Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(yeah @ 2014 08 24, 21:25)
bet turite viena vaikeli, tai galgi tiesiog sveikatos problemos ir daugiau nelemta tureti vaiku.  4u.gif

taip. mano mergyte mano dziaugsmas. gal but jus ir teisi. as tik noriu suzinoti taip arba ne. nes buvo mano gyvenime zmogus kuris galejo prakeikti.
Atsakyti
QUOTE(viltisss @ 2014 08 25, 12:59)
taip. mano mergyte mano dziaugsmas. gal but jus ir teisi. as tik noriu suzinoti taip arba ne. nes buvo mano gyvenime zmogus kuris galejo prakeikti.

visu gyvenime buna tokiu zmoniu. mano gyvenime ne vienas toks buvo. tai lengva visas nesekmes suversti kazkam.
o ka jums sako gydytojai? itariu, kad to priezastys visai ne mistiskos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 00:03)
visu gyvenime buna tokiu zmoniu. mano gyvenime ne vienas toks buvo. tai lengva visas nesekmes suversti kazkam.
o ka jums sako gydytojai? itariu, kad to priezastys visai ne mistiskos.  smile.gif

gydytoju atsakymas " tiesiog kartais taip buna". mane tas atsakymas visai nenuramina.
ir niekam neverciu savo nesekmes. tiesiog zinau, kad jei yra kazkoks prakeiksmas, jo reikia atsikratyti, nes sita beda gali pasikartoti. o treciu laidotuviu as tiesiog neisgyvensiu. o jei man pasakytu kad jokio prakeiksmo nera su ramia sazine eiciau daryti tyrimu ir vel bandyciau pastoti.
Atsakyti
viltisss, man atrodo, jūs dabar esate emociškai labai pažeidžiama ir paneigti ar patvirtinti tokį dalyką, būtų labai rizikinga. Nežinau, ar kuri drįstų imtis nustatinėti tokias diagnozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 25 rugpjūčio 2014 - 12:55
QUOTE(viltisss @ 2014 08 25, 13:19)
gydytoju atsakymas " tiesiog kartais taip buna". mane tas atsakymas visai nenuramina.
ir niekam neverciu savo nesekmes. tiesiog zinau, kad jei yra kazkoks prakeiksmas, jo reikia atsikratyti, nes sita beda gali pasikartoti. o treciu laidotuviu as tiesiog neisgyvensiu. o jei man pasakytu kad jokio prakeiksmo nera su ramia sazine eiciau daryti tyrimu ir vel bandyciau pastoti.

tai jei nera prakeisksmo ir juk tada nera garantijos, kad vistiek, kad taip nenutiks.
Atsakyti
Galbūt kažkuri galėtumėt padėlioti? 4u.gif
Šiuo metu gyvenime atsirado vaikinas, su kuriuo begalo lengvai ir puikiai bendraujasi, dar neesam matęsi relaybėje, todėl klausimas būtų ar po susitikimo ir toliau taip pat šauniai bendrausis, galbūt tai tas žmogus kuriuo ilgai laukiau ir su kuriuo būsim kartu kaip pora?

Būsiu tikrai labai dėkinga pažiūrėjusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 10:03)
ir kas atitiko? maniau, kad galite isizeisti perskaicius, nes ten rasoma, kad moteris gali kenkti kitiems.

man tai ta korta asmeniskai siejasi su viena mano pazistama. jai krito apv. tauriu karaliene. ji buvo emociskai nestabili, pikta ir galiausiai mane apsmeize. tai man dabar ji atrodo kaip sios kortos charakteristikos pavyzdys.  bigsmile.gif

Pajuokavau, bet tikrai ne piktai. Pamirsau sypsenele gale sakinio prideti, sorry. Bet tikrai nepiktybiskai.
Atsakyti
QUOTE("Vienišė 41' @ 2014 08 22, 14:46)
Sveikos mergaites 4u.gif  4u.gif

Atkeliu arciau klausymukus blush2.gif ..gal tiesiog pasimirso...

Bukit gerute Matrica2 jei galite  ... Arba Amariliai kuri laisvesne busite rolleyes.gif

dekinga labai  busiu 4u.gif

Labas Vienise,
Aciu uz tavo klausimus. drinks_cheers.gif
Pirmas klausimas buvo del meiles kiek atsimenu, kada pavyks susirasti artima zmogu ateityje ir sukurti tvirtus santykius.

Tai va- as datos tiksliai nenustatysiu ir tikrai negaliu pasakyti- bet zvilgtelesiu pusmeciui i prieki kortas, kas taves laukia meiles fronte.

Beja, o kiek jus jau esate laiko vienisa? Tarkim krenta pas jumis kelios kortos, kas rodo ilga ta vienisumo perioda- tai man butu smalsu suzinoti tai is tiesioginiu lupu.. Idomu ar tai tiesa

Zodziu pasistengsiu neisplesti smarkiai, nes klausimas konkretus. Tai va pusmecio eigoje pas tave nusimato gan staigi ir netiketa simpatija ir ji gali nukristi is oro, bent jau susizavejimas is tavo puses bus garantuotas. Cia bus ir svajones, ir to zmogaus idealizavimas, ir statymas ant pjedes stalo. Bet jausmu savo cia viesai nerodysi ir nedemonstruosi- veikiausiai tyliai sau ramiai mintimis galvosi, jausi. Veikiausiai tai tik bus vienos puses susizavejimas. Ir ta puse busi tu.Nerodo jokio rimtumo zinok, nekvepia cia jokiais tradiciniais ispareigojimais- anaiptol gal suzinosi, kad jis turi kita arba yra nelabai istikimas, patikimas, teks nusivilti tuo princu. (kirto tokiu kortu kuriose daug nuorodu i treciu asmenis). Nekokios prognozes, deja bet kartais kortos krenta tokios. Artimiausia puse metu vis dar busi paieskose savo zmogaus ir turesi dar pasidziaugti Vienises statusu.

Paklausiau kortu, ka jums daryti kaip elgtis, kad sutiktumete savo zmogu?
Na ir cia kortos lb ribojancios krenta- kad periodas sis turi praeiti, ir kad ne jusu valioje sita situacija siuo metu. Deja. Geriausiu atveju tai siuloma jums susirasti drauga vyra- bendraminti, toki pati vienisiu ir filosofa kaip jus, kuris jums nors moraliskai ir emociskai padetu.. Nebijoti tureti tik draugisku santykiu ir tokio statuso. Daug moteru tikisi staigos ir fataliskos meiles- bet jus nebusite sitas variantas, jusu santykiai turi buti pastatyti ant draugystes pamatu- o toliau tik aistra ir dar veliau meile - prisirisimas. Buna kitoms moterims reikia kazka savyje pakeisti, arba poziuri i vyrus , i save galu gale, iseit kazkur, lupdazio raudono ir t.t ir to pakanka, kad pasirodytu tinkamas kandidatas. Bet jus kitas esat variantas, manau jus viska darote ir elgiates teisingai.Cia kaip ir viskas gerai su jumis atitinka, tik gal per daug save izoliuojate ir negatyvizmas ta vienisumo tema biski uzvalde jus (Pvz ,,As liksiu ilgai vis dar viena,,, arba visos drauges jau turi, o as dar ne ir ,, as niekada nesusirasiu normalaus vyro,, t.t ). Velgi vien jau Jusu nickas koks- kas jums pritraukia tam tikras energijas. (Cia as rimtai labai).Kazkaip is to depresivyzmo issivaduoti nors minimaliai, o ne susitaikyti, kad taip amzinai irnbus. Nes is kortu taip panasu, kad pati save baudziate tuo klausimu, nematai aiskios situacijos sioje esamoje padetyje. Patarimo kortoje dar siuloma jums isivaduoti is praeities pancu- gal tai buvo kazkokia nelaiminga meile ir nelaimingi romanai, nusivylimai vyrais- ir turetumet visa sita palikti sau uz nugaros. Islaisvinkite save is tu senu suvarzymu, kaip ir drabuziu spintoje turite senu rubu kuriuos buna reikia ismesti, taip ir su mintimis, turetumet atsiriboti nuo visokiu senu stereotipu ir tiesu.

Atsiprasau, kartais kortu prognozes buna ir tokios. Bet tai nereiskia, kad gyvenimas sustoja ir taip ir viskas bus. Daviau patarima, tikekimes, jei dirbsite ties juos, susirasite sau tinkama kandidata..As negaliu meluoti ir rasyti Tau,, istekesi uz Tado ir turesi turtinga ir laiminga gyvenima amzinai ir medaus menesi Maldyvuose,,

Is esmes, linkiu sekmes jums paieskose wub.gif

Koks buvo tavo kitas klausimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 25, 15:45)
Labas Vienise,

Is esmes, linkiu sekmes jums paieskose wub.gif

Koks buvo tavo kitas klausimas? g.gif

Labuka Matrica 4u.gif

Skaiciau ir zliumbt norejosi ...nes tiek visko pataikeii...

Viena as beveik 2 metus ...Po skirybu..isejau as..na nesvarbu kaip pasirinkau taip turiu db.

Is ties esu ieskojime..bet deja na kazkaip ne itin sekasi ..pirmus metus as aplamai niekur nejau man nieko yrisko nereikejo..net pagalvot negalejau apie tai...dabar va kazkaip jau norisi gaustis prie kazko...kalbetis, noriu kad suprastu ir paguostu..is esmes stiproka moteris esu ..bet va ateina silpnumo momentas ir.. vel turi but stipri..

sakai i vienus vartus bus simpatija...echhh gaila..bet ko gero neisvengsiuiu to juk eznau nei kas jis nei kada .. nei kur..

Riboju save tai tiesa..kodel?? nezinau pati net ..gal nepasitikiu savim..tiek kad galeciau drasiai eiti i naujas pazintis ..truksta to kad as galiu patikti kazkam.. gal bijau kad vaikai pasmerks kad drauga turiu kazkoki nes teva palikau...(dukrai 24m ji taip uzsimine netiesiogiai ..kad man naujo ne nerodyk)..tai va bijau buti bloga ju akyse..o noriu but laiminga ..tik kas suprasti gali mane ?? iekas turbut..Todel ir atsitraukiu nuo pazinciu...

As ir noreciau tureti drauga o ne vyra namuose ..kol kas man to nereikia...bet zinau kad tuo paciu draugas gali virsti mylimasis su laiku ..ir bijau kad taip neutiks ...Juk as tokia prisirisanti ir vel tada skaudes...

Aciu uz izsamu atsakyma uz patarima as labai stengsiuos nors tiesa sakant nezinau kaip ta padaryti teks.. unsure.gif unsure.gif Ir maldyvu nereikia man man tik paprastos Moteriskos laimes nors trupinuka gauti blush2.gif smile.gif

Kitas klausymas

gal man geriau kur i uzsieni paraukti padirbeti? Finansai gal pageretu .? Ar geiau likti senam darbe.
Atsakyti
QUOTE("Vienišė 41' @ 2014 08 25, 16:41)
Labuka Matrica 4u.gif

Skaiciau ir zliumbt norejosi ...nes tiek visko pataikeii...

Viena as beveik 2 metus ...Po skirybu..isejau as..na nesvarbu  kaip pasirinkau taip turiu db.

Is ties esu ieskojime..bet  deja  na kazkaip  ne itin sekasi ..pirmus metus as aplamai niekur nejau man nieko yrisko nereikejo..net pagalvot negalejau apie tai...dabar va kazkaip jau norisi  gaustis prie kazko...kalbetis, noriu kad suprastu ir paguostu..is esmes stiproka moteris esu ..bet va ateina silpnumo momentas ir.. vel turi but stipri..

sakai i vienus vartus  bus simpatija...echhh gaila..bet ko gero neisvengsiuiu  to  juk eznau  nei kas jis  nei kada .. nei kur..

Riboju save  tai tiesa..kodel??  nezinau pati net ..gal nepasitikiu savim..tiek kad galeciau drasiai eiti i naujas pazintis ..truksta to  kad  as galiu patikti kazkam.. gal  bijau kad vaikai  pasmerks  kad drauga turiu kazkoki  nes  teva palikau...(dukrai 24m ji  taip uzsimine  netiesiogiai ..kad man  naujo ne nerodyk)..tai va  bijau buti bloga ju akyse..o noriu but laiminga ..tik kas suprasti gali mane ??  iekas turbut..Todel ir atsitraukiu  nuo pazinciu...

As ir noreciau tureti drauga  o ne vyra  namuose ..kol kas man to nereikia...bet zinau kad  tuo paciu  draugas gali virsti mylimasis su laiku ..ir bijau kad taip neutiks ...Juk  as tokia prisirisanti  ir vel tada skaudes... 

Aciu uz izsamu atsakyma uz patarima  as labai stengsiuos  nors tiesa sakant nezinau kaip ta padaryti teks.. unsure.gif  unsure.gif Ir maldyvu nereikia man  man tik paprastos Moteriskos laimes nors trupinuka gauti blush2.gif  smile.gif

Kitas klausymas 

gal man geriau kur i uzsieni paraukti padirbeti? Finansai gal pageretu .? Ar geiau likti senam darbe.

Del apribojimu- ziurejau as jums kelias deliones ir krito tokia korta 8 kardai.. Tai iskart supratau, kad ji sitame kontekste labai svarbi. 8 kardai gali rodyti net ir karminius reikalus. Cia labai sudetinga korta yra-o jusu atveju gali rodyti siuo metu ta saves izoliacija ir baudima ir ypatingai dideli nepasitikejima savimi, esamus kompleksus... Siaip man dabar isklausius jusu situacija viskas dar ryskesnem spalvom pasirode cia... Kad dar gyvenate daug kur praeitimi ir nuo jos jums begalo sunku isivaduoti. Susigalvojate pati neigiamu isoriniu aplinkybiu (ka dukra pagalvos ), bet didziausia cia itaka daro jusu pacios isitikinimai ir stereotipai. Ka ir minejau savo preitam komentare, kad butu neprosal nebegyventi praeitim ir atsiriboti nuo to kas jau praeje.

Veliau pasiziuresiu kita ta klausima. Nes turiu biski darbo
Papildyta:
Dar norejau pasidalinti su tom kurios mokinasi. Vakar traukiau dienos korta ir istraukiau Zyne... nu ir va, labai keistai pasirode man ji- nes nieko su ocult ir ezoterika bendra nesiejau vakar ir ta veikla, o istikro tikejausi gerai praleisti laika Amsterdame. Ir gavosi taip, kad suzinojom jog vyksta festivalis ir mes nusprendem i ji nuvaziuoti, nes ten juk muzika, laukas, gerimai, alkoholis viskas.. Tai atvaziuoju i ta festivali, o jis skirtas visai pasirodo ezoterinei tematikai- taro kortoms, astrologijai, akmenim, runom, amuletams ir t.t Zodziu galejai isburti ten ateiti vietoje (eit pas burejas i spec palapines tokias), nusipirkti amuleta, nueiti pas astrologa ar chiromanta- Tiesa buvo vieta kur net ir leles siuvo vietoj ir iskart. Tai va turbut ta zyne taip ta Ezoterika parode ir dar vakar galiausiai toki pokalbi uzturejau su savo puse apie tai, daug snekejomes. Bet prie viso sito daugybe scenu buvo ir labai geri koncertai su gyva muzika, geri dj, daug jaunimo, seimu su vaikais ir nei vienas nebuvo panasus i koki nuciuozeli debila nuo ezoterikos biggrin.gif Gerai praleidau laika, nes renginys labai aukstos kokybes buvo- nes manau pritraukti ir vyresnius ir jaunesnius i toki reikia viska graziai pateikti
Atsakyti
QUOTE(viltisss @ 2014 08 25, 12:19)

o tai jeigu Jus neisnesiojate tu vaiku, tai gal saugotis galima kaip nors... prezervatyvai tam yra, hormonine kontracepcija, persirisimas, nu netektu tada tu laidotuviu isgyventi eilinikart pasimylejus be nieko.

suprantu kad Jums kaip monstras atrodysiu, nu bet galva duota ne vien tam, kad i kakla neprilytu. Ir as rimtai sakau, jokiu cia kortu nereik speliot. i vaistine nueit pries tai tik.

prakeiksmas cia tik vienas: motina laiku nepaaiskino apie saugojimasi nuo nepageidaujamo nestumo ir nepridejo, kad buna jog negali isnesiot, persileidineji, nu tai saugokis dvigubai blyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 25 rugpjūčio 2014 - 17:58
Sveikos merginos,
gal galetume ir man ismesti kortas...
Labai domina karjeros galimybes. Paskelbtas konkursas del auksteniu pareigu kitame skyriuje. Kokie yra mano sansai laimeti.
Labai Jums aciu mirksiukas.gif
Atsakyti