Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

Išbandžiau ozono terapiją. Kol kas tik porą seansų, bet ir nuo to pagerėjo - dingo kraujavimas ir gleivių sumažėjo iki minimumo thumbup.gif
Bendra savijauta buvo geresnė, galvoje šviesiau tapo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2015 04 30, 19:26)
Išbandžiau ozono terapiją. Kol kas tik porą seansų, bet ir nuo to pagerėjo - dingo kraujavimas ir gleivių sumažėjo iki minimumo  thumbup.gif 
Bendra savijauta buvo geresnė, galvoje šviesiau tapo.  4u.gif

Gal galite plačiau parašyti apie šią ozono terapija, kiek seansų turėjote, kiek dažnai reikia ją atlikti, ar vartojote vaistus per šias procedūras, ir po jų. 4u.gif
Atsakyti
[quote=pievu-gele,2015 04 09, 12:27]
Laba. Sergu opiniu kolitu. As šiuo metu laukiuosi. Tačiau prieš pastojant nutraukiau Imuran vartojimą. Nenoriu rizikuoti būsimo leliuko sveikata. Pasilikau gerti tik mesalazina. Laukiuosi antra karta. Abu nestumus kartojosi remisijos su paūmėjimais. Ši karta bandžiau ir budenofalk putas. Brangokas malonumas.
Manau nepakenksi sau vartodama Imuran kol dar nesulauki.o nėštumo metu spręsk pati.
Beje ar yra kas serga OK ir vartoja budenofalk putas?

Ar nebuvo sunku pastoti? Ka daktarai sako, ar gali vaikas paveldeti sia liga? Pergyvenu, kad kitos kada nori tada ir gali pasidaryt vaika, o as gal vargsiu, kol pastosiu. As naudojau budenofalk putas, pradzioj lyg ir padejo kokiai savaitei, sustabde kraujavima ir gleiviu apmazejo, bet poto savaites vel blogai pasidare. Daktaras sake, kad kogero putos nepasiekia zaizdos ( jei taip galima pavadinti) uz tai ir nepadejo... Pasilikau 5 pakuotes putu kitam kartui, jei prireiks. Aisku, labai tikiuosi, kad isvis nebus paumejimu, ir gyvensiu graziai ir laimingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2015 04 30, 21:36)
Gal galite plačiau parašyti apie šią ozono terapija, kiek seansų turėjote, kiek dažnai reikia ją atlikti, ar vartojote vaistus per šias procedūras, ir po jų.  4u.gif

Aš neseniai pradėjau ozono terapiją, tad atlikti tik du seansai. Gydytoja čia atvažiuoja tik kartą per mėnesį. Dabar darysiuosi kitus du seansus po savaitės, kai atvyks gydytoja.
Paprastai rekomenduoja pasidaryti 10 seansų. Žmonės juos darosi ir prie kitų ligų ar negalavimų. Dar pasiteirausiu, kiek reikia daryti pertrauką po tų 10-ties seansų. Atliekant seansus be mėnesio pertraukos efektas turėtų būti didesnis efektas. smile.gif

Opiniam kolitui naudoju žvakutes. Tomis dienomis, kai buvo atliekami seansai, žvakutes naudojau, tuo labiau kad buvo kraujavimo. Po seansų kelias dienas neliko kraujavimo, po to kiek atsinaujino, bet šiuo metu viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Saulene430,2015 04 30, 22:01]
[quote=pievu-gele,2015 04 09, 12:27]

Ar nebuvo sunku pastoti? Ka daktarai sako, ar gali vaikas paveldeti sia liga? Pergyvenu, kad kitos kada nori tada ir gali pasidaryt vaika, o as gal vargsiu, kol pastosiu. As naudojau budenofalk putas, pradzioj lyg ir padejo kokiai savaitei, sustabde kraujavima ir gleiviu apmazejo, bet poto savaites vel blogai pasidare. Daktaras sake, kad kogero putos nepasiekia zaizdos ( jei taip galima pavadinti) uz tai ir nepadejo... Pasilikau 5 pakuotes putu kitam kartui, jei prireiks. Aisku, labai tikiuosi, kad isvis nebus paumejimu, ir gyvensiu graziai ir laimingai ax.gif
[/quote]
Pastojau abu kartus lengvai. Kodel manai, kad tu vargsi? Tik nestumo metu sunku su tais paumejimais, jei jie bus. Nes man abu nestumus buvo paumejimai.
Del paveldejimo, kiek zinau tikimybe apie 5 procentus tiktai
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2015 05 06, 18:30)
Pastojau abu kartus lengvai. Kodel manai, kad tu vargsi? Tik nestumo metu sunku su tais paumejimais, jei jie bus. Nes man abu nestumus buvo paumejimai.
Del paveldejimo, kiek zinau tikimybe apie 5 procentus tiktai

Na galvoju, kad prisifarsiruosiu vaistu, organizmas bus nualintas sunkiau bus ir pastoti... Ir beto per 3,5m turejau tik 3 savaites remisija. Tai kol bus kita remisija neaisku, ir gal nespejus net pastoti vel atsinaujins viskas. O sakykit ar remisijos metu nenaudojat visiskai jokiu vaistu? Ir ar pries imurana pradedant vartoti dare kraujo tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(Saulene430 @ 2015 05 07, 12:01)
Na galvoju, kad prisifarsiruosiu vaistu, organizmas bus nualintas sunkiau bus ir pastoti... Ir beto per 3,5m turejau tik 3 savaites remisija. Tai kol bus kita remisija neaisku, ir  gal nespejus net pastoti vel atsinaujins viskas. O sakykit ar remisijos metu nenaudojat visiskai jokiu vaistu? Ir ar pries imurana pradedant vartoti  dare kraujo tyrimus?

Pas mane biski kitokia situacija, nes man remisijos tesiasi ilgiau nei pablogejimai. Pries skiriant imurana man ar taip ar taip daro kraujo tyrimus bendra krauja ir CRB , nes tiesiog sutapdavo, kad imurana pradedu vartoti pablogejimo metu. Remisijos metu vartojau pentasa granules ir imurana, taciau pries pastojant abu kartus nutraukiau savavaliskai imurana , nes bijojau vaisiaus apsigimimu unsure.gif
Aisku, jums isivaizduoju, kad geriausia pastoti remisijos metu, kazkaip sustiprinti organizma
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2015 05 08, 12:57)
Pas mane biski kitokia situacija, nes man remisijos tesiasi ilgiau nei pablogejimai. Pries skiriant imurana man ar taip ar taip daro kraujo tyrimus bendra krauja ir CRB , nes tiesiog sutapdavo, kad imurana pradedu vartoti pablogejimo metu. Remisijos metu vartojau pentasa granules ir imurana, taciau pries pastojant abu kartus nutraukiau savavaliskai imurana , nes bijojau vaisiaus apsigimimu  unsure.gif
Aisku, jums isivaizduoju, kad geriausia pastoti remisijos metu, kazkaip sustiprinti organizma

Na dabar pasimeciau. Tai taip iseina, kad daktaras lietuvoje mane apgavo pasakes, kad pasveikau, ir nutraukti mesalazina? Jei remisijos metu, vartojat vaistus, tai pas mane tada reiskiasi, kad viskas kaip ir neblogai? As pries kelis men geriau prednisolone ir mesalazina, kazkur apie 7 sav. Dabar tik mesalazina. Tai taip iseina, kad man remisija dabar, jei vartoju tik ji? Kazkaip pasirodo turbut ,kad apie tas remisijas nieko nezinau. As isivaizdavau, kad remisijos metu vaistu vartoti nereikia. unsure.gif
Atsakyti
Tuk tuk tuk... Laba diena 4u.gif Ar naujokus priimat?
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 05 18, 14:40)
Tuk tuk tuk... Laba diena  4u.gif  Ar naujokus priimat?

Priimam smile.gif Sveika prisijungusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 05 18, 15:56)
Priimam smile.gif Sveika prisijungusi. smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Pasipasakosiu trumpai. Pirmieji požymiai atsirado 2014 balandį, padare kolonoskopija ir skrandžio tyrimą. Atsakymas rūgštys skrandyje doh.gif klausiu is kur tada kraujas, bet gydytojas patvirtina kad taip kartais buna. Viskas daug maz praeina savaime, bet neilgam, rugsėjį prasideda baisus skausmai, lakstymas i tulika po 10 kart per diena ( namuose 14 men sunelis, kitas pilve). Žodžiu toj ligoninej kur buvau sake priims tik kitais metais t.y 2015 blink.gif Mb neapsikentes nuvežė i kita miestą, kur iskart buvau supakuota 10 dienų ligoninej, su daug vaistų ir laseliniu. Buvo para kai ir maitint turejo per vamzdeli per nosį nes organizmas nieko nebesisavino. Žodžiu baisu o ypač kai nestuke.gif . Bet ačiū Dievui pasveikau, tik gaila, kad ne ilgam. Dvi savaites pries gimdymą liga paumejo. Gydausi vel. Is kur tas kolitas pas mane neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulene430 @ 2015 05 10, 17:20)
Na dabar pasimeciau. Tai taip iseina, kad daktaras lietuvoje mane apgavo pasakes, kad pasveikau, ir nutraukti mesalazina? Jei remisijos metu, vartojat vaistus, tai pas mane tada reiskiasi, kad viskas kaip ir neblogai? As pries kelis men  geriau prednisolone ir mesalazina, kazkur apie  7 sav. Dabar tik mesalazina. Tai taip iseina, kad man remisija dabar, jei vartoju tik ji? Kazkaip pasirodo turbut ,kad apie tas remisijas nieko nezinau. As isivaizdavau, kad remisijos metu vaistu vartoti nereikia. unsure.gif

Tai yra letine liga, kuria jau turite visam gyvenimui. ir vaistus teks vartoti visa likusi gyvenima. As kazkada klausiau savo daktaro, ar galiu nebevartot mesalazino kai remisija, man atsake , kad jeigu iperkat vartokite, nes tai kaip ir siokia toka zarnyno sieneliu apsauga, nes veikia tiesiogiai i zarnu sieneles. Remisija- tuomet kai nejauciate jokio ligos paumejimo pozymiu- kraujas, viduriavimas daznas ir kraujo tyr pakitimai.

Papildyta:
QUOTE(Blue-Black @ 2015 05 18, 16:17)
Ačiū  mirksiukas.gif
Pasipasakosiu trumpai. Pirmieji požymiai atsirado 2014 balandį, padare kolonoskopija ir skrandžio tyrimą. Atsakymas rūgštys skrandyje  doh.gif klausiu is kur tada kraujas, bet gydytojas patvirtina kad taip kartais buna. Viskas daug maz praeina savaime, bet neilgam, rugsėjį prasideda baisus skausmai, lakstymas i tulika po 10 kart per diena ( namuose 14 men sunelis, kitas pilve). Žodžiu toj ligoninej kur buvau sake priims tik kitais metais t.y 2015  blink.gif Mb neapsikentes nuvežė i kita miestą, kur iskart buvau supakuota 10 dienų ligoninej, su daug vaistų ir laseliniu. Buvo para kai ir maitint turejo per vamzdeli per nosį nes organizmas nieko nebesisavino. Žodžiu baisu o ypač kai  nestuke.gif . Bet ačiū Dievui pasveikau, tik gaila, kad ne ilgam. Dvi savaites pries gimdymą liga paumejo. Gydausi vel. Is kur tas kolitas pas mane neisivaizduoju  schmoll.gif

Sveika prisijungusi. Turbut nei viena is musu nezino, nuo ko susirgo opiniu kolitu , nes iki sios dienos deja mokslas neissiaiskino sios ligos atsiradimo priezasties verysad.gif
Atsakyti