?id=59124989
Ar čia tik pagalbinio apvaisinimo priešininkų reklama... Bet nieko negaliu sau padaryt, jau "ant adatų" iki genetinio tyrimų

Man beveik 35 (be 3 mėn), mano kiaušialąstės blogos kokybės, nes per pirmą bandymą nustojo augti ties 6 ląstelėm, o trečiuoju iš 8 liko dvi... Gal kuri su gydytoju apie tai diskutavo? Ačiū už info.
Kai pastojau,mane siunte pas genetikus kaip ir visas kitas. Genetike sake,kad apsigimimu tikimybe zenkliai didesne todel kad mes vartojam vaistus,kad tie zirniukai nepabegtu. O naturali atranka turi vykt ir sitoj vietoj mes ja stabdom.
Nors kita vertus siais laikais apsigimimu ir taip daugiau,gali buti jad tiesiog suastrinta situacija del tu dirbtiniu apvaisininu