Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 10:20)

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 08 29, 18:51)
Man buvo ana menesi tas pats, bet dabar geriau estrofena ir gleivine sako gera, rugsejo 3 startuosiu, zinoma, su snaigutem sansu mazai. Bet viltis yra !!!

O kodel sakai, kad sansu su snaigutem mazai? Gal ir mazesne tikimybe,bet tikrai nera neimanoma.

QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 09:20)

Sveikinimai!!!

Vakar klinikoj kol laukiau isejo is kabineti moteris didelem akim ir saukia savo vyra. Pasirodo uzkibo trynukai thumbup.gif moteris panikoj o vyras su placia sypsena. Va kaip kartais buna. Dtiprybes jai,nes ir isnesiot ir augint bus tikrai sunku
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 30, 09:55)
Normalus sansai su snaigutem. Bent jau pas mus tai aiskina kad tik 5 proc mazesni nei su svieziais. Labai daug kas cia su snaigutem yra pastojes, taip kad nenusiteik neigiamai. O kiek ju turi?
4u.gif

Mes daug turim. 8 embriunukus ir 3 blastutes saldytas

QUOTE(Rimaite @ 2014 08 30, 11:20)
Sveikos mergytės. Pirmiausia didžiausi sveikinimai ką tik iškeptom  nestuke.gif  Sveikatytės visoms smile.gif
Aš sorry, tokiu depresiniu klausimu. Ar kada su savo gydytojais šnekėjot apie apsigimimo galimybes? Nes kažkur buvau girdėjus, kad po IVF kaip tik mažesnė tikimybė susilaukti pvz. Dauno sindromu sergančio vaikiuko, nes embriologai neleidžia dėti beleko, bet radau tokį užknisantį straipsnį: http://www.delfi.lt/...o.d?id=59124989
Ar čia tik pagalbinio apvaisinimo priešininkų reklama... Bet nieko negaliu sau padaryt, jau "ant adatų" iki genetinio tyrimų sad.gif Man beveik 35 (be 3 mėn), mano kiaušialąstės blogos kokybės, nes per pirmą bandymą nustojo augti ties 6 ląstelėm, o trečiuoju iš 8 liko dvi... Gal kuri su gydytoju apie tai diskutavo? Ačiū už info. blush2.gif

Kai pastojau,mane siunte pas genetikus kaip ir visas kitas. Genetike sake,kad apsigimimu tikimybe zenkliai didesne todel kad mes vartojam vaistus,kad tie zirniukai nepabegtu. O naturali atranka turi vykt ir sitoj vietoj mes ja stabdom.
Nors kita vertus siais laikais apsigimimu ir taip daugiau,gali buti jad tiesiog suastrinta situacija del tu dirbtiniu apvaisininu
Atsakyti
QUOTE(Rimaite @ 2014 08 30, 10:20)
Sveikos mergytės. Pirmiausia didžiausi sveikinimai ką tik iškeptom  nestuke.gif  Sveikatytės visoms smile.gif
Aš sorry, tokiu depresiniu klausimu. Ar kada su savo gydytojais šnekėjot apie apsigimimo galimybes?

Aciu, Rimaite 4u.gif mes turejom toki mini seminara pries IVF procesa, tai pasake, kad apsigiminu tikimybe IVF metu yra didesne, bet tik 1% nei paprastai thumbup.gif Daktaras sake, kad tai yra normalu, nes mes pas juos ir taip ateiname su problemomis, bet jis labiau akcentavo vyru bedas siuo klausimu, t.y. spermos kokybe 4u.gif

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 08 30, 10:39)
nuostabu !!!  wub.gif aukit stiprekit  wub.gif  wub.gif

Aciu, meskute! 4u.gif Labiausiai noreciau jau dabar nebeiti i darba ir ilsetis, ilseti, ilsetis rolleyes.gif

QUOTE(Botanique @ 2014 08 30, 10:39)
wub.gif  wub.gif  Suuuuuperrr!! tyliai tyliai sveikinu!! visa ryta galvoju ar jau busi pasidarius ar ne, nebuvo kada nosies ikist I foruma. smagu, dabar kad viskas vyktu gerai ir toliau. va ir visi priesingumai UK daktaru pasitvirtino  wub.gif
Dieve kaip tikiuos, kad ir manasis uz daugiau nei savaites taip parodys, nes uzsisakiau ir du, kaip ir sakai, brangus, bet verta nes su anais pagaliukais tai ten tik seseliu mokslas (nors ir tuos darau vardan eksperimento paziureti kada baigias vaistu veikimas organizme ir kada presides seseliai. parodysiu po visko.)

aciu, Botanique 4u.gif tikrai, kaip jie viska dare kitaip, bet svarbiausia rezultatas bigsmile.gif o kada tu zadi pradeti zaisti su NT? bigsmile.gif

QUOTE(Justuteee @ 2014 08 30, 10:55)
Sveikinu  4u.gif

Aciu, Justuteee 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaite @ 2014 08 30, 10:20)
Aš sorry, tokiu depresiniu klausimu. Ar kada su savo gydytojais šnekėjot apie apsigimimo galimybes? Nes kažkur buvau girdėjus, kad po IVF kaip tik mažesnė tikimybė susilaukti pvz. Dauno sindromu sergančio vaikiuko, nes embriologai neleidžia dėti beleko, bet radau tokį užknisantį straipsnį: http://www.delfi.lt/...o.d?id=59124989
Ar čia tik pagalbinio apvaisinimo priešininkų reklama... Bet nieko negaliu sau padaryt, jau "ant adatų" iki genetinio tyrimų sad.gif Man beveik 35 (be 3 mėn), mano kiaušialąstės blogos kokybės, nes per pirmą bandymą nustojo augti ties 6 ląstelėm, o trečiuoju iš 8 liko dvi... Gal kuri su gydytoju apie tai diskutavo? Ačiū už info. blush2.gif

As patarciau nepanikuoti I neiimti giliai i sirdi visko, ka raso laikrasciai, nepamirskit, kad zurnalistams svarbiausia padaryti sensacija,kad zmones skaitytu ir komentuotu :)Jau vien straipsnio pradzia ko verta - skelbiama, kad desimtys moteru (123 per 5 metus), kai UK populiacija ( oficiali) 63 milijonai smile.gif norint kazkokio tikslaus vaizdo reiktu susirasti moksline statistika ir isanalizuoti.straipsnyje raso atlikti 123 aborta per 5 metus. Toks pasakymas yra niekinis nezinant kiek moteru daresi Ivf per tuos metus,koks ju amzius, tada butu galima suskaiciuoti koks procentas apsigimimu. Juk pvz.jei UK per 5 metus Ivf daresi milijonas moteru tie 123 yra visai nebaisus skaicius. Taip pat reiktu zinoti statistika koks procentas apsigimimu tenka kudikiams pradetiems naturaliai, abejoju ar tas procentas labai skirtusi nuo Ivf keliu pradetu kudikiu. As savo pirma Ivf irgi dariau kai man 35 buvo, o antra kai 37, dariau tyrimus del Dauno sindromo ( krauja ir echoskopijas 12 ir 20 sav ), bet kazkaip sirdi jauciau, kad mano vaikuciams viskas gerai. Sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 08 30, 13:32)
O kodel sakai, kad sansu su snaigutem mazai? Gal ir mazesne tikimybe,bet tikrai nera neimanoma.
Sveikinimai!!!
Vakar klinikoj kol laukiau isejo is kabineti moteris didelem akim ir saukia savo vyra. Pasirodo uzkibo trynukai  thumbup.gif  moteris panikoj o vyras su placia sypsena. Va kaip kartais buna. Dtiprybes jai,nes ir isnesiot ir augint bus tikrai sunku
Papildyta:
Mes daug turim. 8 embriunukus ir 3 blastutes saldytas
Kai pastojau,mane siunte pas genetikus kaip ir visas kitas. Genetike sake,kad apsigimimu tikimybe zenkliai didesne todel kad mes vartojam vaistus,kad tie zirniukai nepabegtu. O naturali atranka turi vykt ir sitoj vietoj mes ja stabdom.
Nors kita vertus siais laikais apsigimimu ir taip daugiau,gali buti jad tiesiog suastrinta situacija del tu dirbtiniu apvaisininu

Sveikute.Seip visu nestukiu pas genetikus nesiuncia,tik tas kurioms itaria gal kazka.Pirma kart girdziu,kad visas siuncia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 12:56)
aciu, Botanique  4u.gif tikrai, kaip jie viska dare kitaip, bet svarbiausia rezultatas  bigsmile.gif o kada tu zadi pradeti zaisti su NT?  bigsmile.gif
Aciu, Justuteee  4u.gif

tikrai taip, svarbu rezultatas, ir kad jis iki galo.
o dabar fiziškai jauti ką nors ar dar nieko, nors dar aišku per anksti g.gif

o aš su NT žaidžiu nuo pat pregnylio įleidimo, man įdomu kada baigiasi vaistų veikimas organizme ir kaip rodo teste, ir dabar kaip bus kada pradės vaiduokliaut kai bus II, aišku gi ir nieko nesitikiu iki kraujo dienos, bet šiaip jau 2dienos kaip neberodo vaiduoklio,tai reiškias vaistukai jau dingo iš organizmo g.gif kraujo dieną darysiu tokį pat elektroninį, na tikiuos atsiūs man jį laiku, savaitę laiko dar turi.nes tie paprasti kaži ką rodys.
o tu šianden dareis ir paprastą ar nebeturi?

QUOTE(kristiana1 @ 2014 08 30, 15:32)
Sveikute.Seip visu nestukiu pas genetikus nesiuncia,tik tas kurioms itaria gal kazka.Pirma kart girdziu,kad visas siuncia.  g.gif

aš ir negirdėjau kad visas siųstų, arba pačios pasiprašo, arba rizikos grupė kokia yra g.gif mano draugė važiavo pati į VIlnių su sūnum kai laukės, nei vienas rizikos grupėj nebuvo, pastojo natūraliai, bet tiesiog norėjo nusiramint. bet testą tai ne tą vandenų darė, o kitokį kažkokį g.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif Aš irgi labai labai tikiuosi, kad viskas bus ok. Bet, et, vistiek neramu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 08 30, 17:17)
o dabar fiziškai jauti ką nors ar dar nieko, nors dar aišku per anksti  g.gif

o aš su NT žaidžiu nuo pat pregnylio įleidimo, man įdomu kada baigiasi vaistų veikimas organizme ir kaip rodo teste, ir dabar kaip bus kada pradės vaiduokliaut kai bus II, aišku gi ir nieko nesitikiu iki kraujo dienos, bet šiaip jau 2dienos kaip neberodo vaiduoklio,tai reiškias vaistukai jau dingo iš organizmo  g.gif  kraujo dieną darysiu tokį pat elektroninį, na tikiuos atsiūs man jį laiku, savaitę laiko dar turi.nes tie paprasti kaži ką rodys.
o tu šianden dareis ir paprastą ar nebeturi?

AS jauciuosi labai gerai rolleyes.gif nieko nejauciu schmoll.gif kalbejau su mama, tai jai nestumas buvo vieni niekai - sake, tik pilvas didejo ir viskas thumbup.gif

idomu idomu, kada pasirodys smile.gif nes man tas paprastas antradieni nieko nerode, o buvo 11 DPI rolleyes.gif tas Digital geriausias - nufotkinau, nes po paros isnyksta tas vaizdas nuo ekrano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 20:09)
AS jauciuosi labai gerai  rolleyes.gif nieko nejauciu  schmoll.gif kalbejau su mama, tai jai nestumas buvo vieni niekai - sake, tik pilvas didejo ir viskas  thumbup.gif

idomu idomu, kada pasirodys smile.gif nes man tas paprastas antradieni nieko nerode, o buvo 11 DPI  rolleyes.gif tas Digital geriausias - nufotkinau, nes po paros isnyksta tas vaizdas nuo ekrano  rolleyes.gif

Nu fainai, Miss Candy , kad taip lengvai ( neskaitant hiper, aisku) jums cia gavos, is pirmo IVF bac ir yra thumbup.gif . Gal ir tau nestumas lengvas bus, kaip ir mamai..
Del testu tai jo, kai pas jus HCG nedaro, tai geriau elektroninis, viskas aisku , nereik isties ten su tais seseliais zaist.
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 30, 20:09)
AS jauciuosi labai gerai  rolleyes.gif nieko nejauciu  schmoll.gif kalbejau su mama, tai jai nestumas buvo vieni niekai - sake, tik pilvas didejo ir viskas  thumbup.gif

idomu idomu, kada pasirodys smile.gif nes man tas paprastas antradieni nieko nerode, o buvo 11 DPI  rolleyes.gif tas Digital geriausias - nufotkinau, nes po paros isnyksta tas vaizdas nuo ekrano  rolleyes.gif

tai gal ir tau taip bus smile.gif na kai jau bus daugiau laiko tai pradės justis kažkas kitaip vistiek.

o geras negalvojau, kad tas vaizdas dingsta blink.gif sakau gal laikysis ilgiau nu atsiminimui palikt, tai gerai, kad pasakei,nufotkint reiks būtinai jei bus aišku, ką fotkint.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 08 30, 15:32)
Sveikute.Seip visu nestukiu pas genetikus nesiuncia,tik tas kurioms itaria gal kazka.Pirma kart girdziu,kad visas siuncia.  g.gif

Nebuvo jokios rizikos,kai pastojau buvo 26m.
Gal ne taip issireiskiau, nesiuncia,bet rekomenduoja apsilankyt pas genetikus. Ir tikrai ne man vienai taip buvo. Gal ir nuo gydutojos daug priklauso
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 08 30, 20:27)
Gal ne taip issireiskiau, nesiuncia,bet rekomenduoja  apsilankyt pas genetikus.  Ir tikrai ne man vienai taip buvo. Gal ir nuo gydutojos daug priklauso

Is savo dragiu, pazistamu ir bendradarbiu patirties, galiu pasakyt, kad niekam nerekomendavo genetiniu tyrimu schmoll.gif Tik vienai bendradarbei dare genetini tyrima, nes jai buvo dvi minutes iki 40 metu ir giminese yra gime daunu. Aisku, tas tyrimas yra nuraminti save, bet nemanau, kad butinas ax.gif
Atsakyti