Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 22, 08:42)
Laba  4u.gif
O aš va nuo savo inteligento per kuprą tik gavau, kad nežaidžiu  lotuliukas.gif Ėjo glaustės glaustės o kai dėmesio nekreipiau terkšt per kuprą tipo tu ką nematai, kad žaist noriu  rolleyes.gif

išauklės vaikas "mamką" greitai biggrin.gif žinosi kada žaist, kada tik paglostyt, o kada išvis geriau nelįst ir leisti meškiui pamiegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 22 spalio 2014 - 09:21
QUOTE(Tylene @ 2014 10 22, 10:18)
išauklės vaikas mamą greitai  biggrin.gif  žinosi kada žaist, kada tik paglostyt, o kada išvis geriau nelįst ir leisti meškiui pamiegot  biggrin.gif

biggrin.gif

Na ir Bartas sako labas ankstus rytas biggrin.gif
[attachmentid=233394]
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 22, 08:20)
Labas rytas  smile.gif
Vėlyvas rytas gi, visi padorūs katinai jau miega lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 10 22, 10:33)
Vėlyvas rytas gi, visi padorūs katinai jau miega  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 22, 09:22)
biggrin.gif

oi koks padykęs berniukas atrodo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 22, 08:20)
Labas rytas  smile.gif

QUOTE(Jay-R @ 2014 10 22, 08:36)
Labas rytas  smile.gif

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 22, 10:22)

Vėlyvas rytas gi, visi padorūs katinai jau miega 

Superinis rytas thumbup.gif Gražuoliai wub.gif

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 22, 09:42)
Laba  4u.gif
O aš va nuo savo inteligento per kuprą tik gavau, kad nežaidžiu  lotuliukas.gif Ėjo glaustės glaustės o kai dėmesio nekreipiau terkšt per kuprą tipo tu ką nematai, kad žaist noriu  rolleyes.gif

Greitai jis apsiprato pas jus rolleyes.gif viskas bus gerai, valdžią jau ima smile.gif

Visi sveikinasi smile.gif Mano vyras pasiustų, kad įkėliau, bet pasidalinu pavydo scena smile.gif Kaip katė kovoja su savo konkurente lotuliukas.gif Priešistorė buvo tokia, kad pirma leliuks ant pilvo buvo, neužilgo kačiuks įsitaisė ir niekur nebėga lotuliukas.gif

video
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2014 10 22, 11:36)

Visi sveikinasi smile.gif Mano vyras pasiustų, kad įkėliau, bet pasidalinu pavydo scena smile.gif Kaip katė kovoja su savo konkurente  lotuliukas.gif  Priešistorė buvo tokia, kad pirma leliuks ant pilvo buvo, neužilgo kačiuks įsitaisė ir niekur nebėga  lotuliukas.gif

video

Nepatenkinta, kad spardo, bet pozicijų neužleidžia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2014 10 22, 12:36)
Superinis rytas  thumbup.gif  Gražuoliai  wub.gif
Greitai jis apsiprato pas jus  rolleyes.gif  viskas bus gerai, valdžią jau ima  smile.gif

Visi sveikinasi smile.gif Mano vyras pasiustų, kad įkėliau, bet pasidalinu pavydo scena smile.gif Kaip katė kovoja su savo konkurente  lotuliukas.gif  Priešistorė buvo tokia, kad pirma leliuks ant pilvo buvo, neužilgo kačiuks įsitaisė ir niekur nebėga  lotuliukas.gif

Stengiamės, šiandien jau prie durų ėjo ir šunis baidė taip tyliai tyliai šnypšdamas biggrin.gif

Oi geras šonų masažiuką gavo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip daug šiame video thumbup.gif 4u.gif

"Pažadint ir pakelt - skirtingi dalykai" arba "Popietinis snaudulys prieš vakarinį miegelį"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 22 spalio 2014 - 13:32
Kadangi rytas seniai baigėsi , tai "labas dienas " ... biggrin.gif Ačiū už pagyrimus mūsų Spurgai ax.gif ..

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 22, 10:22)

wub.gif ...

Vėlyvas rytas gi, visi padorūs katinai jau miega  lotuliukas.gif

Tikras katiniškos dienos režimas biggrin.gif ..

lotuliukas.gif ...O kačiuks tai jau tik dėbt į mamką , atsieit , "ką , matai kad skriaudžia , ir neapginsi ?..."
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 10 22, 14:32)

"Pažadint ir pakelt - skirtingi dalykai" arba "Popietinis snaudulys prieš vakarinį miegelį"

Akytės kokios grazios wub.gif

Nelysk neglostyk ir išvis kada šviesą išjungsi miegot noriu biggrin.gif

Atsakyti
Superinis rytas  thumbup.gif  Gražuoliai  wub.gif
Greitai jis apsiprato pas jus  rolleyes.gif  viskas bus gerai, valdžią jau ima  smile.gif

video

koks fainas video thumbup.gif
Atsakyti