Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 50

QUOTE(Deganti @ 2014 10 06, 10:15)
ida scintigrama darys? Jei taip, tai pavojingas ne daugiau nei kiti, tik rekomenduojama prie vaiku nebut tą dieną, pats tyrimas, kaip ir kiti, guli į tą lovą ir virš tavęs dėžė važineja ir skenuoja, esu darius ne vieną kartą tik limfmazgius man žiūrėjo, esu net tą pačią dieną du kart skenuota, nes pirmu kartu nelabai aiškiai gavosi, nieko baisus, tikrai  4u.gif

aha scintigrama darys.toks dar durnas buitinis klausimas.o kaip man ji nuo vaiku atskirti g.gif vienam bute?
Papildyta:
QUOTE(zalia_banga @ 2014 10 06, 10:17)
Mums viena giminaitė papasakojo apie tokį vieną grybą
http://www.grybai.ne...lt=zemes_taukai

Aprašo, kad jis naudojamas gydyti piktybinius navikus, užpilamas spiritų, palaikomas apie kelias savaites ir paskui po 3 valgomus šaukštus į dieną reikia gerti (vartojimo ir gydymo schemas galima rasti internete). Mes sau kaip atsargai palikome ir tokį variantą, o ką.... jei jau visai vaistų nėra, reikia tada liaudies medicina bandyti....nejaugi sedėt rankas sudėjus.... Kiek girdėjau, brangiai jį parduoda, po kelis šimtus litų už pusę litro užpiltinės, net nežinočiau dabar kur ir pirkti, bet jei kam įdomu, galiu pasidomėti pas tuos, kurie vartoja, iš kur jie ima....

NERA, žemuogės va kažkiek padėjo, tai gal rimtai, pabandykite tą grybą?  4u.gif

Kiek skaiciau apie ta gryba.tai jis daugiau prie moterisku ligu geriamas.o prisirinkti jo daug apie Vilniu yra i baltarusijos puse vaziuojant.Tik dabar jau nebe sezonas.jie apie liepos menesi tinkami.galima ir pirkti dabar.o paskui patiems pasidaryti...Man Ruolia sake kad prie sarkomu labiau mauda tinka.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 10 06, 11:49)
aha scintigrama darys.toks dar durnas buitinis klausimas.o kaip man ji nuo vaiku atskirti g.gif vienam bute?
Papildyta:


tiesiog mažiau myluot, stengtis pabūt atskirai daugiau, kituose kambariuose, nesijaudink, aš ir su maže būdavau, tik tą vakarą jau vyras mygdydavo, daugiau su ja žaisdavo, tik tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 06 spalio 2014 - 11:57
Willow, o gal Jums pavyktų nuslinkti iki dietologės? Manau bent viena iš šių gydytojų dirba valstybinėje įstaigoje: http://www.dietos.lt/lt/gydytojai ir konsultacija nebūtų tokia brangi kaip privačiai?
Pati esu buvusi pas Daivą Pipiraitę - medicininiais tikslais - gavau labai racionalų valgiaraštį. Ne iš oro, o paremta tuo, kas man skanu.
Jei nesusiruošit, bandykit atrasti kas Jums nors kiek skanu. Mano naujas-senas atradimas - kepti obuoliai ir pagramdytas šaukšteliu obuolys - kaip vaikams be dantų duoda smile.gif Tėtis valgo obuolius. Sako žiauriai norisi ir kad nepamena, kada gyvenime tiek jų valgęs.

Laikykitės - galvojame apie jus ir laikome pirštus užkryžiavę sveikatai bei sėkmei.
Atsakyti
Ir man daryta kaulu sintigrafija.Suleidzia ta medziaga ,reikia palaukti pora valandu ,gerti daug skysciu.Tikrai nera nieko skausmingo.O del vaiku ,tas tiesa,reikia paar laiko nuo ju buti toliau,nevalgyti is tu paciu leksciu,nemyluot,neglausti,nes vaikai ,labai viska "sugeria"
Atsakyti
Aš šiandien pas chemoterapeutę buvau,

Sekesi normaliai rytoj vėl ten keliauju ir jei viskas gerai poryt jau lašins...



Šiandien pamačiau, kaip realiai vyksta "gydytojų konsiliumas". Sedėjau pas gyd.kabinete ir laukiau kol parašys viską. Ir tuo metu įėjo kita chemoterapeutė, padavė jai konsiliumo lapelį ir pasakė, ką ji turi parašyti, toji būtent taip ir surašė.
O ji pasakė tik tiek, kad 1964gim.moteris lašina jai ten kažkokią chemiją, kuri neveiksminga, hemoglobinas 74, nori perpilti kraują ir lašinti stipresnę, toji dar pridūrė, kad atlaikys, stipri neva.
Formalumas, kaip kažkas jau sakė ir tiek.
Atsakyti
Gal kas žinote kodėl chemiją, kai lašina, kai kuriems įvelka į tamsų maišą? g.gif

Ir kuri chemija buitiškai tariant stipresnė/agresyvesnė raudona ar platininė?

Atsakyti
Leonile, sklandžios gydymo pradžios.
Turbūt kažkuri reaguoja į šviesą. Kuri nežinau. Dėl stiprumo neatsakysiu, vyrui kitokios chemijos, skiriasi kombinacijos, efektas. Gavo raudoną pradžioj gydymo doxorubiciną. Taip pat raudona buvo eigoje daunorubicinas.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 07, 20:12)
Gal kas žinote kodėl chemiją, kai lašina, kai kuriems įvelka į tamsų maišą? g.gif


Tai nesiskaito,kad "Juoda" chemija.. Velka todėl,kad vaistas turi būti tamsoj,nes kai kurie vaistai tu reakciją su šviesa.. ir stiprumas tikrai nenustatomas nuo to..
Atsakyti
Labas vakaras,

Ryt pas onkologą, bijau verysad.gif lyg jau baisiau nieko nieko negali pasakyt, bet vistiek..o gal gali? Perskaičiau vėl kelias temas šiandien, nu kažkoks nenumaldomas noras padepresuot. Kažin ruduo ar menopauzė?

Gal kas ką žinot apie Dvyne9? Labai pasiilgau Jos postų.
Nida44, Liepa39 kur Jūs? kaip Jums?
NERA, gal turit nors smiltelę gerų žinių?
Ida1, kaip tau darbe sekasi?
Sena pažįstama, kaip mūsų žvaigždūnas? smile.gif
Willow, nedinkit, taip gera ir ramu temoje kai Jūs pasirodot.
Kastuve, kaip tau, kas naujo? Dažnai matau ant "suolelio" sėdi, bet nieko neparašai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 10 07, 22:53)
Labas vakaras,

Ryt pas onkologą, bijau  verysad.gif  lyg jau baisiau nieko nieko negali pasakyt, bet vistiek..o gal gali? Perskaičiau vėl kelias temas šiandien, nu kažkoks nenumaldomas noras padepresuot. Kažin ruduo ar menopauzė?

Gal kas ką žinot apie Dvyne9? Labai pasiilgau Jos postų.
Nida44, Liepa39 kur Jūs? kaip Jums?
NERA, gal turit nors smiltelę gerų žinių?
Ida1, kaip tau darbe sekasi?
Sena pažįstama, kaip mūsų žvaigždūnas?  smile.gif
Willow, nedinkit, taip gera ir ramu temoje kai Jūs pasirodot.
Kastuve, kaip tau, kas naujo? Dažnai matau ant "suolelio" sėdi, bet nieko neparašai  smile.gif


Aš paskaitau, bet nieko nerašau. Nes nėr ką. Gydymas baigtas, viskas smile.gif Lieka atgaut jėgas (o jų dar taip mažai niekad nebuvo) ir gyvent toliau. Jaučiu kuriam laikui iš čia dingsiu visai, pailsėt nuo onko temų reikia.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 10 07, 23:53)

Sena pažįstama, kaip mūsų žvaigždūnas?  smile.gif


Aciu, zvaigzdunas, daktarams ant pykcio, gyvena toliau smile.gif Nei geriau, nei blogiau. Stabiliai. Liudna dabar, ruduo... I lauka neiseina, nes salta jam, nors saulyte paskutine sildo, bet kraujotaka vis tiek sutrikusi. Tai sedi sau trobikeje, malkom peciu kurenasi, Lietuvos valdzia keikia, zodziu, kaip ir eilinis pensininkas biggrin.gif
Atsakyti
Smagu skaityti Kastuvo, Remedy žinutes, kad gydymas baigtas, belieka atgauti jėgas ir pirmyn į gyvenimą. Tikiu, kad užmiršit jūs šitą košmarą, kaip jį užmiršo mano dukra ir, nors be skrandžio, bet jau 14 metų gyvena normalų gyvenimą. Mano situacija kitokia, jau metai nuolat vartoju vaistus, bioterapija, bet irgi chemija ir mano gydymo galas reikš, kad vaistai nebepadeda.
Buvau pirmadienį pas Striogą, jis pasakė tai, ką ir aš įtariau - mano melanoma aktyvėja. Pirmadienį į Klaipėdą, pas mano onkologą. Neturiu ramybės
Wilow, stiprėk, kad galėtum užbaigti gydymą, laikykis nors ir už oro, bet laikykis 4u.gif
Atsakyti