Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Labai smagi tema šiandien yra į ką akis paganyti thumbup.gif Visi labai gražūs wub.gif
Deira kaip matau savo pozicijų mažajai neužleidžia biggrin.gif žiūri rimta išraiška įsipatogina ir net nesiruošia trauktis lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmiausia sorry už kokybę ir betvarkę, bet kol kas nenoriu tampyt katės su kačiukais
na va pagaliau rodomės antra kačiukų dienelė
user posted image
Fiesta greit iš palapinės išsikraustė už jos į kampą, na ką darysi, kur jai gerai tegu ir būna
čia nebežinau vakar lyg ir
user posted image
Šiandien, beja lyg ir neklystu ir turim porelę. Vardai Freya ir Ferrari ax.gif
user posted image

na ir šalta šiandien brrr doh.gif
Atsakyti
Kaip fainai, kiek nuotraukų wub.gif

Man šiandien pirma diena darbe, žodžiu apmokymai prasidėjo, viskas fainiai wub.gif Nors rytas tai ką žinau, merginos nekenčiu mašinu, nu nekenčiu aš jų nebegaliu, taisėm taisėm, n dalykų sutaisėm, n kainavo, dabar šiandien ryte paprašiau vyro nuvežt vaiką į darželį, jau išėjo vyrukai ir parėjo, nebeužsikuria ir vėl neužsikuria, vėl vėl vėl nu žinokit keiktis jau nežinau iki kokio lygio norisi doh.gif doh.gif doh.gif Tada turėjau aš bėgt su vaiku į darželį nes man truputį vėliau į darbą nei MB, MB isterikuodamas išlekė į darbą aš ką tik iš vonios bėgau rengtis vaiką į darželį vest, visur paskubom, pikta ir nelaiminga taip sakant. Pykstu ant MB automobilio kad į jį tiek kišt reikia, aš tada irgi noriu automobilio kad ir į manajį reiktų tiek kišt negarbinga kažkaip unsure.gif
Atsakyti
Oi kokie peliukai wub.gif
Eiryn aš kiekvieną dieną pykstu ant mašinos, nes nors ji ir mano bet amžiais jos kieme nės nes MB išvažiavęs sad.gif

Jazau mano mažius jau motoriuką įjungė nu laiminga iki negaliu glaustos duodas ech wub.gif Ryt vartelius atveš medžiaginius permatomus tai gales pažindintis šeimyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 22, 19:55)
pirmiausia sorry už kokybę ir betvarkę, bet kol kas nenoriu tampyt katės su kačiukais
na va pagaliau rodomės antra kačiukų dienelė...

Jej... wub.gif Kokie mieli pupsiukai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 22, 18:55)

kokie mažiuliukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Mano video sulaukė beveik 50 peržiūrų. Va kiek svečių lankosi temoje lotuliukas.gif Na ką, kas nematė, tai ir nebepamatys smile.gif Laikinai buvau įkėlusi tik. Tai vat tiems, kurie gimus vaikui atsikrato katino, reikėtų žinoti, kad abu "vaikai" pripažins vienas kitą, jei tėvai pastangų įdės. Nors ir ne iš karto susidraugavo, bet laikui bėgant susigyveno katė su vaiku rolleyes.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 22, 19:55)

Laiminga mamytė Fiesta wub.gif Freya vardas labai gražus 4u.gif

QUOTE(Eiryn @ 2014 10 22, 21:17)
Pykstu ant MB automobilio

Mums irgi - kaip servisas, tai be 1000 lt neišvažiuosi.... šiandien irgi turėtume pasiimti auto iš serviso... o dar žiemines padangas reikia pirkt doh.gif todėl mes vėl su 1 automobiliu...

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 22, 21:50)
Jazau mano mažius jau motoriuką įjungė nu laiminga iki negaliu

Gražuolis jūsų mažylis wub.gif iš kurio jis veislyno? Kažkaip praleidusi esu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(esarmy @ 2014 10 22, 14:32)
"Pažadint ir pakelt - skirtingi dalykai" arba "Popietinis snaudulys prieš vakarinį miegelį"

Populiariausia miegojimo poza tai aiški wub.gif Labai gražios akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 22, 18:55)

na ir šalta šiandien brrr doh.gif

Labai vardai gražūs. Peliukai, bet su potencialu. thumbup.gif

QUOTE(Eiryn @ 2014 10 22, 20:17)
Kaip fainai, kiek nuotraukų  wub.gif

Nu jo, turi mašiną, turi bėdą. Turi dvi - bėdų dvigubai. Nors man tik tylėt... tfu tfu tfu, kol kas nesiskundžiu.
O su ankstesne vis loterija būdavo užsikurs ryte ar ne. Arba po darbo... doh.gif

O kaip naujas darbas?
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(samilte @ 2014 10 23, 08:31)

Gražuolis jūsų mažylis  wub.gif  iš kurio jis veislyno? Kažkaip praleidusi esu  smile.gif

Ačiū 4u.gif Katės akis wub.gif
Atsakyti
Sakykit su kuo šukuojat savo meškiukus ax.gif
Atsakyti
ačiū už komplimentus peliukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o dėl mašinų man iki gruodžio reiks technikinę praeit vadinasi reiks n visko sutvarkyt ir dar draudimas baigsis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 23, 10:11)
ačiū už komplimentus peliukams 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o dėl mašinų man iki gruodžio reiks technikinę praeit vadinasi reiks n visko sutvarkyt ir dar draudimas baigsis doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man irgi ir draudimai ir technikinė. doh.gif Viskas gruodžio mėnesį nuo vidurio kaip prasidės... Ir koks kvailys gali sugalvoti Kalėdoms mašiną pirkti???
Atsakyti