Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas 3

QUOTE(mintas @ 2014 12 03, 21:01)
Tai kad apie jį aš dar niekur nerašiau  blink.gif .

Cutter Oak

Senukuose su nuolaida ~25Lt/m2

Rasete ax.gif , saket vienam 2-o auksto kambary susidejote,patenkintas, desite ir kituose smile.gif . Neatsimenu, gal vilnieciu temoje g.gif ...
Aciu uz atsakyma smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(katilas83 @ 2014 12 03, 20:14)
Mano klientui uponor atsovai suprojektavo grindini ant vieno ziedo 165m vamzdzio zmogus uzpyle betonu ir dabar nenori silt.

Kai vadybininkai, neturintys elementaraus suvokimo pradeda projektuoti savarankiškai tai taip ir būną. Labai nemažai vadybininkų remiasi tik savo kolegų patirtimi, siūlo daryti taip kaip visi daro, nelabai suprasdami kodėl taip daroma ir kas bus pakeitus vieną ar kitą dydį. Kai pirkau d20 vamzdelį grindims paklausė kam toks vamzdelis, atsakiau su paaiškinimu ir toliau netarė nei žodžio, bent jau kol išėjau per duris...

Tai gal dar sildoma plokste padet vientisa po betonu tada tikrai tolygiai sils:)Idomu kokie cia ekspertai?

Šioje temoje ne visa informacija yra gryna tiesa, bet yra daug daugiau vertingos informacijos nei kuris nors vadybininkas galėtų pateikti, tad nereikėtų taip pasisakyti. Kokią sritį jūs išmanote?
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 12 04, 11:49)
Kai vadybininkai, neturintys elementaraus suvokimo pradeda projektuoti savarankiškai tai taip ir būną. Labai nemažai vadybininkų remiasi tik savo kolegų patirtimi, siūlo daryti taip kaip visi daro, nelabai suprasdami kodėl taip daroma ir kas bus pakeitus vieną ar kitą dydį. Kai pirkau d20 vamzdelį grindims paklausė kam toks vamzdelis, atsakiau su paaiškinimu ir toliau netarė nei žodžio, bent jau kol išėjau per duris... 
Šioje temoje ne visa informacija yra gryna tiesa, bet yra daug daugiau vertingos informacijos nei kuris nors vadybininkas galėtų pateikti, tad nereikėtų taip pasisakyti.  Kokią sritį jūs išmanote?

sildyma
Atsakyti
siaip. mano nuomone, kas gerai ismano, turi autoriteta- klientu neatsigina, jie eilese stovi (ypac sezonu) biggrin.gif
ir neturi kada sedet forumuose, reklamuotis ir brukt savo produktus be jokiu argumentu, apart kainos biggrin.gif

QUOTE(katilas83 @ 2014 12 04, 10:55)

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 12 04, 12:35)
siaip. mano nuomone, kas gerai ismano, turi autoriteta- klientu neatsigina, jie eilese stovi (ypac sezonu)  biggrin.gif
ir neturi kada  sedet forumuose, reklamuotis ir brukt savo produktus be jokiu argumentu, apart kainos  biggrin.gif

o Ka as Jums noriu ibrukt idomu? smile.gif Na mano darbas dugiau prie kompiuterio o ne prie vamzdziu tai galiu sau leist pasedet forume smile.gif
Atsakyti
jei nieko nemaisau, tai siulote SS. ax.gif (tik ivairiais pateikimais) , tik konkretumo mazai

QUOTE(katilas83 @ 2014 12 04, 12:01)
o Ka as Jums noriu ibrukt idomu? smile.gif Na mano darbas dugiau prie kompiuterio o ne prie vamzdziu tai galiu sau leist pasedet forume smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 12 04, 13:51)
jei nieko nemaisau, tai siulote SS.  ax.gif (tik ivairiais pateikimais) , tik konkretumo mazai

Kam reikia pasiulau SS smile.gif
Atsakyti
Mano klientui uponor atsovai suprojektavo grindini ant vieno ziedo 165m vamzdzio zmogus uzpyle betonu ir dabar nenori silt.

idomu koks diametras vamzdzio buvo parinktas ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 12 04, 14:24)
idomu koks diametras vamzdzio buvo parinktas ?

18
Atsakyti
QUOTE(katilas83 @ 2014 12 04, 14:28)

Venas pardavejas siunte sekancia info apie diametrus:
https://www.dropbox....metrus.pdf?dl=0

Remiantis ja max 18mm kilpos ilgis - 163m. Hmm.. tai kaip is tikro protingieji kurmiai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 12 04, 14:52)

Remiantis ja max 18mm kilpos ilgis - 163m. Hmm.. tai kaip is tikro protingieji kurmiai ? smile.gif

Tegu vinioja tie pardavejai thumbup.gif Na bet jau as savo klientams tiek niekada ne viniosiu.Turiu realu pvz lotuliukas.gif
Atsakyti
16-tuko buvau 85 m suvyniojes - viskas silo puikiai... daugiau neteko... schmoll.gif
tokius ilgius, siurblys 3-cia pavara gal prastumtu biggrin.gif

QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 12 04, 13:52)

Atsakyti