QUOTE(Lock @ 2014 08 24, 16:45)
Laba diena, gal galėtumėte man padėlioti kortas, domina darbo klausimas. Kokios perspektyvos man dabartiniame darbe? Kas padėtu man geriau jaustis dabartiniame darbe (jaustis labiau motyvuotai, jausti, kad mane vertina ir pan.)? Ka aš turėčiau pakeisti savyje ar kur kitur, kad džiaugčiaus darbu? Ačiū.
Siuo momentu perspektyvos nera labai puikios, Jus nepatenkinta atlygiu turbut? Ideju trukumas, nueinat, atidirbat savo ir iseinat, minimumas pastangu (arba atvirksciai - pastangu perteklius be jokios materialios naudos). Bet nera viskas labai baisu, nes ten turite palanku Jums zmogu, gal virsininkas palankus, gal kolega malonus, gal Jus ten pati silta ir miela ir visi Jus megsta. Savy turite isties tos vilties, situacija tikrai nera tragiska.
kortos besimokancioms: 2 diskai apv, saule, 7 diskai apv, lazfu tuzas apv, tauriu karalius.
Kaip uzsimotyvuoti?
nagi turit imt ir kazkuo savyje patiketi. Apie pinigus siulau nemastyti, nes net jei ju trukumas ir yra pretekstas, tai nera priezastis Jusu nusivylimo ir demotyvacijos. Cia kokybinio virsmo klausimas, Ar yra prasme Jusu darbe? Ja reik rast. Ir paieskojusi tikrai rasite, tada palengves stipriai, galit pasijusti staiga laisva bet ka padaryt, apversta tauriu karaliene, cia moterisku suktybiu korta, va cia tas kazkiek padetu, bet nepersistengt, tik lasa laseli sito, 5 miligramus, kad visko nesumaut. Na ir valios jegos, ryzto, tiesiog imkit save i rankas (sako tai sunkiausias fizinis pratimas)
Kortos: teismas, 9 diskai apv, 10 kardu apv, tauriu karaliene apv, skeptru karalius apv.
Dar dejau kaip ir prasete, ka savyje pakeisti, atskirai. Taigi: visu pirma tai nepuoselekite tusciu vilciu ir nepasiduokite iliuziju pasauliui. Cia dviprasmiska korta krito, jin nurodo laikyt viduriuka tarp sveikos vilties ir iliuzijos, kad neskest ne viename, nes klaidinantys tai dalykai. Toliau - nebijokite permainu, nes jos gali buti, arba Jus turejote jau situacija, kai gyvenimas griuvo is pamatu ir labai bijote vel tai patirti, kiek bijosit - tiek sansu situacijai pasikartot, bet jei turite tokios patirties, galite tam pasiruosti. Taip pat neaukokite darbui sveikatos, neneskit darbo i namus jokia prasme, nei tiesioggine, nei perkeltine, negalvokitae apie darba uzmigdama ir keldamasi, valydama vonia ir sodindama geles, paleiskit, nes per didelis susikoncentravimas i darbines problemas Jums gali kirst kaip liga. Toliau kas. Labai ramiai ir objektyviai paziurekite i save is profesines puses ir ivertinkite. Pati save objektyviai, kiek tai imanoma. Ir tada pamatysit, kad teisybe vis tik yra. Buna ji ir nemaloni. Paskutine korta, rodanti, ka savy keisti, kad darbas imtu nesti dziaugsma - nagi nustokit kaip mazas vaikas kaprizintis

Kortos:zvaigzde, bokstas apv, 4 kardai apv, teisingumas, disku pazas apv
Papildyta:
QUOTE(yeah @ 2014 08 25, 18:45)
tai matyt taves negalima prakeikti. kaip zirniai nuo sienos visi prakeismai atsoka.

bet ne visi gi tokie atsparus.
buvo viena syki, pasekmes tebeturiu. bet nepasakosiu, a tai prietaringesnes sirdies smugius gaus ir atsakyk paskui kaip uz gera.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys