Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(mamulioka @ 2015 03 21, 18:06)
ir vel as ta pacia tematika.. pradejo daugintis straipsniai internete apie peroksida

Tiek vartojančiu yra ir niekas nemiršta, čia reiktų gerom koncrentracijom išgerti. Nuo vaistų tai miršta žmonės ir niekas taip negazdina. Farmasija didelis verslas. Todėl ir negeriu vaistų. Beja nuo peroksido arba mitybos pakeitimo, net gleivės dingo. 100% remisija. Jau antrą knygą baigus skaityti, supratau, kad mityba mūsų ligą sukelia. Ryt atkeliauja trečia knyga apie mityba ir ligas, sveikatą. Instinktyviai jaučiu, kad rašys tas pačias tiesas.
Sveikatėlės jums visoms, linkiu surasti savo kelią į sveikatą.
Atsakyti
Gastro gydytojas man minėjo, kad esant OK neblogai gydymas ozonu. Ar kas nors bandėte ozono terapiją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARuk_e @ 2015 03 25, 22:53)
Tiek vartojančiu yra ir niekas nemiršta, čia reiktų gerom koncrentracijom išgerti. Nuo vaistų tai miršta žmonės ir niekas taip negazdina. Farmasija didelis verslas. Todėl ir negeriu vaistų. Beja nuo peroksido arba mitybos pakeitimo, net gleivės dingo. 100% remisija. Jau antrą knygą baigus skaityti, supratau, kad mityba mūsų ligą sukelia. Ryt atkeliauja trečia knyga apie mityba ir ligas, sveikatą. Instinktyviai jaučiu, kad rašys tas pačias tiesas.
Sveikatėlės jums visoms, linkiu surasti savo kelią į sveikatą.

as taip pat geriau peroksida,jauciausi puikiai gal metus laiko.nutraukiau ji,nes pamaniau kad butekiukas gal paseno,bet naujo niekaip neprisiruosiu nusipirkti,kol ji vartojau,ne vienos tablets nereikejo gerti,ji nutraukus prasidejo atkritimai,kad ir nedideli,bet varginantys.nuo vaistu vel veido oda issausejo,negarzi tapo,o va nuo peroksido jo spalva buvo atsigavusi kaip reikiant.man net pikta,kai jie pradeda aiskinti apie visokius salutinius peroksido poveikius organizmui,o ar kas nors kalba apie tai,kokie tie salutiniai vaistu poveikiai,galu gale,kai pasiulo ismeginti bandomuosius vaistus?koks tuomet ju poveikis?kazkaip keista,kai sitiek metu vartojant vaistus nera jokio pagerejimo,o va nuo peroksido taip gerai buna ilga laika net pamirsti kad sergi,tai ir kyla klausimas kas geriau.zinoma,ka jiems sakyti,neskatins jie juk musu ji vartoti,kas tuomet pirks tuos vaistus tukstanciais kainuojancius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 30 kovo 2015 - 08:19
QUOTE(andra96 @ 2015 03 30, 09:17)
as taip pat geriau peroksida,jauciausi puikiai gal metus laiko.nutraukiau ji,nes pamaniau kad butekiukas gal paseno,bet naujo niekaip neprisiruosiu nusipirkti,kol ji vartojau,ne vienos tablets nereikejo gerti,ji nutraukus prasidejo atkritimai,kad ir nedideli,bet varginantys.nuo vaistu vel veido oda issausejo,negarzi tapo,o va nuo peroksido jo spalva buvo atsigavusi kaip reikiant.man net pikta,kai jie pradeda aiskinti apie visokius salutinius peroksido poveikius organizmui,o ar kas nors kalba apie tai,kokie tie  salutiniai vaistu poveikiai,galu gale,kai pasiulo ismeginti bandomuosius vaistus?koks tuomet ju poveikis?kazkaip keista,kai sitiek metu vartojant vaistus nera jokio pagerejimo,o va nuo peroksido taip gerai buna ilga laika net pamirsti kad sergi,tai ir kyla klausimas kas geriau.zinoma,ka jiems sakyti,neskatins jie juk musu ji vartoti,kas tuomet pirks tuos vaistus tukstanciais kainuojancius lotuliukas.gif

O man kazkaip keista, jeigu toks baisus poveikis, kodėl nei vieno žmogaus neparodė, neaprašė, koks jis liko suluošintas ar panašiai... Aišku, niekas nesako kad reikia gerti kibirais ta peroksidą, bet juk ir vaistai dar ir kokių pašalinių poveikių turi.. Jeigu kažkam padeda, ir jis/ji sveiksta tai tik stiprybės jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2015 03 30, 07:26)
O man kazkaip keista, jeigu toks baisus poveikis, kodėl nei vieno žmogaus neparodė, neaprašė, koks jis liko suluošintas ar panašiai... Aišku, niekas nesako kad reikia gerti kibirais ta peroksidą, bet juk ir vaistai dar ir kokių pašalinių poveikių turi.. Jeigu kažkam padeda, ir jis/ji sveiksta tai tik stiprybės jums  drinks_cheers.gif

vat butent,kad dar ne vieno tokio neparode nei apklabejo,kad kazkas susiluosino ar mire nuo jo.faktas ,kad ji vartojant reikia laikytis rekomenduotinu normu.as dar esu bandziusi kalio permanganato grudeli,visai maza,istirpint ir isert,ant rytojaus visi kraujavimai ir skausmai dingdavo.jis ir veikia is vidaus dezinfekuojanciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 30 kovo 2015 - 17:05
Aš ir pagalvojau, jei būtų kam blogai nuo jo, jau per visas TV laidas būtų prirode. Man labai patiko Campbell'o knyga "Natūralus būdas išvengti ligų". Ten apie mityba ir ligas, kaip neleidžia net tyrimų daryti, kad išsiaiškintų kilmę, galėtų jas kontroliuoti. Kaip pramonė, vaistų kompanijos įneša sumaištį, klaidina žmones. Mano gastro mane stebūklu išvadino ir sakė mityba ne prie ko. Ogi prie to, jei vis be vaistų du metus gyvenu. Dat gal peroksidas padėjo. Mes esam kažkam verslas, duona, namai ir mersedesai. Ir gaila, kad ne mūsų sveikata daktaram rūpi. Rūpėjo, kada pradėsiu vaistus gerti ir kada man pablogės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARuk_e: 31 kovo 2015 - 14:11
QUOTE(ARuk_e @ 2015 03 31, 15:07)
Aš ir pagalvojau, jei būtų kam blogai nuo jo, jau per visas TV laidas būtų prirode. Man labai patiko Campbell'o knyga "Natūralus būdas išvengti ligų". Ten apie mityba ir ligas, kaip  neleidžia net tyrimų daryti, kad išsiaiškintų kilmę, galėtų jas kontroliuoti. Kaip pramonė, vaistų kompanijos įneša sumaištį, klaidina žmones. Mano gastro mane stebūklu išvadino ir sakė mityba ne prie ko. Ogi prie to, jei vis be vaistų du metus gyvenu. Dat gal peroksidas padėjo. Mes esam kažkam verslas, duona, namai ir mersedesai. Ir gaila, kad ne mūsų sveikata daktaram rūpi. Rūpėjo, kada pradėsiu vaistus gerti ir kada man pablogės.

tai kad nuo seno zinoma - as esu tai, ka valgau. as pilnai sutinku, ne vien tik aplinka ir tarsa kalta
Atsakyti
Sveiki visi. Daznai skaitau jusu foruma, tai ir as nutariau prisideti prie jusu. 4u.gif Krono liga sergu jau turbut daugiau nei tris metus. Susirgau isvaziavus i uzsieni. Gryzus pasitikrint kas man atsitiko, pasake kad tai krono liga, kogero susirgau,nes maistas cia visai kitoks negu LT. Ai galvojau pagersiu vaistus ir pasveiksiu, deja taip neatsitiko.. Kolonoskopija dariausi kiekviena karta gryzus. Apie du metus geriau mesalazina, tada pasake kad man remisija ir as galiu nutraukti vaistus! Ar taip gali but, jeigu tau remisija, galima visiskai nutraukt vaistus?? Kadangi pasitikejau daktaru, nutraukiau viastus, ir po triju sav.atkritau. Aisku, jis man nepasake kad vistiek turiu prisiziureti maista, jokio alkoholio ir t.t. Pasiskambinau daktarui pasakiau kad viskas vel atsinaujino, sako pabandyk putas bedenofalko,kazkuriam laikui padejo, bet veliau nebeveike,nes kraujavimas atsirado auksciiau negu putos galejo pasiekti. Nusprenziau nebesitirt LT daugiau ir eit pas daktarus cia uk. Padare tyrimus liepe varyot mesalazina, tik po 3 ar 4 men priejau i konsultacija. Per tuos menesius buvo gan blogai, kraujas gleives. Nuejau pas seimos daktara kuri susisieke su ligonine, ir man priskyre mesalazina + prednisolone 8 savaitem. Prednisolone nebegeriu jau gal 1,5 men, jauciuosi gerai, tik pilvas jau vel pradejo gurguliuoti. Vakar buvau konsultacijoj su savo daktaru , man priskyre dar po 2 tab, imurano. Kadangi as esu jauna, galvoju apie vaikeli, gal kas nors galit pasidalint savo patirtimi, kaip jums sekesi susilaukti vaiku, kaip tokiom tabletem gydo? Labai baisu kad tokie kiekiai gali pakenkti kokiai gimdai ir pan. Nepykit, kad taip isispleciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulene430 @ 2015 04 04, 16:16)
Sveiki visi. Daznai skaitau jusu foruma, tai ir as nutariau prisideti prie jusu. 4u.gif Krono liga sergu jau turbut daugiau nei tris metus. Susirgau isvaziavus i uzsieni. Gryzus pasitikrint kas man atsitiko, pasake kad tai krono liga, kogero susirgau,nes maistas cia visai kitoks negu LT. Ai galvojau pagersiu vaistus ir pasveiksiu, deja taip neatsitiko.. Kolonoskopija dariausi kiekviena karta gryzus. Apie du metus geriau mesalazina, tada pasake kad man remisija ir as galiu nutraukti vaistus! Ar taip gali but, jeigu tau remisija, galima visiskai nutraukt vaistus?? Kadangi pasitikejau daktaru, nutraukiau viastus, ir po triju sav.atkritau. Aisku, jis man nepasake kad vistiek turiu prisiziureti maista, jokio alkoholio ir t.t.  Pasiskambinau daktarui pasakiau kad viskas vel atsinaujino, sako pabandyk putas bedenofalko,kazkuriam laikui padejo, bet veliau nebeveike,nes kraujavimas atsirado auksciiau negu putos galejo pasiekti. Nusprenziau nebesitirt LT daugiau ir eit pas daktarus cia uk. Padare tyrimus liepe varyot mesalazina, tik po 3 ar 4 men priejau i konsultacija. Per tuos menesius buvo gan blogai, kraujas gleives. Nuejau pas seimos daktara kuri susisieke su ligonine, ir man priskyre mesalazina + prednisolone 8 savaitem. Prednisolone nebegeriu jau gal 1,5 men, jauciuosi gerai, tik pilvas jau vel pradejo gurguliuoti.  Vakar buvau konsultacijoj su savo daktaru , man priskyre dar po 2 tab, imurano. Kadangi as esu  jauna, galvoju apie vaikeli, gal kas nors galit pasidalint savo patirtimi, kaip jums sekesi susilaukti vaiku, kaip tokiom tabletem gydo? Labai baisu kad tokie kiekiai gali pakenkti kokiai gimdai ir pan. Nepykit, kad taip isispleciau wink.gif

Laba. Sergu opiniu kolitu. As šiuo metu laukiuosi. Tačiau prieš pastojant nutraukiau Imuran vartojimą. Nenoriu rizikuoti būsimo leliuko sveikata. Pasilikau gerti tik mesalazina. Laukiuosi antra karta. Abu nestumus kartojosi remisijos su paūmėjimais. Ši karta bandžiau ir budenofalk putas. Brangokas malonumas.
Manau nepakenksi sau vartodama Imuran kol dar nesulauki.o nėštumo metu spręsk pati.
Beje ar yra kas serga OK ir vartoja budenofalk putas? Padeda? Nes aš bandžiau Viena karta ir tik viena pakuote, pagerėjimas atėjo po kažkur 20 dienų baigus vartoti. Tai nzn ar čia tos putos suveikė ar kiti faktoriai
Atsakyti
Krono ligą vadinama nepagydoma. Prof. Ogulovas paskaitose apie tai kalbėjo, o jo kolegos sutinka, kad vienintelis būdas su ja susidoroti yta vidaus organų masažas, t.y.visceralinė terapija
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 08 25, 23:38)
Nauja tema smile.gif

sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2015 04 10, 09:36)
Krono ligą vadinama nepagydoma. Prof. Ogulovas paskaitose apie tai kalbėjo, o jo kolegos sutinka, kad vienintelis būdas su ja susidoroti yta vidaus organų masažas, t.y.visceralinė terapija

Sakykite, o Jūs asmeniškai bandėte visceralinę terapiją? Ar padėjo Jums? smile.gif
Aš turiu opinį kolitą ir jis taip pat neišgydomas sad.gif Jis man prasidėjo po didelių nervų ir pergyvenimų. Kai gydytojas, išrašęs vaistus, paklausė, ką galvoju daryti. Jo akimis turbūt naiviai tuomet atsakiau - Pasveikti. ax.gif Nuo vaistų ir nebesinervinant labai greit pasisekė pasiekti remisiją. Tačiau palyginus greit liga sugrįžo. doh.gif Tad domina ir kiti būdai padedantys draugauti su šiomis ligomis.
Atsakyti