Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 12:03)
visu gyvenime buna tokiu zmoniu. mano gyvenime ne vienas toks buvo.

a kur Jus randat visos tu prakeikinetoju? vienai prakeike, kad vaiku perdaug neturetu, kitai, kad "turtuoleis" nebebutu, blin, pilna tu prakeikinetoju, kur ju randat?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 19:04)
a kur Jus randat visos tu prakeikinetoju? vienai prakeike, kad vaiku perdaug neturetu, kitai, kad "turtuoleis" nebebutu, blin, pilna tu prakeikinetoju, kur ju randat?

as ne ta turejau minty. biggrin.gif tiesiog buvo zmoniu, kurie buna nemalonus, negeri man. va tokiais atvejais ir sako prakeike, uzkeike, blogo linkejo. nors nemanau, kad jei zmogus buvo nelabai tau geras, ar tiesiog nederejo biolaukai kitaip sakant, tai jau ir prakeike. ta norejau pasakyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AndraR @ 2014 08 25, 08:25)
Labas rytas,

Mergaites, norejau paprasyti gal galite ir man paziuret ka kortos rodo ateity. siuo metu chaosas nepasitenkinimas visose gyvenimo srityse tiek darbe, tiek asmeniniam gyvenime, meiles reikaluose, santykiuose. del to kencia ir bandymai mokintis, savirealizacija... pavargau labai labai, viduj labai prasta savijauta ;(, nebezinau kur dingt..

labai labai aciu
Dziaugciaus sulaukus ir ne viena nuomone...

cia pas Jumis tiek klausimu, kad per kelias kortas sunkokai. reiktu detalizuot. Galiu aisku bendras gaires paziuret, bet siaip jau tai viska suziuret yra nemazas darbas. Tai dabar taip tik kiek imanoma temoj per kelias kortas, nes neturiu jokios info.

1. Kas vyksta darbe ir ka daryt.
Na, Jus ten ikliuvusi kaip i spastus, nei pirmyn, nei atgal, emociskai tragiska padetis, finansiskai irgi nei sis nei tas, vyksta kazkoks rizikingas zaidimas (p[inigu plovimas pvz)arba Jus vos suduriat gala su galu, ten kazkoks zmogus su dgera materialine padetim ir valdzia Jum gali padet, bet yra nuo Jusu atsiribojes, jam nrupi, yra kazkoks bendradarbis Jus isiziurejes, deja, tai finansines naudos neprideda. Finale galimas visiskas pajamu praradimas, skolos ir pan.
Ka daryt? kortos sako bendradarbiaut su sau palabnkiais zmonemis, apgalvoti ar Jus tikrai darote tai, ka norite daryti ir susirasti kita darba.

Kortos: 8 taures apv, 2 diskai apv, disku karalius (tam papildoma traukiau atsiskyrelis apv), tauriu riteris (papildoma 6 diskai), 10 disku apv.
Patarimo kortos: 3 diskai, zyne, disku tuzas.

Toliau meiles reikalai, santykiai, asmeninis gyvenimas - visa tai reikalauja detalizacijos. Imsiu va dabar deliot "ant meiles", o as net nezinau ar yra kazkas pas Jus ar nera. Santykiai? Su kuo? Su vyru/tevu/mama/draugem/vaikais?

Galiu aklai deliot, klaip "ant darbo" deliojau, bet man gaila laiko aplink ratais vaikscioti, kol Jus islukstensiu be Jusu pacios pagalbos, tai jau cia ne nemokamoj temoj, cia jau sumoket ir daug reiktu uz ieskojima kas cia kaip biggrin.gif Trumpiau ir paprasciau yra detalizuoti klausimus.
Papildyta:
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 18:07)
as ne ta turejau minty.  biggrin.gif tiesiog buvo zmoniu, kurie buna nemalonus, negeri man. va tokiais atvejais ir sako prakeike, uzkeike, blogo linkejo. nors nemanau, kad jei zmogus buvo nelabai tau geras, ar tiesiog nederejo biolaukai kitaip sakant, tai jau ir prakeike. ta norejau pasakyti.  biggrin.gif

nu tai uosviene pas mane tokia, bet as susitaikiau, kad tai toks zodiako zenklas ir nieko cia nepadarysi. isvis dabar esam susiedusios mirtinai ir as gyvenime jai rago nebepakelsiu, iki ko mane davest yra tikrai sunku ir reik darbo idet, nes as atleidziu zmonems sekancia diena po bet kokio blogio. negana kad prisneka vaikui netapt panasia i motina, kad perdaug nevalgytu, kad eisena kitokia butu ir krutine leciau augtu, tai paskutinis pareiskimas buvo, kad as ja nesirupinu. tai taip dejau, kad maza nepasirode. aisku jin neprisimena sito, nes nuo ryto iki vakaro sriaubia alu po truputeli, telika ziuredama, nu daug ten ko nepriveiksi kai vaiksciot praktiskai negali, bet sakau issiblaivykit vienasyk ir atsiminsit ko vaikui prisnekat. dar ikiso merga papildomai, ta asarose, nu zodziu , sakau nuteikinejat mano vaika pries mane - ok, as savo ruoztu su Jumis nieko bendro nenoriu turet, nebent pretenzijas man asmeniskai, o ne vaika i tai kist. tai galvojau kad sugadinau viska, bet uosvis ramiai sau alimentu diena juos sumokejo (nu jis paemes sita atsakomybe), vadinas taip. bet nesautu i galva sakyt, kad uosviene mane prakeikia, kad vyro tarkim nesusirasciau naujo. velniai ja zino, gal ir prakeike, bet ar man rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 19:28)
nu tai uosviene pas mane tokia, bet as susitaikiau, kad tai toks zodiako zenklas ir nieko cia nepadarysi. isvis dabar esam susiedusios mirtinai ir as gyvenime jai rago nebepakelsiu, iki ko mane davest yra tikrai sunku ir reik darbo idet, nes as atleidziu zmonems sekancia diena po bet kokio blogio. negana kad prisneka vaikui netapt panasia i motina, kad perdaug nevalgytu, kad eisena kitokia butu ir krutine leciau augtu, tai paskutinis pareiskimas buvo, kad as ja nesirupinu. tai taip dejau, kad maza nepasirode. aisku jin neprisimena sito, nes nuo ryto iki vakaro sriaubia alu po truputeli, telika ziuredama, nu daug ten ko nepriveiksi kai vaiksciot praktiskai negali, bet sakau issiblaivykit vienasyk ir atsiminsit ko vaikui prisnekat. dar ikiso merga papildomai, ta asarose, nu zodziu , sakau nuteikinejat mano vaika pries mane - ok, as savo ruoztu su Jumis nieko bendro nenoriu turet, nebent pretenzijas man asmeniskai, o ne vaika i tai kist. tai galvojau kad sugadinau viska, bet uosvis ramiai sau alimentu diena juos sumokejo (nu jis paemes sita atsakomybe), vadinas taip. bet nesautu i galva sakyt, kad uosviene mane prakeikia, kad vyro tarkim nesusirasciau naujo. velniai ja zino, gal ir prakeike, bet ar man rupi biggrin.gif

tai matyt taves negalima prakeikti. kaip zirniai nuo sienos visi prakeismai atsoka. biggrin.gif bet ne visi gi tokie atsparus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 25 rugpjūčio 2014 - 18:45
QUOTE(Lock @ 2014 08 24, 16:45)
Laba diena, gal galėtumėte man padėlioti kortas, domina darbo klausimas. Kokios perspektyvos man dabartiniame darbe? Kas padėtu man geriau jaustis dabartiniame darbe (jaustis labiau motyvuotai, jausti, kad mane vertina ir pan.)?  Ka aš turėčiau pakeisti savyje ar kur kitur, kad džiaugčiaus darbu? Ačiū.

Siuo momentu perspektyvos nera labai puikios, Jus nepatenkinta atlygiu turbut? Ideju trukumas, nueinat, atidirbat savo ir iseinat, minimumas pastangu (arba atvirksciai - pastangu perteklius be jokios materialios naudos). Bet nera viskas labai baisu, nes ten turite palanku Jums zmogu, gal virsininkas palankus, gal kolega malonus, gal Jus ten pati silta ir miela ir visi Jus megsta. Savy turite isties tos vilties, situacija tikrai nera tragiska.
kortos besimokancioms: 2 diskai apv, saule, 7 diskai apv, lazfu tuzas apv, tauriu karalius.

Kaip uzsimotyvuoti?
nagi turit imt ir kazkuo savyje patiketi. Apie pinigus siulau nemastyti, nes net jei ju trukumas ir yra pretekstas, tai nera priezastis Jusu nusivylimo ir demotyvacijos. Cia kokybinio virsmo klausimas, Ar yra prasme Jusu darbe? Ja reik rast. Ir paieskojusi tikrai rasite, tada palengves stipriai, galit pasijusti staiga laisva bet ka padaryt, apversta tauriu karaliene, cia moterisku suktybiu korta, va cia tas kazkiek padetu, bet nepersistengt, tik lasa laseli sito, 5 miligramus, kad visko nesumaut. Na ir valios jegos, ryzto, tiesiog imkit save i rankas (sako tai sunkiausias fizinis pratimas) smile.gif

Kortos: teismas, 9 diskai apv, 10 kardu apv, tauriu karaliene apv, skeptru karalius apv.

Dar dejau kaip ir prasete, ka savyje pakeisti, atskirai. Taigi: visu pirma tai nepuoselekite tusciu vilciu ir nepasiduokite iliuziju pasauliui. Cia dviprasmiska korta krito, jin nurodo laikyt viduriuka tarp sveikos vilties ir iliuzijos, kad neskest ne viename, nes klaidinantys tai dalykai. Toliau - nebijokite permainu, nes jos gali buti, arba Jus turejote jau situacija, kai gyvenimas griuvo is pamatu ir labai bijote vel tai patirti, kiek bijosit - tiek sansu situacijai pasikartot, bet jei turite tokios patirties, galite tam pasiruosti. Taip pat neaukokite darbui sveikatos, neneskit darbo i namus jokia prasme, nei tiesioggine, nei perkeltine, negalvokitae apie darba uzmigdama ir keldamasi, valydama vonia ir sodindama geles, paleiskit, nes per didelis susikoncentravimas i darbines problemas Jums gali kirst kaip liga. Toliau kas. Labai ramiai ir objektyviai paziurekite i save is profesines puses ir ivertinkite. Pati save objektyviai, kiek tai imanoma. Ir tada pamatysit, kad teisybe vis tik yra. Buna ji ir nemaloni. Paskutine korta, rodanti, ka savy keisti, kad darbas imtu nesti dziaugsma - nagi nustokit kaip mazas vaikas kaprizintis smile.gif
Kortos:zvaigzde, bokstas apv, 4 kardai apv, teisingumas, disku pazas apv
Papildyta:
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 18:45)
tai matyt taves negalima prakeikti. kaip zirniai nuo sienos visi prakeismai atsoka.  biggrin.gif bet ne visi gi tokie atsparus.  biggrin.gif

buvo viena syki, pasekmes tebeturiu. bet nepasakosiu, a tai prietaringesnes sirdies smugius gaus ir atsakyk paskui kaip uz gera.
Atsakyti
Nu laba, kaip gyvuojat biggrin.gif Aš tai šiaip sau, darbe perversmai, taip noriu pasiųst kažką ant 3 raidžių, kad juos kur galas.
Niu, kam išmest kortas kokiu buitiniu klausimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 25 rugpjūčio 2014 - 19:14
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 19:59)
buvo viena syki, pasekmes tebeturiu. bet nepasakosiu, a tai prietaringesnes sirdies smugius gaus ir atsakyk paskui kaip uz gera.

gali i az. man nepakens, nes labai idomu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 25 rugpjūčio 2014 - 19:16
dekui Amariliai. del meiles reikalu. tai jie pastrige. mano mylimas zmogus neapsisprendzia iki galo buti 100 pr su manim. tempias guma, nei pirmyn nei atgal. o taip noris stabilumo, normaliu santykiu seimos, antro vaikelio. ar galetumet dar paziuret kokios perspektyvos su mylimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AndraR: 25 rugpjūčio 2014 - 19:17
Amariliai,
vidiniai isgyvenimai ir kovos jusu "stichija", prasau, paziurekite, kaip klostysis situacija su dabartiniu darbu?
kadangi isidarbinau po ilgo ieskojimo ir visisko atsitiktinumo (tiksliau, netiketo pasiulymo is kitu), negalejau nepriimti jo, nes patirtis ir igudziai man pravers bet kokiu atveju. BET kartu jauciu nepasitenkinima, ne savo vieta, vidine tustuma ir pan..
Ar tai laikinas diskomfortas (nes ilgai nedirbus jau), ar tai tiesiog ne man skirta ir reikia ieskoti toliau? Kas situo atveju man nusimato darbo sferoje?
Visokios mintys kyla, gal nemoku motyvuoti saves, gal per daug idealizuoju svajoniu darba, bet tikiu, kad zmones randa savo vieta gyvenime, ir kazkaip norisi patiketi, kad gal ir man yra kazkas skirto..
Dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia321: 25 rugpjūčio 2014 - 19:28
Amariliai, ačiū labai už atsakyma. Situacija tikrai nėra tragiška. Tiesiog pati savy nesusigaudau. Išgyvenau praėjusiu metu gale situacija, kai tikrai gyvenimas griuvo iš pamatu. Dabar jaučiuos atsigavus, drasesnė, tik štai kažkokia nulinė motyvacija dirbti. Nors darbas ir prasmingas visom prasmėm. Nors iki tis nelaimės per daug savęs aukojau darbui, ir po to supratau, kad nėra tame jokios prasmės, kad niekas kitas , tik aš pati turiu pasirūpinti savimi. Po truputį mokausi ir pasirūpinti savim, nesitempti darbo nei fiziškai, nei emociškai namo. Ir drasesnė jaučiuos pokyčiams, iniciatyvai daryti kažka naujo, drasiai pasisakyti, ko norėčiau. Imsiu save į rankas smile.gif
Ir tikra tiesa, kad nors mano finansinė situacija yra pablogėjusi, tai tikrai nėra priežastis tos motyvacijos stokos.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 19:16)
gali i az. man nepakens, nes labai idomu.  4u.gif

Parasysiu rytoj. trumpa ten ta istorija, ale vat vistiek.

Niekaip nesuprantu, kodel as sitaip pavargstu, tikrai nepersidirbu, lyg ne depresijos epizodas, yra tas balansas dabar, bet tai per pietus atsiguliau su tablete po liezuviu, normaliai nulauzia per pusvalandi, nu sisyk ne, nors tu ka. net kvepuot sunku. atsikeliau, nu kiek galima tusciai gulet. bet jauciu teks. einu paziuresiu ka nors apie anomalines zemes vietas arba kitas galaktikas. mane tai raminanciai veikia biggrin.gif csi tokiu metu dar nerodo, o gaila.
Tarp kitko radau gera Yalomo knyga, vienintele neskaityta is visu isverstu lietuviskai. Anksciau jis man sukeldavo jausmus panasius kaip Coelho, nu ten skiedaliojimas, o sitoj jis apraso savo metodus ir issamiai, kai vadovely, idomu ziauriai. nesitikejau sito is Yalomo biggrin.gif "Terapijos dovana" vadinasi. Ir ten dar kalnai nuorodu i kitas knygas. lobis tiesiog. Vat kaip viskas laiku ateina gyvenime.
Papildyta:
QUOTE(AndraR @ 2014 08 25, 19:16)
dekui Amariliai. del meiles reikalu. tai jie pastrige. mano mylimas zmogus neapsisprendzia iki galo buti 100 pr su manim. tempias guma, nei pirmyn nei atgal. o taip noris stabilumo, normaliu santykiu seimos, antro vaikelio. ar galetumet dar paziuret kokios perspektyvos su mylimu?

Su situo Jus negausite ko norite. Jis jusu nemyli. Laukia konfliktai, praradimai, jausmu skurdas, isdavyste.

Kortos (cia meiles delione): rysio prasme - lazdu tuzas pav, ka jaucia jis - kardu karaliene apv, artimiausia perspektyva - lazdu riteris, pasaulis apv, kaip tai palies gyvenima kartu ar seima - disku tuzas apv, tolimesne ateitis 5 diskai apv, 3 lazdos apv.
Atskirai ka jis jaucia - 7 taures, zvaigzde, 6 taures apv.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 25, 20:37)
Parasysiu rytoj. trumpa ten ta istorija, ale vat vistiek.

Niekaip nesuprantu, kodel as sitaip pavargstu, tikrai nepersidirbu, lyg ne depresijos epizodas, yra tas balansas dabar, bet tai per pietus atsiguliau su tablete po liezuviu, normaliai nulauzia per pusvalandi, nu sisyk ne, nors tu ka. net kvepuot sunku. atsikeliau, nu kiek galima tusciai gulet. bet jauciu teks. einu paziuresiu ka nors apie anomalines zemes vietas arba kitas galaktikas. mane tai raminanciai veikia biggrin.gif csi tokiu metu dar nerodo, o gaila.
Tarp kitko radau gera Yalomo knyga, vienintele neskaityta is visu isverstu lietuviskai. Anksciau jis man sukeldavo jausmus panasius kaip Coelho, nu ten skiedaliojimas, o sitoj jis apraso savo metodus ir issamiai, kai vadovely, idomu ziauriai. nesitikejau sito is Yalomo biggrin.gif "Terapijos dovana" vadinasi. Ir ten dar kalnai nuorodu i kitas knygas. lobis tiesiog. Vat kaip viskas laiku ateina gyvenime.

as irgi visada nuolat pavargus. ir kai namie bunu, tai diena visada miegu. zodziu energijos nulis. unsure.gif stengiuosi daugiau is namu kur iseit, tada taip nemigdo.
o knyga reikes pasidometi. as nedaug skaitau, nebent gilinuosi i kokia sriti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 25 rugpjūčio 2014 - 19:46