Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

cia jau l sunki liga,ir gydimas nepadeda,va rusma perka brangiausius vaistus,ir nepadeda verysad.gif vis reikia ir reikia dozes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 14, 14:52)
rusma o kada imesi i pardavima savo perliuku? blush2.gif

taigi pilnas turgelis vaikučių, naujesnio jau šiemet pas mane nieko nebus, visi matyti. O pavasarį bus matyt kaip bus, dar dagyvent iki jo, kai dar nė žiema neprasidėjus.

Noa, taip, laikas sodinti strepsus yra geras bet kada, išskyrus per karščius. Kol minuso nėra, galima drąsiai siųsti, žemos, bet teigiamos temperatūros jie nebijo (skirtingai nuo sanpaulijų). Kovo pradžioj mes matyt tradiciškai skęsim sniego pusnyse ir bus daug šalčiau nei dabar.
Atsakyti
noa nebuk juokinga,ir perkam,ir siunciames,ir sodinam,ir perinam biggrin.gif ,pernai ziema sodinau fragmentu,ir pavasari issiperinom sekmingai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 14, 15:10)
cia jau l sunki liga,ir gydimas nepadeda,va rusma perka brangiausius vaistus,ir nepadeda verysad.gif  vis reikia ir reikia dozes biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif čia jau niekas nepadės. Aš dabar ieškau kur kondicionierių nusipirkt, kad vasarą vėl nebūtų panaši į pasaulio pabaigą. O strepsus jau turiu visus, kuriuos noriu, (išskyrus nu dar kokius 5 iš Jenikejevo). Bet jis aišku išves naujų doh.gif
Atsakyti
va rusma tam kartui nusipirko vaistu,kazin ar ilgam uzteks.....
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 14, 15:20)
va rusma tam kartui nusipirko vaistu,kazin ar ilgam uzteks.....

Neilgam, nes dar žadėjo, kad DS-Хочу и Буду! bus kiek vėliau. Tai jeigu orai leis siųstis - tikrai neatsilaikysiu prieš šitą. Na nebent irgi 100 USD paprašys, tai teks pagalvot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nerealus jis man
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Ai, dar labai reikėtų iš Piotro va tokio
user posted image
Adams Family
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 14 lapkričio 2014 - 14:39
QUOTE(Noa @ 2014 11 14, 13:57)
O kokiu būdu tu tas ekskursijas darai? Gal kokią nuorodą? Ar tu ten gyvai biggrin.gif

Ką man reiškia nuskristi ir pavaikštinėti lotuliukas.gif o jei rimtai, tai FB įmeta jis vaizdelių...

QUOTE(rusma @ 2014 11 14, 14:34)
Ai, dar labai reikėtų iš Piotro va tokio
Adams Family

Kažin ar gyvai jis gražus ? žiedai užsiraukę, kaip peržydėjęs atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 14, 17:04)
Kažin ar gyvai jis gražus ? žiedai užsiraukę, kaip peržydėjęs atrodo...

arba gražus, arba baisus. Bet tikrai išskirtinis biggrin.gif

norėčiau... bet jau gruodžio 2 d gismeteo rodo -18 doh.gif. Dar berods vakar rodė pliusą gruodžio pradžiai... Laiku spėjau dar apsirūpint žaislais prieš ilgąjį baisųjį sezoną...
Atsakyti
gal kartais ir ds raduga nutverei?velnisko grozio ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 14, 15:14)
noa nebuk juokinga

Žinai, kiekvienam savo. Girdėjai juk, kad visi žmonės skirtingi? Tai va, ir namai pas visus skirtingi, tikriausiai irgi nebus didi naujiena? Vienur augalai geriau auga, kitur prasčiau. Užtat kai man užduotis numbervan - dėl bjaurių radiatorių neišdvasint visko per žiemą, tai ir neperku prieš šildymo sezoną. Jau man aukų iš pereito auginimo užteko, didesni geriau išsilaiko...
Bet nelabai suvokiu, kodėl turėčiau teisintis ir ko aš čia aplamai tamstytei užkliuvau g.gif Ne ta koja iš lovos, ar kaip? g.gif Jei tamstai gėlės rūpi labiau, o man kiek mažiau, tai juk nereiškia, kad visai nerūpi, ar čia yra kažkokia riba - be 15os strepsiu negalima rašyti, tik skaityti, o be 5 - net skaityti draudžiama? ax.gif

Kažkaipkokiam kačių forume nepastebėjau, kad ateitų žmogus, ketinantis po dviejų mėnesių pirkti kačiuką, nes tada grįš iš Anglijos, besirenkantis veislyną, o jam sakytų - imk dabar, imk 5, nes jei ne, tai taip tau ir rūpi katės, o jei nerūpi, tai eik iš čia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 lapkričio 2014 - 17:21
ko cia nervojies,tik sakau kad juos sodint galima vos ne visus metus,o tau mat reikia kovo menesio,o pas mane salta,ir sodinu,katinai auginimui mazas pretekstas,ir pas mane kate, pati nesirsk,o junkis augint.
Atsakyti
Taigi sakau lietuviškai, auginu du lapus. Bet jie nelabai rodo augimo požymius. Manau, pagrindinis jų augimo požymis, kad nemiršta biggrin.gif

Šiaip rasčiau kokioj Maxėj pramoninį - imčiau labai maloniai. Jie būna paprastai ne tokie jautrūs, o ir dideli gi, nebe kūdikėliai...

O dar imčiau iš ko nors Kaune. Ar nežinot tokio taško? smile.gif
Atsakyti