Teisingai! Genocidui - ne!!!

QUOTE(silvija72 @ 2014 10 19, 09:46)
...vidam prazydo ji teisingai is tos pacios vados,austai irgi neteisingai,loterija cia. 

Taip ,pas mane pražydo teisingai

QUOTE(Rimmuse @ 2014 10 19, 11:40)
Naikinimas bet kuriuo atveju jai negręsia, nes turiu ne vieną draugę, kurios "gelbėja" man neįtikusias gėles 

Pražydo pirmi žiedai DS-Roždenyje Zari. Žiedai gražūs dideli,bet tikėjausi ryškių spalvų.Ko gero bus kaip Ana Sui albinosė

Gavau dovanų DS-Golden Dye, bet nepavyko išsaugoti,pasodinau mažytį lapuką, bet irgi nunyko.Tačiau taip liko konteineriuke stovėti su kitais fragmentais. Vakar peržiūrėjau visus,kas kaip...ogi iš žemės lenda mažiukas vaikiukas. Tik pusę cm didumo,toks mažutis. Geriau būčiau nemačiusi, o tai dabar pradėsiu popinti ir numarinsiu

Va mano stebūklėlis

silvanai reiskia yra mano strepsai,su mano genais
vyras mane kai uzeina vadina silvanija,va cia mano veisle

QUOTE(Vidam @ 2014 10 19, 12:34)
Pražydo pirmi žiedai DS-Roždenyje Zari. Žiedai gražūs dideli,bet tikėjausi ryškių spalvų.Ko gero bus kaip Ana Sui albinosė

Manau tokia spalva ir turi būt, pasteliškai rausva. Kažkada minėjau, kad yra nuotraukų beprotiškai užkaitintų. Man jis galingas, šventiškas, va toks

Turbūt taip ir yra, kad smarkiai paryškina spalvas. Man nesuprantamas toks dalykas
Aš kaip tik stengiuosi parodyti tokį koks yra,aišku kai blogas apšvietimas, tai tenka vos vos paryškint, bet pasidedu šalia ir žiūriu kad kuo realiau atrodytų
Mano dar paauglys, bet jau dabar labai gražus
O kai bus kepurė , tai tikrai papuoš palangę

Mano dar paauglys, bet jau dabar labai gražus

ir maniskis toks vidam,su ds xors gerai atrodo,ziedai beveik vienodo dydzio

Ot paimsiu ir pereito lapo misium paskelbsiu tą neteisingą Koldovskają nočj. Gal ten koks Koldovskii parytys

Labai skanus

QUOTE(dzūkė @ 2014 10 20, 13:29)
į skonių temą - kai būna neskanu

Neatsimenu, kada šiemet buvo Velykos, bet atsimenu, kad buvo antra diena Velykų. Neturėjau ką veikti - knaisiojausi po internetą, savo nelaimei radau čekišką psl. su labai ilgu veislių sąrašu, sava selekcija ir t.t. Paklausiau ar siunčia į Lietuvą ir nusiunčiau sąrašą iš 16 veislių. Gavau atsakymą, kad siunčia ir kad užsakymas užregistruotas bus jei atsiųsiu namų adresą. Nusiunčiau. Gavau patvirtinimą su prierašu, kad augalus per mėnesį paruoš. Matyt esu tundra, nes ilgai mąsčiau ką galima nuveikt per mėnesį ir ką ten ruošt

Atėjo ruduo. Rugsėjo pabaiga. Parašė rekvizitus. Suma atrodė įtartina (per pusę mažesnė), pagalvojau, kad gal ne visi bus. Bet tiek to. Padariau pavedimą. Po kelių dienų gavau laišką, kad atsiprašau, sumaišiau sąskaitos dydį. Primokėkit. Tfuuuuuuuuuu. Gerai, kad mokėjau per mokėjimai.lt, o tai dar ir pavedimas būtų apie 30 lt

Gavau. Atsidariau - vos neapsiverkiau. Atsiuntė daržo žemės su gyvom samanom apie du kg. Ir tarp jų puvėkų. Nesuprantu, kam daryt tai, ko nemoki ir kam tas žemes siuntinėt. Samanos gyvos ant viršaus pluta želia... Tokio dydžio vazonai tokiems augaliukams ir dar palieta nuo dūšios, dar dabar varva... Ir susukta į laikraščius bei sumesta vieni ant kitų. Aišku, košė... Kas supuvo, kas sulūžo. Ir tiek nesuprast, kad iš žiedų vis tiek bus šiukšlės, plius puvinio šaltinis (kur lietė lapus - ten apipuvo). Bet matyt paliko žiedus, kad atsirinkčiau kas kur, nes neįskaitoma... Pavadinimai parašyti pieštuku - šifravau su padidinamu stiklu... Veislė viena pakeista be jokio perspėjimo... Pati būčiau įdėjus bent du dovanų nuo tokio kiekio - norėtum, špyga...

Šiaip tai būtų beveik eilinis atvejis... Tokių vaizdų būna ir iš tokių striuškių aš eilinį kartą išauginsiu augalus

Oi siaube...
O ką, iš nago dydžio fragmentėlio eina užaugint? Jei kitas lapas įpuvęs?
O ką, iš nago dydžio fragmentėlio eina užaugint? Jei kitas lapas įpuvęs?