Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

Son Cezaria, žiedas 10,5cm
user posted image

Va, toks-ruduo.DS-Strana Alych Serdec
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 11 spalio 2014 - 16:44
Pereitas puslapis be misiaus. O iš pereito tai Karambolės garbanėlė, nes garbanota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 10 11, 13:55)
Nuuuu unsure.gif , sekcijon laikyk biggrin.gif

Vaje,lekiu porcialeninės dėžutės iškraustyti,kitokia ir netiks lotuliukas.gif

Aišku supratau,nereikia ieškoti problemų,kur jų nėra.

Puikus žydėjimas.O pas mane paskutinis žiedas Poliarnaja Noč nukrito,deje ir vienintelis buvo.Kol susiruošiau nufotografuoti,tik šlept ir nebėra. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 spalio 2014 - 18:44
Rudenine puokste is DS-Epatage.
user posted image

Ir Geronimo i misterius pretenduoja biggrin.gif
user posted image

O sis tai mano pirmasis strepsas smile.gif.
user posted image
Seniai seniai nusipirkau Stoties turguj Kaune. Savojo neissaugojau, o pas anyta liko, dabar ji man atgal atidave. Cia 3 vnt susodinti.... Neisivaizduoju kada jis susiruos ziemos miego g.gif Nors Geronimo pernai tai vis po kelis ziedus per visa ziema leisdavo... Patinka jiems sodyboje, net neisivaizduoju kaip mano jaunimelis sia ziema namie perziemos? Oras toks sausas, kad doh.gif. Kol nesugedo, tai dregnomatis rodydavo 20-25% dregmes, kai pagal visas normas optimaliausia yra 70% doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 12 spalio 2014 - 13:49
Sulaukiau ir aš pagaliau dar poros žiedelių smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na tai ką, dar vis žydit wub.gif
dzūkės labai gražiai DS-Strana Alych Serdec atrodo rudenėlio fone.

O kodėl karambolės DS-Epatage žydi vazelėje g.gif
zemaiteki vis sulaukia naujų žiedelių wub.gif

Ir aš įmesiu keletą nuotraukėlių, kad paskaidrint lietingą rytą smile.gif

Spin Art vaikutis smarkiai nusispalvinęs ,kaip ir priklauso rudeniui
user posted image

O čia mano naujokų pirmi žiedai

DS- Epatage
user posted image

DS-Beloved iš melsvo jau pakeitė spalvą, žiedo margumas neatitinka originalo, bet vistiek gražus. Laukiu kada kiti išsiskleis ir matysis spalvų skirtumas.
user posted image

Bristol's Tie Dyed jau pražydo teisingai, su užuomazgėlėmis viduriuke...nelabai jis man, bet paivaįrinimui žiedų,visai nieko
user posted image
Atsakyti
Tai kiek tas DS-Epatage gali zydet, as ji priverstinai ziemos atostogu lotuliukas.gif. Didzioji dalis ziedu jau buvo seni, nurude, tai kai isismaginau su zirklem ax.gif
Atsakyti
Jūs gal juokaujat, kaip man iš tiek reiks išrinkt biggrin.gif Ir dar visos tokios gerulės, riebios, nenupezę doh.gif
Atsakyti
user posted image

Koks pas visas žydėjimas, net seile nutyso thumbup.gif.

Mano paskutinis žiedukas,lenkaitė Stefanija.Daugiau žiedų nenusimato,gal kas iš jaunimo sugalvos kokį parodyti.Visi sumažinti,lapai apkarpyti,šaknynas nutrumpintas,žiemos laukiam.Jei padauginau pakarpyti,tai nuostolių bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 spalio 2014 - 17:28
Grupinis naujokeliu portretas. Cia, kad Noa dar lengviau isrinkti butu lotuliukas.gif.

user posted image

Uz visu toliausiai DS-Solnce Klios pumpuras, laukiu nesulaukiu kada issiskleis...
O is sios trijules man graziausias DS-Zemlianika wub.gif. Labai ryskus, grazus ziedas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 15 spalio 2014 - 17:45
QUOTE(karambole @ 2014 10 15, 18:43)
Grupinis naujokeliu portretas. Cia, kad Noa dar lengviau isrinkti butu lotuliukas.gif.

Kobros be sąžinės! lotuliukas.gif
Tai ta Zemlianika, jaučiu, tas margas ružavas, ania? biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai taip, bet jis ne ruzavas schmoll.gif, o toks ryskiai raudonas, rusai turbut sia spalva apibudintu kaip alyj cvet ax.gif Ale pas mus tai tik raudona ir tiek:lotuliukas:
O vat vidurinis - Orange Sherbet, tai del to orange pasigincyciau blush2.gif Spalva nenusakoma - nei oranzine, nei ruzava, nei lasisine, cia tik pirmas zydejimas, o ir ruduo, pavasari gal tos spalvos kitokios bus? Bet jau matau, kad sis tai nebligas zydetojas bus - isleido 2 ziedstiebius ir sukrove 5 ziedus, o ir trecias su sestu lenda, saunuolis!
O DS-Navstreciu Vetru, kad ir vienas, bet koks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 15 spalio 2014 - 18:11