QUOTE(natur @ 2014 12 18, 00:03)
Labas vakaras,
O man kyla klausimas gal galite atsakyti ar prie Opinio kolito ir Krono ligos buna kūno berimai ar atskiru kūno dalių?
Ačiū. Gal galite brūkštelti i AZ atsakyma, kam budavo ivairus berimai.
Dėl bėrimo, aš manau kad čia individualus dalykas ir priklauso nuo organizmo. Aš visą gyvenimą nesirgau jokiom ligom. (na peršalimas, sloga sezono metu neskaitau už ligą

) Ir žodžiu pernai gruodžio mėnesio per Kūčias ant savo kūno pastebėjau bėrimus pirmiausia prasidėjo nuo rankų pirštų, kažkokios raudonos dėmės, kai kur lyg puslelės.. O Kalėdų dieną atsikėliau visą išberta, iskyrus veidą, visas kūnas buvo nusėtas ir dėmių ir puslelių visas kūnas buvo lyg vandens nuplikytas skausmingas... Gydytojai tik gužčiojo pečiais ir nežinojo nuo ko čia galėjo atsitikti, bandė suversti bėda maisto neva gal alergiška per šventes užvalgėte ne ta... Bet maistui niekada nebuvau alergiška.. Na ir vasario mėnesio diagnozavo opini kolitą..

Todėl aš darau prielaida kad mano bėrimas buvo susijęs su opiniu kolitu, nes aš maistui niekuomet nebuvau alergiška, netgi opinio kolito paūmėjimo metu valgau ką noriu, nes nejaučiu kad suvalgius kažkokį maista organizmas reaguotų kitaip.. P.S. Niekada gyvenime neasu turėjusi kažkokių odos problemų, ar kažkokių bėrimų. Žodžiu, sėkmės visoms bandant susidraugauti su ta bjauria liga
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2014 12 18, 10:11)
Aš darysiuos pirmą kartą. Siaubingai bijau diagnozės. Jau sugerti vaistukai, bet nebuvo man taip baisiai kaip galvojau, gal neiišsivalė viskas

Išmatomis tuštinaus gal tik 2 kartus o daugiau tik tokiu purvinu vandeniu
Na man gydytoja sakė, kaip žinoti ar žarnynas išsivalė, sako kai geriant vandenuką išbėgs vandenukas reiškia išsivalė

O švarus tai žinoma kad nebus, stiprybės!! Parašykite kaip sekėsi