Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Ar reikalingas toks daikčiukas, ar neverta
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 22, 19:55)
wub.gif
QUOTE(samilte @ 2014 10 23, 08:31)
Mano video sulaukė beveik 50 peržiūrų. Va kiek svečių lankosi temoje  lotuliukas.gif  ...
Mums irgi - kaip servisas, tai be 1000 lt neišvažiuosi....  šiandien irgi turėtume pasiimti auto iš serviso...  o dar žiemines padangas reikia pirkt  doh.gif  todėl mes vėl su 1 automobiliu.
Jūsų vyras nusipelnė pagarbos už ramybę dzin-budizmo lygio, kol ant jo vyksta kova dėl teritorijos ir įtakos sferos biggrin.gif (tai ne mano žodžiai mirksiukas.gif )
O dėl auto... Kai vasara priekaištavau dėl karščių ir kondicionieriaus nebuvimo nail.gif, gavau atsakymą, kad geriau atsisakyti komforto, paimti spartietišką, bet naują ir pamiršti apie servisą kažkokiam laikui, nei kloti keturženkles sumas už jį g.gif
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 23, 10:34)
Sakykit su kuo šukuojat savo meškiukus  ax.gif
Guminės masažinės šukos (kurių galiukas į 4 dalis padalintas) per kailio keitimą, nes pasirodė, kad kitos dar mažiau efektyvios.
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 23, 13:44)
Tai labai panašu į "Furminator".
Prieš kokius 2-3 mėn. nufurminatoriavau katę, tai dar neataugo pokailis (bet ir nesišėrė), tai parodinius gyvūnus tikrai nešukuosiu. O ir atrodo Eiryn rašė, kad Bandituką apkirpo, nes nepadėjo furminator.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 23 spalio 2014 - 13:29
QUOTE(esarmy @ 2014 10 23, 14:08)
g.gif Guminės masažinės šukos (kurių galiukas į 4 dalis padalintas) per kailio keitimą, nes pasirodė, kad kitos dar mažiau efektyvios.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 23, 13:44)

Aš neimčiau, iš esmės tie furminatoriai gadina gyvūno plauką, tu kaip nori bet gadina. Parodinio nešukuočiau tikrai.

QUOTE(esarmy @ 2014 10 23, 14:24)
Tai labai panašu į "Furminator".
Prieš kokius 2-3 mėn. nufurminatoriavau katę, tai dar neataugo pokailis (bet ir nesišėrė), tai parodinius gyvūnus tikrai nešukuosiu. O ir atrodo Eiryn rašė, kad Bandituką apkirpo, nes nepadėjo furminator.

Banditas Ukrainoj gyvena, Šmikutį nuskutau. Tik tas skutimas ne po pliku aišku, paliko ten daug gal 10mm ar 12 nežinau nesu tikra, bet iš esmės tai liko daug ir neatrodė kažkaip baisiai ir nesišeria. Ko pasekoje ir Toruko neužpuola dusulio priepuoliai tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 23, 16:56)
Banditas Ukrainoj gyvena, Šmikutį nuskutau.
A, tai Šmikutis su jumis gyvena ax.gif FB mačiau foto po šukavimo, tai ten didesnė krūva, nei pas manę po furminatoriaus.

Kažkaip daug britų veisėjų/šeimininkų peikia furminatorių.
Katė tai smarkiai sumažėjo po jo, bet namuose pasidarė mažiau plauko ir ji daugiau nei karto nevėmė kailiu net be pastos, nors iki tol ir su pasta būdavo žiaukčiojimai.
O žolę (skirtingą) taip niekas ir nevalgė niekada, bet kramto celofaną nuo duonos doh.gif Įdomų, plaukų pašalinimui ar dėl garso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 23 spalio 2014 - 17:38
Ačiū labia už patarimus 4u.gif
Tik vat tiksliai čia aš ir šiandien skaičiau o pas veisėją nepaklausiau, dabar nenoriu trukdyt nes ji išvykusi, o kada kaip ir ką duoti dėl tų plaukų šalinimo iš skrandžio ?
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 10 23, 18:21)
A, tai Šmikutis su jumis gyvena  ax.gif FB mačiau foto po šukavimo, tai ten didesnė krūva, nei pas manę po furminatoriaus.

Kažkaip daug britų veisėjų/šeimininkų peikia furminatorių.

Aha tada dar Banditas pas mus buvo, ir žinok šukavau va su tokiom šukom http://www.petworld....s-sepetys-83794

Mano sesės katinas valgo maišiukus, čiulpia juos, tai jau per daug metų įprato slėpti visus doh.gif

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 23, 20:57)
Ačiū labia už patarimus  4u.gif
Tik vat tiksliai čia aš ir šiandien skaičiau o pas veisėją nepaklausiau, dabar nenoriu trukdyt nes ji išvykusi, o kada kaip ir ką duoti dėl tų plaukų šalinimo iš skrandžio ?

Virbaco pasta nusipirkit manau geriausia. Nebūtina dažnai duoti ypač jeigu šėrimasis dar neprasidėjęs, aš duočiau kartą savaitėj centimetriuką tos pastos.

Oj merginos verkiau šiandien. Pažįstamų kalytė pabėgo vakar, buvo labai ieškoma, sukelti visi pažįstami ant kojų, ir rado ją prie greitkelio, nutrenktą ir paliktą numirti. Dar buvo gyva kai rado, o šiandien jau viskas, nebėra mažutės. Kalytė haskė, paimta iš prieglaudos, žmonės, namai tobuli, patys tobuliausi kokie galėjo būti, kalytė sportuojanti dalyvaujanti varžybose, ir taip man jos gaila neįsivaizduojat, verkiau verkiau negaliu. Atrodo koks neteisingas gyvenimas. Kokie šlykštūs žmonės nutrenkė ir paliko gyvūnėlį mirti, juk ant antkaklio buvo telefono numeris, nieks nesustojo nieks nepasirūpino ja o juk ją tikrai būtų buvę galima išgelbėti, padėti, nesuprantu neįsivaizduoju tik verkti norisi.
Atsakyti
Eiryn, baisu...apsikabink savus ir stenkis labai nebegalvot, nes deja nieko nebepakeisi..
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 24, 08:55)

Virbaco pasta nusipirkit manau geriausia. Nebūtina dažnai duoti ypač jeigu šėrimasis dar neprasidėjęs, aš duočiau kartą savaitėj centimetriuką tos pastos.

Oj merginos verkiau šiandien. Pažįstamų kalytė pabėgo vakar, buvo labai ieškoma, sukelti visi pažįstami ant kojų, ir rado ją prie greitkelio, nutrenktą ir paliktą numirti. Dar buvo gyva kai rado, o šiandien jau viskas, nebėra mažutės. Kalytė haskė, paimta iš prieglaudos, žmonės, namai tobuli, patys tobuliausi kokie galėjo būti, kalytė sportuojanti dalyvaujanti varžybose, ir taip man jos gaila neįsivaizduojat, verkiau verkiau negaliu. Atrodo koks neteisingas gyvenimas. Kokie šlykštūs žmonės nutrenkė ir paliko gyvūnėlį mirti, juk ant antkaklio buvo telefono numeris, nieks nesustojo nieks nepasirūpino ja o juk ją tikrai būtų buvę galima išgelbėti, padėti, nesuprantu neįsivaizduoju tik verkti norisi.

Ačiū reiks nusipirkt 4u.gif

Eina sau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 24, 07:55)

Oj merginos verkiau šiandien.

Kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Liūdna verysad.gif .... Tokia kasdienybė... Prisiminiau , kai mano draugė važiavo savo automobiliu namo ir prie jos akių priešais važiuojantis automobilis net nepristabdęs partrenkė paaugusį kačiuką , tai ji sustojusi pasiėmė ir vežė vargšiuką į veterinarijos kliniką ..deja ,teko užmigdyti , nes buvo pažeistas stuburas unsure.gif .. Nu brač , jei jau nematei , iššoko po ratais ar pan. , juk visko atsitinka, tai bent jau nuvežt pas vetus .. Man prie akių vidury baltos dienos partrenkė gražų didelį šunį , lygiai taip pat , net nepristabdė , nors jis ir ramiai išėjo į gatvę doh.gif ..žinoma, vairuotojas nuvažiavo ir paliko jį kaukiantį..vaje , negaliu prisiminti.. verysad.gif

Atsakyti