Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

Teisingai! Genocidui - ne!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 10 19, 09:46)
...vidam prazydo ji teisingai is tos pacios vados,austai irgi neteisingai,loterija cia. doh.gif

Taip ,pas mane pražydo teisingai smile.gif bet nepasakyčiau kad ši veislė labai patiktų blush2.gif Spin Art gražesnė. Gal kitais metais antrametė ir kitaip atrodys, aišku jei išsilaikys, nes prastai auga,tokia vargana.Koteliai labai plonyčiai ir todėl tokia netvarkinga atrodo.
user posted image

QUOTE(Rimmuse @ 2014 10 19, 11:40)
Naikinimas bet kuriuo atveju jai negręsia, nes turiu ne vieną draugę, kurios "gelbėja" man neįtikusias gėles  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mane tas pats biggrin.gif taip ir laukia ar liks vaikų ar koks nepatiks lotuliukas.gif

Pražydo pirmi žiedai DS-Roždenyje Zari. Žiedai gražūs dideli,bet tikėjausi ryškių spalvų.Ko gero bus kaip Ana Sui albinosė g.gif

user posted image

Gavau dovanų DS-Golden Dye, bet nepavyko išsaugoti,pasodinau mažytį lapuką, bet irgi nunyko.Tačiau taip liko konteineriuke stovėti su kitais fragmentais. Vakar peržiūrėjau visus,kas kaip...ogi iš žemės lenda mažiukas vaikiukas. Tik pusę cm didumo,toks mažutis. Geriau būčiau nemačiusi, o tai dabar pradėsiu popinti ir numarinsiu biggrin.gif
Va mano stebūklėlis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 19 spalio 2014 - 11:35
silvanai reiskia yra mano strepsai,su mano genais lotuliukas.gif vyras mane kai uzeina vadina silvanija,va cia mano veisle lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 19, 12:34)

Pražydo pirmi žiedai DS-Roždenyje Zari. Žiedai gražūs dideli,bet tikėjausi ryškių spalvų.Ko gero bus kaip Ana Sui albinosė  g.gif

Manau tokia spalva ir turi būt, pasteliškai rausva. Kažkada minėjau, kad yra nuotraukų beprotiškai užkaitintų. Man jis galingas, šventiškas, va toks wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt taip ir yra, kad smarkiai paryškina spalvas. Man nesuprantamas toks dalykas g.gif Aš kaip tik stengiuosi parodyti tokį koks yra,aišku kai blogas apšvietimas, tai tenka vos vos paryškint, bet pasidedu šalia ir žiūriu kad kuo realiau atrodytų biggrin.gif
Mano dar paauglys, bet jau dabar labai gražus wub.gif O kai bus kepurė , tai tikrai papuoš palangę wub.gif
Atsakyti
ir maniskis toks vidam,su ds xors gerai atrodo,ziedai beveik vienodo dydzio wub.gif
Atsakyti
Skleidžiasi ir pas mane pirmasis DS-Колдовская Ночь žiedelis wub.gif Pirktas iš Silvijos, pražydo teisingai, man patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ot paimsiu ir pereito lapo misium paskelbsiu tą neteisingą Koldovskają nočj. Gal ten koks Koldovskii parytys biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau išsilukšteno Pula wub.gif žiedukas nedidelis, bet ir žinojau, kad nedidžiažiedis,tačiau turėtų gausiai žydėti. Ryškus, vos ne toks kaip kataloge smile.gif

user posted image

Atsakyti
Labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 10 20, 13:29)
Labai skanus wub.gif

į skonių temą - kai būna neskanu sad.gif arba istorija, kaip į Lietuvą atkeliauja veislės doh.gif

Neatsimenu, kada šiemet buvo Velykos, bet atsimenu, kad buvo antra diena Velykų. Neturėjau ką veikti - knaisiojausi po internetą, savo nelaimei radau čekišką psl. su labai ilgu veislių sąrašu, sava selekcija ir t.t. Paklausiau ar siunčia į Lietuvą ir nusiunčiau sąrašą iš 16 veislių. Gavau atsakymą, kad siunčia ir kad užsakymas užregistruotas bus jei atsiųsiu namų adresą. Nusiunčiau. Gavau patvirtinimą su prierašu, kad augalus per mėnesį paruoš. Matyt esu tundra, nes ilgai mąsčiau ką galima nuveikt per mėnesį ir ką ten ruošt smile.gif. Na užaugint nespės, dielionkių prigydyt irgi, tada pagalvojau, kad gal turi paaugusius, bet dar mažus vaikus ir jiems reikia mėnesio. Nors rašė, kad sąrašas aktualus, t.y aš rinkausi augalus, kurie anot tinklapio yra. Po mėnesio parašiau, tai ar aš gausiu augalus. Neatrašė. Parašė liepos vidury, kad augalai paruošti ir tuoj siųs ir kad kitą savaitę atsiųs duomenis apmokėjimui. Parašiau, kad ačiū, lauksiu, nors jau spjaudžiausi, kad per karščius ir t.t. Bet veislės retos, ai, galvoju, tiek to, rizikuosiu.

Atėjo ruduo. Rugsėjo pabaiga. Parašė rekvizitus. Suma atrodė įtartina (per pusę mažesnė), pagalvojau, kad gal ne visi bus. Bet tiek to. Padariau pavedimą. Po kelių dienų gavau laišką, kad atsiprašau, sumaišiau sąskaitos dydį. Primokėkit. Tfuuuuuuuuuu. Gerai, kad mokėjau per mokėjimai.lt, o tai dar ir pavedimas būtų apie 30 lt doh.gif . Tiek to, primokėjau. Tada jau pati paprašiau, kad išsiųstų dar po savaitės, nes nebus kam paimt. Tą ir padarė. Vienintelis dalykas, už ką galima pagirti...

Gavau. Atsidariau - vos neapsiverkiau. Atsiuntė daržo žemės su gyvom samanom apie du kg. Ir tarp jų puvėkų. Nesuprantu, kam daryt tai, ko nemoki ir kam tas žemes siuntinėt. Samanos gyvos ant viršaus pluta želia... Tokio dydžio vazonai tokiems augaliukams ir dar palieta nuo dūšios, dar dabar varva... Ir susukta į laikraščius bei sumesta vieni ant kitų. Aišku, košė... Kas supuvo, kas sulūžo. Ir tiek nesuprast, kad iš žiedų vis tiek bus šiukšlės, plius puvinio šaltinis (kur lietė lapus - ten apipuvo). Bet matyt paliko žiedus, kad atsirinkčiau kas kur, nes neįskaitoma... Pavadinimai parašyti pieštuku - šifravau su padidinamu stiklu... Veislė viena pakeista be jokio perspėjimo... Pati būčiau įdėjus bent du dovanų nuo tokio kiekio - norėtum, špyga...

user posted image
user posted image
user posted image

Šiaip tai būtų beveik eilinis atvejis... Tokių vaizdų būna ir iš tokių striuškių aš eilinį kartą išauginsiu augalus smile.gif. Laimei, iš visų dar yra ką paimt - bent nago dydžio fragmentas... Tik nuotaika šiandien buvo gana melancholiška... Nes kai prasideda virkavimai nuleist litą ar penkis man prieš akis tokie vaizdai iškyla. Neskanūs smile.gif
Atsakyti
Oi siaube...
O ką, iš nago dydžio fragmentėlio eina užaugint? Jei kitas lapas įpuvęs?
Atsakyti