Vyksta Kaune arba Vilniuje. Jei atsirastų organizatorių tai galėtumėt ir Klaipėdoje organizuotis, bet įsivaizduoji koks milžiniškas darbas, o jei bus mažai dalyvių? O bendrai, kas čia žino ateityje, gal atsiras entuziastų

va tada mudvi su vaiduokliuke ir sudalyvautume,ane vaiduokliuke?
o ir rimmusei po pat nosim,mes irgi norime parodos.

QUOTE(silvija72 @ 2014 09 29, 14:23)
Tai jis ir vyko Žemaitijoje

"Kur Nevėžis nuo amžių pro Raudoną Dvarą
Čystą vandenį savo ing Nemuną varo"

Nevėžis gi Žemaitijos riba su Aukštaitija

Žo, nesuprantu, ko nedalyvavot, kaip norėjot, taip ir padarė

Aš bva irgi penktadienį dalyvavau parodoj. Buvo tikrai įspūdinga. Gaila, kad tik kokie 4 strepsiai tebuvo, bet užtat kokie... Lapai kaip rankos nuo alkūnės dydžio
Galvoju, jei pas mane tokie užaugtų, tai kokie 4 tik ant palangės tilptų, o ne 20, kaip dabar
Iš dalies džiaugiausi, kad niekas strepsių nepardavinėjo, kadangi tikrai nebūčiau susilaikius nepirkt
O va dabar vieną gražuolę orchidėją nusipirkau ir laiminga grįžau namo

Iš dalies džiaugiausi, kad niekas strepsių nepardavinėjo, kadangi tikrai nebūčiau susilaikius nepirkt

Taigi va, žemaičiai dalyvauja, ir sakau.
Taip tai mažiau buvo strepsių, negu kitais metais, žymiai. Ir sanpaulijų ne kažką, bet nuo to fakto, kad kažkas jų turi, mane apėmė nerimo sutrikimas
O tas dovanotas lapas - tai kaip alkoholikui bonka 
O kaip jūs čia aplamai vadinatės? Streptoholikės?
Aš buvau anoniminė streptoholikė ir sanpauloholikė, ta prasme, užrišus. Dabar man turbūt pareina atkrytis
Dar laikausi, bet jei tas lapas prigis, tai bus vėl - sudie, razūmėli
Taip tai mažiau buvo strepsių, negu kitais metais, žymiai. Ir sanpaulijų ne kažką, bet nuo to fakto, kad kažkas jų turi, mane apėmė nerimo sutrikimas

O kaip jūs čia aplamai vadinatės? Streptoholikės?

Aš buvau anoniminė streptoholikė ir sanpauloholikė, ta prasme, užrišus. Dabar man turbūt pareina atkrytis

tai mergaites nieks nedalyvavot su savo groziais?dzuke nei tu?o manes siemet tik sanpauliju prase,sukroviau bet niekas neatvaziavo paimt,o streptokarpu tai galejau daug duot i paroda pilnos palanges ziedu

QUOTE(linaule @ 2014 09 29, 15:57)
tai mergaites nieks nedalyvavot su savo groziais?dzuke nei tu?o manes siemet tik sanpauliju prase,sukroviau bet niekas neatvaziavo paimt,o streptokarpu tai galejau daug duot i paroda pilnos palanges ziedu 

gražiausiai - matyt galvojo, kad nebeaugini strepsų. Gi nebepasirodai pas mus. Nes taip jau aktyviai prašė, kad oj oj oj, net kalta jaučiuosi, kad negalėjau sutikti.
QUOTE(rusma @ 2014 09 29, 16:02)
gražiausiai - matyt galvojo, kad nebeaugini strepsų. Gi nebepasirodai pas mus. Nes taip jau aktyviai prašė, kad oj oj oj, net kalta jaučiuosi, kad negalėjau sutikti.
ai sake strepsiu ir taip bus sako sanpauliju tik reikia

QUOTE(linaule @ 2014 09 29, 15:57)

Ne. Kiek galima būt etatine

Kažkaip nustebau, kad galėjo būt išbrokyti streptokarpai- bus daug

Pvz. aš šiemet būčiau turėjus tik vieną šiokią tokią sanpauliją, nes vyksta masinis atsinaujinimas ir visos starteriai ar vaikai, ar prie lapo.
Jeigu Kaunas nesugeba gėlių į parodą su(si)vežt, ką kalbėt kitom.
Dalyvaukit ir nereikės dejuot, kad maža ekspozicija

noa is kur busi kokia sustriake
jokia ten ne zemaitija,ka jus ismanot apie tikrus zemaicius
va as uzkietejus zemaite,mano puse tikriausia zemaitija
o zemaiteki tik siau sau pasivadinus tokia,apsimeta zemaite,arba prijauciati jiems
vaiduokliuke va tikra zemaite,uztat uzsispyrus,pasake nerodysiu foto,ir nerodo,reiskia nebus kitaip
o gydytis reikia tuom,nuo ko susirgai,vaistu cia ieskok

QUOTE(silvija72 @ 2014 09 29, 16:46)
o zemaiteki tik siau sau pasivadinus tokia,apsimeta zemaite,arba prijauciati jiems
vaiduokliuke va tikra zemaite,uztat uzsispyrus,pasake nerodysiu foto,ir nerodo,reiskia nebus kitaip

Šiaio jau kas kas, bet aš tikrai galiu vadintis žemaite. 18 metų pragyvenau gimtinėje-Žemaitijos sostinėje Telšiuose. Mano pavardė Žemaitytė

QUOTE(silvija72 @ 2014 09 29, 16:46)

Cha cha, iš kur iš kur, iš ten pat

http://www.delfi.lt/...i.d?id=18611813
Jau ką aš išmanau apie tikrus žemaičiu, tai tu patikėk. Viską išmanau. Principe, nors dabar galėčiau rašyti apie juos daktarinę disertaciją