Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 04, 14:40)
Kraustaus pas jus, priimkite...

Labai skaudu, bet šiandien turėjau darytis IUI ir vyro rezultatai vėl blogi ant tiek, kad atsisakė gydytoja daryti. Kol jis gėrė profertilį, tol buvo geri, dabar vėl nekas. Žodžiu, su gydytoja galvojam, kad nėr kur dingti... Kitą ciklą reikia startuoti su IVF.

Nerealiai blogai jaučiuosi... Kažkoks košmaras, kaip liudna.... verysad.gif

Priimam ir linkim, neužsibūti mirksiukas.gif jei jau eini link IVF reikalingas nusiteikimas optimistinis, drąsiau, gal to tik ir reikia iki išsvajotojo nestuke.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, kokia savijauta būna po punkcijos. kaip ir turėčiau šiom dienom darbelių šiokių tokių. ar būna, kad norisi tik ilsėtis, ar judėjimas įmanomas?
Atsakyti
Merginos,

o kur jūs darėtės tuos tyrimus, kur prieš IVF būtina pasidaryti (nekalbu apie hormonų) - Raudoniukė, ŽIV, Hepatitas, Toksoplazmos ir t.t. ? Gal yra kokių nemokamų? Ar kur pigiau galima pasidaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 04, 15:58)
Merginos,

o kur jūs darėtės tuos tyrimus, kur prieš IVF būtina pasidaryti (nekalbu apie hormonų) - Raudoniukė, ŽIV, Hepatitas, Toksoplazmos ir t.t. ? Gal yra kokių nemokamų? Ar kur pigiau galima pasidaryti?  g.gif

Aš dariausi VK.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 04, 14:58)
Merginos,

o kur jūs darėtės tuos tyrimus, kur prieš IVF būtina pasidaryti (nekalbu apie hormonų) - Raudoniukė, ŽIV, Hepatitas, Toksoplazmos ir t.t. ? Gal yra kokių nemokamų? Ar kur pigiau galima pasidaryti?  g.gif

Nemokamai, kaip rase kitame skyrelyje, jeigu i Kraujo centra duotumet kazkiek kraujo , padaro hepatitus ir ziv nemokamai 4u.gif
O siaip palyginus kainas Endemik pigiau nei Sorpo, su VK kainom nelyginau..

zuikutis25 po punkcijos ta pacia diena tai dazniausiai nieko neiseina nuveikt tai tikrai, o veliau tik jausmas kaip pirmu dienu mm buna, tikrai sekancia diena grizti i normalu gyvenima 4u.gif Man buvo hiper tai dar skaitosi blogiau jauciausi, bet tikrai nebuvo blogai jau kita diena viska dariau, tik savaite po punkc fizinio kruvio negalima
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 16:36)
Nemokamai, kaip rase kitame skyrelyje, jeigu i Kraujo centra duotumet kazkiek kraujo , padaro hepatitus ir ziv nemokamai  4u.gif
O siaip palyginus kainas Endemik pigiau nei Sorpo, su VK kainom nelyginau..

zuikutis25 po punkcijos ta pacia diena tai dazniausiai nieko neiseina nuveikt tai tikrai, o veliau tik jausmas kaip pirmu dienu mm buna, tikrai sekancia diena grizti i normalu gyvenima  4u.gif  Man buvo hiper tai dar skaitosi blogiau jauciausi, bet tikrai nebuvo blogai jau kita diena viska dariau, tik savaite po punkc fizinio kruvio negalima

Rimtai??? Aš ir šiaip kraują ten priduodu, kartais padonoriauju.

O Santariškėse, jaučiu, visi tyrimai pigesni, nes kiek lyginau hormonų tyrimus kai dariausi, tai tikrai taip...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 04, 15:44)
Rimtai??? Aš ir šiaip kraują ten priduodu, kartais padonoriauju.

O Santariškėse, jaučiu, visi tyrimai pigesni, nes kiek lyginau hormonų tyrimus kai dariausi, tai tikrai taip...

Hormonu tyrimai TSH ir FT4 berods viena nare rase, kad pas savo seimos daktara, irgi nemokamai (bet 1 karta per metus jei pas ji darai)

O kraujo centre tikrai patikrina ZIV ir Hepatit pries panaudodami priimta krauja, pasitikslinkit su jais, gal net is ankstesniu kartu turi jei neseniai davet 4u.gif O siaip Santariskese manau visi likusieji pigiau nei privaciose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 rugsėjo 2014 - 15:46
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 16:36)
zuikutis25 po punkcijos ta pacia diena tai dazniausiai nieko neiseina nuveikt tai tikrai, o veliau tik jausmas kaip pirmu dienu mm buna, tikrai sekancia diena grizti i normalu gyvenima  4u.gif  Man buvo hiper tai dar skaitosi blogiau jauciausi, bet tikrai nebuvo blogai jau kita diena viska dariau, tik savaite po punkc fizinio kruvio negalima

O bent lauke pasivaikštinėti galima, ar sveikata neišneša? Man čia nori išeiginėm įtaisyti mažyli keturkojį pagloboti, tai nežinau ar atsisakyti ar priimti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 04 rugsėjo 2014 - 15:51
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 04, 15:51)
O bent lauke pasivaikštinėti galima, ar sveikata neišneša? Man čia nori išeiginėm įtaisyti mažyli keturkojį pagloboti, tai nežinau ar atsisakyti ar priimti  doh.gif

Aaa ne tai tiek tai tikrai judesit ir ta pacia diena, net ir reikia 4u.gif 4u.gif Kai grizau jau atsimenu dar kaip tycia nueit reikejo iki vienos vietos apie 1 km, tai suvaiksciojau net ta pacia punkcijos diena, aisku dar nuo skausmo vaistai gal dar veike 4u.gif nu man tempe ta pilvo apacia ir su kiekvienu zingsniu jauciau, bet kaip per stipresnes mm, tikrai dar ir reikia lengvai pasivaikscioti ne guleti, nes gyd. rekomendavo, kad kresuliai kokie nesusidarytu taip sake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 rugsėjo 2014 - 15:55
Ačiū Edena už pagalbą smile.gif didžiausios sėkėms tau TR
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 04, 15:51)
O bent lauke pasivaikštinėti galima, ar sveikata neišneša? Man čia nori išeiginėm įtaisyti mažyli keturkojį pagloboti, tai nežinau ar atsisakyti ar priimti  doh.gif

Zinok man atrodo priklauso nuo zmogaus. As tai norejau eiti, bet man nieks neleido biggrin.gif Pralaike ligoninej lovoj puse dienos, tada paleido. Pilva siek tiek maude , bet judet aisku galejau.. As gana lengvai pernesu narkozes. O salia manes gulejo dar viena, tai jai labai bloga buvo, veme, silpna.. nemanau kad ji ta diena dar kanors rimto veike. Zinokit skirtingai visiem, vieni lengviau pernesa narkozes, kiti sunkiau. Del viso pikto as neapsimciau jokiu isipareigojimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 04, 17:06)
Zinok man atrodo priklauso nuo zmogaus. As tai norejau eiti, bet man nieks neleido  biggrin.gif  Pralaike ligoninej lovoj puse dienos, tada paleido.  Pilva siek tiek maude , bet judet aisku galejau.. As gana lengvai pernesu narkozes. O salia manes gulejo dar viena, tai jai labai bloga buvo, veme, silpna.. nemanau kad ji ta diena dar kanors rimto veike. Zinokit skirtingai visiem, vieni lengviau pernesa narkozes, kiti sunkiau. Del viso pikto as neapsimciau jokiu isipareigojimu  4u.gif

Va čia tai apie narkozę nepagalvojau, aš neesu turėjus narkozės, tyai net išsivaizduoti engaliu kaip reaguosiu. doh.gif
Atsakyti