Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

QUOTE(Vidam @ 2014 11 12, 17:03)

DS-Aleksandrit tik tiek nervindavo, kad labai tankėdavo skrotelė, žiūrėk jau prižėlęs vazonas, net žiedkočiai nebeišlenda.

Ir dar pamačiau ir prisiminiau, kad Leon noriu( lig tai buvo vaikučių  g.gif tik kur jie dingo)

drinks_cheers.gif būtent, atžalynas nerealus, o aš nemėgstu dalinti krūmų, tai man su juo vargas būdavo nepakeliamas.
Leon susigrąžinau į kolekciją, nesuprantu, kodėl jį pats Piotras nurašė ir nebedaugina.

Atsakyti
Įsižydėjo Barwa Indii , nieko mandro eilinis strepsius, bet patinka wub.gif Graži spalva (tamsesnė negu nuotraukoje), žiedai dideli, bet ne per daug. Vienu žodžiu auginsiu smile.gif

user posted image

Bristol's Tie Dyed kažkodėl nepatinka. Žiedai turbūt patys smulkiausi iš mano turimų ir šiaip kažko nelimpa jis man.

user posted image

Ruduo yra ruduo, per trumpa diena, per mažai šviesos. Visi greit žiedus numėto.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 13, 10:39)
1)Įsižydėjo Barwa Indii
Vienu žodžiu auginsiu  smile.gif

2) Ruduo yra ruduo, per trumpa diena, per mažai šviesos. Visi greit žiedus numėto.

1) Papasakokit po kokių metų, kaip elgiasi. Man labai keista šita veislė - jaunas kol būna, tai žydi, jokių priekaištų. Po to užaugina milžinišką skrotelę ir nustoja žydėt. Pas mane šiemet 3 metų vos išstenėjo 3 žiedus. Aš jį atsinaujinau, bet jeigu taip ir toliau - tai ką aš žinau, kažin ar dar kartą ryšiuos augint vaiką. Pirmus metus gerai žydėjo, antrus prasčiau, trečius iš viso sakyt galiu, kad salotos vaidmenį paėmė... Įdomu man toks papuolė, ar visi taip daro...

2) Aha, bet vis tiek atkakliai leidžia žiedkočius. Mano dauguma yra išvežti žiemot - galiu pažiūrėt tik kartą per savaitę. Tai kas kartą iškarpau krūvas žiedų ir pumpurų, nes žydi, byra ir paskui lapus pūdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 13 lapkričio 2014 - 10:04
[quote=Vidam,2014 11 13, 09:39]
Įsižydėjo Barwa Indii , nieko mandro eilinis strepsius, bet patinka wub.gif Graži spalva (tamsesnė negu nuotraukoje), žiedai dideli, bet ne per daug. Vienu žodžiu auginsiu smile.gif

user posted image

Bristol's Tie Dyed kažkodėl nepatinka. Žiedai turbūt patys smulkiausi iš mano turimų ir šiaip kažko nelimpa jis man.

user posted image

Labai grazus Brava Indii ziedai,tokie tamsus.Man jis graziausias is turimu raudonziedziu strepsiu.Tik gaila,kad jau seniausiai nebezydi.Vien lapai.Sutinku su rusma,kad galetu ir labiau zydeti drinks_cheers.gif Panasus varijantas ir pas mane su juo-matysiu,kaip elgsis pavasari g.gif Bet jei taip ir toliau,man lapu nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 11 13, 10:03)
1) Papasakokit po kokių metų, kaip elgiasi.

Negaliu nieko papasakoti, kadangi pas mane atkeliavo tik liepos 22 d. , tai čia jo pirmas žydėjiimas. Bus matyt kitais metais jei peržiemos kaip elgsis.

Papildyta:

vaiduokliuke41 kai cituoji ištrink nuotraukas , palik tik tai į ką nori atsakyti, nes užima daug vietos temoje tos pačios nuotraukos. Tik palik [quote pradžioje ir pabaigoje citatos, nes kitaip, kaip tau dabar nesigauna citata. Kai parašai apačioje yra Atsakyti ir Peržiūrėti aš dažnai paspaudžiu Peržiūrėti ir viršuje matau kaip atrodys forume. Jei viskas gerai tada spaudi Atsakyti ir viskas O.K
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 13 lapkričio 2014 - 11:11
grazu vidam,ikelkit daugiau,kaip faina paziopsot,ypac i svetimus,o jei dar neturiu tokia veisle isvis liuks. blush2.gif
Atsakyti
Misius, aišku, Vidam DS-Beloved. Kaip jis gali būti ne misius, jei žiedai keičia spalvas ir dar yra garbanoti? Čia gi nesvietnai gražus daikc, ne veltui taip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 13, 19:19)
grazu vidam,ikelkit daugiau,kaip faina paziopsot,ypac i svetimus

Kad jau nėra gausiai žydinčių smile.gif Bet kadangi toks metų laikas, tai džiugina kiekvienas žiedelis. Vakar dienos, kad ir matytos veislės, bet mano džiaugsmeliai smile.gif visi labai patinka ir liūdėčiau praradusi. Visi jaunikliai...dar yra naujokėlių su pumpurėlais, tai gal dar kas ir išsilukštens g.gif

Ohama
user posted image

Sonia, jau gal paskutinis bus šiemet ir toks nelabai banguotais krašteliais, bet vis tiek labai mielas.
user posted image

DZ-Jaunystė
user posted image

Fenix (Pavliuk) mano gražuoliukas,papūtęs lupą wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 13, 21:24)
Kad jau nėra  gausiai žydinčių  smile.gif Bet kadangi toks metų laikas, tai džiugina kiekvienas žiedelis. Vakar dienos, kad ir matytos veislės, bet mano džiaugsmeliai  smile.gif visi labai patinka ir liūdėčiau praradusi. Visi jaunikliai...dar yra naujokėlių su pumpurėlais, tai gal dar kas ir išsilukštens g.gif

Miela wub.gif
Smagu matyt, kad ir mano vaikai žmonėse žydi thumbup.gif
Aha, keistokas saulėtas ruduo, bet sakyčiau strepsiukams jis labai patinka - tikrai dar turbūt sugebės pražysti nors po truputį. Man tai iš viso dūšioj pavasaris - iš Jenikejevo šią savaitę gavau kelis vaikučius, dar krūva fragmentų iš kelių augintojų parvažiuoja, tai dar žydėsim. Labai džiaugiuos, kad tada vasarą, kai jau buvau sumąsčius viską mest, kelios narės mane perkalbėjo - išgyvenom... Ačiū joms 4u.gif
Atsakyti
jo rusma tikrai zydesim drinks_cheers.gif ir maniskiu parvaziuos greitu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 11 14, 05:09)
Miela  wub.gif
Smagu matyt, kad ir mano vaikai žmonėse žydi  thumbup.gif

Labai sparčiai auga rusmos vaikai thumbup.gif taip kad dar bus žiedelių...UA-Zefyras jau ant beveik sprindinio kotelio iškėlęs porą pumpurėlių smile.gif
Mane šiemet irgi buvo užpuolusi naujokų įsigijimo manija. Aišku tokių brangių ir tiek daug kaip rusma su silvija šiemet įsigijo, tai dar neteko , nes man gaila mokėti daug pinigų ,už tokią neprognozuojamą gėlę blush2.gif ypač smagu , kai kitos įsigyja fragmentų, tai žinai kad bus ir koks lišnas biggrin.gif
Šiuo metu pas mane jau įjungti stabdžiai biggrin.gif Kol vaikai, tai viskas gerai, bet žiūriu kad jau stumdosi alkūnėmis ir reikalauja vis daugiau vietos, taip kad nebesusitalpinsiu, jei pavasarį nebeužpuls tokia epidemija, kaip šiemet ir neišguldys pusės.

Atsakyti
user posted image pirmas ziedelis mk-markiza ax.gif
Atsakyti