Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 19:25)
Sveikos, merginos 4u.gif  atsiprasau, kad cia trukdau jus, tiesiog kaip suprantu jus bene visos cia aptyrete ta kolonoskopija 4u.gif  ir manes jau ji laukia greitu laiku verysad.gif  skaiciau as temoj apie kolonoskopijas, nuomones nevienareiksmiskos, taciau as vistiek esu labai isibaiminus, tiesiog iki paklaikimo 4u.gif  norejau paklausti jusu, ar labai sunkiai jus perneset ta procedura ir kaip raminot save pries ja? ax.gif  nes as raudu, verkiu jau antra para, kai aprimstu siek tiek isgerus raminamuju pradedu drebet visa, jauciu kaip baigiu pakvaist doh.gif  aciu jei kuri atsakysit 4u.gif

Pernešu normaliai, visada kai planuojama kada darys man ją, pasakau, kad norėsiu, jog mane nuskausmintų kaip visada. Tada ramiai atvažiuoju, suvaro kažką į kateterį ir atsijungiu kokiom 20 min gal, per tą laiką padaro viską, arba beveik pabaigia.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 10 12, 20:43)
Pernešu normaliai, visada kai planuojama kada darys man ją, pasakau, kad norėsiu, jog mane nuskausmintų kaip visada. Tada ramiai atvažiuoju, suvaro kažką į kateterį ir atsijungiu kokiom 20 min gal, per tą laiką padaro viską, arba beveik pabaigia.

bet kaip suprantu cia ne bendroji nejautra o tas pamigdymas ane? nes mane sake kad paramins ten, bet as netikiu tais raminamaisiais nes jie man mazai veikia 4u.gif nu nebezinau kaip susiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 20:38)
bet kaip suprantu cia ne bendroji nejautra o tas pamigdymas ane? nes mane sake kad paramins ten, bet as netikiu tais raminamaisiais nes jie man mazai veikia 4u.gif  nu nebezinau kaip susiimti 4u.gif

Man tai ne narkozę duoda, bet kažko stipraus suleidžia, nes ir atsigavus, dar gerą pusvalandį tooookia apsinešusi būnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 10 12, 21:46)
Man tai ne narkozę duoda, bet kažko stipraus suleidžia, nes ir atsigavus, dar gerą pusvalandį tooookia apsinešusi būnu biggrin.gif

Colomba o kur jūs einate,t.y. pas ką,kad jums tokių stiprių suleidžia,aš irgi dariausi ir su raminamaisiais ir be, bet tikrai nebuvo esminio skirtumo... Aišku nemalonu,o kai pirmą kartą ir dar moraline gėda,bet kažkaip iškentėjau. Būtų faina darytis,kur suleidžia ir nejauti pačios procedūros,gal čia vaistai skirtingi,ar čia jūs mokamai gal darėtes?
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2014 10 12, 21:17)
Colomba o kur jūs einate,t.y. pas ką,kad jums tokių stiprių suleidžia,aš irgi dariausi ir su raminamaisiais ir be, bet tikrai nebuvo esminio skirtumo... Aišku nemalonu,o kai pirmą kartą ir dar moraline gėda,bet kažkaip iškentėjau. Būtų faina darytis,kur suleidžia ir nejauti pačios procedūros,gal čia vaistai skirtingi,ar čia jūs mokamai gal darėtes?

Pas Kiudelį. smile.gif Nežinau ar į vaistus taip gerai reaguoju, bet man geriau darytis su nuskausminimu, nes aš tiesiog atsijungiu. Dariausi be nuskausminimo per paūmėjimą, nepatiko. biggrin.gif Darausi nemokamai.
Atsakyti
o tas skausmas koks: kad negali laikytis nerekes, ar atrodo ,kad tave drasko, ar imanoma istvert be reikimo garsaus ar asaru?smile.gif gal yra su kuo galetumete palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 22:56)
o tas skausmas koks: kad negali laikytis nerekes, ar atrodo ,kad tave drasko, ar imanoma istvert be reikimo garsaus ar asaru?smile.gif gal yra su kuo galetumete palyginti? 4u.gif

Šiaip esu jautri skausmui,bet kažkaip ištvėriau be ašarų ir šauksmo, man asmeniskai nedraske iš vidaus,bet net nežinau su kuo tą skausmą palyginti,lyg raizytu pilvą,tiesa sakant man bjauriau po pačios procedūros,kai labai pilvas išpūstas,iškart bėgu į tualetą. O jums Jauniute linkiu nestresuoti,atrasti vidinę ramybę,nes visos procedūros yra nemalonios, bet tikrai nebus taip kad jūs reksite o gyd.nesiliaus tęsti procedūros,suleis didesnė dozė ir viskas bus gerai, sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2014 10 12, 23:16)
Šiaip esu jautri skausmui,bet kažkaip ištvėriau be ašarų ir šauksmo, man asmeniskai nedraske iš vidaus,bet net nežinau su kuo tą skausmą palyginti,lyg raizytu pilvą,tiesa sakant man bjauriau po pačios procedūros,kai labai pilvas išpūstas,iškart bėgu į tualetą. O jums Jauniute linkiu nestresuoti,atrasti vidinę ramybę,nes visos procedūros yra nemalonios, bet tikrai nebus taip kad jūs reksite o gyd.nesiliaus tęsti procedūros,suleis didesnė dozė ir viskas bus gerai, sėkmės!

Aciu uz atsakymus, kazkaip bandysiu laikytis 4u.gif
Atsakyti
Labytis merginos smile.gif kaip sveikateles jusu?smile.gif mano tai,bijau girtis bet thumbup.gif , net atrodo kad gal daktarai klydo ir tai buvo gal tik koks didelis zarnyno uzdegimas, arba tiesiog salofalk klizmutes stebuklingai man veikia smile.gif valgau ka noriu, net obuoliu pyraga savaitgali issikepiau, ir kavos atsigeriu tik nepiktnaudziauju, buna ir pavargstu ir padirbu bet tfu tfu tfu,nieko,na tik pilvuka pucia labai. Siandien kavinej sedejau ir galvojau ka valgyti,pasiemiau kvietiniu makaronu su vistiena darzovemis ir grybu padazu,valgiau su mintim va dabar tai bus,namo gryzti nespesiu,ai dar sokoladinio pyrago uzkandau biggrin.gif nu ir ka jus manote,nieko. Labai dziaugiuosi ir jauciuosi lyg ir nesirgciau niekuo,tikiuosi ir jus dziaugiates gera sveikatyte smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Susidūriau su problemėle, man diagnavo OK, liga K51.3, turiu nedarbingumą tai man šeimos gyd. visur rašo K51.8 g.gif tai čia kaip žinoti man, kas teisus? doh.gif gal kažkam panašaus buvo, ar čia tas pats yra?
Atsakyti
QUOTE(Drygys @ 2014 10 14, 20:45)
Labytis merginos smile.gif kaip sveikateles jusu?smile.gif mano tai,bijau girtis bet  thumbup.gif , net atrodo kad gal daktarai klydo ir tai buvo gal tik koks didelis zarnyno uzdegimas, arba tiesiog salofalk klizmutes stebuklingai man veikia smile.gif valgau ka noriu, net obuoliu pyraga savaitgali issikepiau, ir kavos atsigeriu tik nepiktnaudziauju, buna ir pavargstu ir padirbu bet tfu tfu tfu,nieko,na tik pilvuka pucia labai. Siandien kavinej sedejau ir galvojau ka valgyti,pasiemiau kvietiniu makaronu su vistiena darzovemis ir grybu padazu,valgiau su mintim va dabar tai bus,namo gryzti nespesiu,ai dar sokoladinio pyrago uzkandau  biggrin.gif nu ir ka jus manote,nieko. Labai dziaugiuosi ir jauciuosi lyg ir nesirgciau niekuo,tikiuosi ir jus dziaugiates gera sveikatyte smile.gif

kaip smagu girdeti thumbup.gif per pagerejimus tikrai gera atsipusti nuo visko ir pasmaguriauti patiekalais,kurie buvi isbraukti ilga laika.linkiu ,kad taves kuo ilgiau sitas dziaugsmas neapleistu.o as po biski,nera blogai,bet ir nera gerai visiskai.rytinis wc kaip teve musu,ir dienos begyje dar tenka uzsukti,siek tiek kraujo,siek tiek visokiu kitu nesamoniu ten,bet gyventi galima.man ir pilvas puciasi labai,pastebejau kad nuo espumizano kapsuliu ir simetigast tuo paciu ,pradeda kraujuoti zarnynas,bet nezinau kitokio budo kaip nusiimti ta pilvo putima,tik uzvalgau kazko ir prasideda,kartais net atrodo,kad nuo paprasciausio vandens jis puciasi. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimėli, gal kuri iš jūsų gydėsi pas gyd. Aleksandras Agafonovas? Jei taip kokie atsiliepimai, nes pas gyd. Kiudelį nėra vietų, o būtinai reikia konsultacijos. Ačiū iš anksto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agape @ 2014 11 06, 10:13)
Sveikos  4u.gif  Turiu klausimėli, gal kuri iš jūsų gydėsi pas gyd. Aleksandras Agafonovas? Jei taip kokie atsiliepimai, nes pas gyd. Kiudelį nėra vietų, o būtinai reikia konsultacijos. Ačiū iš anksto  4u.gif

Arba gal AKVILĖ GRIKŠIENĖ Šiauliai? 4u.gif
Atsakyti