QUOTE(Agape @ 2015 03 02, 18:26)
Labas, užuojauta dėl tokio gydymo
aš lankiausi panevėžyje, tai man atitaike dozes, ir jau jaučiausi sveikas žmogus, bet nutiko taip, kad teko pakeisti gyv.vieta, todėl pasirinkau Kauno klinikose isgirta Kiudeli, tai nzn, aš juo nusivyliau,tik atvykus, jis gėrė arbata valgė pyragą, kalbėjosi telefonu, o man tik sako jus kalbėkite ponia, aš girdžiu jus, ko pasekoje man sumažino, per puse palaikomaja dozė, ir po mėnesio aš atkritau, šis atkritimas tęsiasi nuo gruodžio vidurio, ir tik sako palaukim ponia, dar nėra taip blogai... 6-7 kartai su krauju viduriavimas nėra blogai
tai sakiau gryztu atgal pas buvusį gydytoja, su viltimi, kad vėl atstatys ant kojų. Taip kad nusivyliau aš visų isgirtu gyd. Kas liečia putas, tai yra hormonai, tik jie veikia lokaliai ir nėra tokie agresyvus,kaip prednezolonas. O dėl vaistų tai gal iš čia kas nupirks, aš būčiau ėmusi klizmutes, jei būtumėt keliom dienom anksciau pasiūliusi,bet dabar mėnesiui uzsipirkau. Tai, jūs neskubėkite susinaudos jums tas mesalazinas, nes tos putos ilgai negali būti naudojamos iki 2-3sav. o poto palaikomoji turetu buti mesalazinas turetu buti. Ech.. na ir prirasiau 

Kiudelis yra taip pat ir mano dr.nieko blogo negaliu pasakyti,tik gero.matyt nesutapo bio laukai pas jus,dar tie vaistukai parinkti jusu organizmui netiko,visko gyvenime buna,bet as siuo dr esu patenkinta.pati pas ji buvau gal pries 4metus,vaje kai pagalvoju,kad taip ilgai su kolitu nesilankau pas dr baisu darosi,bet manau kol suvaldau liga pati,su ascoliu ir klyzmutem,nera taip blogai dar,faktas ,kad pas dr pasirodyti reiktu ir kolonoskopija daryta senokai,bet kai gyveni svetur,taip swynku gryzus i lt prisiversti lakstyti per gydytojus,ir dar ta procedura pati tokia man bjauri kad samoningai priezasciu prisimastai ir atidedi kitam kartui.
QUOTE(buzialis @ 2015 03 06, 19:51)
Sveikos tos putos tai kaip suprantu yra naujas vaistas. Pries 13 metu kai tik susirgau jis dar buvo "tyriamas " ... pamenu man siule pildyt tokius zurnalus kaip reaguoja organizmas. Tik abejoju kad tai yra antibiotikas
As jas tik 5 dienas naudoju tai kas liecia naudojima tikrai patogu, ir man jos tinka . Tik jos yra nekompensuojamos.
Kas liecia nupirktus vaistus tai manau kad yra negrazinami. Solofalko klizmutes man pasake naudot po Budofalko putu, tai gal ir jums ju dar prireiks.
Va kas liecia prof. Kiudeli tai jo deka likau su storu zarnynu, nes jau buvo itikine kad reikia salint .
Gero pavasario
Laikykites 

Kas liecia nupirktus vaistus tai manau kad yra negrazinami. Solofalko klizmutes man pasake naudot po Budofalko putu, tai gal ir jums ju dar prireiks.
Va kas liecia prof. Kiudeli tai jo deka likau su storu zarnynu, nes jau buvo itikine kad reikia salint .
Gero pavasario

saunuolis dr