Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 04, 23:46)
Panasu, kad as nuo vilko begau ant meskos uzlipau. Pienisku nevalgau dvi savaites, nes itariau juos kaip spuogu priezasti,  bet  suvalgau obuoliu is savo sodo. Kakta apgijo, bet sekmingai svieziai apsispuogavo kaklas ir skruostikauliai. Nejau ir obuolius reikes uzraukti? Nu velnias, kaip nesekasi. Viska edziau ir tokios kruvos spuogu gyvenime neturejau, o cia obuoliuku pagrauziau ir "grazuole" vaikstau. Jau koks jautrus organizmas pasidare kai paleo mintu, tai nervas net ima. Kur tai matyta, kad nuo obuoliuku isvanotu spuogais, tarsi saldainiu kila buciau suedusi ir ant virsaus batona ciela su  kilu uogienes.

Nidulia, kiek teko domėtis (nes buvau vienu metu tiesiog išversta spuogų ant kaklo, apatinio žandikaulio) - tokiose vietose spuogai rodo hormonų disbalansą. Tai ne taisyklė, bet atmest irgi negalima g.gif
Atsakyti

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 05, 00:46)
Panasu, kad as nuo vilko begau ant meskos uzlipau. Pienisku nevalgau dvi savaites, nes itariau juos kaip spuogu priezasti,  bet  suvalgau obuoliu is savo sodo. Kakta apgijo, bet sekmingai svieziai apsispuogavo kaklas ir skruostikauliai. Nejau ir obuolius reikes uzraukti? Nu velnias, kaip nesekasi. Viska edziau ir tokios kruvos spuogu gyvenime neturejau, o cia obuoliuku pagrauziau ir "grazuole" vaikstau. Jau koks jautrus organizmas pasidare kai paleo mintu, tai nervas net ima. Kur tai matyta, kad nuo obuoliuku isvanotu spuogais, tarsi saldainiu kila buciau suedusi ir ant virsaus batona ciela su  kilu uogienes.

Obuoliukas nera toks jau visai nekaltas produktas, mano maziui jam 4 klase ir net nuo kepto beria. Gal tu ir anksciau netoleravai ju, tik atsekti negalejai?
O man nuo ju visada pute pilva ir tai jau supratau pries paleo. Pernai visiskai nevalgiau ju, o siemet leidziu sau 1-2 obuoliukus, bet siaip man ju nesinori, bet turime toki jauna medeli ir kaip tik pro ji einu pradeda seiles taip varveti, kad negaliu atsispirti, jau vakarais stengiuosi i ta puse neeiti, gerai nors jau beveik visi obuoliukai nukrito biggrin.gif Ir taip idomu, kad kitu taip nesinori.
Atsakyti
Labas rytas bye1.gif

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 04, 09:25)
* jos arkliukas būtų mano senatvė;  tongue.gif
Nes aš net drakono metais gimus. Visai saiko  neturiu. Ypač kai saldumo gaunu.

Drakono metais? Senatvė? mad.gif Mes vienmetės drinks_cheers.gif, reiškia JAU-NOS umn.gif Aš irgi Drakonas nail.gif O dar Jautis doh.gif biggrin.gif

QUOTE(-sky- @ 2014 09 04, 10:09)
O gaila, nes man motyvacijos butu dar daugiau paskaicius daugiau sekmingo pastojimo istoriju su paleo, nes pati turiu PKS ir jis niekur nesitraukia

Aš su PKS šiaip netaip susilaukiau antro sūnaus, o trečia nelaukė kol viskas atsinaujins ir tapo pametinuke. Taip, kad viskas ĮMANOMA 4u.gif

QUOTE(SaDa @ 2014 09 04, 10:16)
bet tas kodas gal tik vakar galiojo, siandien jau raso, kad "Įvestas kodas negalioja. " O gal yra kur kitas kodas nuolaidai smile.gif

Brač, taip, patikrinau, buvo galiojimo laikas-72h, soriuks blush2.gif
Atsakyti
Vakar maksimoj juodų avokadų po litą keturiasdešimtkažkiektai užsipirkau. Geri, prinokę, kai kurie labai išminkyti žinoma. Bet išsirinkau neblogus. Gal dar šiandien bus jei kam įdomu.
Pusryčiams pasidariau salotų. Na gal nelabai gerai tokios? Viena stambiom juostelėm tarkuota kriaušė, vienas avokadas, truputį Šv. Kopūsto įtarkuota ir žiupsnis druskos. Valgiau su nedideliu gabalėliu ant vandens keptos naminės vištos krūtinės. Super. Atradau avokadą... Nauja meilė mano. Vienas su druska jis man priminė tokią senovišką virtų kiaušinių ir majonezu užtepėlę. O su tom kriaušėm salotose tai išvis kaip koks bananas jautėsi. Ir jokio papildomo aliejaus nepyliau.
Tiesa, prieš valgį, anksčiau ryte kavos su kokoso aliejumi tradiciškai išgėriau. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 09 05, 07:54)
Drakono metais? Senatvė? mad.gif Mes vienmetės drinks_cheers.gif, reiškia JAU-NOS umn.gif  Aš irgi Drakonas nail.gif O dar Jautis doh.gif  biggrin.gif

Aš Lūtas. Tu senesnė lotuliukas.gif
Atsiprašau, juokauju. lotuliukas.gif
Bet gydytojai vaisingumo verslo klinikose į mane nuo 33 metų taip žiūrėjo, lyg aš būčiau turėjusi ne į vaisingumo, o į gerontologijos centrą eiti.
Duok Dieve jiems bankrutuoti su visom dirbtinės reprodukcijos aparatūromis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursula Star: 05 rugsėjo 2014 - 08:11
O pas mane vakar vėl buvo vyrukas su džipu ir su grybais, jaučiuosi pakylėtai biggrin.gif
Ir dar bebro kepenėles dariau, užlaužiau klasioką, sakau privirinai čia man bėdos, tai dabar sakyk - ką, kaip ir su kuo. Nuramino, liepė nesiparint ir ramiai valgyt, pažadėjo kad nemirsiu. Sakė gamina paprastai, kaip ir bet kokias kepenėles, tai ir aš pasikepinau ant ghee su svogūnu, morkytėm, grietinės gale dėjau na ir žolių visokių. Prieš tai aš jas tik mirkiau ilgokai, nuo sekmadienio. Vat ir visai skaniai gavosi, jokio bjauraus kvapo ar skonio. Ir neužsilenkiau, sėdžiu visa gyva darbe prie kompo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 09 05, 08:16)
O pas mane vakar vėl buvo vyrukas su džipu ir su grybais, jaučiuosi pakylėtai  biggrin.gif

Kažkaip tos paleo moterys arba pastoja arba vyrų dėmesy skęsti pradeda. Čia nuo "žalios" mėsos valgymo taip, ar ko? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jau Ursula, yra atveju, kai tos klinikos naudos dauoda, pvz galima uzsisaldyti savo lytines lasteles pries chemoterapija, arba kai yra kazkokios fiziologines problemos (kiausintakiu neptaeinamumas). Bet kai pradeda pudrinti zmonems smegenis (kas vyksta labai daznai) sito ir as nepateisinu.
Geriausia butu nesirgti, deja, realybe kitokia.

Tingiu kaip velnias, smegenys kazkur plaukioja, reikia ataskaita rasyti, fui, nemegstu popierizmo. Mieliau namu ruosa uzsiimciau. Kaip prisiversti, ka?
Papildyta:
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 05, 08:23)
Kažkaip tos paleo moterys arba pastoja arba vyrų dėmesy skęsti pradeda. Čia nuo "žalios" mėsos valgymo taip, ar ko?  lotuliukas.gif

Gal uztai, kad sociai valgo? biggrin.gif Nera ko niurzgeti su pustusciu skrandziu. As irgi nesisypsociau po tokiu pietu, kuriuos sudaro dziuvesis, saldainukas ir kava 3in1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 05, 08:29)
Bet kai pradeda pudrinti zmonems smegenis (kas vyksta labai daznai) sito ir as nepateisinu.
Geriausia butu nesirgti, deja, realybe kitokia.

Tai va, kad man toks vaizdas jog jie ne nuo to galo pradeda gydyti. Jie neieško priežasties iš ko kyla problema, bet iš karto siūlo operacijas arba dirbtinius apvaisinimus. Nes tai jiems labiau apsimoka. Arba jie blogai išmokyti. Jei mūsų vaisingumo klinikos veiktų pagal sveikas ir pagarbias žmogui taisykles, nieko blogo ant jų negalvočiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 05, 08:29)

Gal uztai, kad sociai valgo? biggrin.gif Nera ko niurzgeti su pustusciu skrandziu. As irgi nesisypsociau po tokiu pietu, kuriuos sudaro dziuvesis, saldainukas ir kava 3in1 biggrin.gif

Valgo sočiai, kiek reikia pastorėja arba palieknėja, nebeturi spuogų ir celiulito, praplautų visokiom dietom smegenų, todėl gali į pasaulį, tuo pačiu ir vyrus, žiūrėti atvirom akim ir su tokia biggrin.gif arba netgi tokia lotuliukas.gif šypsena.
Tas pats bendradarbis, kuris mane grybais vaišina, labai džiaugėsi, kai aš buvau šiek tiek viršininkė per kolegės atostogas, kadangi vis buvo įpratę kolektyviai visokius pyragus pirkti ir valgyti. O aš pasakiau - aš nevalgysiu, man nesiūlykit ir atsirado ant mūsų bendro stalo naminiai lašinukai ir dešrytė, nes juk viršininkei reikia įsiteikti biggrin.gif
Ir kokiam vyrui gali patikti lėkštėj salotos lapo niekaip negalinti šakute pasmeigti, o pavykus bandanti nuo to salotos lapo visą aliejų nuvarvinti moteriškaitė biggrin.gif
Atsakyti
Virsininke megstanti lasinukus, jega! Mano buvusioji tik bulkas ir sausainius leisdavo valgyti, nes mesa, desra ir tt jai smirdejo. Tai tas irgi prisidejo prie sveikatos bedu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 05, 02:25)

Nidulia doh.gif kelinta karta ta "girdziu"  doh.gif

Apie ka, apie spuogus? Na tai ka man dabar daryti, kaip yra taip ir sakau smile.gif

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 05, 07:04)
Nu blynas... O gal tau kokių vitaminų reikia, ar hormonai kokie nors blūdija? Nes kažkaip keistoka, kad šitoks jautrumas. Ir dar kam - obuoliams!  doh.gif
Reiktų apie jas čia daugiau paplepėti  lotuliukas.gif

Bala zino, gal cia dar pienisku produktu sukeltas uzdegimas vis lipa.

QUOTE(nefifi @ 2014 09 05, 08:45)
Nidulia, kiek teko domėtis (nes buvau vienu metu tiesiog išversta spuogų ant kaklo, apatinio žandikaulio) - tokiose vietose spuogai rodo hormonų disbalansą. Tai ne taisyklė, bet atmest irgi negalima  g.gif

Bet ptasideto nuo kaktos, tuomet skruostikauliu virsutine dalis ir galiausiai kaklas.

QUOTE(ivetacom @ 2014 09 05, 08:47)
Obuoliukas nera toks jau visai nekaltas produktas,

Ir Rokas minejo, kad jei kokie nemalonumai, geriau jau bananas nei obuolys, tik nepamenu paaiskinimo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 05, 00:46)

Mano akne kazkiek hormonine ( gimda, kiausides nesveikos) ir zinoma su maistu susijusi, vis tik maistas darko hormonus. Isberti zandikauliai, kaklas, abiejuose pusese, skausmingais, giluminiais, kietais nieztinciais spuogais, tačiau dabar mano spuogai kazkiek rimsta, atsisakius juodos kavos, 92 proc sokolado, galima sakyti gyja, mazeja uzdegimas, raudonumas, dedasi saseliai, kurie nusilupa ir toks niezejimas kaip kokios zaizdeles gijimas...
Itariu tai susije su kortizoliu, kavoje, sokolade esanciomis rugstimis, sojos pedsakais ir pan.

QUOTE(nefifi @ 2014 09 05, 08:45)
Nidulia, kiek teko domėtis (nes buvau vienu metu tiesiog išversta spuogų ant kaklo, apatinio žandikaulio) - tokiose vietose spuogai rodo hormonų disbalansą. Tai ne taisyklė, bet atmest irgi negalima  g.gif

tikra tiesa, kita savaite keliauju pas ginek. vel.
Atsakyti