Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Su oficialiu rudeniu. smile.gif Rugsėjis turėtų būti gražus.

Rimi nuo rytojaus (rugsėjo 2 d.) Cecil kokosų aliejui akcija - du už vieno kainą, 34.99 lt.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 01 rugsėjo 2014 - 10:05
QUOTE(jaicy @ 2014 09 01, 09:18)

vistienos tai gal nereik ilgai virt.

Mano maziui tik vistienos sultinys tinka, jis verdamas tik is senu vistu ir pageidautina dar juodu, na tamsiu. Net ir per dvi paras virimo kaulai nesutrupa, o is jaunu nieko tinkamo ir neisvirsi.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Paleo principai kaip ir zinomi, bet ne iki galo laikausi... ax.gif todel, vakar sove i galva priimti 30 dienu issuki ir viska daryti, kaip dera. Sakau ir cia parasysiu, kad nepamirsciau, ka sau prisizadejau, ir jusu paklausinesiu kaii kils klaisymu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 01, 10:20)
Sveikos mergaites  4u.gif
Paleo principai kaip ir zinomi, bet ne iki galo laikausi... ax.gif todel, vakar sove i galva priimti 30 dienu issuki ir viska daryti, kaip dera. Sakau ir cia parasysiu, kad nepamirsciau, ka sau prisizadejau, ir jusu paklausinesiu kaii kils klaisymu  bigsmile.gif

Sveika, gero ir lengvo 30dienio!

Šiandien jau parsinešiau "Viskas prasideda nuo maisto". Pradėsiu krimsti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 01, 12:28)
Sveika, gero ir lengvo 30dienio!

Šiandien jau parsinešiau "Viskas prasideda nuo maisto". Pradėsiu krimsti.  lotuliukas.gif

As katik buvau nubegus iki knygyno...tai neradau sios knygos...dar pabandysiu didesniuose...
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 01, 10:58)
As katik buvau nubegus iki knygyno...tai neradau sios knygos...dar pabandysiu didesniuose...

Pirkau leidykloje, šiandien parsinešiau. Knygynuose gal dar nėra? g.gif

Bet ir lėta žemaitė esu... Tik dabar suvedžiau, pamačius knygų autorių foto, kad Melissa Hartwig dirba šitame forume: Whole30. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Knygas užsisakiau ketvirtadienį, šiandien ryte siuntų tarnyba pristatė, nemokamai, nes suma virš 80 lt.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 01, 13:50)
Knygas užsisakiau ketvirtadienį, šiandien ryte siuntų tarnyba pristatė, nemokamai, nes suma virš 80 lt.

as tai penktadieni vaziavau pasiimti apie 17 val., o pasirodo jie penktadieniais iki 16.30 dirba doh.gif Na kaip man reiks atsiimti, nes darbo laikas tai visai ne i tema nuo 9-17 ir penktadieni nuo 9-16.30. Gal treciadieni aukosiu pietus ir vaziuosiu.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 01, 11:04)

Rimi nuo rytojaus (rugsėjo 2 d.) Cecil kokosų aliejui akcija - du už vieno kainą, 34.99 lt.smile.gif

čia puslitrinukai?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 01, 13:31)
čia puslitrinukai?

Kažko vis tiek neparašiau. Taip, po 500 ml.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 01, 11:04)

Prismoj pirkau kokosų sviestą 500 g. berods, na tokia plyta biggrin.gif mokėjau apie 14 Lt. kažin čia daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 01, 13:57)
Prismoj pirkau kokosų sviestą 500 g. berods, na tokia plyta biggrin.gif  mokėjau apie 14 Lt. kažin čia daug g.gif

kažkas įtartina-jei tai rafinuotas-tai smarkiai per brangus, jei šalto spaudimo- įtartinai pigus. Kas ant jo parašyta?
Atsakyti