Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(Agape @ 2015 03 02, 18:26)
Labas, užuojauta dėl tokio gydymo  unsure.gif  aš lankiausi panevėžyje, tai man atitaike dozes, ir jau jaučiausi sveikas žmogus, bet nutiko taip, kad teko pakeisti gyv.vieta, todėl pasirinkau Kauno klinikose isgirta Kiudeli, tai nzn, aš juo nusivyliau,tik atvykus, jis gėrė arbata valgė pyragą, kalbėjosi telefonu, o man tik sako jus kalbėkite ponia, aš girdžiu jus, ko pasekoje man sumažino, per puse palaikomaja dozė, ir po mėnesio aš atkritau, šis atkritimas tęsiasi nuo gruodžio vidurio, ir tik sako palaukim ponia, dar nėra taip blogai... 6-7 kartai su krauju viduriavimas nėra blogai  blink.gif  tai sakiau gryztu atgal pas buvusį gydytoja, su viltimi, kad vėl atstatys ant kojų. Taip kad nusivyliau aš visų isgirtu gyd. Kas liečia putas, tai yra hormonai, tik jie veikia lokaliai ir nėra tokie agresyvus,kaip prednezolonas. O dėl vaistų tai gal iš čia kas nupirks, aš būčiau ėmusi klizmutes, jei būtumėt keliom dienom anksciau pasiūliusi,bet dabar mėnesiui uzsipirkau. Tai, jūs neskubėkite susinaudos jums tas mesalazinas, nes tos putos ilgai negali būti naudojamos iki 2-3sav. o poto palaikomoji turetu buti mesalazinas turetu buti. Ech.. na ir prirasiau  biggrin.gif

Kiudelis yra taip pat ir mano dr.nieko blogo negaliu pasakyti,tik gero.matyt nesutapo bio laukai pas jus,dar tie vaistukai parinkti jusu organizmui netiko,visko gyvenime buna,bet as siuo dr esu patenkinta.pati pas ji buvau gal pries 4metus,vaje kai pagalvoju,kad taip ilgai su kolitu nesilankau pas dr baisu darosi,bet manau kol suvaldau liga pati,su ascoliu ir klyzmutem,nera taip blogai dar,faktas ,kad pas dr pasirodyti reiktu ir kolonoskopija daryta senokai,bet kai gyveni svetur,taip swynku gryzus i lt prisiversti lakstyti per gydytojus,ir dar ta procedura pati tokia man bjauri kad samoningai priezasciu prisimastai ir atidedi kitam kartui.
QUOTE(buzialis @ 2015 03 06, 19:51)
Sveikos tos putos tai kaip suprantu yra naujas vaistas. Pries 13 metu kai tik susirgau jis dar buvo "tyriamas " ... pamenu man siule pildyt tokius zurnalus kaip reaguoja organizmas.  Tik abejoju kad tai yra antibiotikas  g.gif  As jas tik 5 dienas naudoju tai kas liecia naudojima tikrai patogu, ir man jos tinka .  Tik jos yra nekompensuojamos.
Kas liecia nupirktus vaistus tai manau kad yra negrazinami. Solofalko klizmutes man pasake naudot po Budofalko putu, tai gal ir jums ju dar prireiks.
Va kas liecia prof. Kiudeli tai jo deka likau su storu zarnynu, nes jau buvo itikine kad reikia salint .

Gero pavasario  4u.gif  Laikykites  drinks_cheers.gif

saunuolis dr 4u.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
Aš lankausi pas Kiudelį. 4 mano gastro daktaras, ir sakyčiau geras tikrai. Gal tikrai bio laukai nesutapo. Ir suprantu dėl vaistų. Pati turiu 4 dėžes salofalk granulių, bet jos man liko dėl to, kad be vaistų gyvenu. Jei kam reikia Kaune, sakykit, parduočiau perpus pigiau.
Po visiškos remisijos, apie 10 mėnesių, pablogėjo ir išsikapsčiau be vaistų. Pirma, pablogėja visad po kokio emocinio išgyvenimo. Pvz: jei labai užlykstu ant ko ir ilgai nešioju tą pyktį ir viskas, OK išlenda. Tai merginų, atleisti, nepyktų ir harmoningai gyventi. Dar gėriu tą peroksidą apie mėnesį. Ir va, tik 1 kart į wc, kraujo jau nesimato liko truputį gleivių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARuk_e: 12 kovo 2015 - 11:35
mergaites, kuri cia vartojot? paskaitykit... http://nevartok.lt/3...lio-peroksidas/
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 03 13, 20:50)
mergaites, kuri cia vartojot? paskaitykit... http://nevartok.lt/3...lio-peroksidas/

Oho... Be komentarų... blink.gif bet kaip tada toms kurioms padeda ir sėkmingai tęsia ligos remisija be vaistų... g.gif susibalamutinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 03 13, 20:50)

ir vel as ta pacia tematika.. pradejo daugintis straipsniai internete apie peroksida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 21 kovo 2015 - 18:06
mergaites, susidurem su 2 skirtingom nuomones - gal kuriai teko skaityt ar girdet? vienas daktaras teigia, kad taikant bioterapija nelabai girtina naudoti probiotikus, nes atseit kirtasi kazkas, o kitas paklaustas, ar ju reikia, jei nuolat viduriuojama, sakantis taip, naudokite...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 03 22, 11:30)
mergaites, susidurem su 2 skirtingom nuomones - gal kuriai teko skaityt ar girdet? vienas daktaras teigia, kad taikant bioterapija nelabai girtina naudoti probiotikus, nes atseit kirtasi kazkas, o kitas paklaustas, ar ju reikia, jei nuolat viduriuojama, sakantis taip, naudokite...

Gerasias bakterijas naudoti? Man nedraudė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 03 22, 16:46)
Gerasias bakterijas naudoti? Man nedraudė  g.gif

aha, jas unsure.gif na, ne tai, kad kategoriskai uzdraude, bet pasake, atseit kazkaip poveikis bio susilpneja, ar ka... Colomba, o tu pavartoji jas bent retkarciais?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 03 22, 16:24)
aha, jas  unsure.gif na, ne tai, kad kategoriskai uzdraude, bet pasake, atseit kazkaip poveikis bio susilpneja, ar ka... Colomba, o tu pavartoji jas bent retkarciais?

Jeigu jaučiu, kad pilvui nelabai gerai, tai pageriu. Arba kai vartojau antibiotikus gėriau gerąsias bakterijas. Kad poveikis infliksimabo būtų susilpnėjęs, tai nepajutau.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 03 22, 17:34)
Jeigu jaučiu, kad pilvui nelabai gerai, tai pageriu. Arba kai vartojau antibiotikus gėriau gerąsias bakterijas. Kad poveikis infliksimabo būtų susilpnėjęs, tai nepajutau.

keista tada. cia jaunas daktaras taip patare, Denapiene sako - vartokit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazina 1975 @ 2015 01 18, 11:22)
Sveiki, noriu pasiteirauti ar yra besigydanciu opini kolita homeotatinias vaistais?Atsiliepkite :-)

Sveiki,
Mane taip pat domina, ar yra bandžiusių homeopatinį gydymą turint OK. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2015 03 25, 21:23)
Sveiki,
Mane taip pat domina, ar yra bandžiusių homeopatinį gydymą turint OK. Ačiū smile.gif

Aš,net neesu girdėjusi apie homeopatini.. ax.gif bet aš geriau Balvociutes arbata specialiai pagal šią ligą buvo atrinktos žolytės, arbata geriau pagal nurodytas dozuotes pora mėnesių, bet rezultatas buvo lygus nuliui, nei gerėjo, nei blogėjo..
P.S. arbata geriau paūmėjimo metu.
Atsakyti