Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 03, 17:23)
Mėmės visą gyvenimą buvo kaip laikrodis, PRL iki 1200.
O sako, prolaktinas sukelia persileidimus. Ir skydliaukė trukdo pastoti. Daktarai sako, beje.
Man atrodo, kad nieko netirti - ne metodika, o tingėjimas. Jiems gi mūsų pinigų negaila. Susitaupysim ir vėl ateisim.
Kas Tavo ginius?........

As gydausi prancuzijoj, ir pas mus visa tai yra nemokama, todel cia ne tas atvejis kad del pinigu.. Ir man istyre daug ka- FSH, LH, E2, AMH, PRG. Visokios apziuros echo, kraujo tyr nemazai, kuriu as nelabai suprantu, bet viskas absoliuciai normose. Galbut jie nemato indikaciju tirti Prolaktina ir TSH. Kaip rasiau auksciau, kad tikrai skiriasi metodikos saliu. Jie juk irgi daug metu daro tuos IVFus cia, matomai nemato reikalo mano atveju tirti siu hormonu. Galbut issitirsiu kai busiu LT pati, o kolkas darysiuos IVF kaip yra. Tuo labiau kad antram bandymui jie pakeite protokola, tad nesijauciu kad jie nieko nedaro ir jiems dzin. Daro, bando kazka keist, ziuresim...

Kazkuri cia raset (ar tik ne pelargonija pati) kitam skirely, kad daktarai nesikabina prie PRL ar tai TTH kol kiti hormonai normose g.gif ..O pas mane ir yra viskas normose. Ir Stimuliacija ejos gerai, ir apsivaisino pakankamai, ir blastas 2 turejom, tik kad neuzkibo. Bet dejo tik po 1a, ir man 35, tai gal paprasciausiai dar nepagavau to stipruolio sveiko embiuko. zodziu matysim 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 03, 17:34)
Burbuliacija, tikrai, kiek saliu - tiek metodu  4u.gif as savo kailiu tuo isitikinau ir turiu rezultata vis tiek  thumbup.gif aisku, gali juos itikinet ir del sventos ramybes pasidaryti tuos tyrimus  4u.gif kada noretum startuot?  4u.gif
Saunuoliai, Botanique!  thumbup.gif labai gera ideja  4u.gif atsipalaiduosit, nusiraminsit  4u.gif mes atostogavom 1.5 savaites IVF proceso pradzioj - tikrai uzsimirsta viskas  bigsmile.gif laiksim teigiamo pirmadienio  4u.gif
ai, mano ten is ebay buvo tas pirmas - nejautrus tikriausiai, o digital jau turetu kazka parodyti  ax.gif

Tai vat kad, as kuo ilgiau domiuosi tuo labiau isitikinu kad nu tikrai yra kelios metodikos pasiekti teig. rezultatams.. Ir tikrai cia tiria daug ka ir issamiai, tiesiog matomai tiria labai individualiai, pagal situacija ir bereikalo netiria to, kam nemato reikalo...
Bandysim jau greit, si arba kita men.

Ebay testukai zinok dar jautresni, gal pameni as cia buvau parasius kad man teigiama nestumo testa parode per ovuliacija. Gal jie ir nuo pieno riebumo du pagaliukus rodo biggrin.gif Gal tau dar paprasciausiai buvo per anksti.

Kaip siaip jauties, jokiu dar nestuke.gif simptomu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 15:06)
Prasiblaskyt- gera ideja thumbup.gif  Tikrai labai sunku ir letai laikas eina kai sedi vienoj vietoj ir vis apie ta pati galvoji doh.gif  Del testu suprantu tave, as irgi kantrybes neturedavau. Bet paziurek kaip Miss Candy dares pirma testa ir visai neigiamas buvo, o po keliu dienu jau parode. Tad jei nuspresi pasidaryt ir neigiamas bus, pilnai gali buti kad dar per anksti, tad ziurek kaip iseis. O jei parodys anksciau jau teigiama, tai isivaizduoji kaip faina bus, pora dienu laukimo susitrumpinsi  biggrin.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 09 03, 17:34)
ai, mano ten is ebay buvo tas pirmas - nejautrus tikriausiai, o digital jau turetu kazka parodyti  ax.gif

supanikavau, siandien nevaziuojam, ryt jei viskas ok... doh.gif #mat darbe po apsilankymo wc ant tualetinio pastebejau ciut kraujo verysad.gif aisku sunervino doh.gif gryzus kaip durne ant tu nervu sakau bandysiu dabar viena clear blue, aisku rodo not pregnant verysad.gif bet galvoju jis gi elektroninis, jei realiai gali parodyti 1-2 savaites tai kada jas rodys jei ne dabar verysad.gif nes veliau jau rodys 2-3 kaip kad candy buvo, na, dar nieko nereiskia, gal dar per anksti, bet jau kazko upas slugsta...siandien 9 dienos po isodinimo g.gif nes ir tas jausmas gryn pries mm ir diegliukai, nu as dar optimistiskai tikiuos, kad cia implantacinis pakraujavimas, kaip ten sako kad skestantis ir siaudo griebsis verysad.gif tai sakau nevaziuojam siandien, nes jei vdrug pramusa tai ten ne namie bus nekas. zesiu kaip per nakti bus, dabar tai nieko tik tuo kartu ir tebuvo unsure.gif kita darysiu arba sekmadieni ryte, arba pirmadieni, nes jei jau bus visgi kas tai turi rodyt, jei ne tai ne.

bet ar as sapnuoju ar skaiciau kazkur, kad naudojant progesterona, kad ir ner nestumo, bet menesines neprasideda, tik kai sustoji po dienos kitos? g.gif ar taip jum buvo, kam nepavyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 09 03, 18:55)

bet ar as sapnuoju ar skaiciau kazkur, kad naudojant progesterona, kad ir ner nestumo, bet menesines neprasideda, tik kai sustoji po dienos kitos?  g.gif  ar taip jum buvo, kam nepavyko?  g.gif

Man pirma karta teplioti pradejo 10 dpi ( po blastos idejimo) ta diena ir hcg buvo; gavau neigiama ats, nustojau progesterona ir kita diena mm normaliai prasidejo. O antra karta tai dar nustojus prg teko kelias dienas laukt kol jos prasidejo, taip kad gali uzdelsti, tas tiesa.

Bet keliones atidet tai gal nereikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 19:30)
Man pirma karta teplioti pradejo 10 dpi ( po blastos idejimo) ta diena ir hcg buvo; gavau neigiama ats, nustojau progesterona ir kita diena mm normaliai prasidejo. O antra karta tai dar nustojus prg teko kelias dienas laukt kol jos prasidejo, taip kad gali uzdelsti, tas tiesa.

Bet keliones atidet tai gal nereikejo  g.gif

tokia cia ir kelione, pora valandu ir vietoj. ryt is ryto vaziuosim. as pabijojau jei man pramusa, kad nebutu upiu... nes paprastai mm gausios, tai dabar manau butu dar baisiau, nesgi gleivine tai uzauginta.
nu reik tiketis kad ne. kaip bebutu iki pirmadienio prog. naudosiu o po rezultato bus aisku.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atleiskit kad kisuosi blush2.gif Taciau mano mm is tikruju skaitosi reguliaros taciau irgi bedos su prolaktinu verysad.gif geriu bromokriptina ir dabar po truputi jau mazinu.Man irgi buvo virs 1500 bet nebego nei skystis is krutines,nieko nejauciau o pasirodo kad jis buvo pakiles.
TTH irgi pas mane pakyla ir endokrinologai ne tik Lietuvoje bet ir Graikijoje bei Turkijoje zinau kad labai ziuri ir siuos rodiklius kaip TTH,FT4 ir ATPO. Nejutau visai,netycia Bykova darydama tyrimus sudaro kad pas mane virsija normas ATPO. Po kiek laiko kreipiaus pas endokrinologa nes skaiciau kad ATPO padidejimas nera gerai ir ka pasirodo kad soktelejo ir TTH kuris anksciau budavo normalus.
Labai daznai siaip sake ir nuo stimuliaciniu vaistu sutrinka skydliaukes funkcija. Jei tai butu taip nerimta nerasytu apie skydliauke ir nevaisinguma straipsniai,medikai akylai nestebetu nestukes ir pan.
Nera jie tokie brangus kad tikrai isitikint kad jie nedaro savo meskos paslaugos.
Aisku kiekviena salis turi savo metodika ir daro savas klaidas kol prieina isvados kad reikia stai tokio ar anokio tyrimo. tai pasaugokim pacios sveikata savo ir stenkimes didinti kiek imanoma implantacijos galimybes 4u.gif
Botanigue, linkiu tik paciu graziausiu ziniu pirmadieni. O man va,tooookiu slapiu kelnaiciu sindromo tikrai nera buve iki sio karto biggrin.gif Pamenu kai Stambule vaiksciojom Istiklal gatve ir pajutau,kad ..slapia.Pirma mintis kad pramuse matyt pries laika mm,tai laksciau visur ir ieskojau WC nes buvau garantuota kad man mm,o kaip nustebau kai ju neradau.Na ir stai to pojucio priezastele nesioju po sirdele wub.gif linkiu tau to paties nuosirdziai nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
Candy sveikinimai su II thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokia laime,dabar tik nusiteik gerom emocijoms ir pilvuko glostymui ir aisku kitiems nestukiniems malonumams ir lauksim taves pas nestukes wub.gif wub.gif wub.gif Kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 03, 19:48)
Na ir stai to pojucio priezastele nesioju po sirdele wub.gif linkiu tau to paties nuosirdziai nestuke.gif  thumbup.gif

aciu wub.gif
skaitinejau as ir stambulo tema ir tavo istorija sekiau kaip ir dar keliu rezultatus blush2.gif dziugu, kad jums pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 16:54)
Kaip siaip jauties, jokiu dar  nestuke.gif  simptomu?  smile.gif

vienintelis simptomas, kad tokie kaip priesmemiu skausmai karts nuo karto kamuoja ax.gif dare man echo del kiausidziu vakar - vis dar per dideles, ziuresim, kaip viskas pasikeis uz dvieju savaiciu. Ir dar maza puslyte mate gimdoj rolleyes.gif

QUOTE(Botanique @ 2014 09 03, 17:55)
supanikavau, siandien nevaziuojam, ryt jei viskas ok...  doh.gif

Botanique, man kraujuko nebuvo, bet visa laika ziauriai pilva skaudejo, tik likusus kelioms dienoms iki testo darymo viskas atlego. Na, reikia tiketis, kad viskas bus gerai 4u.gif ilsekis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 03, 18:52)
Candy sveikinimai su II thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kokia laime,dabar tik nusiteik gerom emocijoms ir pilvuko glostymui ir aisku kitiems nestukiniems malonumams ir lauksim taves pas nestukes wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip faina thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu, stengiuosi nestresuoti, o ranka tai vyras pastoviai laiko man ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 03, 19:52)
Sveikutes 4u.gif
Atleiskit kad kisuosi blush2.gif Taciau mano mm is tikruju skaitosi reguliaros taciau irgi bedos su prolaktinu verysad.gif  geriu bromokriptina ir dabar po truputi jau mazinu.Man irgi buvo virs 1500 bet nebego nei skystis is krutines,nieko nejauciau o pasirodo kad jis buvo pakiles.

as tiesiog pavargau i viska gilintis ir ieskoti sau ligu...

Tiesiog manau kad jeigu butu dideles problemos su PRL ar TSH tai atsilieptu ir kitur sveikatoj. Juk smarkiai pakite hormonai negali neitakoti nieko.
Jau skydliaukes ligos tai tikrai jauciamos. O prolaktinas pacios raset kad sokineja ir nuo streso, ir nuo nemigos ir t.t.t...

O siek tiek virs normos sie hormonai, IVFui itakos nedaro, galiu primest cia jums kruva straipsniu kur tai raso visokios Jav ir kitos pasaulio saliu klinikos, moksliniai tyr. ir t.t

Zinau kad kiekviena raso is savo skaudzios patirties. As kazkaip jauciu kad man viskas tvarkoj su tais hormonais, na bet del sventos ramybes reikes gal kada issitirt 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 03 rugsėjo 2014 - 20:21
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 19:01)

drinks_cheers.gif gal tau tiesiog reiktu ideti kokius 2 embrionukus ir tikrai vienas prikibtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 21:01)

Tiesiog manau kad jeigu butu dideles problemos su PRL ar TSH tai atsilieptu ir kitur sveikatoj. Juk smarkiai pakite hormonai negali neitakoti nieko.
Jau skydliaukes ligos tai tikrai jauciamos. O prolaktinas pacios raset kad sokineja ir nuo streso, ir nuo nemigos ir t.t.t...

O siek tiek virs normos sie hormonai, IVFui itakos nedaro, galiu primest cia jums kruva straipsniu kur tai raso visokios Jav ir kitos pasaulio saliu klinikos, moksliniai tyr.  ir t.t

Zinau kad kiekviena raso is savo skaudzios patirties. As kazkaip jauciu kad man viskas tvarkoj su tais hormonais, na bet del sventos ramybes reikes gal kada issitirt 4u.gif

Jei jauti ir tiki kad ok tai gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Niekas nenori blogo tikrai, atvirksciai noris tik gero toms mergaitems kurios eina siuo nelengvu keliu. Zinai,as nejauciau ir man hormonai buvo ok bet pasirodo prolaktinas padidejes,skydliauke dirba letai nors net nesu is tu stambiu moteru ir kaip ir sakiau man atrode keista.
Pasirodo kad turiu kraujo kresumo problemu o to irgi nejauciau. Jei nebuciau ejusi, tyrusi, nesustojus manau tikrai siai dienai nebuciau tiek suzinojusi. Taip man surado per tuos tyrimus nemazai ligu ir galiu jau jas net numeruoti bet gal as kvaila taciau as dziaugiuosi!!!!
Su laiku man visos tos ligos galejo atnesti tokiu ligu ir bedu,kad net nupurto pagalvojus,o dabar galiu profilaktiskai sau padeti ir aisku pagaliau pastojau nors rigi metai kaip ir spaudzia,nes man irgi 35 metai.
Kaip ir sakiau,kiekvienam savas kelias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vienos ieskojo bedu genetikoje ir rado kad tai nepastojimo priezastis, kitos surado imunologijoje ir pan. Bet ne visos juk daresi tyrimus nes medikai rekomendavo mirksiukas.gif
Sekmes.
Candy, pas mane irgi kaip ir pozymiu nebuvo. Buvau jau issigandusi kad nieko nejauciu,o paskui ejo pozymiai vis ryskesni ir ryskesni. Buvo tokiu dienu kai atrode kad visai nebesilaukiu nes visi pozymiai dingo-tai ivare streso. Bet taip jau buna pasirodo mirksiukas.gif Netrukus ir pas tave atsiras pozymiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 03, 20:31)
drinks_cheers.gif gal tau tiesiog reiktu ideti kokius 2 embrionukus ir tikrai vienas prikibtu  4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 03, 20:40)
Jei jauti ir tiki kad ok tai gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Niekas nenori blogo tikrai, atvirksciai noris tik gero toms mergaitems kurios eina siuo nelengvu keliu. Zinai,as nejauciau ir man hormonai buvo ok bet pasirodo prolaktinas padidejes,skydliauke dirba letai nors net nesu is tu stambiu moteru ir kaip ir sakiau man atrode keista.
Pasirodo kad turiu kraujo kresumo problemu o to irgi nejauciau.

Miss Candy, taip ir darysim, si karta desim jau 2 smile.gif Anksciau ar veliau turi uzkibti. Dar nemazai bandymu turiu, tad no panic mirksiukas.gif

Afrodite o turkai tau kokia nepavykusiu IVF priezasti ivardino po visu tyrimu ir konsultaciju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 22:04)

Afrodite o turkai tau kokia nepavykusiu IVF priezasti ivardino po visu tyrimu ir konsultaciju?  4u.gif

Manoma,kad visuma bedu susidejo kurios ir leme nevaisinguma, bet pagrindiniai MTHFR geno mutacija ir kraujo kresumo problemos. Kazkaip maziausiai demesio kreipe i tai kad pas mane buvo endo trecios stadijos paskui jau tapo pirmos. Ju nuomone, kad butent buvo keleta rodikliu kurie kruvoje sudare problema pastojant be to ir vyro turtas tikrai neblizga. Taip kad nepastojimo priezastys buvo tiek pas mane tiek pas mano vyra. 4u.gif
Atsakyti