QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 03, 17:23)
Mėmės visą gyvenimą buvo kaip laikrodis, PRL iki 1200.
O sako, prolaktinas sukelia persileidimus. Ir skydliaukė trukdo pastoti. Daktarai sako, beje.
Man atrodo, kad nieko netirti - ne metodika, o tingėjimas. Jiems gi mūsų pinigų negaila. Susitaupysim ir vėl ateisim.
Kas Tavo ginius?........
O sako, prolaktinas sukelia persileidimus. Ir skydliaukė trukdo pastoti. Daktarai sako, beje.
Man atrodo, kad nieko netirti - ne metodika, o tingėjimas. Jiems gi mūsų pinigų negaila. Susitaupysim ir vėl ateisim.
Kas Tavo ginius?........
As gydausi prancuzijoj, ir pas mus visa tai yra nemokama, todel cia ne tas atvejis kad del pinigu.. Ir man istyre daug ka- FSH, LH, E2, AMH, PRG. Visokios apziuros echo, kraujo tyr nemazai, kuriu as nelabai suprantu, bet viskas absoliuciai normose. Galbut jie nemato indikaciju tirti Prolaktina ir TSH. Kaip rasiau auksciau, kad tikrai skiriasi metodikos saliu. Jie juk irgi daug metu daro tuos IVFus cia, matomai nemato reikalo mano atveju tirti siu hormonu. Galbut issitirsiu kai busiu LT pati, o kolkas darysiuos IVF kaip yra. Tuo labiau kad antram bandymui jie pakeite protokola, tad nesijauciu kad jie nieko nedaro ir jiems dzin. Daro, bando kazka keist, ziuresim...
Kazkuri cia raset (ar tik ne pelargonija pati) kitam skirely, kad daktarai nesikabina prie PRL ar tai TTH kol kiti hormonai normose

Papildyta:
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 03, 17:34)
Burbuliacija, tikrai, kiek saliu - tiek metodu
as savo kailiu tuo isitikinau ir turiu rezultata vis tiek
aisku, gali juos itikinet ir del sventos ramybes pasidaryti tuos tyrimus
kada noretum startuot?
Saunuoliai, Botanique!
labai gera ideja
atsipalaiduosit, nusiraminsit
mes atostogavom 1.5 savaites IVF proceso pradzioj - tikrai uzsimirsta viskas
laiksim teigiamo pirmadienio
ai, mano ten is ebay buvo tas pirmas - nejautrus tikriausiai, o digital jau turetu kazka parodyti

Saunuoliai, Botanique!

ai, mano ten is ebay buvo tas pirmas - nejautrus tikriausiai, o digital jau turetu kazka parodyti

Tai vat kad, as kuo ilgiau domiuosi tuo labiau isitikinu kad nu tikrai yra kelios metodikos pasiekti teig. rezultatams.. Ir tikrai cia tiria daug ka ir issamiai, tiesiog matomai tiria labai individualiai, pagal situacija ir bereikalo netiria to, kam nemato reikalo...
Bandysim jau greit, si arba kita men.
Ebay testukai zinok dar jautresni, gal pameni as cia buvau parasius kad man teigiama nestumo testa parode per ovuliacija. Gal jie ir nuo pieno riebumo du pagaliukus rodo

Kaip siaip jauties, jokiu dar